Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Kawashimi- Tuleva johtaja.

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hopsufani

avatar

Viestien lukumäärä : 955
Join date : 31.01.2014
Ikä : 20
Paikkakunta : Lappeenranta, mattila

ViestiAihe: Kawashimi- Tuleva johtaja.   Ma Maalis 10, 2014 5:08 am


Nimi: Kawashimi.

Ikä: 2v.

Skp:Uros.

Laji: Susi.

Liittouma: Ohu, Fea.

Motto: Oikeudenmukaisuus on hyvyyttä, minä olen se hyvyys.

OMINAISUUDET:
Taito:  ****
Voima: ****
Karisma: *****
Kestävyys:  ****
Refleksit: ****
Tekniikat:****
Älykkyys:*****
Puruvoima: ****
Kivunsietokyky: ****
Vaarallisuus:****
Puissa hyppiminen *****
Uimataito/sukeltaminen ****
Metsästystaito  ***

Aistit
Näkö:  ****
Kuulo:  ***
Tunto:  ***
Maku:  ***
Haju:  ****

LUONNE:  Luonteeltaan Kawashimi on rauhallinen. Kawashimi osaa olla myös omatoiminen. Hän osaa olla lempeä ja huomaavainen. Mutta uroksen suuttuessa tuosta tulee samanlainen kuin veljestään. Uroksen kanssa on helppo tulla toimeen, sillä Kawashimi on äärimmäisen hidas menettämään hermonsa. Kawashimilla on myös äitinsä tavoin sisua asettua vihollisia vastaan ja todistaa miten hyvä taistelija hän on. Kawashimi on taitava taistelemaan, ja siksi se ei pelkää käydä vihollisia vastaan. Kawashimi on myös järkevä, huonolla tuulella uros haluaa olla yksin ja tekee asiat oman päänsä mukaan. Kawashimi on lempeä, mutta tarvittaessa vahva kuten tulevalta johtajalta voi odottaa.


Menneisyys: Kawashimi syntyi Gajoulla viiden sisaruksensa kanssa. Kun hän oli neljä kuukautta karhu hyökkäsi hänen perheensä kimppuun. Onneksi Ohulaiset tulivat auttamaan. Ei mennyt kaun kun ihmiset tulivat Ohuun ja huomasivat Kawashimin ja tämän perheen. Ihmiset olivat kuulleet Ohun taitavista villikoirista ja halusivat tehdä niistä metsästyskoiria. Ihmiset ottivat sudet mukaansa. (Myös Desertin.) Ihmiset alkoivat kouluttaa pentuja. Eräänä aaumuna Kawashimi huomasi, että Desert ja pentujen emo olivat palanneet Ohuun ja sai kuulla isältään että heidän äitinsä kouluttaa Desertiä. Desertin isä kertoi että Desert ja pentujen emo olivat lähteneet, koska pentujen emo oli päättänyt kouluttaa Desertiä ja jätti Kawashimin koulutuksen tämän isälle. Syy siihen miksi emo ei ottanut Kawashimia mukaan on se, että emon mielestä isän pitää kouluttaa Kawashimi. Kawashimilla oli rankka koulutus, mutta se myös nautti karhunmetsästyksestä ja lenkeistä. Eräänä päivänä ihmiset laittoivat sen etutassuihin mustat renkaat jossa on valkoisia piikkejä. Pian Kawashimista tuli kuuluisa karhunmetsästäjä ja ihmiset sanoivat ettei mikään karhu maailmassa pärjäisi urokselle. Kawashimi oli myös loistava taistelukoira ja oli voittanut mestaruuden kolmesti. Lisäksi sillä oli kolme pentuetta, kolmen susinartun kanssa.  Kawashimi jätti omistajansa koska se halusi elää laumassa, perheensä luona.
Kawashimi karkasi eräänä aamuna ja löysi itselleen pian kaksi kumppania joiden kanssa sai pentuja. Mutta nuorukaisen nykyinen kumppani on exlemmikki joka karkasi Kawashimin kanssa. 
Kawashimi lähti Ohuun, mutta on niin uskollinen exomistajalleen että käy välillä tervehtimässä tätä. Nykyään Kawashimi elelee Ohussa.

ULKONÄKÖ:

Säkäkorkeus: 76cm.

Paino:52kg.

Kawashimi on vahvarakenteinen susi. on ruumiinrakenteltaan vahva. Kestävyyttä ja ketteryyttä ei myöskään puutu. Kuten veljensäkin Kawashimi pystyy liikkumaan nopeasti melkein missä maastossa tahansa. Suden hampaat ovat terävät ja uroksella on hyvä purenta. Uroksen silmät ovat siniset.  Hänen etutassuissaan on mustat renkaat joissa on valkoisia piikkejä. Kawashimilla on kuonon päältä selkään ulottuva ruskea juova. Sillä on myös ihmisten antama kaulapanta. Uroksella on myös vahvat jalat. Kawashimin turkki on muuten valkoinen. Uroksen kaulapanta on sininen. Kawashimi tosin ei ole yhtä nopea maastossa kuin veljensä.

TAISTELUTEKNIIKAT:
Burafuran'ningu- suom  Hämäys juoksu on liike jossa koira juoksee vihollisen ympäri ja vaihtaa suuntaa niin usein että vihollinen luulee koiria olevan useampi. Lopulta Kawashimi hyökkää vihollisen kimppuun raastaen tuota hampaillaan. Uroksen isä opetti liikkeen Kawashimille.


Doragonsuraido- suom  Lohikäärmeliuku on uroksen taisteluliike. Siinä uros hyökkää kohti vihollistaan, mutta liukuu tämän ali ja tarttuu tätä vatsasta/kurkusta. Sitten se rupeaa pyörimään hurjalla voimalla ja jos vihollinen ei ole vielä kuollut niin uros paiskaa sen maahan. Se tekee liikkeen niin monesti kuin voi.

Gōsuto- suom Aave siinä koira/susi luo illuusion jossa näyttäisi että sen silmät ovat punaiset. 
Vastustaja näkee kuinka varjo syöksyy tätä kohti ja menee hänen lävitseen. Jotkut saattavat tuntea voimakasta kipua ja hämmentyä tajuttuaan ettei varjoa edes oikeasti ollut.

Mahi battoga. Iskussa koira/susi iskee vastustajaa ensin päähän, sitten vatsaan ja selkään. Isku saattaa halvaannuttaa pienemmän vastustajan, mutta isoihin koiriin tekniikka tepsii vain väliaikaisesti.


Kawashimi voi oppia myöhemmin lisääkin tekniikoita.

Heikkouksia hyökkäyksissä: Burafuran'ningu kuluttaa hiukan voimia mutta ei hirveästi. Doragonsuraido on rankka liike jonka käyttö uuvuttaa jopa Kawashimin, hyökkäyksen jälkeen uros on väsynyt, mutta ei anna sen näkyä. Gōsuton jälkeen Kawashimi on todella väsynyt ja tarvitsee lepoa. Mahi battoga on uuvuttava liike, jonka jälkeen Kawashimi tarvitsee hetken lepoa.

Muuta: Kawashimin on tarkoitus myöhemmin periä isänsä lauman johtajuus. Kawashimin ja tämän sisarusten esi-isä oli Monarkian joukoissa.

Sukupuu:
Isoisä: Maruko.

Isoäiti: Niera.

Isä: Kenkyona.

Äiti: Rin.

Veljet: Desert ja Reavers.

Siskot: Cleanty, Yumi ja Suna.

Puoliso: Detra.
Pennut: Silver, Halo, Maj ja Marcus, Maria, Kazue, Rivet ja Jess.


Kawashimi veljensä Desertin kanssa.


Kawashimi 6kk.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Kawashimi- Tuleva johtaja.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Muut :: Fea-
Siirry: