Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Harakiri - Julmistakin julmin johtaja

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Harakiri - Julmistakin julmin johtaja   Su Loka 27, 2013 8:12 am

Nimi:Harakiri
Ikä:3v
Skp:Uros
Rotu:Saksanpaimenkoira

Motto: "Jos aiot haastaa minut, varmista ensin, että olet kaivanut itsellesi haudan valmiiksi."


I would like to put you swim in your own blood...SUKUPUU:

Isoisä:Gensui
Isoäiti:Moretsuna
Isä:Dorago
Äiti:Tuntematon naaras Ohusta
Setä:Kasai
Veli:KamikazeOMINAISUUDET:

Taito  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Voima  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Karisma Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Nopeus  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Kestävyys  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Älykkyys  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven   

Puruvoima  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Kivunsietokyky  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Ketteryys  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Refleksit  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Tekniikat  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Vaarallisuus  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Puissa hyppiminen Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Uimataito/sukeltaminen Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Metsästystaito Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Aistit

Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenIf you dare, watch into my eyes. All you can see, is merciless and lies...ULKONÄKÖ:

Säkäkorkeus:70cm
Paino:40kg
Väri:Pohjaväri on vaaleammanharmaa mutta silti tummahko, pääväri tummanharmaanmusta
Silmien väri:Ruskeat
Ääni: KLICK

Harakiri on saksanpaimenkoiraksi melko iso, mutta kuitenkin rotumääritelmän mukainen. Sen keho on nuoresta iästä huolimatta hyvin kehittynyt ja treenattu. Lihaksia löytyy, muttei tippaakaan läskiä. Iho on kimmoisaa, mutta sitkeää ja kestää melko hyvin iskuja ja puremia. Jalat ovat pitkät ja vankat, joilla on hyvä ponnistaa korkeaan ja sulavaan hyppyyn. Koostaan ja lihaksistaan huolimatta Harakiri on hyvin ketterä ja taitava liikkeissään. Kaula on taipuisa ja lihaksikas, joka kannattelee ylväästi komeaa päätä. Kasvot Harakirilla ovat hyvin charmikkaat ja katse yleensä aina melko pisteliään ilkeä. Silmiin ei halua kauaa katsoa, sillä niissä ei näe mitään muuta kuin pahuutta. Värityksensä Harakiri on perinyt isältään. Ympäri kehoaan Harakirilla on lukemattomista taisteluista ja ankarasta koulutuksesta jääneitä arpia. Silmät uroksella ovat ruskeat. Purukalusto Harakirilla on täydellisessä kunnossa ja peruja isältään; hampaat ovat pitkät ja todella terävät. Purenta on oikeanlainen ja uskomattoman vahva.


LUONNE

Jo ensisilmäyksellä voit todeta sen, että tämä koira ei ole ystäväsi, vaan pahin painajaisesi.

Yksikin katse uroksen ruskeisiin silmiin paljastaa, ettei tämä sakemanni ole aivan sellainen, miksi sen alunperin olet kuvitellut. Tajuat sen olevan suorastaan itse paholainen. Koiran silmissä palava pahuuden tuli ei sammu koskaan, ja se viimeistään saa sinut uskomaan, että helvetti on oikeasti olemassa. Sehän seisoo ihan silmiesi edessä.

Harakiri on pelottava ja uhkaava ilmestys melkeinpä jokaisen mielestä, ja sen pahuutta hehkuva aura saa useimmat pysymään vapaaehtoisesti mahdollisimman kaukana. Osa joutuu valitettavasti kokemaan sen itse, ettei tämän koiran silmille hypitä. Myös kaksosten kauas kantoisa maine on saanut monet pakenemaan koko Japanista, ja saanut toisaalta jotkut kiinnostumaan ja koettamaan onneaan päästäkseen paholaisten laumaan. Suurin osa kokee karmean, hitaan ja tuskallisen kuoleman pyrkiessään liittymään, mutta tarpeeksi potentiaaliset yksilöt saattavat miellyttää tarpeeksi ja saada paikan laumassa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita mitään muuta kuin sitä, että kaksoset ovat saaneet taas yhden astinkiven lisää päästäkseen omiin tavoitteisiinsa.

Harakirille luonnollista käytöstä on kaikenlainen kiduttaminen, hyväksikäyttö, alistaminen ja erityisesti tappaminen, joka on uroksen parhainta alaa. Saadessaan upottaa hampaansa vastustajan lihaan, se suorastaan sekoaa. Veren rautainen katku saa sen aistit terävöitymään ja adrenaliinin virtaamaan suonissa, minkä seurauksena Harakirista tulee varsinainen tappokone. Nuoreen ikäänsä nähden se on uskomattoman taitava taistelija, ja vaikka menettääkin kamppaillessa osan tietoisuudestaan pelkästään taistelulle, älykkyys ja iskujen suunnittelu ei katoa minnekään. Siksi Harakirin haastaessa se voi hyvinkin jäädä viimeiseksi teoksi.

Sakemanni on helposti tunnistettavissa Doragon jälkeläiseksi, niin värityksen kuin käytöksensäkin perusteella. Sillä ei ole minkäännäköistä kunnioitusta ketään muuta, paitsi edesmennyttä kaksoisveljeänsä Kamikazea kohtaan. Veli jakoi johtajanpaikan hänen kanssaan, ja ainoastaan Kamikaze oli ainoa henkilö, jonka kanssa uros tuli toimeen ja kykeni olemaan täysin oma itsensä. Muita se suorastaan vihaa, ja jopa Gensuita kohtaan se ei tunne minkäänlaisia lämpimiä tuntemuksia, vaikka toinen onkin kaksosten isoisä. Harakirin johtamistapa on hyvin raaka ja brutaali, mutta toisaalta tehokas, ja siksi uros onkin niskan päällä monessa suhteessa.

Harakiri on armoton johtaja, suorastaan hirviö, jonka silmille ei kukaan käy hyppimään. Harakiri tahtoo jatkaa isänsä jalanjälkiä ja tuhota Ohun viimeiseen koiraan asti, sekä kohota Japanin hallitsijaksi. Sen tavoite on entistä suurempi ja vahvempi Kamikazen kuoleman jälkeen, ja Harakiri tahtoo veljensä muistoa ja tavoitteita kunnioittaen viedä heidän yhteisen päämääränsä loppuun saakka.

Harakiri ei kaihda keinoja saadakseen haluamansa, ja se on hyvin epäoikeudenmukainen, epärehellinen ja kiero manipuloija. Näyttelijänlahjatkin ovat hyvin hallussa, ja usein sakemanni kykenee antamaan itsestään täysin erilaisen kuvan kuin mitä oikeasti onkaan. Uroksesta on Kamikazen kuoleman jälkeen tullut aikaisempaa sulkeutuneempi, mutta sitäkin verenhimoisempi ja kostonhaluisempi. Harakiri saattaa räjähtää milloin tahansa ja purkaa pahaa oloaan täysin syyttömiin henkilöihin. Urosta on syytä varoa ja lauman jäsenten osoittaa suurta nöyryyttä ja kunnioitusta, mikäli ei halua sakemannin hampaita kurkkuunsa.

Harakiri ei siis todellakaan ole mikä tahansa koira. Pahuus on levittänyt myrkkynsä syvälle sen suoniin ja sydämeen, jota ei voi mikään koskaan poistaa.


Even though you kill me, the poison in my heart will never disappear.MENNEISYYS

Kaksosten tarina alkoi, kun Dorago otti panttivangikseen Ohusta vahvan ja terveen sakemanninartun. Paholaisjohtaja raiskasi julmasti nartun, joka tahtomattaan tuli raskaaksi. Tämä oli osa kieroa suunnitelmaa, sillä Dorago tahtoi itselleen seuraajan, ja nartun geenit yhdistettynä hänen geeneihinsä oli mitä parhain yhdistelmä.

Kaksosten äiti kuitenkin onnistui pakenemaan ja synnytti kaksospojat. Ne vaikuttivat viattomilta, mutta pahuus kyti jo tuolloin kaksikon sydämissä. Niinpä näiden äiti teki raskaan päätöksen ja päätti uittaa jälkeläisensä avomerelle, jottei joutuisi itse tappamaan pentujaan. Näin luonto huolehtisi tehtävästään ja korjaisi heikoimma talteen.

Kun eksyneet ja avuttomat pennut jäivät keskelle merta, ne alkoivat huutaa sydäntäsärkevästi apua. Eiväthän sen ikäiset kyenneet uimaan läheskään rantaan saakka, joten niiden kohtalo oli sananmukaisesti sinetöity. Pennuilla kuitenkin kävi tuuri, sillä niiden isä, Dorago, oli huomannut jälkeläistensä ahdingon ja pelasti kaksoset varmalta kuolemalta. Tästä alkoi niiden julma koulutus, jossa ei iskuja ja sanoja säästelty.

Kolmikuisina kaksoset olivat jo vahvempia, kuin normaalit sen ikäiset. Niiden olemassaolo oli Ohun joukoille vielä täysi salaisuus, ja Sniper toimi kaksosten kouluttajana. Harakiri oli hyvin innokas oppimaan ja tahtoi veljensä tavoin oppia koko ajan jotain uutta ja mielenkiintoista. Uros oli jo tuolloin sydämetön tappaja, ja kasvettuaan ja kehitettyään ei epäröinyt pompotella ja tarvittaessa tappaa Doragon alaisia.

Erään kerran susien alueella Harakiri veljineen törmäsi isänsä kanssa äitiinsä. Kaksoset hakkasivat nartun kostoksi henkihieveriin ja veivät Ohun rajalle. Tämä sytytti valtavaa kaunaa Doragoa ja kaksosia kohtaan Ohun joukoissa.

Suuri sota syttyi, ja myös kaksoset osallistuivat. Harakiri taisteli Galea vastaan. Kyseisessä taistelussa kaksosten äiti sai surmansa. Kun Gin oli jo heikko taisteltuaan pitkään Doragoa vastaan, Johnin onnistui viimein tappaa Dorago. Kaksoset järkyttyivät tästä ja tappiota kärsinyt joukko joutui perääntymään. Kaksosten mieliin jäi kytemään entistä suurempi kostonhalu Ohun joukkoja kohtaan, ja niinpä ne alkoivat vahvistaa rivejään, jotta olisivat valmiita nousemaan jälleen päävihollista vastaan, tuhotakseen nämä kokonaan.

Kun kaksoset alkoivat olla melkein valmiita aloittamaan sodan uudestaan, paholaisten joukko koki valtavan suuren menetyksen, kun Harakiri sai ilmoituksen Kamikazen kuolemasta. Sakemanni murtui täysin hetkellisesti, sillä veli oli hänelle melkeinpä kaikki kaikessa. Kuolinsyy oli tuntematon, mutta Harakiri oli täysin varma, että kyseessä olivat Ohun joukot. Sakemanni alkoi tästä syystä veljensä muistoa kunnioittaen ottaa kovemmat keinot käyttöön joukoissaan ja johtaa yksin Paholaisten joukot voittoon. Harakirin luonne muuttui entistä hirviömäisemmäksi ja kauhua herättävämmäksi, mutta toisaalta se on myös heidän vahvuutensa pitää joukko taistelunhaluisena.


Life for me means that you have to die.

TAISTELUTEKNIIKAT:

If you give me a challenge, first you have to think of where your funeral is going to be.

-Neji Ki
-Neck The Killing
-Kuchu Sappo
-Inazuma Kenbu-Hisoga
-Jaw Crush

Shisu no Hyōga [suom. Jäätikön Kosto] – Liikkeessä pyöritään kuten Metsu Heni Battougassa, mutta se vaihtuu joka toisella pyörähdyksellä niin, että kun se ensin pyörii sisäistä rinkiä niin, että tassut ovat sisäpuolella, ja vaihtuu pyörimään ulkoista rinkiä, jossa tassut ovat ulkopuolella. Tämä tekee liikkeestä erittäin vaarallisen, ja se on näin ollen myös nopea. Liike osuessaan leikkaa viistosti vastustajan kehoa ja aiheuttaa siksakmaisia, syviä repeämiä ja viiltoja. Liike on parhaimmillaan tappava, mikäli se osuu täydellisesti. Tämän lisäksi kova pyörimisvoima aiheuttaa illuusion, minkä vuoksi näyttää, että tekniikka hohkaisi kylmää. Tämä on kuitenkin vain vastustajan hämäämistä varten, ja siitä tekniikka on saanut nimensä.

Kōgeki mirā (Suom. Peilihyökkäys) - Harakiri harjoitteli pitkään, luodakseen peilihyökkäyksestä yksilöversion käyttämällä varjokloonausta. Uros sai apua eräältä ninjalta, jonka Harakiri kuitenkin lopulta tappoi, jottei hyökkäys leviäisi muiden tietoon. Tekniikassa uros kykenee luomaan itsensä kaltaisen varjokloonin, joka liikkuu joko hänen rinnallaan, tai vaihtaa siksakmaisesti paikkaa sivulta sivulle. Liike hämää vastustajaa luulemaan kyseessä olevan kaksi koiraa, eikä helposti erota hahmoja toisistaan.If you're afraid, I don't care, 'cause I don't know what fear is supposed to be


PELAAJA: Untamed

Hahmo (c) Untamed
Tiedot (c) Untamed

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Harakiri - Julmistakin julmin johtaja
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Paholaisten lauma-
Siirry: