Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 2 käyttäjää paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 2 Vierailijaa

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Hyoma - Monarkian jäätävä johtaja

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Unknownsoldier

avatar

Viestien lukumäärä : 499
Join date : 04.03.2014
Paikkakunta : Kouvola,Lehtomäki

ViestiAihe: Hyoma - Monarkian jäätävä johtaja   La Syys 27, 2014 5:12 am

https://i.servimg.com/u/f44/16/64/39/28/hiyoum10.jpg

Hyoma 

"Nimen merkitys:" Jäädemoni
"Ikä:"15v.
"Sukupuoli:" Uros

Voima: * * * *
Taito: * * * * *

Karisma: * * *
Nopeus: * * * * *

Kestävyys: * * * *
Älykkyys: * * * * *

Puruvoima: * * * * *

Kivunsietokyky: * * * * *

Ketteryys: * * * *

Refleksit: * * * *
Tekniikat: * * * * *

Vaarallisuus: * * * * *

"Ulkonäkö: "Hyoma on väriltään ruskea-valkoinen. Sillä on hieman kōgamainen tupsu päässään ja silmienkin päällä on tuuheat "kulmakarvat", eli tupsut. Hyomalla on vahvat jalat ja ruumis, mutta se on silti solakka. Säkä sillä on noin 80cm. Värityksensä ja vahvat jalkansa se on perinyt isältään, mutta tupsunsa se on perinyt äidiltään

"Luonne:" Hyoma on hieman ennakkoluuloinen. Se on rohkea susi, joka voi välillä olla hieman ärsyttävä, sillä Hyoma on joskus jääräpäinen. Sillä on tulinen sydän sekä mainetta, joka perustuu riitelynopeuteen. Hyomassa voi siis nähdä hieman johnmaisia piirteitä, kuten itsenäisyyttä ja kopeutta. 
Ystävilleen susi on uskollinen ja luotettava, vaikka saattaakin joskus huutaa niille. Johtajana Hyoma on viisas (useimmiten) ja ainakin yrittää miettiä mitä käskee ennen kuin kertoo alaisilleen.

"Menneisyys:" Hyoma syntyi jossain päin Honshuuta ja se oli ainut pentu. Hyoman äiti kuoli pian tuon syntymän jälkeen karhun hyökätessä niiden ja sen isän kimppuun. Tämän jälkeen Hyoman isä, Kyoga, jätti pennun oman onnensa nojaan. Se olisi kuollut, ellei Monarkian kouluttaja Noroi olisi löytänyt sitä ja tunnistanut pennussa piilevät voimat ja vienyt sitä Reiman luokse. Reima otti pennun hoiviinsa ja julisti tuon omaksi pojakseen ja perillisekseen. Noroi alkoi pian kouluttamaan pentua Metsu-soturiksi ja auttoi tuota myös hallitsemaan usvaa, vaikkei Hyoman usva ikinä ollutkaan niin sakeaa mitä se olisi voinut olla. Hyoman nuoruus Monarkiassa oli kaikinpuolin ihan hyvä, sillä eihän se muistanut oikeita vanhempiaan ja piti Reimaa oikeana isänään. Vasta vuosien päästä se alkoi epäilemään asiaa.

"(Loput tiedot Gingapediasta!)"
Kun Retsuga kidnappasi Crossin ja tämän pennut, Hyōma auttoi häntä peittämällä kaikki jalanjäljet. Reima haluaa, että Hyōma auttaa Ginin joukkoja, joten Hyōma taisteli Gold Eyeta vastaan. Hyōma oli hävitä, mutta viimeisillä voimillaan hän iski Gold Eyeta niin, että tämän rintakehä "räjähti". Reiman kuoleman jälkeen Hyōma päättää liittyä Retsugan ja kahden muun suden kanssa Ginin joukkoihin. Hougenin aikana susi pysytteli taaempana, eikä sitä usein nähty.

"Jatkoa:" Hyoma osallistui taisteluun Kasaita vastaan, mutta Monarkian hyökätessä jälleen Imperiumin kimppuun, joutui uros todistamaan isänsä Reiman kuolemaa. Hyomasta tuli siis Monarkian uusi johtaja. Myöhemmin se meinasi kuolla taistellessaan Gaiaa vastaan ja vielä parantuessaan haavoistaan se yritettiin salamurhata. Parannuttuuaan se tapasi isänsä, Kyogan.

"Muuta:" Isänsä tavattuaan, Hyoma oppi uusia liikkeitä tuolta ja oppi myös luomaan usvaa samalla tavalla kuin Kyoga, joten se on nyt paljon taitavampi kuin ennen salamurhaamisyrityksiä.

"Taistelutekniikat:" 

Metsu Hen'i Battouga

Neji Ki

Neck the Killing

Shiroi Senko

Kuchu Sappo

Inazuma Kenbu Hisoga

Chichi no Azamuku Battouga: (Suom. Isän harhauttava miekanvedon hammas) Reiman tekniikka, jossa näyttää, että susia olisi kolme. Hyoma keksi liikkeelle nimen Reiman kuoltua.

Hagiri Battouga - Liike, jossa Hyoma ensin nostattaa usvan ja keskittää sen itsensä ympärille. Sitten se alkaa tekemään Kuchu Sappon tapaista liikettä; se viiltelee vihollista ympäri ruumista, jolloin näyttää, kuin Hyoma pystyisi luomaan usvasta teriä, jotka viiltävät vihollisen kehoa.

Kiri ga Tenkan - Liike on nähty myös Ginga-sarjassa hieman samanlaisena Gold Eyen käyttämänä. Hyoma nostattaa tiheän sumun ja katoaa itse. Se katkaisee puusta oksan ja tiputtaa sen vihollisen yläpuolella hämätäkseen tuota, kun itse hyökkää Metsu Hen'i Battougalla maan tasalta, kun vihollinen keskittyy enemmän oksaan.

Metsu Sappo Battouga - Isku yhdistää Metsu Hen'i Battougan ja Kuchu Sappon. Isku on hyvin vaativa ja vaarallinen kohteelle ja tekijälle itselleen, sillä Kuchu Sappon nopeus on valtava oikein tehtynä ja Metsu Hen'i Battouga pitää pystyä pysäyttämään ennen osumaa.

Hudié Chúmo (perhosen kosketus) - Tekniikassa soturi keskittää kinsä tassuihinsa ja lyö tiettyihin kohtiin vihollisen niskassa ja saa näin tuon lyyhistymään. Aluksi mitään vaikutusta ei näy, eikä kipua tunnu, mutta pian vihollinen huomaakin, ettei pysty hallitsemaan raajojaan. Esimerkiksi, jos se yrittää liikuttaa toista etujalkaansa, sen takajalka liikkuu etujalan sijasta. Isku tiettyihin hermoihin sekoittaa aivojen lähettämät viestit ja raajojen liikkuttaminen tulee hankalammaksi. Vaikutus kestää viidestä minuutista puoleentuntiin.

Yingzi Kèlóng (varjokloonaus) Iskussa soturi keskittää kinsä ja luo itsestään monia klooneja. Nämä kuitenkin ovat lihaa ja verta, soturin kin luomia. Mitä voimakkaampi ki, sitä oikeamman näköisiä kloonit ovat ja sitä pidempään ne kestävät. Yleensä tekniikkaa ei voi ylläpitää pitkään, vaan kloonit katoavat pian. Hyoma osaa luoda vain kaksi kloonia. Oikeasti hahmot ovat vain illuusioita.

Hyoma osaa myös väistää useimmat Battougat ja luoda usvaa.

Pelaaja : Unknownsoldier
Tiedot: (c) Sakha + gingapedia.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Hyoma - Monarkian jäätävä johtaja
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Susien Monarkian sotajoukkojen esittelyt-
Siirry: