Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Susien Monarkian sotajoukot

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Unknownsoldier

avatar

Viestien lukumäärä : 499
Join date : 04.03.2014
Paikkakunta : Kouvola,Lehtomäki

ViestiAihe: Susien Monarkian sotajoukot   Su Tammi 18, 2015 3:47 am
Tavoitteet:
Monarkian päätavoite on tällä hetkellä Fuji-vuoren luona sijaitsevan tukikohtansa palauttaminen takaisin lauman haltuun. Samalla lauma pyrkii myös avustamaan Ohua tarvittaessa, mutta se toimii kuitenkin pääosin itsenäisesti. Monarkian pidempi aikainen tavoite on Imperiumin tuhoaminen ja ainakin näiden ajaminen pois Hokkaidon tukikohdasta.

- Arvojärjestys:
Johtaja: Hyoma (Unknownsoldier)
Monarkian johtajalla on korkein määräntavalta laumassa. Muilla lauman jäsenillä on oikeus sanoa mielipiteensä johtajalle, mutta loppujen lopuksi johtaja päättää lauman suurimmista liikkeistä.
Stragedi: ????
Stragedi on Hyoman lähin soturi, joka toimii tämän neuvonantajana. Se on Monarkian hierarkiassa heti johtajan jälkeen. Stragedin tehtäviin kuuluu mm. taisteluasetelmien muodostaminen, sekä sotataktiikoiden hiominen yhdessä johtajan kanssa.
Kouluttaja: ????
Kouluttaja on lauman kolmanneksi arvostetuin jäsen yhdessä kahden kenraalin kanssa ja arvoasteikossa heti johtajan perässä. Kouluttaja vastaa jonkin verran koko lauman tulokkaiden koulutuksesta ja voi silloin tällöin itsekin vahtia koulutettavia, mutta pääosin se keskittyy kouluttamaan henkilökohtaisesti Siriuksen sotureita. Kouluttaja osallistuu lauman päätöksen tekoon, muttei itse saa antaa käskyjä, ellei nämä sitten liity sotilaiden koulutukseen. Lauman entinen kouluttaja oli Noroi, joka on nykyään kuollut. Siriuksen soturi ei voi olla samanaikaisesti kouluttajana, mutta kouluttaja on taidoiltaan ainakin hyvin lähellä sotureita ja tuntee kaikki battougat niin hyvin, että osaa opettaa ne eteenpäin uusille sotureille.
Kenraalit: ???? ja ????
Monarkian kenraalit ovat arvojärjestyksessä samalla tasolla kouluttajan kanssa. Ne toimivat suoraan johtajan alaisina ja taistelutilanteessa voivat päästä johtamaan jonkin suuruisia joukkoja, miten ikinä lauman johtaja on ikinä päättänytkään. Kenraalit osallistuvat lauman päätöksen tekoon, mutteivat itse anna käskyjä elleivät ole saaneet itselleen joukkoja johdettavaksi. Kenraalit voivat olla samanaikaisesti Siriuksen sotureita.
Siriuksen soturit:
Siriuksen soturit ovat lauman vahvimpia taistelijoita. Ne vastaavat suurelta osalta lauman turvallisuudesta ja ne lähetetään suurimpia vihollisia vastaan ensimmäisinä. Soturit valitaan jo nuorina ja ne omistavat koko elämänsä oman battougansa opiskeluun. Uudet soturit nousevat "virkaansa" jos vanhempi soturi kuolee tai päättää itse vetäytyä taisteluista pois. Sotureita kunnioitetaan suuresti ja niillä on jonkin verran määräysvaltaa, vaikkeivät olisikaan missään korkeammassa virassa. Soturi voi olla siis myös jossain muussa asemassa, vaikka olisikin Siriuksen soturi.
- Zetsu-soturi: ????
Seuraaja: Kazue (Unknownsoldier)
- Shu-soturi: ????
Seuraaja: ????
- Ran-soturi: ????
Seuraaja: ????
- Zan-soturi: Raiga (Unknownsoldier)
Seuraaja: ????
- Geki-soturi: Mukonga (???)
Seuraaja: ????
- Retsu-soturi: Retsuga (???)
Seuraaja: ????
- Metsu-soturi: Hyoma (Unknownsoldier)
Seuraaja: Yume (Hopsufani)
- Sai-soturi: Suiga (???)
Seuraaja: ????
Metsästäjät:
Nimenkin mukaan metsästäjät hankkivat ruokaa laumalle, varsinkin niille jotka eivät itse kykene metsästämään. Metsästäjät toimivat yleensä pienehköissä ryhmissä, riippuen halutun saaliin koosta tai sen kiinni saamisen haastavuudesta.
Metsästäjillä ei ole tiettyä lukumäärää, ja Siriuksen soturi voi olla myös metsästäjä, mutta tämä on harvinaisempaa, koska Siruksen soturit ovat arvojärjestyksessä aika lailla metsästäjiä korkeammalla.
Vartijat:
Vartijat ovat levittäytyneet muun lauman ympärille ainakin muutaman kilometrin säteelle ja vahtivat, ettei kukaan pääse yllättämään laumaa. Niiden velvollisuutena on pysäyttää kaikki epäilyttävät henkilöt ja joko kääntää nämä pois lauman luota tai saattaa nämä johtajan luokse. Vartijoilta vaaditaan ainakin keskitasoisia taistelutaitoja, mutta pääosin vartijoiksi valitaan sotureita, jotka ovat hieman tavallista parempia taistelijoita. Tarvittaessa nopeus on myös hyödyksi tai ainakin kantava ääni, jolla vartija voi ilmoittaa lähenevästä uhkasta.
Vartijoilla ei ole tiettyä lukumäärää.
Lisäksi suurin osa laumalaisista on pelkästään tavallisia rivisotilaita.

- Kriteerit:
Monarkia suhtautuu varautuneesti tulokkaita kohtaan ja ei ole yleistä, etteikö uutta laumalaista vahdittaisi jonkin aikaa sen jälkeen kun tämä on liittynyt laumaan. Laumaan päästetään pääosin vain susia, mutta jos joku koira todella osoittaa olevansa lauman jäsenyyden, tämä saatetaan päästää lauman jäseneksi. Entisiä Imperiumin jäseniä harvemmin päästetään laumaan, poikkeuksena tähän ovat lähinnä olleet Uuden Imperiumin sotilaat, jotka nykyään ovat täysin sulautuneet Monarkiaan.

- Menneisyyttä:
Monarkia on sotinut Imperiumia vastaan lähes koko ajan kun Ohu on taistellut Paholaisia ja näitä edeltäneitä vihollisiaan vastaan. Reima sai surmansa Gaian hampaista eräässä hyökkäyksessä Imperiumia vastaan, ja jätti paikkansa Hyomalle. Tämän jälkeen Monarkia on joutunut kärsimään useista tappioista Imperiumin hyökkäyksien kohteena. Yhden tällaisen hyökkäyksen takia Hyomakin loukkaantui niin vakavasti, että joutui yksin lähtemään nuolemaan näppejään ja vahvistumaan taas.

Aina Monarkia ei ole ollut sodassa koko Imperiumia vastaan, sillä Bobcatin erotessa laumastaan se otti mukaansa ison joukon
Imperiumin sotilaita ja perusti Uuden Imperiumin. Uusi Imperiumi päätyi liittoutumaan hetkellisesti Monarkian kanssa, mutta tämä ei ollut kuitenkaan tarpeeksi oikean Imperiumin tuhoamiseen. Monarkia joutui pakenemaan Kyushulle Uuden Imperiumin joukkojen kanssa. Tämä Bobcatin "uusi persoona", joka oli tajunnut oikeudenmukaisuuden arvon, oli kuitenkin vain sen päähän osuneen iskun aiheuttama, ja jonkin ajan kuluttua susi palasi takaisin oikeaan Imperiumiin. Bobcat kuitenkin jätti taakseen Imperiumista tuomansa 200 soturia, minkä takia Monarkian suuruus lähentelee nykyään lähes 500 sutta.

Nykyään Monarkia on ottanut tukikohdakseen pienen laakson Miyasakissa lähellä Kyushun rannikkoa. Hyoma on palannut takaisin laumansa johtajaksi jo ennen Bobcatin lähtöä, ja lauma pyrkii nyt nousemaan takaisin jaloilleen keräämällä kokoon Siriuksen soturit ja vahvistamalla joukkojaan.

- Suhtautuminen muihin laumoihin:
Monarkialla on tällä hetkellä hyvät suhteet Ohuun ja tämän liittolaisiin. Ohu on auttanut laumaa useasti, ja siksi myös Monarkia on valmis auttamaan koiria, kuitenkin vain siinä suhteessa että omalle laumalle ei tule suurta vahinkoa toisen auttamisesta.
Paholaisia kohtaan Monarkia on neutraali, mutta varautunut. Ohun liittolaisena Monarkia on lähes automaattisesti Kaksosten lauman vihollisia, mutta itse se ei ole hyökkäämässä näitä vastaan, elleivät Paholaiset ensin tunkeudu niiden alueelle.
Monarkian suurin vihollinen on tietysti Imperiumi, eikä se aio antaa näille armoa.
Mikään pienemmistä laumoista ei ole osoittautunut vielä Monarkian huomion arvoiseksi, sen takia lauman suhtautuminen näihin on neutraali.


Suhteet muihin laumoihin

Paholaiset - Monarkia suhtautuu Paholaisiin hyvin skeptisesti.
Ohun lauma - Vahva liittouma
Venäjän sotakoirat - Neutraali
Imperiumin - Sotatilanne, arkkivihollinen, piikki Monarkian lihassa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Susien Monarkian sotajoukot
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Yleistä :: Tietoa :: Laumojen tiedot-
Siirry: