Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Daïka - Venäjän Sotakoirien Upseeri

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiho

avatar

Viestien lukumäärä : 666
Join date : 03.05.2014
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

ViestiAihe: Daïka - Venäjän Sotakoirien Upseeri   Su Tammi 18, 2015 3:32 am

DaïkaNimi
Daïka

Japaniksi
大火

Nimen merkitys
Ei suorasanaista merkitystä. Sveitsiläinen/Ranskalainen nimi.

Kutsumanimi
Daïka

Motto
”Te tyhmät täytätte aivonne asioilla millä ei ole merkitystä. Sen takia teillä on vaikeuksia löytää päästänne niitä asioita joilla on merkitystä.”

Ikä
3 Vuotta

Sukupuoli
Naaras

Laji
Koira

Rotu
Saksanpaimenkoira

Liittouma
Venäjän Sotakoirat, Isoveli, Jessy

Lauma
Venäjän Sotakoirat

Ulkonäkö
Daïka on ihan perusseefferi, kooltaan, väriltään ja muutenkin ulkonäöltään. Narttu on kokonaan hiekanvaalea, mutta sillä on suklaanruskeita merkintöjä naamassa. Vatsa ja hännänalus ovat myös tummanruskeita. Daïkan silmien yläpuolella on pienet mustat pallokuviot ja tällä on samanlaiset kuviot silmien ympärillä kuin Johnilla ja muilla tämän sukuun kuuluvilla sakemanneilla. Daïkasta hampaat ovat pitkät ja terävät, mutta Daïka yleensä käyttää fyysistä voimaansa tappeluissa enemmän kun viiltäviä hampaitaan. Daïkan silmät ovat ruskeat. Narttu voi ehkä ensisilmäykseltä näyttää sirolta ja laihalta pikkutytöltä, mutta lihasvoimaa kyllä riittää. Daïka on lihaksikkaampi kun muut tämän ikäiset nartut, mutta moniin uroksiin verrattuna Daïka on aikamoinen kukkakeppi. Daïkalla on pystyt korvat, susimainen häntä ja pitkät joustavat jalat joilla jaksaa juosta lujaa ja pitkään. Daïkan säkäkorkeus on noin 63cm ja tämä painaa 30kg.

Luonne
Daïka on hyvin itsenäinen ja omatoiminen. Narttu yleensä kuuntelee ja seuraa ohjeita, paitsi silloin jos jotain on tapahtumassa mm. Jos kaverin henki on vaarassa, ja kaveri käskee Daïkaa pakenemaan. Daïka on lojaali johtajaansa, ystäviään ja muita Sotakoiria kohtaan. Mutta Daïka on yleensä aika hiljainen. Hän ei puhu tuntemattomien kanssa, ja uusien hahmojen kanssa narttu saattaa olla hieman jännittynyt. Hän on urhea ja taitava taistelija sekä metsästäjä. Daïka ei koskaan jättäisi ystäviään pulaan, ja hän aina kuuntelee jos muilla on ongelmia. Vaikka nartulla ei aina olekkaan neuvoja, hän on hyvä kuuntelemaan ja lohduttamaan muita. Narttu on vielä hieman kokematon ryhmänjohtaja, mutta tämän ryhmään kuuluvat kunnioittavat Daïkaa suuresti. Daika karismaattinen upseeri ja tämä on ystävällinen ja avulias ryhmäläisiään kohtaan, mutta tämä rankaisee alaisiaan jos he tekevät jotain sopimatonta. Daïka on hieman epävarma Ohun soturien kohdalla, eikä oikein luota heihin. Harakirin ja Kannibaalien joukkojen suhteen Daïka on aika pelokas eikä halua tulla kasvotusten heidän kanssaan. Taisteluun joutuessa Daïkasta tulee hiukan verenhimoisempi kun tavallista eikä tämä epäröi tappaa ketään. Tosin, pentujen kohdalla Daïka saattaa epäröidä. Mutta yleensä Daïka on hiljainen, mutta selvästi iloinen, hymysuinen sielu.

Menneisyys

Vanhemmat ja Syntymä
Daïka ei koskaan saanut tietää sitä, mutta molemmat Daïkan vanhemmista olivat Venäjän Sotakoiria. Daïkan äiti Katya ja isä Nikolai molemmat palvelivat Maximin osastossa. Nikolai ja Katya usein viettivät aikaa yhdessä harjoitellen ja taistellen. He pian rakastuivat ja Katya tuli raskaaksi. Samoihin aikoihin Victor oli lähtenyt Hōkkaidolle valloittamaan Hakuron aluetta, ja Maximin joukon oli tarkoitus seurata perässä. Katya ei pystynyt lähtemään, kun taas Nikolai ei tykännyt Sotakoirien "Japanin Valloitus" ideasta, joten Nikolai ja Katya erosivat laumasta. Kaksikko ei palannut Sotakoirien luo ja he halusivat unohtaa Sotakoirat. Nikolai halusi viedä Katyan takaisin hänen kotikaupunkiin Murmanskiin, mutta Katya ei pystyisi matkustamaan niin pitkää matkaa. Nikolai ehdotti että he menisivät lentokoneen kyydissä, mutta kaksikko nousi väärään lentokoneeseen ja he päätyivät Sveitsin pääkaupunkiin Berniin. Kaksikko ei tiennyt mitä tehdä, joten he lähtivät itään, Alppeja kohti. He saapuivat Torgonin hiihtokylään, missä Emilié niminen tyttö otti koirat lemmikeikseen. Nikolai kuului hyvin suosittuun ja arvokkaaseen Venäjäläiseen sukuun ja uroksella oli mikrosiru. Alkuperäisiin omistajiin otettiin yhteyttä ja tietysti he halusivat koiransa takaisin. Nikolai joutui hyvästelemään Katyan ja tämä lähetettiin takaisin Venäjälle. Katyalla ei koskaan ollut omistajaa, joten Emilié piti sakemanninartun lemmikkinä. Pari päivää Nikolain lähdön jälkeen, Katya synnytti kuusi pentua. Viisi urosta, Joshka, Leon, Olivér, Sander ja Chekov, sekä nuorimman, yhden ainoan nartun jonka Emilié nimesi Daïkaksi.

Kuuluisa Pelastuskoira ja Rajavartian Elämä
Daïka oli pentueen ainoa narttu, joten tämän veljet kiusasivat tätä jo pienestä pitäen. Kaikki veljistä haukkuivat Daïkaa huonoksi ja koko ajan alistivat tätä kaikessa. Daïka kuitenkin vannoi että jonain päivänä hänestä tulisi parempi kuin kukaan veljistä. Ainoa veli kuka ei kiusannut narttua, oli pentueen vanhin uros, Chekov. Kuitenkin Chekov ei tuntenut itseään tervetulleeksi Emilién perheen luona, joten kolmen kuukauden iässä, Chekov katosi. Uros oli matkustanut kauas Alpeille, ja kohdannut siellä entisiä sotureita Venäjän Sotakoirien joukosta. Chekov oli lähetetty Venäjälle missä se sai Sotakoiran koulutuksen. Daïka oli surullinen eikä tiennyt mitä olisi pitänyt tehdä. Katya yritti parhaansa mukaan lohduttaa tytärtään mutta turhaan. Kuitenkin Daïka unohti kadonneen veljensä kun hän aloitti puolivuotiaana pelastuskoirana työskentelemisen. Emilién isä oli pelastusretkikunnan kapteeni ja mies alkoi kouluttaa pentua. Koulutus teki Daïkasta todella vahvan, ja narttu pystyi kantamaan tai vetämään todella painavia taakkoja. Hänet pantiin samaan tiimiin Jessy-nimisen sakemannin kanssa, ja kaksikosta tuli parhaita ystäviä. He pelastivat yhdessä kymmeniä ihmisiä Alppejen syövereistä ja heistä tuli hyvin tunnettuja. Vuoden ikäisenä, Daïka pelasti erään eksyneen poliisin lumivyöryn alta. Poliisi kiinnostui Daïkasta ja halusi ottaa nuoren nartun itselleen. Emilién isä myi Daïkan poliisille korkeaan hintaan, mikä mursi sekä Katyan että Emilién sydämmet. Daïka vietiin Ranskan ja Sveitsin rajalle, missä Daïka koulutettiin huume- sekä poliisikoiraksi. Nartusta tuli rajavartija ja tämä työskenteli muiden saksanpaimenkoirien kanssa seuraavan vuoden.

Matka Venäjälle ja Sotakoiriin Liittyminen
Kaksivuotiaana Daïka oli yksin Bernin kaduilla illalla kun hän huomasi kahdenkymmenen kulkukoiran lauman saartaneen kolme sakemannia. Daïka katsoi ällistyneenä sivusta kun sakemannit tappoivat kahdeksantoista koiraa minuuttien sisällä. Daïka meni juttelemaan sakemannien kanssa, ja he kertoivat tulevansa Venäjältä, Sotakoirien armeijasta. Kertomus tempaisi nartun mukaansa ja Daïka halusi lähteä mukaan. Sakemannit ottivat nartun mukaansa ja Daïka jätti kesyn elämän taakseen. Neljän koiran joukko matkusti Alppien ohi, ja Daïka kävi hyvästelemässä Katyan. Katya ei sanonut mitään siitä että oli kerran itsekkin ollut sotakoira. Samalla, Daïka kävi hakemassa parhaan ystävänsä Jessyn mukaansa. Jessy ei ollut kova tappelija, mutta hän oli nopea ja kolme sotakoiraa päättelivät että Jessystä olisi ehkä tiedustelijaksi tai viestinviejäksi. Viisi koiraa matkustivat viikkoja ja viimein saapuivat Sahalinin saarelle. Daïka oli innostunut ja lupasi että hän tekisi parhaansa sotakoirana. Daïka oli myös yllättynyt kun kohtasi veljensä Chekovin laumassa. Daïkaa ei aluksi hyväksytty laumaan, joten Magnus, yksi upseereista, haastoi Daïkan. Taistelu oli pitkä, mutta se päättyi Daïkan voittoon. Narttu oli päihittänyt Magnusin, ja pari päivää Magnus kuoli saamiinsa haavoihin. Ryhmään kuuluvat soturit olivat kiitollisia siitä kun Daïka oli antanut Magnusille selkään, sillä Magnus oli ollut huono ryhmänjohtaja. Chekov ja Jessy siirtyivät Daïkan ryhmään ja kaksikosta tuli nartun luottosotureita. Daïka alkoi harjoitella veljensä kanssa päivittäin, ja joka päivä Daïkasta kasvaa vahvempi ja varmempi Sotakoira.


Taistelutekniikat
Kuchu Sappo
Swing Circle
Padeniye - (Suom. Pudota) Venäjäläinen liike jonka Daïka oppi veljeltään Chekovilta. Narttu tarttuu vastustajaa niskasta ja vie tämän korkealle puuhun. Sitten Daïka heittää vastustajan alas ja painovoima hoitelee loput. Vastustaja jysähtää maahan ja ei pysty liikkumaan muutamaan sekunttiin. Joskus vastustaja menettää tajuntansa. Tällä välin Daïka hyppää alas täydellä voimalla ja syöksyy vastustajan kimppuun. Helppo liike oppia, mutta ei toimi jos ei ole puita. Jos vastustaja on isompi, niin sitten tekniikka ei myöskään toimi.Ominaisuudet
Voima:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Taito:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Karisma:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Nopeus:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Kestävyys:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Älykkyys:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Puruvoima:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Kivunsietokyky:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Ketteryys:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Refleksit:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Tekniikat:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Vaarallisuus:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven

Aistit
Näkö:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Kuulo:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Tunto:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Maku:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Haju:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven

Perhe
Isä: Nikolai
Äiti: Katya
Veljet: Chekov, Leon, Sander, Olivér, Joshka

Suhteet
Jessyn paras ystävä, vihaa veljiään paitsi Chekovia, rakasti äitiään ja omistajaansa, kunnioittaa Ryukibaa

Pelaaja
Shiho

Daïka ©️ Shiho
Kuvapohja(t) ©️ Omistajansa

_________________
-Mai-Daigo-Hazuki-Rina-Fubuki-John-Yumi-Tabitha-Daїka-Chihiro-

Tulossa: Shinichi, Akemi, Issen, Akagane Junichi, Caine
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://www.shihossciencelab.wix.com/shihos-art-room
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: Daïka - Venäjän Sotakoirien Upseeri   Ma Tammi 19, 2015 6:04 am

En keksi mitään pahaa sanottavaa, joten tämä on hyväksytty! ^^

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Daïka - Venäjän Sotakoirien Upseeri
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Uudet hahmot :: Omien hahmojen hyväksyntä-
Siirry: