Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Venäjän sotakoirat

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Venäjän sotakoirat   Su Marras 16, 2014 7:39 am

VENÄJÄN SOTAKOIRATPäällikkö: Ryukiba

Korkea-arvoisin laumassa. Hän päättää kaikista lauman asioista ja häntä totellaan ja kunnioitetaan. Hänen loukkaamisestaan tai tottelemattomuudesta rangaistaan.

Kenraali (max. 1kpl): Päälliköstä seuraava, tuuraa johtajaa tarvittaessa ja päättää asioista päällikön apuna. Kokenut ja taitava soturi, jota kunnioitetaan.

Kersantti (max. 1 kpl): Kenraalista seuraava, johtaa yleensä sotajoukkoja ensisijaisesti, ja suunnittelee sotakuviot yhdessä johtajan kanssa. Kokenut ja taitava soturi, jota kunnioitetaan.

Kouluttaja (max. 1 kpl): Kersantista seuraava, yleensä vähän vanhempi soturi, jolla on paljon kokemusta ja taitoa. Hän huolehtii uusien sotureiden ja lauman pentujen koulutuksesta.

Majurit (max. 2 kpl): Korkea-arvoisimpia upseereita. He ovat johtajan tärkeimpiä luottosotureita, jotka osallistuvat yleensä suunnitteluihin ja toimivat luottotehtävissä.

Luutnantit (max. 2kpl): Toiseksi korkea-arvoisimpia upseereita. Heidän toimikuvansa on samankaltainen kuin majureilla, mutta heidän päätösvaltansa ja osallistumisensa suunnitelmiin on pienempi ja hierarkiassa he ovat alempana kuin majurit. He ovat ikään kuin "varamajureita" ja avustavat usein majureita johtajan antamissa luottotehtävissä.

Korpraalit (max. 3 kpl): Lev, Pavel

Korpraalit ovat luutnanteista seuraavia ja heidät nimitetään nykyään vakoojiksi / salamurhaajiksi korpraalin arvonimellä. Ennen he olivat ikään kuin varajohtajia. He ovat nopeimpia ja ketterimpiä sotureita ja toimivat yksin.

Upseerit (max. 5-8 kpl): Daika

Upseerit ovat korpraaleista seuraavia ja he toimivat ryhmänjohtajina.
Soturit: Tavalliset rivisotilaat, jotka taistelevat sodissa ryhmänjohtajien johdolla. Upseereista seuraavat arvojärjestyksessä.


Vartijat (max. 5kpl)

Vartioivat rajaa/ylempiarvoisia. Heitä ei ole paljoa, sillä yleensä heillä on mukanaan tavallisista sotureista koostuva pieni vartiojoukko apunaan. Sotureista seuraavia.

Metsästäjät (max. 5kpl): Bella

Alempiarvoisimpia hierarkiassa. He huolehtivat lauman ravinnonsaannista, ja syövät viimeisinä. Heitä ei kuitenkaan väheksytä, vaan pidetään arvokkaina ja tärkeinä jäseninä.________________________________________________________________________________________________________

KELPOISUUS

Venäjän sotakoirat koostuvat poikkeuksetta vahvoista saksanpaimenkoirista. Muutama saattaa olla risteytyksiä paimenkoirista, mutta he ovat syntyneet laumaan ja täten hyväksyttyjä. Yleensä eri rotuisia liittyjiä ei hyväksytä mukaan, sillä lauma tahdotaan pitää mahdollisimman alkuperäisenä rotunsa puolesta. Suurin osa koirista on uroksia, mutta johtaja tai muutkaan eivät väheksy vahvoja narttuja.

Halukkaat liittyjät testataan yleensä jollakin tavalla, esimerkiksi mittaamalla rohkeutta tai taistelutaitoja. Joukoissa ei luottamusta saa helposti, sillä Venäjän sotakoirat ovat hyvin tiivis yhteisö. Ajan kanssa jokainen uusi yksilö otetaan kuitenkin yhä enemmän osaksi joukkoa.

Laumasta erottaminen on harvinaista, sillä kaikki kunnioittavat toisiaan ja johtajaansa. Mikäli epäkunnioitusta tai petollisuutta esiintyy, Venäjän sotakoirista lentäminen on hyvin todennäköistä, eikä pettureita epäröidä jopa tappaa, jos petos on ollut suuri ja vahingollinen.
________________________________________________________________________________________________________

MENETELMÄT LAUMASSA

Johtaja on ylin laumassa, ja päättää lähtökohtaisesti kaikista lauman asioista. Häntä kunnioitetaan tiukasti ja totellaan. Ryukiba on ehkä jopa aikaisempia johtajiaan määrätietoisempi ja pitää sotakoiria paremmin otteessaan. Hierarkiaa noudatetaan, ja siitä poikkeavia rangaistaan. Laumassa ei käytetä normaalisti kuolemanrangaistuksia, mutta vakavasta petturuudesta saattaa silti menettää henkensä. Yleensäkin ottaen kuri on kovaa, mutta sitä noudatetaan ja tämän vuoksi laumassa on hyvä ilmapiiri ja kaikki tulevat toimeen keskenään.

Pennut koulutetaan alusta asti hyvin ja säälimättä. Tämänkin vuoksi sotakoirista kasvaa vahvoja ja pelottomia sotureita. Pentujen ja nuorten, samoin kuten kaikkien, terveydestä ja hyvinvoinnista kuitenkin huolehditaan parhaan mukaan.

Taisteluissa sotakoirat toimivat koulutuksensa ansiosta hyvin järjestelmällisesti, ja pienehköstä lukumäärästään huolimatta ovat yleensä aina voittoisia ja pääsevät helposti suurempaakin laumaa vastaan taistellessaan niskan päälle. Heitä ei kannata missään nimessä aliarvioida, sillä pienen joukon etu on juurikin se, että vihollinen aliarvioi heidät liian helposti. Todellisuudessa sotakoirat vastaavat jopa 600-800 koiran laumaa, sillä kaikki ovat keskiverto rivisotilaita selvästi taitavampia ja paremmin koulutettuja.
________________________________________________________________________________________________________

TIETOA

Perustaja: Ihmiset, jotka kouluttivat saksanpaimenkoira-armeijan, mutta myöhemmin hylkäsivät nämä.

Lukumäärä: Sotakoirien armeija on melko harvalukuinen – vain noin 200-300 -päinen – mutta sen sotilaat ovat hyvin koulutettuja, lojaaleja ja keskivertoa parempia taistelijoita, toisin kuin esimerkiksi vaikkapa useimmat edesmenneen Hōgenin alaisista.

Tavoite/päämäärä: Tällä hetkellä Venäjän sotakoirilla ei ole tarkkaa päämäärää.

Historia osittain (c) Gingapedia:

Venäjän sotakoirat (jap. ロシア軍用犬, Roshia gunyō ken) on saksanpaimenkoira-armeija, joka koulutettiin Venäjällä sodankäyntiä varten. Ihmiset kuitenkin hylkäsivät heidät karuun luontoon. Koirat ovat kotoisin Sahalinista (ven. Сахали́н, jap. サハリン), joka on lähin Japania oleva Venäjään kuuluva maa-alue.

Sotakoirien johdossa oli sotamarsalkka, Maximin ja Lydian isä. Laumaan kuului ainakin kolme majuria: Victor, Aram ja Maxim, kaksi luutnanttia: Lydia ja Bozlev, kaksi korpraalia: Kiev ja Ivan, ja kersantti nimeltä Nikol.

Sotakoirien alkuperäinen päämäärä oli valloittaa Hokkaido, sillä heidän omat asuinalueensa olivat karuja ja lähes elinkelvottomia. Victor havitteli Hokkaidon lisäksi myös sotamarsalkan asemaa ja alkoi käännyttää muita marsalkkaa vastaan, nimittäen itsensä kyseiseen asemaan. Victor kuitenkin kohtasi kuolemansa Aramin hukutettua hänet oman henkensä uhalla.

Victorin loppu ei kuitenkaan tullut vielä, vaan se kohosi uudelleen johtamaan sotakoiria ja sabotoi Ohua. Victorin kuoltua lopullisesti, tämän veli Bozlev astui vallan kahvoihin ja sotakoirien keskuudessa alkoi puhaltaa uudet tuulet.


Nykytilanne:

Victorin kuoltua hänen veljensä Bozlev otti johdon laumassa. Hän johti hyvin ja viisaasti taistellen Ohun rinnalla, mutta päätti kuitenkin vetäytyä pois Japanista ja purkaa liittolaisuutensa Ohuun. Bozlev tahtoi pois kahden lauman sodista, jotka eivät oikeastaan edes koskeneet sotakoiria.

Venäjän sotakoirat elelivät rauhallista ja normaalia elämää Venäjän vuoristossa, mutta pian heitä vastaan nousi lauma, joka tahtoi liittää sotakoirat omiin joukkoihinsa. He eivät ehtineet pitkään aikaan sotia, sillä Bozlev johdatti joukkonsa kauemmas välttääkseen turhaa taistelua.

Tässä vaiheessa laumaan liittyi Johnin poika, nuori Ryukiba. Hän ei kerennyt olla laumassa kauaa, mutta hänestä tuli Bozlevin yksi luottosotureista. Pian myös vihollislauma löysi sotakoirat ja syttyi ankara taistelu. Bozlev haavoittui pahasti, ja pyysi Ryukibaa johtamaan heidät voittoon. Ryukiba otti haasteen vastaan, ja sotakoirat voittivat. Tästä vaikuttunut Bozlev luovutti paikkansa Ryukiballe, saadakseen käännettyä uuden luvun Venäjän sotakoirille. Hän näki nuoressa uroksessa jotain, mitä hänessä ei koskaan ollut ollut. Ryukiba onkin sopeutunut hyvin joukkoon ja astunut määrätietoisesti johtajan saappaisiin. Hän on johdattanut sotakoirat takaisin Japaniin, josta he aikaisemmin joutuivat lähtemään.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Venäjän sotakoirat
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Yleistä :: Tietoa :: Laumojen tiedot-
Siirry: