Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Kenji - Hougenin poika

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Kenji - Hougenin poika   Su Tammi 12, 2014 11:25 amNimi:Kenji
Skp: Uros
Ikä: 3v
Rotu: Husky/Saksanpaimenkoira/Tanskandoggi

Kotimaa: Japani
Liittouma: Ohu, Billin entisistä joukoista koostuva oma lauma
Puoliso: Rina
Jälkeläiset: -


Motto:"Älä tuomitse ketään hänen menneisyytensä takia."


Suku
Isä:Hougen


Kenji & Rina

Kenji & Rina (c) Shiho


OMINAISUUDET


Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven 
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven 
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven 

Aistit
Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven


ULKONÄKÖ


Säkäkorkeus:78cm
Paino:46kg
Turkinväri: Kirjava, pääväri on tummanharmaa, joka sekoittuu osittain mustanharmaaseen ja valkoiseen. Paras tuntomerkki on valkea raita korvassa.
Silmien väri: Meripihkan väriset
Ääni: KLICK

Ruumiinrakenne Kenjillä on hyvin lihaksikas ja vahva. Vaikka mikään kehonrakentaja uros ei olekaan, vaan ulkoisesti ihan sopusuhtainen, niin lihakset ovat silti helposti erotettavissa. Runko on tiivis ja kestää hyvin iskuja. Säkäkorkeudeltaan Kenji on keskimääräistä korkeampi.
Jalat Kenjillä ovat pitkät ja vankat, ja varpaiden päässä on mustat ja terävät kynnet. Kaula on pitkähkö ja lihaksikas, ja uroksella on melko jykevä ja selväpiirteinen, komea pää ja kasvot. Hampaat ovat pitkät ja terävät ja leuat vahvat. Kenjillä on myös uskomattoman vahva purenta.
Väritykseltään uros on kirjava, enimmäkseen siitä löytyy tummanharmaata ja mustanharmaata, mutta myös pieniä valkoisia merkkejä, jotka ovat peruja Hougenilta. Isästä muistuttavat myös mustanharmaat täplät. Enemmän Kenji muistuttaa äidiltään perimiä rotuja, eikä tanskandoggia siitä tunnista juuri lainkaan, kuin ehkä koon perusteella. Uroksella on korvassaan valkea raita, joka on hyvä tuntomerkki. Silmät Kenjillä ovat luokseenkutsuvat, erikoisen meripihkan väriset.
Koko tätä voimakasta ja suurta ruumista tasapainottaa pehmeä ja hiukan selän päälle kiertyvä häntä. Ympäri kehoaan Kenjillä on erilaisia taisteluarpia.LUONNE


Kenji on rauhallinen ja kärsivällinen, mutta päästessään taistelemaan siitä tulee peloton ja rohkea hurjapää. Nuoreen ikäänsä nähden Kenjillä on rohkeutta ja uteliaisuutta lähteä mukaan uusiin tempauksiin, ja hyvin harvoin se jaksaa kauaa olla tekemättä mitään. Kenji on seikkailijaluonne, vaikka ulkokuoreltaan se onkin tyynen asiallinen ja vakuuttava. Nämä kaksi ristiriitaista luonteenpiirrettä poukkoilevat ristiinrastiin uroksessa ja luovat Kenjistä aivan omanlaatuisensa persoonan.

Kenjin kanssa on helppo tulla toimeen, sillä se ei yleensä ala haastaa riitaa turhasta. Uros osaa toimia yhteistyössä muiden kanssa ja nuorukainen kunnioittaa vanhempia sotureita. Ystävilleen Kenji on luotettava kuin kallio ja tarjoaa apuaan mielellään, mutta kaipaa myös molemminpuolista luottamusta ja kunnioitusta. Uros ottaa mieluiten uusista tuttavista ensin hiukan selvää, ennen kuin uskaltautuu luottamaan tai tutustumaan paremmin. Ujo tapaus herra ei ole, mutta toisinaan tykkää pitää hiukan etäisyyttä.

Kenji on naaraille varsinainen herrasmies ja komean ulkomuotonsa ansiosta hurmaa usein tahtomattaankin narttuja. Silti uros pyrkii pitämään tietyn arvokkuuden ja etäisyyden vastakkaisen sukupuolen edustajiin, eikä anna noiden turhaan kuvitella itsestään liikoja.

Vihollisia Kenji ei kohtele kovinkaan suopeasti, eikä ole aina niin armollinen kuin Ohun koirat yleensä. Uros kuitenkin osaa antaa toisen mahdollisuuden, muttei kolmatta. Kenji välttää turhaa tappamista, muttei pelkää repiä aiheesta vihollistaan kappaleeksi. Taistelijana uros onkin hyvin vahva eikä taitokaan ole heikoimmasta päästä. Uros näyttää mielellään kyntensä ja hampaansa päästessään taistelutantereelle, eikä kunto helpostikaan lopu kesken taistelun.

Kenji johti alunperin ottoisänsä/opettajansa Hakuron, sekä tämän ystävän Billin laumoja, joita on yhteensä 500. Uroksella on kuitenkin hallussaan enää temppelit ja sen 300 soturia, sillä Kenji luovutti Kitamin sotureineen Hakuron pojalle, Suzakulle. Kenji on vielä hiukan keltanokka johtajana, mutta seuratessaan Hakuroa, on tämä oppinut paljon, eikä johtaminen ole toistaiseksi ollut Kenjille minkäänlainen ongelma. Joka päivä tämä oppii uutta Ohun innokkaana ja uskollisena palvelijana ja tuoreena laumanjohtajana.


MENNEISYYS


Kenjin ei ollut koskaan tarkoitus syntyä. Tämän isän henkilöllisyys oli pitkään suuri salaisuus ja Kenji sai vasta äskettäin siitä itsekin tietää. Uroksen isä on nimittäin Hougen, joka terrorisoi pitkään Ohua ennen kuolemaansa. Kenji syntyi ainoana pentuna raiskauksen tuloksena, ja naaras joutui toivomaan, ettei kukaan huomaisi, sillä Hougen olisi tappanut nartun saadessaan tietää jälkeläisestä. Tanskandoggi ei tahtonut missään nimessä mahdollisia vallananastajia läheisyyteensä. Onneksi muitakin narttuja oli tiineenä, joten Kenjin äidin täytyi vain toivoa, ettei hänen pentunsa muistuttaisi lainkaan Hougenia.

Naaraan suureksi helpotukseski syntynyt pentu muistutti enemmän häntä itseään. Koska pentu oli raiskauksen tulosta, narttu tahtoi hylätä Kenjiksi ristimänsä pojan, muttei tiennyt minne. Niinpä eräänä päivänä Kenjin ollessa kaksi ja puoli kuukautta, tämä lähti viemään poikaansa metsään, jotta voisi lavastaa pennun kuoleman. Kenjistä oli tullut häijy ja tämä puhui taukoamatta Ohusta ja sen tuhoamisesta. Narttu ei pitänyt pojan asenteesta laisinkaan ja mietti päänsä sisällä keinoja tappaa jälkeläisensä.

Kun Kenji istui alas, naaras aikoi hyökätä Kenjin kimppuun ja repiä tämän kappaleiksi. Kenji ei aavistanut mitään, ja yllättäen naaras syöksyikin pentunsa kurkkuun ja alkoi painaa tätä vasten maata. Kenji yritti riuhtoa itseään irti, muttei onnistunut. Narttu ummisti silmänsä ja oli kiristämässä otettaan, kunnes joutui päästämään irti. Niin kamala, kuin pentu olikin, ei narttu tahtonut tappaa omaa jälkeläistään.

Kenji joutui haukkomaan maassa hetken henkeään, mutta onnekseen ei ollut saanut juuri naarmuakaan. Yllättäen koko metsässä kiiri sotahuuto. Hougen oli käskenyt joukkonsa hyökkäykseen. Naaras ei tiennyt ensin, jäisikö vai lähtisikö, mutta lähti sitten seuraamaan tovereitaan. Tämä ajatteli, että luonto tekisi tehtävänsä, ja talvi tappaisi pennun ilman, että nartun tarvitsisi tehdä mitään. Kenji  ei ollut kuitenkaan niin heikko, mitä narttu oli luullut. Hetken pentu kkeräsi maassa voimiaan, kunnes päätti lähteä itsekin taisteluun. Välittämättä äitinsä kylmästä kohtelusta se tahtoi tappaa jokaikisen Ohun koiran.

Päästyään paikalle pieni pentu ei tiennyt mihin mennä tai mitä tehdä. Niinpä se yritti hyökkäillä kaikkien kimppuun, kunnes törmäsi Hakuroon. Husky aikoi tappaa pennun, sillä se oli sisältä niin pahasti turmeltunut. Kenji pääsi hetkellisesti irti, ja aikoi paeta. Huskyuros oli kuitenkin paljon vahvempi ja nosti pennun ilmaan, aikoen kuristaa tämän hengiltä. Kenji taisteli vastaan, mutta lopulta suostui antamaan periksi. Hakuro huomasi pennun sitkeyden ja taistelun jälkeen ja pitkien neuvottelujen päätteeksi pennusta päätettiin tehdä Hakuron oppilas.

Ne ajat, jotka uros kasvoi opettajansa mukana, muuttivat Kenjiä aivan toiseen suuntaan. Pennusta tuli uskollistakin uskollisempi Ohun soturi, eikä kunnioitustakaan tältä puuttunut. Varsinkin Hakuroa uros kunnioittaa enemmän kuin ketään muuta, ja muistelee tuota aina lämmöllä. Kenji on myös suuressa kiitollisuuden velassa "ottoisälleen". Hakuro opetti tälle "Karhunrauta" liikkeensä, ja myöhemmin Kenji oppi myös Billin "Ryövärin koston". Näiden kahden kuoltua Kenji sai johtoonsa molempien joukkiot, mutta luovutti myöhemmin Kitamin ja Hakuron soturit Suzakulle, Hakuron pojalle.

Kenjillä tuli kerran pientä kärhämää Reavers -nimisen koiran kanssa, joka paljasti Kenjille tämän oikean isän. Tieto järkytti nuorukaista ja sai hetkeksi lauman luottamuksen järkkymään häntä kohtaan. Tilanne onneksi korjautui ja Kenji onnistui karkottamaan Reaversin, toistaiseksi. Vaikka nykyään useimmat Ohun koirat tietävät Kenjin juurista, ei luottamus uskolliseen nuorukaiseen ole järkkynyt.

Taisteluista Ohun riveissä kertovat useat taisteluarvet nuoren koiran rinnassa ja kaksi arpea silmän päällä. Kaksi suurinta on tullut karhun kynsistä ja kaksi muuta on muiden koirien aiheuttamia.TAISTELUTEKNIIKAT-Neji Ki

-Tetsu ni hidoi shiuchi - Suomeksi Karhunrauta. Hakuron oma liike jonka opetti Kenjille. Siinä koira juoksee kohti vastustajaa sivulta ja yleensä vihollinen ei tiedä hyökkäyksestä. Tuo upottaa hampaansa vihollisen heikkoon kohtaan ja paiskaa kohti jotakin kova kadoten itse piiloon. Se tekee liikkeen niin monesti kuin voi. Liikkeessä siis paiskotaan vihollista voimakkaasti samalla purren siihen haavoja.

-Shisu no gōtō - Suomeksi Ryövärin kosto. Billin oma liike jonka opetti Kenjille. Siinä koira juoksee kohti vastustajaa nopeasti ja ponnistaa voimalla tuota kohti. Hampaat edellä koira tarttuu viholliseen ja uppoaa painon avulla syvälle toisen lihaan.


Pelaaja:UntamedHahmo (c) Untamed
Tiedot (c) Untamed

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Kenji - Hougenin poika
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Ohun lauma-
Siirry: