Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Wolves Moment

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Wolves Moment   Ke Joulu 25, 2013 4:50 am

"Tiedät olevasi myöhässä, kaupungin antama pakollinen kotiintuloaika meni jo puoli tuntia sitten. Kavereiden kanssa aika menee aina liian nopeasti, no onneksi kotiin on enää muutaman korttelin matka. Varovin askelin kävelet hiljaista ja hämärää lähiökatua pitkin. Äkkiä jokin saa sinut pysähtymään. Erotat varjosta suuren koiran muotoisen hahmon, mutta tiedät, ettei kyseessä ollut mikään naapurin Musti. Käännyt nopeasti ympäri juostaksesi pakoon, mutta liian myöhään. Tunnet terävien hampaiden viiltävän niskaasi ja tiesit, että olit tullut tiesi päähän."

Olennot elivät ensin metsän pimennossa aina susihahmoisina ja kävivät vähän väliä kaupungissa hakien ruokaa laumalleen joka kasvoi uhkaavasti. Aluksi katosi mystisesti karjaa ja sitten alkoi kadota kaupungin asukkaita. Ihmiset olivat varmoja että kaupunkia ympäröivä korpi salasi jotain, mutta kukaan ei ollut tarpeeksi utelias tai rohkea että menisi metsään tutkimaan mikä oli outojen katoamisten takana.
Ihmisiä katosi yhä enemmän ja enemmän kunnes asukkaita kehotettiin pysymään sisätiloissa aina illan tullen.
Vuosien saatossa ihmislihan voimien ansiosta ihmissudet oppivat muuntautumaan ihmishahmoon ja takaisin susihahmoon mikä auttoi ihmissusia suuresti soluttautumaan kaupunkilaisten joukkoon, ongelma ravinnonpuuttesta oli onnistuttu ratkaisemaan.
Kaupunkilaisia katosi jälleen entistä enemmän eikä juuri mitään voitu tehdä. Ulkopuolisten apua oli turha odottaa sillä suurkaupungit pitäisi vain pikku kylän asukkaita sekopäinä.

Ihmissusi lauma joka vaurastuessaan nimettiin Syrmaniksi eli loisteliaasti ja lauma kasvoi kasvamistaan. Pian kuitenkin laumassa alkoi kiertää huhu ihmissusista jotka eivät kuuluneet Syrmaneihin ja jotka elivät kaupungin itäpuolella ja sen korvessa. Tulokkaista ei oltu hyvillään vaikka he pyrkivätkin vain Syrmanin lauman jäseniksi jotta lauma kasvaisi entisestään.
Ulkopuolisia alkoi virrata ja enemmän enemmän ja koska heitä ei huolittu Syrmaneihin he perustivat oman laumansa nimeltä Xavier. Lauma kävi myös varkaissa MoonValleyssa ja oppi pian myös kyvyn muuntautua. Laumat kasvoivat ja samoin myös laumojen väliset erimielisyydet.

Juoni: WolvesMomentin juoni on aika yksinkertainen, joten peli sopii hyvin myös aloitteleville roolipelaajille. MoonValleyssa elää tällä hetkellä kaksi ihmissusi laumaa joiden välit ovat kiristyneet äärimmilleen vuosia jatkuneen nahistelun seurauksena. Molemmat laumat ovat sitä mieltä, että MoonValleyhin mahtuu vain yksi klaani, mutta kumpakaan ei suostu antamaan periksi. Syrman, alkuperäislauma joka on elänyt MoonValleyn alueella jo vuosisatojen ajan haluaa hävittää itäisen lauman maailman kartalta. Joko lauma lähtee suosiolla tai väkisin.
Idän tulokaslauma Xavier taas ehdotti laumojen yhdistämistä, mutta tämä ei Syrmaneille tullut kuulookaan. Nykyään Xavier onkin jo luopunut ajatuksesta yhdistää kaksi klaania ja lauma on valmiina käymään taistoon alueista.

Erimielisyydet ja kina rajojen paikoista jatkuvat yhä MoonValleyn ihmissusien joukossa. Osa kaupungin asukkaista uskovat vanhoissa tarinoissa esiityviin ihmissusiin ja osa taas ei laisinkaan, nämä henkilöt elävät täysin normaalia elämää kuitenkin tietämättä, että kaupungin synkissä metsissä vaanii verenhimoisia petoja. Saa nähdä päättyykö vuosia jatkunut eripura laumojen välillä vai kiristyvätkö suhteet liikaa aiheuttaen sodan klaanien välillä.

Tässä linkkin sivustolle: Wolves Moment
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Wolves Moment
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: OFF-game :: Mainostus-
Siirry: