Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Pink Dragon - Imperiumin sai-soturi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sakha
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 266
Join date : 26.09.2013
Ikä : 20
Paikkakunta : Kouvola, Kuusankoski

ViestiAihe: Pink Dragon - Imperiumin sai-soturi   Su Joulu 22, 2013 8:44 am

ESITTELY KAIKKINE SARJASTA POIKKEAVINE KOHTINEEN ON VAPAASTI MUOKATTAVISSA!!!!!!! Menneisyyden keksityn kohdan saa vaikka poistaa halutessaan, tai keksiä täysin omanlaisensa, ihan miten vain
PINK DRAGON

Nimen merkitys
Vaaleanpunainen lohikäärme
Oikea nimi
Yuwaku (Kiusaus)

Ikä
n. 15v.
Sukupuoli
Uros
Laji
Susi

Liittouma
Imperiumin joukot

Motto
"Ulkonäkö ei aina kerro kaikkea"

Ominaisuudet

Voima: ***
Taito: *****
Karisma: ***
Nopeus: *****
Kestävyys: ****
Älykkyys: ***
Puruvoima: ***
Kivunsietokyky: ***
Ketteryys: *****
Refleksit: ****
Tekniikat: *****
Vaarallisuus: ****


Luonne

Pink Dragon on ehkä Imperiumin joukkojen hyväntuulisin ja nuorin Siriuksen soturi. Se yritää aina pysyä positiivisena, mutta se ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi aina äänessä, eikä tietäisi milloin olla hiljaa. Se on hyväntuulinen vain oman laumansa luona, mutta vihollisen kohdatessaan se vaikenee heti ja alkaa vaitonaisena tarkkailemaan uhrinsa liikkeitä kuin saalistaja. Se on ehkä lähinnä homoseksuaalista sutta mitä vain voi olla, mutta aivan varsinaisesti se ei kuitenkaan ole uroksiin päin kallellaan. Se vain tykkää viettää aikaa toveriensa kanssa ja kiusata noita kenties hieman oudoillakin tavoilla. Tämä on oikeastaan yksi syy, miksi jotkut välttelevät sen seuraa, sillä uros ei todellakaan tunne sanaa "hienotunteisuus". Useimmiten se kertoo kaiken mitä mieleen pälkähtää.

Lauman ulkopuolella Pink Dragonin luonne muuttuu lähes päinvastaiseksi. Sen ympärillä leijuu uhkaava aura ja se tuijottaa kaikkia näkemiään olentoja enemmän tai vähemmän murhaavasti. Se toimii kuin näkymätön saalistaja, joka kulkee äänettömästi ja hyökkää yllättäin ja salaman nopeasti. Muuten se ei edes vaikuta omalta itseltään, jos mukaan ei laskettaisiin muutamia rivoja kommentteja siellä täällä. Uros on useimmiten ylimielinen ja luulee itsestään liikoja, mutta vihollistaan se ei niinkään aliarvioi. Joskus sen itsensä yliarvioiminen vie sen niinkin pitkälle, että se olisi varmasti kuollut vammoihinsa, elleivät muut Siriuksen soturit olisi paikalla. Pink Dragon pystyy pakon edessä miettimään itsekin suunnitelmiaan, mutta luottaa yleensä muiden tovereidensa pähkäilykykyyn.

Bobcatin perustettua Uuden Imperiumin, Pink Dragon oli hyvin haluton taistelemaan näitä vastaan, koostuihan lauma sen entisistä tovereista. Uros kunnioittaa kaikkeista eniten toveruussuhteita ja sen luottamuksen saatuaan sitä ei menetä ikinä. Ehkä ainut asia, joka sitä esti lähtemästä Gaian alaisuudesta on se, että se pelkää johtajansa vihaa. Uros harvoin todella pelkää mitään, mutta se on nähnyt Gaian tappavan useita vahvoja uroita suuremmitta vaivoitta. Itsensä yliarvioimisesta huolimatta, sekin tietää olevansa vain pieni ötökkä johtajansa rinnalla. Gaia voisi murskata tuon milloin tahansa. Siitäkin huolimatta soturin kunnioitus johtajaansa kohtaan on loputon, eikä se iloitse mitään muuta sen enempää kuin Bobcatin paluuta.

Ulkonäkö

Säkä: 65cm
Paino: 30kg


Pink Dragon on hyvin feminiimisen näköinen. Se on turkin väriltään puhtaan valkea, mutta sen vasemman silmän peittää tuuhea pinkki harjas. Muuten sen turkki on lyhyempää ja hyvin sileää. Ruumiin rakenteeltaan se on kevyt ja solakka. Sen valttikortti on ketteryys ja yhdistettynä sen solakan ruumiiseen sen liikkeet ovat äärimmäisen sulavia ja pehmeitä. Uroksen ruumiinhallinta on lähellä täydellistä ja sen liikkeitä on hankala arvioida, koska se pystyy muuttamaan suuntaa täydessä vauhdissa hyvinkin ketterästi.

Yleisestikin ottaen Pink Dragon on hyvin nopea ja varsin hiljainen liikkeissään. Toisaalta hiljaa liikkuminen vaatii siltä jonkin verran keskittymistä, mitä siltä ei aina löydy. Kevyen näköisestä kropasta löytyy kuitenkin myös sudelle ominaista jykevyyttä, jonka huomaa vasta kun Pink Dragon törmää täydellä voimalla viholliseensa. Uroksen jalkavoimat ovat todella hyvät ja se kykenee loikkimaan korkealle ilmaan peräkkäin useita kertoja. Sen leukavoimat eivät ole mitkään parhaimmat, mutta suden terävät torahampaat aiheuttavat silti hengenvaarallista vahinkoa tarvittaessa. Uroksen silmät ovat ruskeat ja sen tuuheat silmäripset vain lisäävät sen naarasmaista ulkonäköä.

Menneisyys

Pink Dragonin menneisyydestä ei moni tiedä paljoakaan, mutta nyt on aika kertoa uroksen surullisesta lapsuudesta.

Pink Dragon syntyi kolmen sisaruksensa kanssa kaukana Imperiumin mailta. Sen molemmat vanhemmat olivat turkiltaan puhtaan valkeat ja samoin olivat kaikki neljä pentuakin. Ensimmäiset puoli vuotta kuluivat onnellisesti, kunnes eräänä päivänä uroksen otsassa huomattiin olevan muutamia vaaleanpunaisia haituvia. Sen vanhemmat ajattelivat haituvien olevan vain väliaikaisia tai että pentu oli vain sotkenut päänsä johonkin ihmisten maaleihin, asuivathan ne lähellä ihmisasutusta. Pink Dragon, jonka nimi oli silloin vielä Yuwaku sen ylipirteän luonteen takia, tiesi kuitenkin, ettei se ollut käynyt lähelläkään ihmisiä. Sen yksi sisar oli kerran jäänyt kiinni niiden käydessä kaupungissa ja nyt tuon korvassa oli jokin outo juttu. Aikaa kului, eikä vaaleanpunaiset haituvat kadonneet, ennemminkin lisääntyivät.

Vuoden ikäisenä neljä nuorukaista olivat metsällä. Pink Dragonin harja oli kasvanut jo reilusti ja jo nyt näki selvästi, että haituvat olivat tulleet jäädäkseen. Tästä syystä sen vanhemmat olivat alkaneet vieroksua pentujaan, samoin kuin muutamat muut lähistöllä elävät sudet. Vain uroksen kolme sisarusta olivat pysytelleet sen rinnalla. Ne olivat juuri vaanimassa erästä peuraa, kun lähistöltä kuului laukaus ja niiden saalis kaatui elottomana maahan. Kaksi ihmistä kivääreineen olivat nähneet samaisen peuran kuin nuoret sudetkin ja olivat ehtineet ensin. Nuorukaiset olivat kuitenkin vielä hyvin äkkipikaisia ja jääräpäisiä, minkä takia ne syöksyivät peuran ja ihmisten väliin puolustaakseen saalistaan. Tämä oli kuitenkin virhe, sillä heti sudet nähdessään ihmiset nostivat kiväärinsä ja ampuivat. Kaksi Pink Dragonin sisarta kaatuivat heti ja sen veli syöksyi raivoissaan ihmisiä kohti. Toinen miehistä ampui sitä jalkaan, samalla kun toinen käänsi kiväärinsä Pink Dragoniin. Se näki veljensä lähtevän ontumaan pois päin ihmisistä takaisin puskien tuomaan piiloon, mutta pelko ja järkytys sisartensa kuolemasta oli jähmettänyt uroksen paikoilleen. Ihmiset eivät kuitenkaan ampuneet sitä kuolettavasti, vain jalkaan, niin kuin olivat ampuneet sen veljeäkin, sillä miehet olivat huomanneet tuon erikoisen harjaksen. He ottivat haavoittuneen suden mukaansa ja unohtivat ampumansa peuran. Pink Dragonin sisarten ruumiit jäivät peuran vierelle.

Miehet veivät Pink Dragonin kaupunkiin eläinlääkärille, joka poisti luodin sen jalasta. Sitten miehet, jotka paljastuivat olevan jonkinlaisia tutkijoita, veivät suden omaan tutkimuskeskukseensa. He halusivat tietää, minkä takia uroksen harjalla oli niin kummallinen väri ja tekivät sille siksi useita testejä. Tämä väsytti Pink Dragonin pahasti ja se laihtui laihtumistaan. Miehet olivat järkkymättömiä, eivätkä antaneet armoa nuorukaiselle, vaikka se ei pysynyt edes jaloillaan muutamien tutkimuksien aikana. Keskuksessa se myös sai nimensä Pink Dragon sen pinkin harjaksen ja hurjan luonteensa takia. Uros ei suostunut olemaan tutkimusten kohteena, minkä takia se yritti aina kuin vain mahdollista paeta ja hyökätä vangitsijoidensa kimppuun.

Eräänä päivänä, oltuaan lähes vuoden tutkimuskeskuksessa, Pink Dragon onnistui viimein pakenemaan erään uuden harjoittelijan unohtaessa lukita se häkin. Se juoksi vikkelästi vuorille, takaisin perheensä luokse. Päästyään tutulle seudulle, sen kimppuun hyökättiin. Hyökkääjä oli lumivalkea uros, jonka toisessa takajalassa oli luodin jättämä arpi, Pink Dragonin veli. Veli tunnisti uroksen, muttei päästänyt tuota etenemään reviirilleen. Veli syytti Pink Dragonia ja sen kirkkaan väristä harjasta siitä, että ampujat olivat nähneet ne metsällä vuosi sitten, mikä oli johtanut niiden sisarten kuolemaan. Vuodessa muistot ehtivät muuttua ja niin oli käynyt nytkin. Vaikka kuinka Pink Dragon yritti selittää, ettei tapahtunut ollut sen syy, veli ei päästänyt sitä takaisin. Uros joutui lähtemään takaisinpäin.

Vaelleltuaan useita kuukausia ja totuteltuaan villin suden elämään, Pink Dragon tapasi erään mustavalkoisen suden, jonka otsassa oli tähtimäinen arpi. Susi oli Blacksnake, yksi Imperiumin Siriuksen sotureista. Vahvan itsesuojelusvaiston omaava Pink Dragon hyökkäsi suden kimppuun, häviten pahasti. Blacksnake näki kuitenkin nuoressa uroossa piilevät kyvyt ja otti tuon mukaansa Imperiumiin. Uros taisteli tiensä yhdeksi Siriuksen sotureista ja sai näin oppia Jugalta. Se oppi battougansa ja alkoi jopa kehittämään sitä pidemmälle. Siitä ei tullut erityisen vahva verrattuna sen tovereihin, mutta ei se heikkokaan ollut. Se alkoi kunnioittamaan muita sotureita ja nautti viettämästään elämästä. Se piilotti tutkimuskeskuksessa kokemansa kauhut pirteän ja positiivisen luonteensa alle.

Ginin ja muiden hyökätessä Imperiumin palatsiin, Pink Dragon oli muiden soturien kanssa odottamassa niitä. Se ei päässyt kuitenkaan taistelemaan kunnolla Bobcatin, Mountain Bisonin ja Red Bullin tavoin. Se joutui katsomaan vierestä muiden sotureiden taisteluita ja eräässä vaiheessa se katosi. Luultiin, että uros olisi muiden Imperiumin sotureiden tavoin kuollut, mutta tosiasiassa se oli vain vetäytynyt odottamaan parempaa tilaisuutta auttaa joukkojaan. Heti maanjäristysten loputtua se olikin yksi ensimmäisistä, jotka lähtivät auttamaan haavoittuneita tovereitaan. Se oli auttamassa Imperiumin uudessa nousussa, mutta pysytteli paljon taka-alalla. Yhä edelleen se pysyttelee jäljelle jääneiden sotureiden rinnalla, vaikka osa siitä haluaisikin ehkä liittyä Uuteen Imperiumiin, missä sen ehkä lähimmät toverit Blacksnake ja Bobcatkin ovat.

Nykyään Pink Dragon kuitenkin elelee tavallista elämäänsä Imperiumin sotajoukoissa, kun Bobcat palasi takaisin ja Uusi Imperiumi hajosi.

Taistelutekniikat

- Neji Ki -
Hyökkääjä puree hyökkäyksensä kohdetta ja tekee samalla pyörivää liikettä.

- Neck the Killing -
Hyökkäyksellä pyritään katkaisemaan vastustajan kaula. Hyökkääjä puree hyökkäyksensä kohdetta kaulaan tai niskaan, minkä jälkeen se alkaa pyöriä vastustajan kaulan ympäri. Ensimmäiseksi hyökkäyksen kohteelta katkeaa kaulavaltimo, tämän jälkeen kaularanka ja lopulta koko kaula.

- Inazuma Kenbu-Hisoga -
Hyökkääjä tekee erikoista spiraalin muotoista liikettä ja pyrkii suurta nopeutta ja voimaa käyttäen aiheuttamaan suuria viiltohaavoja tai katkomaan raajoja.

- Sai Raijin Battouga -
Hyökkäyksen suorittaja liikkuu nopeasti katkoen esimerkiksi teräviä esineitä, jotka putoavat/lentävät vastustajaa päin aiheuttaen todella paljon vahinkoa.

- Ten'nosabaki (taivaan tuomio) -
Ten'nosabaki on Pink Dragonin kehittelemä tekniikka, jolla se pyrkii eräällä tavalla hyödyntämään battougaansa vaikka lähistöllä ei olisikaan mitään, millä iskeä vihollista.

Ten'nosabakissa se itse hyppää ilmaan ja hyökkää vihollisen kimppuun ylhäältä. Lähtiessään putoamaan maata ja vihollistaan kohti se yleensä kääntyy pää alaspäin ja kohdistaa koko voimansa leukoihinsa. Näin osuma on paljon kivuliaampi kuin jos se hyökkäisi suoraan edestäpäin. Pienikin viilto sen terävistä hampaista voi kirvellä vielä pitkään. Vaikka uros syöksyy maata kohti hyvin nopeasti pää alaspäin, se kykenee lähes poikkeuksetta aina laskeutumaan kissamaisen kevyesti jaloilleen, mistä sen on helppo loikata uudestaan ilmaan. Ensimmäisen pudotuksen jälkeen se voi hyvinkin loikata uudestaan ja iskeä vihollistaan kerta kerran jälkeen. Iskusarja tapahtuu niin nopeasti ja sulavasti, että vihollinen voi parhaimmassa tapauksessa luulla, että useampi susi hyökkää sen kimppuun ylhäältä, eikä sille jää aikaa väistää.

Ten'nosabaki on kuitenkin hyvin raskas tekniikka. Se rasittaa paljon Pink Dragonin jalkoja, sillä se kuitenkin putoaa hyvin suurella voimalla maahan vaikka onnistuisikin joustamaan jalkojaan vähentääkseen iskuvoimaa. Ennen pitkään senkin jalat pettävät ja se lyyhistyy maahan. Sen takia uros ei yleensä käytä tekniikkaa kovin pitkään, vaan säästelee voimiaan. Yksi tekniikan heikkous on myös se, että vihollinen voi loikata ylöspäin ja yrittää hyökätä Pink Dragonia vastaan. Yleensä ei vihollinenkaan tästä kohtaamisesta selviä haavoitta, muttei Pink Dragonkaan. Jos se laskeutuu vähänkin huonosti, se ei pääse lähtemään liikkeelle yhtä nopeasti kuin tavallisesti.

Pelaaja
Sakha

_________________
「おやすみ…」

Remi
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://sainoryo.palstani.com
 
Pink Dragon - Imperiumin sai-soturi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Uudet hahmot :: Hahmopörssi-
Siirry: