Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 2 käyttäjää paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 2 Vierailijaa

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Yoel - Hatsumomon ja Yóun poika

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Yoel - Hatsumomon ja Yóun poika   Pe Heinä 10, 2015 12:16 amPentunaAikuisena

Nimi: Yoel
Ääntäminen: Äännetään kuten "Joel" englanniksi, tyyliin "zoul".
Skp: Uros
Ikä: 1kk
Rotu: Kaanaankoira x saksanpaimenkoira

Kotimaa: Japani
Liittouma: Ohu, Hatsumomo, Yóu
Motto: Ei ole vielä


Suku
Isä: Yóu
Äiti: Hatsumomo
Veli: 1 saman ikäinen veli
Siskopuoli: Koume
Setä: SíwangOMINAISUUDET

Nyt / aikuisena

Taito Like a Star @ heaven  /   Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heaven  /   Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heaven  
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven  /   Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heaven  /   Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven  /   Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heaven  /   Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heaven  /   Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven  /   Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heaven  /   Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat   /   Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus   /   Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely   /    Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Metsästystaito  /   Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heaven  /   Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven


ULKONÄKÖ

Aikuisena

Säkäkorkeus:63cm
Paino:30kg
Turkinväri:Kullanvärinen valkoisin merkein
Silmien väri: Turkoosit
Ääni: KLICK

Yoel on ruumiinrakenteeltaan melko hoikka, mutta lihasta löytyy mm. etuvartalosta ja varsinkin pitkistä jaloista. Uroksen selkä näyttää lyhyehköltä, sillä sen jalat ovat niin pitkät verrattuna muuhun ruumiiseen. Jaloissa on kuitenkin paljon voimaa, ja niillä pääsee kiihdyttämään lähes vinttikoiran veroiseen juoksuvauhtiin. Tassut ovat melko isohkot, ja niiden ansiosta uroksella on hyvä tasapaino. Kaula on sopusuhtainen ja lihaksikas, ja pää veistoksellisen komea, kevyin maskuliinisin piirtein.

Yoel on perinyt kullanvärisen turkkinsa äidiltään, mutta se on aavistuksen tummempi kuin Hatsumomon kermatoffeen värinen turkki. Valkoiset merkit muistuttavat lähes täydellisesti Yóun tummia merkkejä. Yoel on ulkonäöltään melko paljon Koumen näköinen, joskin tummempi, vaikka näillä ei olekaan sama isä.

Yoelin silmät ovat melko harvinaisen väriset. Ne ovat nimittäin kauniin turkoosit, ja tuovat mieleen eteläiset, kirkkaat meret. Koska uroksen molemmilla vanhemmilla on vihreät silmät, on turkoosi enemmän vihreään vivahtava, johon on sekoittunut sinistä väriä. Yoelilla on terävät ja pitkät hampaat, sekä vahvat kynnet. Häntä on keskikokoinen ja melko suora, aavistuksen sirppimäinen. Uroksen keho on täysin arveton.LUONNE


Pentuna

Pentuna Yoel osoittaa jo merkkejä melko fiksusta ja herrasmiesmäisestä käytöksestä: se on melko hiljainen, eikä töksäyttele juurikaan vanhemmille sotureille törkeitä kommentteja. Se tottelee ja kunnioittaa vanhempiaan (johtuen varsinkin Hatsumomon pelottavuudesta suuttuessaan) ja siksi muut pennut saattavat joskus pilkata Yoelia "mammanpojaksi". Se yleensä myös yllyttää uroksen tekemään tyhmyyksiä ja rikkomaan sääntöjä, mutta Yoel osoittaa aina katumuksensa tekojensa jälkeen ja ottaa yleensä rangaistuksensa vastaan mukisematta.

Yoel on kiinnostunut harjoittelusta ja tahtoo aikuisena olla hyvä ja arvostettu soturi. Siksi se panostaa harjoitteluun aina täysillä, ja kuuntelee opetuksia korva tarkkana. Koulussa Yoel olisi varmaan perus "kympinoppilas" joka pänttää silloin, kun muut pitävät hauskaa. Yoel onkin aika vakava tapaus, eikä siksi tykkää muiden pentujen tavoin keksiä ilkeyksiä tai laukoa muka hauskoja juttuja. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö uros osaisi pitää hauskaa. Sen tapa pitää hauskaa on yleensä lähteä metsästämään, uimaan tai harjoittelemaan.


Aikuisena

Pitkä harjoittelu ja keskittyminen jo nuorena on koulinut Yoelista taitavan ja hyvän soturin, joka ei epäröi käydä taisteluun läheistensä puolesta. Yoelia voisi sanoa melkoisen haastavaksi vastukseksi, koska sillä on hyvä kehonkontrolli, stategiointikyky ja tarkka silmä arvioida ja ennakoida toisen liikkeitä. Se on myös hyvin kärsivällinen ja tyyni, minkä vuoksi se ei kovin usein menetä malttiaan. Tästä on hyötyä taistellessa, sillä jos vihollinen kiihtyy, mutta Yoel pysyy rauhallisena, on hänellä paremman keskittymisen vuoksi ns. etulyöntiasema. Yoel on oikeudenmukainen taistelija, ja siksi se osaa antaa viholliselleen anteeksi, ja mahdollisuuden muuttaa tapansa. Jos vihollinen on kuitenkin uroksen silmissä parantumaton, ei Yoel epäröi tappaa.

Yoel on aika etäinen lähestyttävä. Se viihtyy kyllä yksin, muttei tieten tahtoen hakeudu syrjään. Uros on toisinaan aika vähäpuheinen, ja toisinaan taas puhuu enemmän, pitkälti seurasta riippuen. Yoelin luottamusta on haastavaa saavuttaa, sillä se on todella ansaittava. Uros on hiukan epäluuloinen uusissa tilanteissa, tai tuntemattomia kohtaan, ja siksi pyrkii selvittämään noista ensin mahdollisimman paljon. Myös ensivaikutelma on tärkeä Yoelille; jos joku on törppö ensitapaamisessa, on se uroksen silmissä törppö herkästi myös jatkossa. Siksi kunnollinen tutustuminen Yoeliin onkin tärkeää, jos tästä haluaa uskollisen ja luotettavan ystävän. Ystävien seurassa uros on nimittäin kuin eri koira (äitinsä tapaan), ystävällinen, hauska ja rento.

Yoel on kohtelias, ja varsinkin naaraita kohtaan oikea herrasmies. Se on jopa hiukan flirttaileva, ja nauttiikin kauniiden naaraiden huomiosta. Hyvin usein naaraat lankeavat Yoelin upeisiin silmiin, komeaan ulkomuotoon ja kohteliaaseen käytökseen. Yoel viettääkin usein vapaa-aikaansa naaraiden kanssa, vieden noita retkille, mutta varoo silti loukkaavansa kenenkään tunteita, vaikka jutusta ei tulisikaan mitään sen vakavampaa. Yoel ei myöskään tahdo esineellistää naaraita, tai mitenkään väheksyä noita urosten rinnalla. Siksi se yleensä välttääkin typerää machoilemista tai jonkin muun kuin itsensä esittämistä naaraiden seurassa.MENNEISYYS

Yoel ja sen veli saivat alkunsa, kun niiden vanhemmat Hatsumomo ja Yóu tapasivat toisensa, ja myöhemmin ihastuivat ja rakastuivat. Kun Hatsumomo huomasi odottavansa pentuja, hän oli hyvin järkyttynyt ja epävarma; pennut syntyisivät todella huonoon aikaan, ja muistot Koumen katoamisesta kummittelivat naaraan mielessä yhä vahvasti. Hatsumomo ei ollut yhtään varma siitä, että tulisi selviämään, mutta Yóun tukemana alkoi päivä päivältä suhtautua raskauteensa positiivisemmin.

Eräänä iltana, kun Hatsumomo ja Yóu oleskelivat laumoineen Hatsumomon Nagasakin saarella, hyökkäsivät Harakiri ja Siwang heidän kimppuunsa. Säälimättömästi he teurastivat suurimman osan Hatsumomon ja Yóun sotureista, ja aikoivat tappaa myös johtajat. Harakiri paiskasi Hatsumomon puuta vasten, minkä vuoksi narttu sai tuskallisia kramppeja vatsaansa, ja pelkäsi pentujen menettämistä. You onnistui puolustamaan häntä, ja yhdessä he pakenivat saarelta Michael nimisen miehen avustamana, joka oli sattumoisin kulkenut Nagasakin ohi moottorikelkallaan jäätä pitkin, ja huomannut tutun kaksikon. Kyynelsilmin Hatsumomo makasi kelkan reessä sekavana, katsoen liekkien tuhoamaa saartaan, ja viimeisten eloonjääneiden pakenemista henkensä edestä.

Michael vei koirat heti eläinlääkärille, jossa vanha mies tutki koirat. Hän huomasi Hatsumomon olevan tiineenä, ja ultrasi nartun, mutta surullisena totesi pentujen olevan mennyttä; kohtu näytti tyhjältä. Järkytyksestä Hatsumomon keho oli kuitenkin puolustautunut, ja ns. "piilottanut" pennut, jolloin ne eivät näkyneet ultrassa. Hatsumomo ja Yóu olivat tietenkin musertuneita surusta.

Myöhemmin Hatsumomo kuitenkin tunsi pentujen liikkeet, ja tajusi olevansa yhä raskaana. Kaksikko oli onnellinen, ja alkoi odottaa pentujen syntymää.

Sodan uhka leijui Ohun yllä, ja Hatsumomo ja Yóu olivat saapuneet Gajyolle turvaan. Eräänä päivänä Kureiji hyökkäsi laumoineen Ohun kimppuun, ja Hatsumomo lähti pakoon pentujensa vuoksi. Yóu luopui soturin velvollisuudestaan suojellakseen perhettään, mutta kesken pakomatkan Gajyon alaisissa luolissa Hatsumomon synnytys käynnistyi. Synnytys oli vaikea, ja narttu menetti paljon verta. Näytti jo hetken jopa siltä, että Hatsumomo kuolisi. Pennut kuitenkin syntyivät terveinä, ja ravintoa saatuaan Hatsumomokin alkoi vahvistua. Pennuista molemmat olivat uroksia, toinen enemmän Hatsumomon näköinen ja toinen muistutti Yóuta. Hatsumomo nimesi vaaleamman pennun Yoeliksi, koska se oli hänestä kaunis nimi, ja muistutti hiukan Yóuta.TAISTELUTEKNIIKAT

-Ei osaa vielä mitäänPelaaja:Untamed

Hahmon kuva & tiedot (c) Untamed

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Yoel - Hatsumomon ja Yóun poika
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Uudet hahmot :: Omien hahmojen hyväksyntä-
Siirry: