Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Bellatrix - Weedin tytär

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Unknownsoldier

avatar

Viestien lukumäärä : 499
Join date : 04.03.2014
Paikkakunta : Kouvola,Lehtomäki

ViestiAihe: Bellatrix - Weedin tytär   Su Maalis 08, 2015 4:40 am

Nimi:Bellatrix              
Nimen merkitys: Bellatrix tähden mukaan
Kutsumanimi: Bella (Perheelle ja ystäville)

Ikä: 2.v
Sukupuoli: Narttu

Laji: Koira
Rotu: Sekarotuinen Akita inu ja Kishu

Silmät: Siniset
Turkki: Valkoinen brindle

Liittouma: Gin, Weed, Yukimura, Koyuki, Joe,Rigel, Orion, Ohun soturit & Isanagi.

Motto: "Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten."


Puoliso: Isanagi
Pentuja: Ei ole

Ominaisuudet:

Voima: Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Kestävyys: Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Kivunsietokyky: Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Refleksit: Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Vaarallisuus: Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven


Ulkonäkö: Bellatrix on hurmaava ilmestys ja moni uros on hurmaantunut sievään akitaan. Bella muistuttaa turkin väriltään kovasti Weediä ja Giniä. Myös etäisesti luonteeltaan. Naaras on kooltaan pieni ja siro rakenteinen. Tämän takia urokset eivät usein usko siitä olevan puolustamaan itseään tai taistelemaan. Se on kuitenkin suuri erehdys. Bellatrix on taitava taistelija ja vaikea vastus halutessaan.
Pienen kehon ansiosta naaras on ketterä ja nopea jaloistaan. Bellatrix on väriltään valkoinen ja sillä on vaaleansiniset raidat eli tiikeriraitainen. Raidat menevät kauniisti ympäri kehoa ja luovat tiikerimäisen vaikutelman. Muuten naaraan turkin pohjaväri on valkea, mutta sillä on normaalit akitakuviot, jotka ovat samaa sävyä kuin Ginillä, mutta paljon vaaleammat. Voimaa löytyy silti koko kehosta. Silmät ovat samanlaiset, kuin sen isällä ja isoisällä. Pienen aavistuksen verran vaaleammat. Bella on säkäkorkeudeltaan 43cm ja painoltaa 27kg. Naaraan korvat ovat pystyt ja häntä miltei kippura sekä tuuhea.


Luonne: Bellatrix oli pentuna luonteeltaan ujo ja todella arka. Tämä johtui sen veljistä, jotka kiusasivat sitä kaikista asioista. Kasvettuaan vanhemmaksi se alkoi asettamaan ympärilleen suojamuuria. Bella alkoi esittämään kovempaa kuin oli ja piilotti paljon tunteitaan. Sen veljet alkoivat lopettamaan sisarensa kiusaamisen myös vanhempana ja alkoivat kiinnostumaan muista asioita. Bellatrixille on kuitenkin jäänyt kiusaamisesta arpia, jotka ovat muuttaneet sen luonnetta.

Bellatrix on piilottanut aidon luonteensa suojamuurin taakse ja pitää sen piilossa myös omalta perheeltään. Naaras esittään usein uhkarohkeaa ja muuttaaa luonnettaan paljon tilanteen mukaan. Useinmiten se on hyvin poikamainen ja kulkee paljon veljiensä tempauksissa mukana. Bellan aito luonne tulee myös joskus esille, mutta se on kovin harvinaista. Naaraan aito luonne on kovin tunteellinen ja huolehtivainen. Tämä yrittää hallita sitä mahdollisimman paljon, mutta luonne vain tulee esille joissakin tilanteissa. Itkeminen on Bellalle suuri häpeä, mutta tunteellisuutensa vuoksi se saattaa itkeä ilman varoitusta.

Tämän puoliso Isanagi on ainoa, joka on koskaan saanut tämän aidon luonteen esille. Bella rakastaa suuresti puolisoaan, mutta pelkää myös hylätyksi tulemista. Suuret tunteet pelottavat tätä kovasti ja usein se reagoikin näihin pakenamalla paikalta. Naaras ei halua olla kenellekkään vaivaksi tai huolen aihe. Negatiiviset kokemuset ja puheet tästä ovat naaraalle kova paikka. Näistä Bellatrix joutuu moneksi päiväksi masennukseen ja usein onkin monta päivää poissa toisten näkyviltä. Pennut herättävät Bellassa suojevaiston ja tämä hoitaa paljon Ohun lauman pentuja. Naaras haluaakin auttaa pentuja ja antaa näille erillaisen lapsuuden mitä tällä itsellään oli. Vieraat saavat tältä ystävällisen ja kovin tuttavallisen kohtelun. Vieraita uroksia kohtaan se on usein varautunut, mutta sekin riippuu täysin uroksen olemuksesta. Bella hymyileekin paljon ja kätkee sen taakse omat tunteensa. Sen mielestä on parempi kertoa heti jos jotain on tapahtunut kuin joskus myöhemmin.


Pentuna:
Menneisyys: Bellatrix syntyi ainoana ja viimeisenä pentuna Ohussa Gajyolla. Tällä oli kolmea isoveljeä. Pentu aika oli Bellalle kovin yksinäistä ja syrjimistä. Sen veljet kiusasivat ainoaa tyttö pentua melkein kaikista asioista ja tuhosivat sen itsetunnon kokonaan. Bella viettikin paljon aikaa yksin ja oppi varhain kestämään yksinäisyyttä. Puolenvuoden iässä alettiin pennuille opettamaan tekniikoita, jotka kulkivat suvussa. Bellatrix joka oli kovin pieni joutui harjoittelemaan paljon enenmmän, kuin veljensä. Tästä veljet usein kiusasivat siskoaan, mutta alkoivat lopulta tajuamaan kiusaamisen aiheuttamat jäljet sisaressaan.

Bellatrix alkoi lopulta saamaan tarpeekseen kiusaamisesta ja karkasikin Ohusta kenenkään huomaamatta. Kokonaisen vuoden tämä kierteli japanissa ja harjoitteli suvunsa tekniikoita, jotka alkoivat olemaan tämän hallinnassa. Myös itsetunto alkoi palaamaan nuoreen naaraaseen. Tämä tapasi matkoillaan paljon tutustumisen arvoisia koiria ja oppi myös elämän arvon. Monia ihastuksia Bella myös jätti matkallaan taaakseen, mutta ei itse ollut tuntenut mitään näitä uroksia kohtaan. Lopulta alkoi koti ikävä kaivertamaan Bellatrixin sydämessa ja tämä alkoi tekemään paluuta kotiinsa.

Ohussa naaraan otettiin vastaan hyvin lämpimästi ja sen veljetksi olivat kypsyneet paljon Bellan matkalla. Perhe huomasi pian suuren muutoksen Bellatrix olemuksessa, mutta kukaan ei saanut selville mistä tämä johtui. Naaras päätti jäädä Ohuun pysyvästi perheensä takia. Bellatrix sopi välinsä vieljiensä kanssa ja nämä olivat pahoillaan kiusaamisesta, joka oli kestänyt kauan. Elettyään Ohussa muutaman kuukauden tämän isoveli Sirius kuoli karhun kynsien kautta. Naaras oli hyvin surullinen menetettyään isoveljensä. Sirius oli ollut vanhin sisaruksista ja aina ollut valmis auttamaan nuorempia sisaruksiaan. Isoveljen menetyksen myötä jäljellä olevien sisaruksien välit lähentyivät paljon. Bellatrix muistelee isoveljeään lämmöllä ja huolehtii enenmmän kahden isoveljensä perään.Nykyisin naaraalla oli rakastavat välit kaikkien veljiensä kanssa.
Taistelutekniikat:

Zetsu Tenrō BattōgaAlkuperäinen hyökkäys tuo mieleen sirkkelin - koira hyppää eteenpäin ja
pyörii samalla huimalla nopeudella, jolloin hampaat kiertävät ulointa
kehää sirkkelin terien lailla. Tällöin hampaat viiltävät hyökkäyksen
kohdetta koiran osuessa siihen.

Neji KiOn hyökkäys, jossa koira puree hyökkäyksensä kohdetta ja tekee samalla pyörivää liikettä.


Neck The KillingOn alunperin karhunmetsästykseen käytetty hyökkäys, jossa hyökkäävä koira katkaisee vastustajan kaulan. Koira puree hyökkäyksensä kohdetta kaulaan tai niskaan, minkä jälkeen se alkaa pyöriä vastustajan kaulan ympäri. Ensimmäiseksi hyökkäyksen kohteelta katkeaa kaulavaltimo, tämän jälkeen kaularanka ja lopulta koko kaula.

Shiroi Senkō


Erikoishyökkäys, jossa koira liikkuu äärettömän nopeasti tarkoituksenaan tehdä suuria viiltohaavoja tai katkoa raajoja.

Perhe:

Isoveljet: (Sirius kuollut), Orion, Rigel.

Isä: Weed

Emo: Koyuki

Sedät: Joe, Yukimura

Eno: Kotetsu

tätipuoli: Chako

Isoisä: Gin

Isoäiti: Sakura

isoisoisä: Riki

isoisoäiti: Fuji

Copyrights: Kimyo/Aisa

_________________


I’m not small! The world is just too big!
-Full metal Alchemistin valtionalkemisti Edward Elric
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Bellatrix - Weedin tytär
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Ohun lauma-
Siirry: