Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Chihiro - Suomalainen Karhukoira

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiho

avatar

Viestien lukumäärä : 666
Join date : 03.05.2014
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

ViestiAihe: Chihiro - Suomalainen Karhukoira   Ke Helmi 18, 2015 6:52 am

ChihiroNimi
Chihiro

Japaniksi
千尋

Nimen merkitys
Tuhat Etsijää

Kutsumanimi
Chihiro, joskus Chi, mutta harvoin

Motto
”Nauti jokaisesta hetkestä. Mehän elämme vain kerran.”

Ääninäyttelijä
Yuko Miyamura (Kazuha)

Ikä
1 Vuosi

Sukupuoli
Naaras

Laji
Koira

Rotu
Karjalankarhukoira

Liittouma
Ihmiset, Ohun Soturit, Kenjin Lauma

Lauma
Kenjin Lauma

Ulkonäkö
Chihiro on tyypillinen karjalankarhukoira. Chihiro on väriltään ”karhunruskea” (todella tummanruskea) ja ensisilmäykseltä sitä voisi luulla mustaksi. Kuono, jalat, hännänalus ja vatsa ovat kaikki valkeat. Nartun silmät ovat ruskeat, ja niissä on aina pieni iloinen kimalle. Chihiro ei ole ollut villi vielä kovin kauan, joten sillä on vielä isäntänsä antama ruskea nahkainen kaulapanta. Sillä on vahva ja tukeva runko ja vahvat lihakset. Vaikka Chihiro onkin vielä nuori, sen lihasvoima ja taistelutaito on jo hyvinkin aikuisen koiran tasolla. Chihiron jalat ovat keskipitkät, ja tassut ovat suurehkot. Tämä autta Chihiroa juoksemaan ja hyppimään epätasaisessa maastossa. Chihiron korvat ovat pystyt ja sen häntä kaartuu mukavasti juuri selän päälle. Chihiron turkki on kaksikerroksinen ja hyvin tuuheaa. Se oli vielä pari kuukautta sitten todella pehmeää pentukarvaa, mutta karhea aikuiskarva on kasvanut tilalle. Chihiron hampaat ovat lyhyet, mutta niillä saa kyllä kunnon vahinkoa jos narttu joutuu tappeluun. Säkäkorkeus on noin 55cm mutta narttu painaa vain 21kg.

Luonne
Chihiro on luonteeltaan hyvin velvollinen, ahkera ja urhea. Narttu auttaa laumaansa kaikessa ja tekee paljon töitä ruoanhankinnan ja lauman puolustamisen eteen. Narttu on lojaali, ja pitää aina sanansa, joten Chihiroon voi aina luottaa. Hän ystävystyy muiden koirien kanssa nopeasti, ja on hyvin ystävällinen ja avulias muita kohtaan. Hän seuraa neuvoja tarkasti ja saa aina tehtävänsä valmiiksi. Chihiro on nopea oppimaan ja myöskin hyvin utelias. Narttu haluaa koko ajan nähdä uusia asioita tai oppia jotain uutta. Kenjin Lauman kanssa vietetyn ajan aikana Chihiro on myös oppinut paljon oikeudenmukaisuudesta, ja haluaa seurata oikeudenmukaisuuden polkua kuten muut Ohun Soturit. Hänellä on hyvät käytöstavat ja hän kunnioittaa kaikkia muita koiria ympärillään ja on valmis auttamaan ketä vain. Hän ei myöskään luovuta helpolla. Vaikka Chihiro onkin rohkea, hänellä on kuitenkin pelkoja: hän pelkää Harakiriä ja Kannibaaleja kuollakseen. Hän saa kylmät väreet selkäänsä jos joku vain mainitsee heidät. Chihiro myös pelkää kuolemaa. Vaikka hän väittää olevansa valmis uhraamaan elämänsä muiden puolesta, jos Chihiro joutuu vaaralliseen tilanteeseen, hän puhkeaa itkuun rukoillen ettei menehdy. Vanhempana, Chihirosta on tullut rohkeampi, eikä enään itke kuoleman edessä.

Menneisyys

Syntymä
Kukaan ei sitä tiedä, mutta Chihiro syntyi Suomessa, samassa paikassa missä John, Andy ja Damon ovat syntyneet. Sama ihminen kuka omistaa Johnin perheen omistaa myös Chihiron äidin. Chihiron äiti oli taitava karhukoira, sekä menestynyt näyttelykoira, kun taas Chihiron isä oli erään pojan omistama metsästyskoira. Koirat tapasivat vain kerran, mutta parin viikon päästä omistaja huomasi että narttu oli kantavana. Kukaan ei olisi arvannut tavallista lemmikkihurttaa arvokkaiden koiranpentujen isäksi. Mutta sillä ei ollut enään väliä. Naaras synnytti viisi pentua eikä omistaja tiennyt kuka pentujen isä oli. Aluksi omistaja ajatteli pitävänsä kaikki pennut, sillä ei tiennyt miten puhdasrotuisia pennut olivat. Monet hänen asiakkaistaan vaativat täysin puhdasrotuisia, hyväsukuisia pentuja. Mutta omistaja tiesi että pentujen pitäminen menisi liian kalliiksi. Joten hän päätti myydä ne pois tavallista halvemmalla. Omistaja soitti ensimmäisenä Hidetoshille ja kysyi että tarvitsiko hän metssästyskoiraa. Olihan Hidetoshi jo kahdesti käynyt hakemassa metsästyskoiria häneltä. Mutta kun Hidetoshi kuuli että pennut olivat Karjalankarhukoiria, eivätkä Johnin sukuun kuuluvia saksanpaimenkoiria, hän hylkäsi tarjouksen. Hidetoshi mainitsi asiasta kuitenkin eräälle ystävälleen, Jirokichille. Jirokichi oli jo pitkään toivonut Eurooppalaista metsästyskoiraa, joten hän lähti Suomeen katsomaan pentuja kun ne olivat kuukauden ikäisiä. Jirokichi oli alunperin halunnut urospennun, mutta kaikki pentueen urokset olivat joko laiskoja tai pelokkaita. Nuori Chihiro oli pennuista vilkkain ja uteliain, joten Jirokichi päätti valita pennun tämän sukupuolesta huolimatta. Niinpä narttupentu vietiin Shikokulle, missä se aloitti uuden elämänsä.

Uuden Elämän Alku
Jirokichi saapui Japaniin seuraavana päivänä ja esitteli pentua kahdelle tyttärelleen. 12-Vuotias Miwako vihasi pentua alusta asti, sillä ei voinut sietää koiria. Tytön mielestä ne olivat vain tiellä, ja ne jättivät karvaa kaikkialle. 9-Vuotias rämäpäinen Natsuki kuitenkin rakasti pentua ja kaksikolla oli vahvat välit jo silloin. Vaikka matka Suomesta Japaniin oli ollut pitkä, pentu ei ollut ollenkaan väsynyt ja tutki uutta ympäristöään uteliaana. Sen takia Natsuki nimesi pennun Chihiroksi (Tuhat Etsijää) koska pentu näytti etsivän jotain koko ajan. Natsuki leikki pennun kanssa joka päivä ja opetti tälle temppuja. Chihiro sai tutustua muihin kylässä asuviin koiriin ja sai paljon ystäviä ja leikkikavereita. Mutta Chihiro silti rakasti Natsukia enemmän kuin mitään muuta koko maailmassa. Chihiro eli onnellisena ensimmäiset kuukautensa Jirokichin perheen luona.

Koulutus
Kun Chihiro oli kolmen kuukauden ikäinen, Jirokichi alkoi kouluttamaan pentua. Ensin Jirokichi pelkäsi että Chihiroa olisi vaikea kouluttaa tämän innokkaan luonteen takia. Mutta koulutuksen aikana Chihiro osoitti olevansa nopea sekä halukas oppimaan. Jirokichi helpottui tästä ja sai koulutettua Chihirosta hyvän karhukoiran muutaman kuukauden sisällä. Jo puolivuotiaana, Chihiro oli yksi kylän parhaista metsästyskoirista. Chihiro pääsi usein metsälle ja sai kaadettua nuoria hirvieläimiä, ahmoja ja lintuja helposti. Chihiro otti kerran yhteen karhunpennun kanssa ja sai senkin hengiltä. Narttu oli kuulias ja totteli jokaista käskyä, joten Jirokichi oli hyvin ylpeä koirastaan. Chihiro ei saanut enään viettää niin paljon aikaa Natsukin kanssa, mutta se ei haitannut. Natsuki silti käytti koiraa pitkillä lenkeillä metsässä aina kun hänellä oli aikaa.

Villikoirien Kohtaaminen
Yhdeksän kuukauden ikäisenä, Chihiro lähti jälleen kerran metsälle Jirokichin kanssa. He olivat jäljittämässä peuroja, kun he vahingossa kävelivät Kenjin reviirille. Kenji sotureineen seurasi miehen ja nuoren nartun tekemisiä kun he saavuttivat peuralauman. Chihiro sai itse kaadettua yhden suurikokoisen peuran yksin, kun taas Jirokichi ampui toisen. Kenji ihmetteli miten noin pieni pentu pystyi kaatamaan paljon suuremman hirvieläimen ja päätti seurata Chihiron kehitystä sivusta. Chihiron koulutus jatkui ja narttu tuli paremmaksi joka päivä. Yhtenä kesäpäivänä Natsuki ja Chihiro lähtivät kahdestaan metsään kun karhu hyökkäsi heidän kimppuunsa. Natsuki säikähti ja pyörtyi. Chihiro taas pelottomasti puolusti tyttöä taistelemalla karhua vastaan urheasti. Chihiro sai sokeutettua karhun, mutta se osoittautui suureksi virheeksi. Sokea karhu alkoi huitoa ilmaa ja sai iskettyä Chihiron myös tajuttomaksi. Ennen pyörtymistään Chihiro näki hämärästi kun suuri koiralauma saapui apuun ja tappoi karhun. Chihiro pani koiralauman hajun merkille ennen kun hänen näkönsä pimeni. Natsuki ja Chihiro heräsivät kotona, sen jälkeen kun Jirokichi oli löytänyt heidät vuorilta. Chihiro muisti villikoirat ja vannoi löytävänsä lauman jonain päivänä.

Laumaan Liittyminen
Tapahtumien jälkeen narttu ei saanut villikoiria pois mielestään. Chihiro katseli joka päivä vuorien suuntaan, miettien minkälaisia koiria villikoirat olivat. Yhtenä päivänä Chihiro ei enään pystynyt ajattelemaan muuta, joten narttu karkasi vuorille. Narttu muisti villikoirien hajun ja jäljitti ne Vuoristotemppeleille missä Kenjin lauma asui. Chihiro pyysi saada liittyä laumaan sillä halusi elää luonnossa. Vartijat vain nauroivat nartulle ja toinen niistä haastoi Chihiron kaksintaisteluun. Narttu ei ollut koskaan taistellut toista koiraa vastaan, mutta hän päätti hyväksyä haasteen. Aluksi narttu jäi pahasti alakynteen, eikä pystynyt iskemään takaisin. Mutta pian Chihiron veri alkoi kuohua ja se viskasi vartijan puuta vasten. Vartija suuttui ja oli jo hyökkäämässä uudestaan, kun Kenji pysäytti tasitelun. Kenji kertoi kuinka oli nähnyt Chihiron taistelevan karhua vastaan urheasti ja antoi naaraan liittyä. Chihiro oli hyvin iloinen tästä ja lupasi tehdä parhaansa laumalaisena. Samana iltana Chihiro kävi hyvästelemässä Natsukin ja Jirokichin ja lähti sitten elämään villikoirien kanssa. Chihiro käy aina välillä tervehtimässä ihmisiä mutta suurimman osan ajastaan narttu viettää temppeleillä.

Taistelutekniikat
Ei osaa tekniikoita vielä täydellisesti, mutta harjoittelee:
Kuchu Sappo
Neji Ki
Neck The Killing
Swing Circle


Ominaisuudet
Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Perhe
Isä: Tuntematon metsästyskoira
Äiti: Arvokas karhukoira/näyttelykoira
Kolme nimetöntä veljeä
Nimetön sisko

Suhteet
Hyvin kiintynyt omistajiinsa, ihailee ja kunnioittaa Kenjiä

Pelaaja
Shiho

Chihiro ©️ Shiho
Kuvapohja(t) ©️ Mesic/ArcticHuskie

_________________
-Mai-Daigo-Hazuki-Rina-Fubuki-John-Yumi-Tabitha-Daїka-Chihiro-

Tulossa: Shinichi, Akemi, Issen, Akagane Junichi, Caine
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://www.shihossciencelab.wix.com/shihos-art-room
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: Chihiro - Suomalainen Karhukoira   To Helmi 19, 2015 3:33 am

Hyväksytty! ^^

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Chihiro - Suomalainen Karhukoira
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Uudet hahmot :: Omien hahmojen hyväksyntä-
Siirry: