Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 2 käyttäjää paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 2 Vierailijaa

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Banishingu Ganriki - Nopea kuin valo

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Unknownsoldier

avatar

Viestien lukumäärä : 499
Join date : 04.03.2014
Paikkakunta : Kouvola,Lehtomäki

ViestiAihe: Banishingu Ganriki - Nopea kuin valo   Ti Helmi 03, 2015 12:17 pm

Kuva tulossa joskus myöhemmin :-)


Kokonimi: Banishingu Ganriki(Suom. Tähdenlento Ganriki), vihaa henkilöitä, jotka eivät käytä Banishingu-nimikettä.
Ikä:4v
Skp: Uros

Laji: Koira
Rotu: Buhund

Liittouma:  Uros ei vainoharhaisuutensa takia luota juuri kehenkään.

L U O N N E

Ylimielinen, väkivaltainen, riidankylväjä. Siinä kolme asiaa jotka kuvaavat Ganrikia parhaiten. Nopeutensa ja taitojensa takia Ganrikista on muotoutunut ylimielinen selkäänpuukottaja, joka uskoo olevansa antiikin Kreikan jumalan Zeuksen perillinen, koiran muodossa.

Voittaakseen kaksintaitelun ei uros kaihda keinoja. Vaatipa voitto lähes mitä tahansa, vaikkapa puolison hengen, Ganriki ei pelkää uhrata harvojen ystäviensä henkeä voiton eteen.

Käsittämätön nopeus ei suinkaan ole tämän uroksen ainut epäinhimillinrn kyky: syntymästä asti Ganrikin vasemmanpuoleisen aivopuoliskon rakenne on ollut epätavallinen, josta johtuen Ganriki on kuin savant autisti. Savant autistit kykenevät muistamaan esimerkiksi vain vilaukselta näkemänsä maiseman lähes lopun ikäänsä. Saattaa kuulostaa uskomattomalta, mutta asia on totta. Liitän tähän nyt tekstin savant autismista, jotta ette olisi aivan pihalla.
Savant-syndroomassa on kyse hermostollisesta häiriöstä joka ilmenee epätavallisina, lähes nerouteen verrattavina henkisinä kykyinä. Savant-kykyä on verrattu keskellä avomerta sijaitsevaan saareen sillä savant-kykyinen henkilö voi olla kehitysvammainen, joka ei selviä edes yksinkertaisesta arkielämästä, mutta silti hänellä on jokin ylivertainen, poikkeuksellinen lahjakkuus. Yleensä kyky perustuu nimenomaan muistin toimintaan, henkilö voi vaikkapa piirtää mestarillisesti valokuvamuistista lentokoneesta näkemänsä ohikiitävän maiseman yksityiskohtineen. Kyky voi ilmetä myös esimerkiksi matemaattisena tai musiikillisena lahjakkuutena.

Savant-ilmiön yksityiskohdat ovat vielä kartoittamatta, kyvyn esiintymistä on yritetty selittää monella tavalla. Se kuitenkin on selvää, että savant-ilmiön aiheuttaa vasemman aivopuoliskon epänormaali rakenne, joka voi olla synnynnäinen tai vaurioitunut esimerkiksi onnettomuuden seurauksena. Savant-syndrooma on kuitenkin hyvin harvinainen ja on esitetty arvio, että maailman savant-ihmisistäkin vain vajaan viidenkymmenen erityislahjakkuus olisi nerouteen rinnastettavaa huipputasoa.

Eli Ganriki kykenee muistamaan pieniä asioita lähes koko ikänsä. Esim. pieni vilaus jostakin ihmisestä, ja uros saattaa muistaa ihmisen kasvot lopun ikäänsä.

Ganriki ei aina näe asioita kokonaosuudessaan, vaan joskus uros keskirtyy yksityiskohtiin lähes pakkomielteisesti. Uros kärsii myös vainoharhaisuudesta, ja välillä tämä saattaa esimerkiksi syyttää vastaantulijas yhtäkkiä murhaussuunnitelmista.


Muille koirille Ganriki ei usein suo tippaakaan kunnioitusta. Ainut henkilö, jota Ganriki kunnioittaa yhä, on tämän edesmennyt isoveljensä, joka myös opetti Ganrikille ninjataitojen salat. Ganrikin isoveljen Gravityn tappajasta, Ohun Rigelistä on tullut urokselle pakkomielle, ja tämä lähettääkin vähänväliä alamaisiaan vakoilemaan ja varmistamaan ettei kukaan koske Rigeliin, sillä Ganriki itse haluaa kostonsa. Uros ei kuitenkaan aio tappaa akitaa vielä, vaan aikoo varmistaa ensin Rigelin valtaannousun Ohussa, ja tappaa hänet silloin, koska silloin tämän kuolema riipaisee Ohulaisia pahemmin.

Alamaisilleen Ganriki on varsin tiukka. Hommia täytyy tehdä kokoajan, eikä lepotaukoja suoda paljoakaan.


U L K O N Ä K Ö

«Säkäkorkeus» 46cm
«Paino» 17kg
«Tuntomerkit» Kolme arpea rinnassa.

Ganriki on tuikitavallinen normaali Buhund ulkonäöltään. Väritys on täysin musta, ilman muita värejä turkissa. Rintaa komistavat kolme syvää arpea. Säkäkorkeutta llytyy 46cm, ja painoa vajaat 17kg.

Uroksen.jalat ovat vahvat, ja niistä löytyy paljon ponnistus- ja juoksuvoimaa. Alhaisen painonsa takia Ganriki käyttää juurikin vahvoja jalkojaan sekä nopeuttasn taistelussa aseenaan.

Hampaat ovat aika terävät, ja niillä saa aikaan.syviäkin haavoja.
O M I N A I S U U D E T
Voima: « * * »
Taito: « * * * * »
Karisma: « * * »
Nopeus: « * * * * * »
Kestävyys: « * * * * »
Älykkyys: « * * * » Ganriki on älylliseltä tasoltaan jälkeenjäänyt
Puruvoima: « * * * »
Kivunsietokyky: « * * »
Ketteryys: « * * * * * »
Refleksit: « * * * »

MENNEISYYS

Ganriki syntyi sumuisena loppusyksyn iltana nelihenkiseen pentueeseen. Pennuilta odotettiin jo alusta alkaen paljon, sillä näiden vanhemmat olivat nopeudessa lyömättömiä.

Kaksi nuorinta pennuista kuolivat jo kolmen päivän ikäisinä, johtuen heikkoudesta. Kaksi vanhempaa pentua, jotka eivät osanneet vielä surra veljeksiensä kuolemaa, nimettiin Gravityksi sekä Ganrikiksi.

Jo ennen koulutuksen alkua huomattiin, että Ganrikin isoveli Gravity oli väistämättä liian hidas pysymään Ganrikin tahdissa. Samalla alettiin myös huomata Ganrikissa piilevät kyvyt.

Koulutus oli rankkaa, ja siihen kuului paljon nopeusharjoituksia ja katoamistemppuja. Koska Ganrikin veli Gravity ei ollut järin nopea, sai tämä harjoitella puruvoimaa ja lähtönopeutta.

Ganriki ja Gravity pitivät harjoittelua mukavana, ja nämä käyttivätkin lähed kaiken vapaa-aikansa ylimääräiseen harjoitteluun. Kerran, kaksikon ollessa harjoittelemassa Futago-solassa, Ganriki huomasi kauempana yksin istuskelevan koiran. Veljensä kieltelyistä huolimatta Ganriki meni juttelemaan koiran kanssa. Mustaturkkinen pentu esittäytyi Rigeliksi, ja Rigel ja Gravity alkoivat viettää yhä enemmän aikaa kahdestaan.

PARI KUUKAUTTA MYÖHEMMIN

Kevään koittaessa Ganriki ja Rigel olivat jo parhaat ystävät, ja harjoittelivat usein kahdestaan. Rigel ei kuitenkaan miellyttänyt Gravitya, sillä tämä olisi tahtonut olla yhtä kuuluisa.

Kerran kolmikon ollessa kävelyllä Gajyon läheisyydessä, Rigelin pinna paloi totaalisesti. Gravity alkoi aivan ilman syytä nimittelemään Rigeliä ja uhkasi tappaa tämän. Rigelin ja Gravityn aloittaessa taistelun Ganriki jäi sivummalle seisoskelemaan, sillä tämä ajatteli kamppailun päättyvän hyvin pian.

Taistelun päätteeksi Rigel heitti Gravityn kohti puuta, ja terävä puunoksa lävisti Gravityn kaulan, sinetöiden samalla Buhundin elämän. Rigel oli järkyttynyt, eihän tämä toista tahallaan tappanut, mutta Ganrikia ei kiinnostanut, vaan tämä vannoi kostoa...

Ganriki kiiruhti paikalta itkien kotiin ja vaikeroiden kertoi tapahtuneesta vanhemmilleen. Vanhemmat eivät aluksi uskoneet Ganrikia, mutta vakuuttuivat toisen kyynelehtimisestä. Ganrikin isällä oli suunnitelma...
Yön koittaessa Ganriki vanhempineen puikkelehtivat varjoissa surmapaikalle, mutta eivät löytäneet enää ruumista. Jäljellä oli vain verinen puunoksa. Ganrikin isä kuitenkin löysi hajujäljen, ja kolmikko lähti seuraamaan hajua. Pahaa aavistamatta Ganriki vanhempineen astuivat Aikon-ninjaklaanin ansaan, jotka olivat jo pitkään vakoilleet Ganrikia ja tämän perhettä. Klaanin johtaja, 12-vuotias Wu kertoi, että kun Ganriki oli aikaisemmin päivällä häipynyt tapahtumapaikalta, olivat Aikonin soturit hakeneet Gravityn ruumiin, ja raahanneet sen klaanin piilopaikalle, jättäen.näin hajujäljet. Kyseessä oli juoni, jolla Ganriki saataisiin Aikonin palvelukseen. Wu oli näet kiinnostunut Ganrikin nopeudesta, ja aikoi kouluttaa hänestä Aikonin uuden johtajan.

Ganrikin vanhemmat vangittiin, ja heidät lukittiin maanalaiseen tunneliin, josta tiesivät vain Aikonin jäsenet. Wu uhkasi tappaa Ganrikin vanhemmat, ellei tämä suostuisi ninjakoulutukseen. Pakon edessä Ganriki joutui aloittamaan ninjakoulutuksen.

Aluksi opeteltiin katoamistemppuja, jonka Ganriki oppikin lähes heti, olihan tämä varsin nopea. Myöskin sulautumista maastoon harjoiteltiin paljon, sillä oikea ninja ei paljastaisi itseään ellei itse haluaisi.

KAKSI VUOTTA MYÖHEMMIN

Täyttäessään kaksi vuotta, oli Ganrikista jo tullut yksi klaanin taitavimmista jäsenistä, ja Wu luotti tähän täysin. Wu oli kuolemaisillaan, ja lupasi vallan Ganrikille, johon kaikki myöntyivät. Ganriki oli hyvin ylpeä saavutuksestaan, ja päätti vapauttaa vanhempansa.

Päästettyään vanhempansa ulos luolasta, yritti Ganrikin isä samantien käydä nuorikon kimppuun, epäonnistuen. Ganrikin vanhemmat olivat vihaisia siitä, että heidän poikansa oli suostunut ottamaan vallan koiralta, joka heidät oli teljennyt vankeuteen. Ganriki oli hyvin hämillään, mutta kuitenkin karkoitti vanhempansa Aikonin piilopaikasta...

KOLMISEN VUOTTA MYÖHEMMIN

Ganrikista on kasvanut hyvin jalo ja mahtipontinen uros, joka kärsii vainoharhaisuidesta, ja "surmaa" kuviteltuja vihollisiaan. Rigelistä on muodostunut Ganrikille pakkomielle, ja tämä lähettääkin tasaisin väliajoin ninjoja ohuun tarkkailemaan Rigeliä.
AIKONIN NINJA-KLAANI

Ganriki hallitsee kymmenen hengen ninjaklaania nimeltä Aikon. Laumaan hyväksytään vain tummaturkkiset yksilöt, sillä klaanin operaatiot toteutetaan lähinnä öisin.

Aikonin entinen piilopaikka sijaitsee Futago-solassa, mutta Ganriki päätti kuitenkin siirtää klaani Uwajimaan. Tällä hetkellä Aikon pitää majaa Uwajimassa maanalaisessa tunnelissa.

TAISTELUTEKNIIKAT

-Neji ki
- Kuchu sappo
-Shōshitsu nagareboshi
«Iskussa Ganriki käyttää hyödykseen äärimmäistä nopeuttaan, ja katoamistemppua. Aluksi Ganriki syöksyy kohti vastustajaansa, mutta katoaa aivan yhtäkkiä, ja ilmestyy toisen taakse yrittäen viiltää vastustajaa selkärankaa pitkin aina niskaan asti. Tämän jälkeen uros ilmestyy toisen yläpuolelle, ja katoaa sitten hetkeksi, mutta ilmestyy sitten taas toisen eteen ja yrittäö viiltää toista kasvoihin.

Iskua on vaikea väistää, sillä Ganriki on hyvin nopea, eikä kuka tahansa voi aavistaa seuraavaa ilmestymispaikkaa.»

-Uteki (sadepisara)

« Iskussa Ganriki hyppää alas puusta, mutta Aikonin jäsenet tulevat perässä. Koko klaani siis hyppää alas puusta, ja iskevät hampaansa joko yhteen kohteeseen, tai sitten satunnaisiin. »

_________________


I’m not small! The world is just too big!
-Full metal Alchemistin valtionalkemisti Edward Elric
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: Banishingu Ganriki - Nopea kuin valo   Ti Helmi 03, 2015 1:14 pm

Hmm.. erittäin mielenkiintoiselta vaikuttava hahmo. Luin esittelyn tarkasti läpi, mutta mitään epäkohti en huomannut. Hyväksytty !

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Banishingu Ganriki - Nopea kuin valo
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Uudet hahmot :: Omien hahmojen hyväksyntä-
Siirry: