Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Kureijī - Koiransyöjä.

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
IlluminationViestien lukumäärä : 488
Join date : 18.10.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Lappeenranta:Kivisalmi.

ViestiAihe: Kureijī - Koiransyöjä.   Su Tammi 04, 2015 9:41 am

Kuva tulee jälleen myöhemmin.

I'll tell you my name before I kill you.


Nimi: Kureijī.
Ikä: 10 vuotias.
Laji: Koira.
Rotu: Dobermanni.
Liittoutuma: Kannibaalit. (Johtaja.)
Sukupuoli: Uros.
Motto: ''Tahdon mielelläni syödä sisuskalusi.''

I inherited my nature from the devil.


Luonne:

Kun hänet näkee kaukaakin hänestä huomaa heti ettei hänellä ole hyvät mielessä. Kureijī on julma ja häikäilemätön johtaja, hän ei suvaitse epäonnistumisia ja jos joku tosiaan epäonnistuu, hän tapattaa sotilaan. Hän ei luota kehenkään muuhun kuin omaan poikaansa Raihin koska koskaan ei voi tietää kuka on petturi ja hän uskoo että Rai ei voisi sellaista tehdä omalle isälleen. Jos pennut eivät pysty syömään koiran/ihmisen lihaa, hän tapattaa nekin.

Look at me, do you see evil?


Ulkonäkö:

Kureijī on hyvin pelottavan näköinen, hänen lihaksikas kehonsa tuo myös ihailua mutta sitä etua hän käyttää vain omaksi hyödykseen. Kureijīn jalat ovat vankat ja lihaksikkaat jotka ovat sopeutuneet esimerkiksi pitkien matkojen uimiseen. Kureijīn silmät ovat siniset mutta jos katsoo tarkkaan saattaa nähdä hävähdyksen punaista.
Kureijīn turkki on rusehtava. Häneltä puuttuu toinen korva ja hänen kuonossaan on kolme himmeää arpea monista taisteluista.

If you want to know about my past, you die.


Menneisyys:

Kureijī syntyi melko kylmissä oloissa talvella. Hänen vanhempansa elivät kahdestaan eräässä vuoristomajassa ennen pentujen syntymää.. Aikaa kului ja viimeinkin pennut syntyivät, Eräänä päivänä heidän kimppuunsa hyökkäsi joukko susia. Kureijī sisaruksineen onnistuivat pakenemaan. Eräänä päivänä, kun he olivat tarponeet jo pitkään, he löysivät koiran ruumiin.  Koska he eivät osanneet metsästää, Kureijī päätti syödä koiran. Hänen siskonsa vastustelivat asiaa joten uros tappoi vihoissaan heidätkin. Heistä hän söi vain päät koska hän muutenkin oli jo melko täynnä. Kureijī tarpoi pitkään yksin ja edelleen nälissään kunnes eräänä päivänä hänen eteensä ilmestyi lauma, joka otti hänet hoiviinsa. Kerran, eräänä kevät iltana kun Kureijī oli kasvanut jonkin verran, hän tappoi lauman pomon ja teki itsestään uuden pomon. Lauma ei vastustellut koska he pelkäsivät uutta johtajaansa. Hän pisti vahvoja sotilaita taisteleman heikompia vastaan. Vahvemmat tietysti voittivat ja he joutuivat syömään vastustajansa, sillä ilman sitä he eivät olisi sopeutuneet laumaan. se oli lauman ensi kosketus koiran lihaan.


Eräänä päivänä alueelle saapui aseistuneita ihmisiä. He olivat saapuneet alueelle koska sinne oli määrä rakentaa eräs suuri rakennus. Heikompia koiria oli edelleen ja heidät tapettiin nopeasti, kun muu lauma pakeni ihmisiä. He vaeltelivat pitkään kunnes he löysivät suuren luolan Gajyon läheltä. Sinne he majoittuivat tietämättöminä siitä että se oli myös salakäytävä Gajyolle.

Kureijī tapasi kerran kauniin nartun ja rakastui ainoan kerran elämässään siihen. Eräänä päivänä heille syntyikin pentuja joista toisiksi vanhimmasta pennusta Raista päätettiin tehdä hänelle seuraaja koska vanhin oli naaras ja he eivät suvainneet sitä että naaras olisi seuraava johtaja. Kun Rai kuitenkin katosi hän murtui, mutta kun Rai palasi hän teki toisesta hänelle apulaisjohtajan.

Taistelutekniikat.

Kurai yajirushi de sasu: Viltävä pimeyden nuoli: Tekniikan tekee yhdesä koko lauma, tai ainakin osa siitä, liikkeessä he pakkautuvat yhteen nuolen muotoon ja lähtevät kohti vastustajia, he avaavat suunsa viillelläkseen vastustajia kuolettavasti.

Hakai-teki gijutsu no yami: Repivä pimeyden tekniikka: Tässä tekniikassa, tekijä poukkoilee vastustajansa ympärillä repien nahkaa tai jopa silmänmunia mukanaan yleensä lopulta tappaen vastustajansa.

_________________


We need to fight together so that tomorrow would be better.
Weed, Detra, Sǐwáng, Yòu Ja hatsue.


戦闘機の性質。
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Kureijī - Koiransyöjä.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Muut-
Siirry: