Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Rocket - Valonnopea Vaeltaja

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiho

avatar

Viestien lukumäärä : 666
Join date : 03.05.2014
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

ViestiAihe: Rocket - Valonnopea Vaeltaja   Ke Joulu 24, 2014 6:48 am

Ajattelin luopua Rocketista. Vaikka hahmo onkin yksi lemppareistani, niin kaikkien noiden uusien hahmojen takia ei ole oikein aikaa pelata Rocketilla, ja hahmo alkaa olla jo hiukan tiellä.

RocketNimi
Rocket

Japaniksi
ロケット

Nimen merkitys
Raketti

Kutsumanimi
Rocket

Motto
”Sanot juoksevasi nopeammin kuin minä. Haluaisimpa nähdä sinun yrittävän.”Ikä
7 Vuotta

Sukupuoli
Uros

Laji
Koira

Rotu
Borzoi

Liittouma
Weed, Ohun Soturit, Jet ja Missile (Pikkuveljet), Ulrich (Oppipoika)

Lauma
Nykyään Laumaton


Ulkonäkö
Rocket on hoikka ja suurikokinen koira. Sillä on pitkä tuuhea karva joka on väriltään vaaleanruskea-valkoinen. Rocketin silmät ovat kullankeltaiset. Rocketilla on luppakorvat, pitkä ja tuuhea häntä, sekä pitkät, ketterät jalat. Rocket ei ole lihaksikas, mutta se ei tarkoita että se on taisteluissa heikko. Rocket on suunnilleen 75cm säkäkorkeudeltaan ja 40kg painoltaan.Luonne
Rocket on luonteeltaan tyyni. Se on kohtelias, rauhallinen ja uskollinen, mutta ärsyyntyy nähdessään koiria, jotka jättävät ystävänsä pulaan. Taistelussa Rocket ei pelkää kuolla, mutta ennen se vain juoksi pakoon ja selviytyi nopeudensa ansiosta. Rocket pitää ystävät aina lähellään ja puolustaa niitä hengellään. Viimeisten kuukausien aikana siitä on tullut hiljaisempi ja mysteerisempi. Se on vieläkin uskollinen Ohun laumalle mutta se pysyy suojassa muiden katseilta.

Menneisyys

Ennen Ohun Sotureita
Rocket on Rocketin Borzoiveljeksistä vanhin. Ihmiset hylkäsivät Rocketin, Missilen ja Jetin vuorille kun ne olivat pentuja. Kuitenkin Saburō niminen koira löysi pennut ja otti ne laumaansa. Pian kuitenkin Saburōn aseman varastivat huskyveljekset, Ukon ja Sakon. Huskyveljekset alkoivat kiduttaa Rocketia ja sen veljiä, todennäköisesti niiden poikkeavan ulkonäön takia. Yhtenä päivänä, Rocketia oli kiduttettu niin pahasti, että sen luultin kuolevan. Saburō astui väliin ja auttoi veljekset pakoon, mutta Ukon ja Sakon tappoivat sen samalla. Rocketin veljekset koulivat itsensä nopeiksi juoksijoiksi ja niin niistä tuli tuulennopeita. Hiukan myöhemmin ne liittyivät Hougenin riveihin ja nopeudensa ansiosta Hougen käski niiden vakoilla Ohun joukkoja. Veljekset löysivät Weedin lauman ja ne sieppasivat Weedin että voisivat kuulustella tätä. Rocket katsoi pennun silmiin ja näki Ginin kasvot. Veljekset päättivät viedä Weedin Hougenille mutta Weed puolustautui ja Jeromekin ilmestyi paikalle. Rocket, Missile ja Jet yrittivät vastahyökkäystä mutta epäonnistuivat muiden Ohulaisten saavuttua. Veljekset ottivat jalat alleen ja katosivat. Rocket oli kuitenkin vaikuttunut Jeromen ja Weedin oikeudenmukaisuuteen joten se palasi Ohun lauman luokse ja päätti liittyä Ohun puolelle. Weed hyväksyi Rocketin laumaan, vaikka kukaan muu ei luottanutkaan siihen. Myöhemmin Alpeilla, Rocket pelasti Weedin ja GBn hengen ja niin Ohun sotureilla ei ollut enään mitään Rocketia vastaan.


Ohun Riveissä Ja Mysteerinen Katoaminen
Rocket taisteli urheasti ja lojaalisesti Ohun riveissä vihollisia vastaan ja pian siitä tuli yksi Weedin lähimpiä ystäviä. Rocketista tehtiin ryhmänjohtaja kun Gaki ja karhut hyökkäsivät. Eräänä päivänä Rocket oli karhujen alueella iskuryhmänsä kanssa, kun metsässä näkyi jotain epätavallista. Rocketin soturit halusivat käydä tarkistamassa asian, joten Rocket veivät ne tarkastuskierrokselle. Koirat kuitenkin astuivat ansaan ja Gakin karhut hyökkäsivät. Koirilla ei ollut aikaa paeta eivätkä ne ehtineet hyökätä takaisin. Sekunneissa, kaikki 50 Rocketin alaista olivat kuolleet. Rocket itse oli ainoa eloonjäänyt, mutta se oli pahasti haavoittunut. Rocket tunsi vahvan häpeän ja hän alkoi syyttää itseään iskuryhmän jäsenten kuolemasta. Se ei tahtonut kohdata Ylipäällikköään Weediä ainoana eloonjääneenä joten Rocket katosi takaisin Wakayamaan, kotimailleen. Siellä se toipui karhun raateluiden jäljiltä ja se päätti jäädä sinne. Kukaan ei tiennyt minne Rocket oli mennyt ja useat uskoivat sen kuolleen. Tapahtumien jälkeen, Rocket kuitenkin tuli kasvotusten Weedin kanssa yhden kerran. Rocket pyysi anteeksi ja lupasi pysyä uskollisena Ohun uroille, vaikka eläisikin yksin. Weed on tällä hetkellä ainoa Ohun soturi joka tietää Rocketin olinpaikan. Rocket seuraa Ohun liikkeitä sivusta ja auttaa laumaa taisteluissa. Kuitenkin, heti kun taistelu on ohi, Rocket katoaa kun tuhka tuuleen.

Oppipoika
Rocket on elänyt Wakayaman metsissä yksin. Se kuitenkin muuttui kun Rocket löysi haavoittuneen kaksivuotiaan akita uroksen metsästä. Uros pelkäsi Rocketia, mutta borzoi otti akitan hoiviinsa ja niin Rocketista tuli akitalle jonkinlainen isähahmo. Akita esittääntyi Ulrichiksi ja kertoi olevansa ihmisten luota. Ulrich oli pelkurimainen ja raukkamainen, joten Rocket päätti kasvattaa uroksesta soturin. Rocket kouli Ulrichin tuulennopeaksi ja taitavammaksi taistelijaksi. Ulrich oli kiitollinen ja lupasi jäädä Rocketin luokse. Rocket on vieläkin Wakayamassa opettamassa Ulrichia, mutta kaksikolla on suunnitelmia palata Ohuun.Taistelutekniikat

Neji Ki - Neji Ki on hyökkäys, jossa koira puree hyökkäyksensä kohdetta ja tekee samalla pyörivää liikettä.

Neck The Killing - Neck The Killingissä käyttäjä puree hyökkäyksen aikana kohdetta kaulaan tai niskaan, minkä jälkeen se alkaa pyöriä vastustajan kaulan ympäri. Ensimmäiseksi hyökkäyksen kohteelta katkeaa kaulavaltimo, tämän jälkeen kaularanka ja lopulta koko kaula.

Kuchu Sappo - Kuchu Sappo on nopea liike, jossa käyttäjä liikkuu niin nopeasti että vasta puoli ei ehdi reagoida.

Shutō Uchi - (Veitsikäden Hyökkäys) On ikivanha taistelutekniikka jota Rocket ja Ulrich käyttävät. Iskussa, käyttäjä paljastaa kyntensä ja lyö sivuttain. Kynnet viiltävät vastustajan kaulaa ja usein (jos saa oikeaan paikaan) tappaa. Sen voi kuitenkin selvitä, väistämällä.

Kyōhaku – (Uhkailu) On helppo hyökkäys jonka kuka vaan voi oppia, mutta vie aikaa oppia se täydellisesti. Käyttäjä katsoo vastustajaa uhkaavasti silmiin, eikä irrota katsettaan. Vastapuoli joko ärsyyntyy tai hermostuu ja todennäköisesti hyökkää heti varomattomasti. Käyttäjä väistää hyökkäyksen ja vieläkin katsoo uhkaavasti vastapuolta silmiin. Hetken ajan päästä vastapuolelta menee hermot ja silloin siitä tulee heikko ja varomaton. Käyttäjä ottaa tämän mahdollisuuden ja hyökkää. Tekniikka ei aina toimi, koska eri koirilla on eri tasolla hermot.

Quick Death - (Nopea Kuolema) On tekniikka missä käyttäjä jyrää tuulennopeasti vastustajajoukon läpi, viiltäen jokaista vastustajaa ohimenessä.

Ominaisuudet
Voima:   Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
Taito:   Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
Karisma:    Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
Nopeus:   Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
Kestävyys:   Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
Älykkyys:    Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
Puruvoima:    Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
Kivunsietokyky:   Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
Ketteryys:   Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
Refleksit:    Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
Tekniikat:    Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
Vaarallisuus:   Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

Aistit
Näkö:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Kuulo:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Tunto:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Maku:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Haju:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven Perhe
Jet (Veli)
Missile (Veli)
Ulrich (Oppipoika/Poikahahmo)

Suhteet
Weedin alainen, Ulrichin isähahmo


Pelaaja
ShihoRocket ©️ Yoshihiro Takahashi
Kuvat ©️ Yoshihiro Takahashi + Gingapedia

_________________
-Mai-Daigo-Hazuki-Rina-Fubuki-John-Yumi-Tabitha-Daїka-Chihiro-

Tulossa: Shinichi, Akemi, Issen, Akagane Junichi, Caine
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://www.shihossciencelab.wix.com/shihos-art-room
 
Rocket - Valonnopea Vaeltaja
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Uudet hahmot :: Hahmopörssi-
Siirry: