Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Paholaiset

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Paholaiset   Ke Marras 19, 2014 8:32 am

PAHOLAISTEN LAUMAJohtaja: Harakiri toistaiseksi.

Kenraali

-

Muut ylempiarvoiset:

Sniper, Gensui

Ryhmänjohtajat:

-

Vartijat

Vartijoiksi pääsevät automaattisesti suuret/vahvat koirat. Näillä on jonkinverran määräysvaltaa rivisotilaisiin mm. alueelta poistumiseen ja siellä liikkumiseen. Muutoin eivät eroa juurikaan rivisotilaista.

Orjat:

Laumassa on muutama orja, joiksi joutuvat yleensä heikommat yksilöt. Myös rangaistuskeinona voidaan käyttää pudottamalla arvoasteikossa orjaksi. Orjan tehtäviin kuuluu mm. ulosteiden kerääminen, siivoaminen, ylempiarvoisten viihdyttäminen ja rivisotilaiden räsynukkena oleminen. Useimmiten orjan tittelin saaminen on lähes sama kuin saisi kuolemantuomion, sillä vain hyvin harvat selviävät siitä elossa.

________________________________________________________________________________________________________

KELPOISUUS

Paholaisten laumaan kelpuutetaan vain vahvat yksilöt, jotka eivät pelkää kuolemaa tai verta. Myös turmeltunut ja pahansuopa luonne on edellytys laumaan pääsyssä, sillä hyvikset eivät siellä pärjää.

Yleensä laumaan pyrkivien on todistettava kelpoisuutensa jollain tavalla, esim. taistelemalla tai lahjomalla. Mikäli kriteerit eivät täyty, on seurauksena kuolema. Harvoin ja poikkeuksellisesti laumaan hyväksytään entisiä Ohun sotureita, mutta tätäkin on joskus sattunut.

Laumaan hyväksytään mieluummin uroksia, kuin naaraita, sillä naaraita pidetään heikompina yksilöinä. Myöskään pentuja ei oteta, elleivät ne todista jo varhain olevansa hyödyksi laumalle myös tulevaisuudessa. Vanhustenkin pääsy laumaan on yleensä todella hankalaa.

Heikentyneet yksilöt tapetaan lauman keskuudessa, tai karkotetaan.

________________________________________________________________________________________________________

MENETELMÄT LAUMASSA

Johtajaa kunnioitetaan, hän on kaikkien yläpuolella ja sana on laki. Johtajalta ei kuitenkaan tarvitse odottaa vastakunnioitusta. Jos johtajaa ei totella, on seurauksena rangaistus, josta yleisin on kuolema. Johtaja saa toimia miten haluaa, ja tämä sallitaan mukisematta.

Laumassa on tiukka hierarkia, vaikka sisäisesti se onkin melko sekasortoinen. Ystävyyssuhteita on hyvin harvassa, ja ilmapiiri huokuu pahuutta ja osittain myös pelkoa. Oikeudenmukaisuus ei kuulu kenenkään periaatteisiin, vaan pyritään hoitamaan asiat joko kiduttamalla, kiristämällä tai uhkailemalla.

Kuolemanrangaistusta voidaan käyttää, jos jäsen niskuroi, ryhtyy petturiksi tai epäonnistuu tehtävässään. Toisinaan sotilaat saattavat joutua johtajien/ylempiarvoisten leikkikaluiksi, ja heitä kuolee myös oman lauman sisällä toisinaan.

________________________________________________________________________________________________________

TIETOA

Perustaja: Kasai

Lukumäärä: n. 1500

Lauman nimitykset: Paholaisten lauma oli alunperin Kasain lauma, jonka jälkeen se muuttui johtajanvaihdoksen myötä Doragon laumaksi. Kaksosten valtaannoustua laumaa kutsuttiin Paholaiskaksosten joukoksi, mutta Kamikazen kuoltua on siitä käytetty yleisesti nimitystä Paholaisten lauma, joka kuvaakin sitä paremmin kuin hyvin.

Tavoite/päämäärä: Päästä Japanin hallitsijaksi ja tuhota Ohu ja koirien paratiisi, sekä työntää kilpailijat pois tieltään.

Historia: Hougenin jälkeen Ohu eleli rauhassa jonkin aikaa, kunnes sakemanni nimeltä Kasai halusi ottaa ohjat omiin tassuihinsa. Hän kokosi 750 koiran armeijan, ja kävi sotaan Ohua vastaan. Käytiin kaksi sotaa, joista toisessa Kasai kuitenkin menehtyi, ja viholliset vetäytyivät jättäen paratiisin rauhaan.

Rauhaa kesti kuitenkin vain hetken. Pian vihollisten joukko vahvistui Kasain veljen, Doragon johdolla, ja aloitti uuden sodan Ohua vastaan. Karhut kuitenkin puuttuivat peliin, ja hetken aikaa Ohun ja paholaisten lauman oli tehtävä yhteistyötä pitääkseen alueen kokonaan koirilla. Tämä yhteistyö kuitenkin kesti vain karhujen tuhoamiseen saakka, jonka jälkeen Dorago käänsi jälleen kelkkansa ja yritti saada Gajyon itselleen.

Dorago onnistuikin viimein karkottamaan koko Ohun lauman hetkeksi pois Futago-solasta ja vihollisten suunnitelmat olivat lähes kokonaan toteutetut. Tällä välin alkunsa saivat myös kaksoset Harakiri ja Kamikaze.

Ohu ei kuitenkaan luovuttanut niin helposti. Laumojen lukumäärä kasvoi uskomattoman suureksi, ja verisin sota koko Gajyon historiassa syttyi. Sotilaita kuoli enemmän kuin koskaan. Gin haavoittui pahasti, samoin Dorago, joten viimeisen iskun paholaissakemannille antoi John. Dorago kuoli, ja viholliset joutuivat luovuttamaan alueen takaisin sen oikeille omistajille.

Nykytilanne: Dorago jätti jälkeensä kaksi pahuuden siementä, kaksospojat Kamikazen ja Harakirin, joiden johtamistapa oli Doragonkin mahtia suurempi. He eivät antaneet armoa laisinkaan, ja Ohun tulevaisuus näytti todella pahalta. Kamikaze kuitenkin murhattiin brutaalisti Satsujinin ja tämän susijoukon toimesta juuri ennen sotaa, ja nyt Harakiri siirtyi yksin johtoon kostonhimoisena, viedäkseen tavoitteensa päätökseen.

Harakiri ei kuitenkaan ollut tarpeeksi vahva ilman veljeään, jonka varaan kaikki oli laskettu ennen Kamikazen kuolemaa. Sota oli lyhyt, ja vaikka sotureita menehtyi paljon, Ohu kärsi vähemmän tappiota kuin yleensä. Paholaiset sen sijaan saivat ikävästi takkiinsa, ja 4000 soturin lukumäärä putosi 1500. Piakkoin kaksosten isoisä Gensui tulee kaappaamaan vallan pojanpojaltaan ja siirtyy täten Paholaisten uudeksi johtajaksi.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Paholaiset
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Yleistä :: Tietoa :: Laumojen tiedot-
Siirry: