Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 2 käyttäjää paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 2 Vierailijaa

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Ohu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Ohu   Su Marras 16, 2014 7:12 am

OHUN LAUMAYlipäällikkö: Gin
Toinen ylipäällikkö: Weed

Upseerit:

Akame (oikea tassu)
John (oikea tassu)
Ben

Strategit:

Akame
Ben

Muut ylempiarvoiset:

Akita-sukuun kuuluvat, sekä alkuperäiset, suuressakin taistelussa mukana olleet soturit.

Vartijat

Ovat muiden ylempiarvoisten alapuolella, mutta ylemmässä arvossa kuin tavalliset rivisotilaat. Heidän työnsä on kunniakas ja arvostettu, sillä vartija ei saa pelätä kuolemaa, ja hänen on puolustettava aluetta viimeiseen saakka.

________________________________________________________________________________________________________

KELPOISUUS

Ohun laumaan ovat tervetulleita koirat iästä, ulkonäöstä, kunnosta tai sukupuolesta riippumatta. Jäseneltä vaaditaan kuitenkin uskollisuutta ja puhdasta sydäntä, sekä hyväntahtoista luonnetta.

Suureen taisteluun osallistuneet koirat pitivät itsellään Ōun soturi -arvonimeä, vaikkeivät välttämättä enää laumaan kuuluneetkaan taikka asuneet paratiisissa. Sotureiden jälkeläisetkin kuuluvat Ōun sotureihin, mikäli asuvat paratiisissa, ja todennäköisesti myös alueelle ja laumaan tulleet koirat pääsivät mukaan Ōun sotureihin, mikäli niin halusivat.

Ōun soturin arvonimen voi saada koira, joka taistelee urhoollisesti Ōun armeijan puolesta.

________________________________________________________________________________________________________

MENETELMÄT LAUMASSA

Johtajia ja näiden päätöksiä kunnioitetaan ja totellaan. Jokaisella on kuitenkin oikeus omaan mielipiteeseen, ja laumassa pyritäänkin kuuntelemaan jokaista ja tekemään päätöksiä kaikille edullisella tavalla.

Ohun laumassa käytetään hyvin harvoin väkivaltaisia rangaistusmenetelmiä. Epäkelpoiset jäsenet yleensä karkoitetaan alueelta tai pyritään ratkaisemaan ongelmatilanteet sanallisesti.

Laumassa on yleensä lämmin ja yhtenäinen ilmapiiri, ja johtajat ovat tiettyyn pisteeseen asti armollisia ja anteeksiantavaisia laumalaisiaan kohtaan.

Sodankäynnissä ja taisteluissa Ohun soturit ovat kunniakkaita ja pelottomia. He ymmärtävät sodankäynnin raakuuden, mutta taistelevat puhtaalla sydämellä ja järkähtämättömällä yhteistyöllä. Periaatteena on, ettei ystäviä jätetä pulaan. Tästä syystä Ohun armeija onkin vahva ja useimmille ylitsepääsemätön vastus.

________________________________________________________________________________________________________

TIETOA

Perustaja: Riki

Lukumäärä: n. 2500 soturia + liittolaiset

Tavoite/päämäärä: Alkuperäinen tavoite oli hirviökarhu Akakabuton kukistaminen. Nykyään tavoitteena on ylläpitää rauha paratiisissa omalla alueella, sekä myös muualla Japanissa.

Historia (c) Gingapedia: Ōun soturit syntyivät, kun muistinsa menettänyt Riki keräsi kokoon lauman, jonka päämääränä oli Akakabuton kukistaminen. Alunperin Rikin laumassa oli alle 100 koiraa. Suurin osa näistä oli hylättyjä metsästyskoiria.

Tätä tehtävää varten lauma tarvitsi lisää jäseniä, joten Riki jakoi senhetkisen lauman 12 joukkuetta neljään osaan, ja lähetti ne kaikkiin eri pääilmansuuntiin keräämään lisää koiria. Joukkueet 1-3 lähtivät etelään, 4-6 lähtivät pohjoiseen, 7-9 lähtivät länteen ja 10-12 lähtivät itään. Riki itse jäi puolustamaan Ōua ja odottamaan sotureidensa paluuta.

Suuren taisteluun onnistuttiin keräämään yhteensä 1800 koiraa, mutta suurin osa kuoli ja osa haavoittui Akakabuton linnakkeiden valloituksessa. Taistelukuntoisia koiria oli tämän jälkeen enää 800, joista Harppuunakarhu tappoi vielä osan.
Lopulta vain 750 koiraa osallistui taisteluun itse Akakabutoa vastaan ja heistä kuoli useita satoja. Akakabutolta voitettua aluetta alettiin kutsua Koirien paratiisiksi (jap. 犬達の楽園, Inutachi No Rakuen).

Reilun puolen vuoden kuluttua Ōun armeijaan mainitaan kuuluvan ainakin 700 soturia. Näistä 200 osallistui taisteluun Gaian imperiumia vastaan ja osa kuoli taistelussa ja susien maanalaisen valtakunnan tuhossa.
Ginga Densetsu Weed

Suuri osa vanhoista sotureista on vetäytynyt kotiseuduilleen eläkkeelle ja paratiisissa on enimmäkseen vain nuoria koiria ja muutama ylempi upseeri.
Useita koiria kuoli ihmisten luodeista ja taistelussa P4-hirviötä vastaan. Kun Weed otti armeijan komennon, siihen kuului enää vain reilut kymmenen koiraa.

Weed onnistuu keräämään 72-päisen retkikunnan taisteluun Hōgenin 700-päistä armeijaa vastaan. Ōussa armeijan lukumäärä kasvoi sataan Akamen ja Mossin joukkojen avustuksella. Sitten Gin saapui Ōuun keräämänsä 500-päisen kotikoira-armeijan kanssa ja sai vielä Hōgenin upseerit puolelleen. Hōgenin kuoltua suurin osa kotikoirista todennäköisesti palasi omistajiensa luo. Myös Hōgenin upseerit palasivat kotiseuduilleen.


Nykytilanne: Kasain aikoihin Ohulla oli n. 800 soturia, joista noin puolet menetti henkensä sodassa. Doragon astuttua valtaan, Ohu keräsi suurimman armeijansa koskaan; siihen kuului useita tuhansia koiria. Samaan lukumäärään ylsi Doragonkin sotilaiden lukumäärä. Sotia käytiin useaan otteeseen, ja ne verottivat ankarasti laumojen lukumäärää. Ennen Harakirin hyökkäystä Ohun armeijassa oli jäljellä enää 700-800 soturia, mutta lukumäärä nousi 4000 ennen sotaa. Sodan jälkeen lukumäärä putosi n. 2500 soturiin.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Ohu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Yleistä :: Tietoa :: Laumojen tiedot-
Siirry: