Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   Ke Marras 12, 2014 4:45 am

// Tesshin ja Yasuhan olisivat voineet sopia koulutuksesta jo etukäteen, niin ei tarvitse turhia selittelyjä? (: //

Tesshin & Hiyoke

Tesshin ei ollut vielä täysin sisäistänyt sitä, että oli nyt jo nelikuisten poikien isä. Uros oli edelleen surullinen pentujen äidin, Sayurin menehdyttyä synnytyksen jälkeen, mutta alkoi pikkuhiljaa toipumaan siitä katsellessaan jälkikasvuaan ja heidän kasvamistaan.

"Harue, Hiyoke, tulkaahan." Tesshin hoputti. Uros oli päättänyt jälleen opettaa tänään poikiaan. Klaani oli nimennyt kaksikon, ja nimet olivat Tesshinin mielestä sopivat kahdelle pennulle, jotka erosivat toisistaan kuin yö ja päivä.

Hiyoke loikki innoissaan isänsä perässä. Nuori uros tahtoi oppia paljon ja nopeasti. Taitava koganalku osasi jo ninjojen katoamistempun alkeet, mutta oli vielä silti auttamattomasti liian hidas. "Mihin me menemme?" Hiyoke kysyi, törmäten miltei Tesshiniin, joka pysähtyi äkisti. "Koulutusaukiolle tietysti." Tesshin sanoi. Hiyoke näytti tylsistyneeltä. "Plääh...se on ihan tylsä paikka..kaipaan toimintaa, isä!" Hiyoke vaikeroi, mutta hiljeni Tesshinin tuiman katseen alla. "Kaikki aikanaan." Tesshin lupasi.

"Tänään meillä on myös teidän lisäksenne kolmaskin oppilas." Kogajohtaja paljasti. "Niinkö, kuka?" Hiyoke kysyi heti uteliaana. "Hän on teitä hieman vanhempi, mutta hänkin on melkein koga, nimeltään Yasu." Tesshin paljasti. "Häh? Tyttö? Eiväthän tytöt osaa taistella? Miten niin melkein koga?" Hiyoke aloitti kyselytulvansa. Tesshin vain huokaisi silmiään pyöritellen, ja istuutui odottamaan Yasun saapumista.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Aisa
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 147
Join date : 04.07.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   Ke Marras 12, 2014 9:32 am

//Juu tehdään niin:)//

Yasu & Harue

Harue kulki rauhallisesti isänsä ja veljensä perässä. Uros seurasi veljensä kärsimätöntä hyppelyä. Joskus tämä mietti miten isä kesti rauhatonta Hiyoketa. Aikaisemmin päivällä veljekset olivat saaneet nimensä ja uros oli mielissään nimestään. Jotenkin se vain antoi sen mielestä hyvän vaikutelman. Veljensä valitus katkaisi ajatuksen, mutta Harue kuunteli tätä vain toisella korvalla. Tesshinin puheisiin pentu taas reagoi heti ja kogan tarkkaavaisuus heräsi. Kolmas oppilas oli Haruen mielestä hyvä mahdollisuus tutustua uuteen pentuun.

Yasu oli saapunut paikalle hiukan aikaisemmin ja havahtui oksalla varsin kova ääniseen pentuun. Tesshinin tämä tunnisti heti, mutta kaksi nuorempaa pentua olivat vieraita. Hiyoken puheet tyttömäisyydestä kantautuivat tämän korviin ja naaras päätti antaa pienen opetuksen. Nopeasti se loikkasi oksalta vahvalla ponnitukselta ja lähestyi Hiyoketa. Harue huomasi ilman halki lähestyvän valkoturkkisen pennun, mutta ei ollut tarpeeksi nopea mennäkseen väliin. Naaras saavutti kohteensa ja kaatoi mustaturkkisen pennun maahan? Yasu seisoi uroksen yläpuolella ja katsoi tätä kirkkailla erivärisillä silmillään. "Vai eivät tytöt osaa taistella? No tiedoksi vain, että tämä tyttö yllätti sinut" Se sanoi ja siirtyi hiukan sivummalle. Naaras vilkaisi kogien johtajaa ja kumarsin tälle. "Anteeksi, jos olin epäkohtelias" Pentu sanoi. Harue katseli valkoturkkista naarasta, joka oli hyvin kaunis tämän mielestä. Eriväriset silmät kiinnittivät uroksen huomion ja kaulapanta kertoi ihmisistä. Uroksen mielestä Yasu oli todella mielenkiintoinen tuttavuus. Harue hämmästyi hiukan, kun toinen kumarsi tämän isälle ja pyysi anteeksi. "Et ole mielestäni tehnyt väärin. Hiyoke puhui sinusta hyvin epäkohteliaasti. Se mitä äsken teit oli hyvä opetus" Koga sanoi ja katsoi Yasua. Hiyoketa se ei edes vilkaissut.

_________________


Love me, love me, say you do. Let me fly away with you
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   To Marras 13, 2014 7:45 am

Tesshin & Hiyoke

Hiyoke seisoskeli kärsimättömänä aloillaan, ja ajatteli näykätä vierellään seisovaa Harueta saadakseen aikaan pienen tappelun ajankuluksi. Suunnitelma kuitenkin keskeytyi, kun pentu ehti nähdä silmäkulmasta vauhdilla lähestyvän valkean hahmon. Hiyoke yritti loikata pois alta, mutta toinen oli kokeneempi ja nopeampi, joten mustaturkki kaatui maahan ällistyneenä.

Vastoin kaikkia odotuksia, Hiyoken kasvoille levisi kuitenkin leveä hymy. "Mieletöntä! Perun puheeni. Sinä olet toistaiseksi ainoa tyttö jonka uskon osaavan taistella oikeasti!" Hiyoke möläytti innoissaan. Nopeasti mustaturkki vilkaisi murhaavasti veljeään, joka käski Yasun olla pahoittelematta tilannetta.

Tesshin seurasi tapahtumia sivusta, mutta ei aikonut torua valkoturkkista naarasta. Hiyoke kaipasi pientä kunnioituksen opetusta, ja toinen ei edes näyttänyt suuttuneen. Tesshin päätti antaa koko asian olla. "Hienoa, että saavuit, Yasu. Odotimmekin sinua jo." Kogajohtaja sanoi, ja katsoi sitten koulutusaukiota. "Älä suotta ole pahoillaan, saatte nimittäin harjoitella toistenne kaatamista uudelleen. Tänään tahdon, että opettelette Kieuseru Shōshitsua, joka on perinteinen ja yksi hyödyllisimmistä ninjatekniikoista." Tesshin sanoi, ja istuutui. "Näyttäkää, mitä osaatte." Koga jatkoi, ja katseli kolmikkoa.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Aisa
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 147
Join date : 04.07.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   To Marras 13, 2014 9:15 pm

Yasu & Harue

Yasu hämmästyi pienesti mustan koga pennun reagtiota tapaukseen ja hymyili tälle pienesti. Tältä ei jäänyt huomaamatta vilkaisu, jonka toinen loi veljeensä. Jopa valkoturkki huomasi, että näiden välit olivat todella huonot. Enenmpää se ei asiaa kuitenkaan miettinyt, kun Tesshin alkoi puhumaan.

Harue kuunteli isäänsä ja alkoi kehitellä ajatusta mitä halusi toisille näyttää. Uros oli innokas oppimaan uutta ja harjoitteli asioita pitkään. Oikeastaan se harjoitteli perinteisiä tekniikoita myös vapaa ajallaan. Tietenkin se muisti myös levätä ja ei treenannut liikaa. Koga keskittyi hetken ja yritti tehdä kogien Kieuseru Shōshitsu eli katoamistempun. Nopeasti uros katosikin ja seisoi pian läheisellä oksalla. Uros hymyili iloisesti ja katseli toisia. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun uros oli onnistunut näin hyvin.

Yasu hätkähti, kun Harue katosi yhtäkkiä ja vikaisi nopeasti ympärilleen. Uros seisoikin vähän matkan päässä oksalla ja hymyili. "Mitä hän teki? Haluan oppia tuon tekniikan" Naaras sanoi ja äänestä kuulsi innostus. Tämä oli kuitenkin muistutus, että sekaverinen itse ei osannut mitään vielä. "Tesshin en voi näyttää mitään, koska kukaa ei ole koskaan opettanut minua" Tämä myönsi ja laski katseensa maahan. Varmasti moni sen ikäinen osasi jo vaikka mitä tekniikoita.

_________________


Love me, love me, say you do. Let me fly away with you
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   Pe Marras 14, 2014 7:36 am

Tesshin & Hiyoke

Kogajohtaja oli tyytyväinen ja hyvin ylpeä Haruen suorituksesta. "Se meni hienosti!" Tesshin kehui, ja katsoi sitten keskittynyttä Hiyokea. Pennulla oli pienet paineet, sillä toistaiseksi se osasi katoilla vain pieniä hetkiä kerrallaan. Kun veli oli onnistunut niin hyvin, Hiyoke ei tahtoisi joutua naurunalaiseksi osaamattomuudellaan.

Mustaturkki keskittyi ankarasti, ja katosi paikoiltaan hetkeksi. Sen onnistui ilmestyä samaan puuhun kuin Harue, mutta oksan ylemmäs, täysin tarkoituksella. Ylimielisesti Hiyoke vilkaisi nopeasti Harueen, ja jäi sitten odottamaan lisää ohjeita.

"Hyvä, Hiyoke!" Tesshin kehui, ja katsoi sitten hiukan epävarman oloista Yasua. "Ei se mitään. Sen takia sinä tulit oppimaan." Kogajohtaja lohdutti. "Katoamistemppu ei ole vaikea, kunhan opit sen idean. Se on sinulla verissä." Tesshin sanoi rohkaisten. Oli totta, että kogat ja igat oppivat ninjatekniikat nopeammin kuin tavalliset koirat ja sudet.

"Aloita ensin yksinkertaisesti ottamalla kiintopiste, vaikkapa oksa." Tesshin sanoi, katsoen oksistoon. "Sen jälkeen kokeile tavallista hyppyä, mutta sinun on hallittava kehosi paremmin. Jalkalihastesi on tehtävä kaksinverroin työtä, jotta liike muuttuu niin nopeaksi, että se näyttää kadottavan sinut hetkeksi." Tesshin kertoi. "En kuitenkaan tarkoita armotonta fyysistä ponnistusta, vaan tekniikka on itseasiassa yllättävän kevyt. Ymmärrät kyllä idean, kun kokeilet muutaman kerran. Ei haittaa, jos et heti onnistu." Tesshin sanoi, ja istuutui katselemaan.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Aisa
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 147
Join date : 04.07.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   La Marras 15, 2014 2:10 am

Yasu & Harue

Harue oli tyytyväinen isänsä kehuista ja tunsi harjoittelunsa tuottaneen hyvää tulosta. Seuraavaksi oli sen veljen vuoro ja koga katsoi toista tarkkaan pitkästä aikaa. Yleensä tämä ei edes vilkaissut veljeään. Hiyoke näytti keskittyvän todella kovasti ja pian toinen katosikin. Koga katseli hetken ympärilleen, mutta tunsi pian katseen yläpuoleltaan. Hiyoke oli yhden oksan ylempänä ja katsoi tätä hetken ylimielisesti. Uros katsoi toista takaisin hetken, mutta käänsi katseensa Yasuun. Naaras oli kyllä näitä vanhempi, mutta osaamattomuus oli pieni haitta. Uros oli huomannut sen hyvät jalkavoimat ja se oli selvästi harjoitellut kovasti. 

Yasu seurasi tarkasti toisen koga pennun suoritusta ja pian se olikin oksalla ja vahän ylempänä, mitä Harue. Kauan naaras ei kuitenkaan näitä katsellut, vaan keskittyi Tesshinin sanoihin. Sekaverinen nyökkäsi, kun johtaja istui katselemaan. Yasu katseli hetken ympärilleen ja päätti yrittää samaa puuta toisten kanssa. Naaras valitsi nopeasti saman oksan Hiyoken kanssa ja alkoi keskittyä. Tämä tiesi jalkalihastensa olevan hyvin vahvat pitkistä harjoitteluista ja hyppimisestä oksilla. Maassa tämä ei paljoa kulkenut. Muutaman minuutin toinen keskittyi ja loikkasi sitten. Naaras katsosi kesken loikan, mutta ilmestyi pian uudestaan ilmassa. Se sai Yasun keskeyttämään loikan ja tämä laskeutui maahan. "Harjoittelen tätä tekniikkaa myöhemmin. Onnistun varmasti muutaman päivän harjoittelun jälkeen." Tämä puhui Tesshinille ja tunsi jälleen intonsa. Se halusi onnistua ja harjoittelu oli hyvä tapa kuluttaa aikaa.

_________________


Love me, love me, say you do. Let me fly away with you
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   Ti Marras 18, 2014 7:31 am

Tesshin & Hiyoke

Kogajohtaja seurasi tarkkaan Yasun suoritusta. Toinen onnistuikin katoamaan, ja vaikka toinen ilmestyi pian takaisin, uros näytti tyytyväiseltä. Yasu oli selvästi tajunnut tekniikan idean.

"Hienoa. Nyt pidätte tuon linjan, ja jatkatte harjoittelua. Palaamme asiaan myöhemmin." Tesshin lupasi. "Pojat, tulkaa alas sieltä. Siirrytään eteenpäin." Tesshin kehotti pennuillensa. Kun kogajohtaja ei katsonut, Hiyoke näytti nopeasti kieltä veljelleen ja ilmestyi sitten katoamistemppunsa turvin Yasun vierelle. "Osasit hyvin ensikertalaiseksi." Hiyoke sanoi kannustavasti, ja lähti sitten isänsä perään.

Tesshin oli siirtynyt lähemmäs tolppia, jotka oli tehty esittämään puun oksia. "Täällä harjoittelemme oksistossa taistelua ja väistelyä." Tesshin sanoi. "Mutta mehän osaamme liikkua oikeissakin puissa?" Hiyoke kysyi ihmeissään. "Tiedän sen. Mutta jos epäonnistutte, ette putoa korkealta." Tesshin sanoi, ja virnisti kävellessään lähemmäs tolppia, ja astuessaan sitten tolppien alla olevien lehtien päälle, jotka notkahtivat alaspäin. Kuului molskahdus, ja vesi kasteli Tesshinin vatsaa myöten. "Putoatte myös pehmeästi. Mutta ehkä teitä kannustaa pysymään oksilla tieto siitä, että tämä vesi on hurjan kylmää." Tesshin sanoi virnistäen, ja nousi taas kuivalle maalle.

"Noniin. Kuka aloittaa? Minä hyökkään, ja te väistelette. Sitten harjoittelette kolmisin." Koga neuvoi.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Aisa
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 147
Join date : 04.07.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   To Marras 20, 2014 6:17 am

Yasu & Harue

Harue ilahtui, kun naaras oli ymmärtänyt tekniikan idean ja enää sen piti vain harjoitella ahkerasti. Isänsä toteamuksen kuullessaan tämä oli lähdössä alas, mutta sen veljen käytös onnistui taas saamaan pienen vihan pinnalle. Uros ei kuitenkaan ehtinyt sanoa mitään, kun Hiyoke katosi ja ilmestyi Yasun vierelle. Koga teki samoin ja istu hetkessä naaraan toisella puolella.

Yasu hämmentyi hetkeksi, kun Hiyoke ilmestyi sen vierelle ja kehui tätä. Aikaisemmin tätä ei oltu kehuttu oikein mitenkään, mutta sekaverinen ei antanut sen näkyä ulkopolella. Harue liikahti isänsä perään ja huomasi naaraan kävelevän sen takana perässä. Uusi isänsä antama harjoitus kuulosti uroksen korvaan mielenkiintoiselta ja ainakin se pääsisi ehkä vähän opettamaan kunnioitusta Hiyokelle. Putoaminen jääkylmään veteen ei ainakaan houkuttanut Harueta kovinkaan paljon.

Yasu kuunteli tarkasti ohjeet ja kuullessaan Tesshinin kysymyksen se ei epäröinyt toimia. Usein valkoturkki ajatteli kohdettaan saaliina ja nyt tämä toimi samoin. Nopeasti se ponnisti maasta vauhtia ja syöksyi koga johtajaa päin. Ehkä tämä olisi tarpeeksi nopea ja saisi tarttuttua toista kaulasta?

_________________


Love me, love me, say you do. Let me fly away with you
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   To Marras 20, 2014 9:28 am

Tesshin & Hiyoke

Kogajohtaja odotti aloitusta. Se oli varma, että Hiyoke hyökkäisi ensin, mutta yllättyi Yasun syöksyessä sitä kohti. Uros oli nopea, joten se ehti juuri ja juuri väistää valkoturkkisen hyökkäyksen, ja hypähti hiukan korkeammalle tolpalle. "Hienoa, Yasu. Esimerkillinen suoritus." Tesshin kehui, hymyillen rohkaisevasti. Hiyokekin oli vaikuttunut, ja se katselikin nyt narttua melko ihaileva katse silmissään.

Tesshin keskitti huomionsa toistaiseksi Yasuun. "No niin, katsokaa ja oppikaa. Yasu, tiedät mitä tehdä. Väistele minua." Tesshin sanoi, eikä aikaillut, vaan hyökkäsi kohti narttua, ja yritti kevyesti tönäistä tuota. Parrujen päällä ei tarvitsisi kovin kovaa töytäisyä, että menettäisi tasapainonsa. Ensimmäisen yrityksen jälkeen Tesshin siirtyi taas kauemmas, ja hyökkäsi uudelleen, yrittäen nyt horjuttaa Yasun tasapainoa alhaalta käsin. Tesshin teki vielä kolmannen hyökkäyksen, ja syöksyi takaapäin kohti nuorta naarasta, tarkoituksenaan napata tuota kevyesti niskasta, ja yrittää pudottaa parrulta. Tesshin oli liikkeissään pehmeä, joten ainoa, joka harjoituksessa olisi epämiellyttävää, oli kylmä vesi.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Aisa
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 147
Join date : 04.07.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   La Marras 29, 2014 12:07 am

Yasu & Harue

Sekaverinen ei yllättynyt, kun koga johtaja sai väistettyä hyökkäyksen. Olihan uron näitä paljon kokeneempi ja elämää nähnyt. Naaras teki pienen pyörähdyksen ilmassa ja näin hidasti hyppynsä liike voimaa. Se ei halunnut lentää päin puuta tai maata. Pyörähdyksen jälkeen tämä laskeutui maahan. Tesshinin kehut ja hymy saivat Yasun pienesti nolostumaan, mutta silti se seisoi aivan ilmeettömänä paikalla. Sivusilmässä naaras huomasi Hiyoken katsovan tätä ja käänsi katseensa pennun suuntaan. Toisen katseli oli vilpittömästi ihaileva ja sekaverinen hymyili toisella takaisin.

Harue katseli Yasun ja Hiyoken yhteistä hetkeä. "Ainakin veli on vaiheeksi rauhallinen, kun Yasu on paikalla" Uros ajatteli ja huomasi isänsä yhtäkkiä loikkaavan parrulta kohti Yasua. Koga pentu ei aikonut tulla väliin tai varoittaa naarasta. Nyt toinen saisi omakohtaista kokemusta, mutta uros ei kuitenkaan tiennyt mitä kaikkea naaras oli mahdollisesti kokenut omana aikanaa. Uros pudisti pienesti päättään ja karkoitti ajatukset hetkeksi. "Ehdin tutustua myöhemminkin tähän tulokkaaseen. Parempi keskittyä nyt harjoitteluun Uros ajatteli ja tosiaan seurasi nyt tarkemmin Tesshini ja naaraan harjoituksia.

Yasu ei kuullut Tesshini sanoja ja siksi se ei havainnut uroksen hyökkäävän tätä kohti. Oksan rasahdus kuitenkin varoitti tätä ja nopeasti naaras kääntyi ilmassa olevaa koga johtajaa kohti. Tämä tunsi pienen tönäisyn ja menetti hetkeksi tasapainonsa. Nopeasti tämä kuitenkin alkoi toimia. Naaras loikkasi paarulle ja katseli missä Tesshin oli. Kaikki sen aistit olivat valpastuneet yllättävän hyökkäyksen vuoksi. Parru liikahdi voimakkasti ja huomasi uroksen yrittäneen jälleen horjuttaa tämän tasapainoa. Takaapäin hyökkäystä Yasu ei ollut kuitenkaan odottanut ja tunsi yhtäkkiä johtajan hampaat niskassaan. Naaras yllättyi, mutta muisti mitä Hatsumomo oli tehnyt tämän kaltaisessa tilanteessa. Sekaverinen yritti irrottautua toisen otteesta ja yritti potkaista Tesshiniä takatassullaan? Tämä ei voinut itse nähdä osuiko kohteeseen, mutta pienikin yllättävä liike pystyi muuttamaan tilanteen.

_________________


Love me, love me, say you do. Let me fly away with you
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   Su Marras 30, 2014 7:42 am

Tesshin & Hiyoke

Tesshin ei onnistunut yllättämään Yasua, mutta koga oli vain tyytyväinen. Narttu oli nopea, ja sitä kannatti käyttää hyödyksi. Valkoturkkinen onnistuikin todella taitavasti väistämään kevyet hyökkäykset, mutta jäi viime hetkellä Tesshinin otteeseen. Koga oli jo päästämässä irti ilmoittaakseen harjoituksen päättyneen, mutta Tesshinin yllätykseksi Yasun takajalka iskeytyi hänen omaan jalkaansa, ja Tesshinin takajalka lipesi parrulta.

Uros päästi nopeasti irti pennun niskasta, lähtiessään putoamaan alaspäin. Tesshin ei kuitenkaan aikonut pulahtaa veteen, vaan tarrasi nopeasti hampaillaan kiinni alemmasta parrusta, ja heilautti itsensä sen avulla takaisin tukevasti tolpan päälle. Hengästynyt Tesshin katsoi hetken arvioiden Yasua, kunnes hymyili leveästi. "Olet taitava ilman harjoitustakin. Sinusta tulee vielä jotain suurta." Tesshin sanoi, eikä osannut aavistaakaan, miten lähelle arvauksessaan osuisi.

"No, Harue ja Hiyoke. Kumpi teistä tahtoo tehdä vaikutuksen ensin?" Kogajohtaja kysyi. Hiyoke oli vieläkin lumoutunut Yasun suorituksesta, joten se ei edes kiinnittänyt huomiota Tesshinin kysymykseen.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Aisa
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 147
Join date : 04.07.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   Su Marras 30, 2014 11:46 pm

Yasu & Harue

Yasu tunsi iskun osuneen ja uroksen hampaat irtosivat tämän niskasta. Pienempi ja kevyempi naaras tippui nopeammin mitä isokokoisempi Tesshin. Kuului äänekäs molskahdus ja sekaverinen vajosi pinnan alle. Vesi oli tosiaan kylmää ja tämä potkaisi takajaloillaan vauhtia pintaan. Tämän tullessa pinnalle naaras hauhkoi henkeä ja katseli sitten toisia. Harue huomasi Yasun tippuvan veteen ja oli valmiina menemään auttamaan, jos toinen ei tulisi pinnalle nopeasti. Toinen kuitenkin ilmestyi hetken kuluttua ja alkoi uimaan pois vedestä. Naaraan tullessa rantaan, käveli uros vähän lähemmäksi Yasua. "Oletko kunnossa?" Harue kysyi ja katseli valkoturkkista naarasta, joka juuri alkoi ravistella vettä pois turkistaan.

Ravisteltuaan vedet pois turkista Yasu loi katseensa Harueen. "Oikeastaan kyllä. Olen metsästyskoirana tottunut hakemaan saaliin, joka kylmästä vedestä." Tämä kertoi ja hymyili pienesti toiselle. Sivusilmällä tämä huomasi Koga johtajan katsovan tätä hymyillen. Yasu käänsi katseensa tähän ja hymyili hämmentyneenä Tesshinin sanoille. "Ehkä hän on oikeassa" Tämä ajatteli ja vilkaisi nuorimpia Koga pentuja, kun johtaja kääntyi heidän puoleeensa.

Harue kummastui hiukan naaraan vastausta, mutta ei kysellyt enempää. Tesshinin sanat toiselle olivat tämän mielestä oikeat ja pentu oli aikalailla samaa mieltä. Kaikista oli kyllä mahdollista tulla jotain suurta elämänsä aikana. "Hiyoke voisi aloittaa minun puolestani" Harue totesi ja vilkaisi veljeään. Toinen vain katseli Yasua ja näytti aika lumoutuneelta. Naaras taas ei tuntunut huomaavan toista.

_________________


Love me, love me, say you do. Let me fly away with you
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   Ti Joulu 02, 2014 8:46 pm

Tesshin & Hiyoke

Tesshinin laskeutuessa alas parruilta, Yasu molskahti yllättäen veteen. Kogajohtaja katseli toisen sulavaa nousua pintaan. "Anteeksi, Yasu." Tesshin sanoi, mutta hymyili hyväntahtoisesti. Kylmää kylpyä ei olisi helppoa väistää, kun vastassa oli kogien ninjojen johtaja.

Kun Tesshin odotti seuraavaa halukasta harjoittelijaa, tämä käänsi katseensa veljeksiin. Harue ilmoitti Hiyokea seuraavaksi, ja koga nyökkäsi. Musta koga hätkähti, tajuten veljensä sanat, ja vilkaisi tuota pistävästi, kunnes käveli ylpeästi eteenpäin. "Aloitetaan sitten." Pentu sanoi, ja loikkasi parruille.

Isä ja poika väistelivät taidokkaasti toisiaan, ja Hiyokesta näki, että tämä keskittyi ankarasti pysymään tasapainossa, mutta samalla väistelemään ja hyökkäämään. Pennun askeleet tanssivat parruilla, kuin kokeneenkin ninjan, ja Hiyokesta näki, että tämä oli harjoitellut itsekseenkin paljon. Kaksikko syöksyi korkealle ilmaan, ja Hiyoke näytti voitonriemuiselta. Tesshin kuitenkin pääsi yllättämään, ja tönäisi Hiyokea pienesti, jolloin tämä ei kyennytkään laskeutumaan enää parrulle, vaan molskahti veteen.

Henkeään haukkoen mustaturkkinen nousi pintaan, ja räpiköi rannalle. Hiyoke yskäisi, ja ravisteli turkkiaan rajusti, tahallaan mahdollisimman lähellä Harueta. "Hienoa, Hiyoke. Se meni hyvin." Tesshin kehui poikaansa, ja käänsi sitten odottavan katseensa Harueen.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Aisa
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 147
Join date : 04.07.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   Pe Joulu 05, 2014 1:41 am

Yasu & Harue

Naaras meni istumaan hiukan syrjemmälle ja alkoi katseli kiinnostuneena Hiyoken ja Tesshinin alkavaa harjoittelua. Tämä oli saanut pitkästä aikaa vastusta harjoituksiinsa ja oli tyytyväinen. Toisten kanssa treenaaminen oli kehittävämpää, kuin koko ajan yksin.

Koga vilkaisi veljeään ja huokaisi hiljaa tämän käytökselle tätä kohtaa. Joskus Harue oli miettinyt, että olisivat nämä onnellinen perhe, jos emo olisi jäänyt henkiin tai toinen veljeksistä perisi johtajan aseman aikuisena. Uros ei muistannut kertaakaan aikaa, kun Hiyoke olisi koskaan tullut toimeen tämän kanssa. Tai ehkä toinen oli luonteeltaan todella kunnianhimoinen. Harjoitukset alkoivat ja koga huomasi veljensä kehittyneen hyvin edellisestä kerrata. Kauan se ei kuitenkaan kestänyt, kun Hiyoke tippui veteen. Veli oli hyvä uimari ja olikin pian taas maalla. Toinen kuitenkin alkoi tahallaan ravistella turkkiaan lähellä tätä. Uros saikin vähän vesipisaroita turkilleen. Hiyoken käytös oli tahallista ja vielä jonain päivänä se kostautuisi. Siitä Harue oli varma.

Koga huomasi isänsä katseen ja tiesi odotuksien olevan tämän kohdalla myös suuret. Harue loikkasi nopeasti isäänsä kohti, mutta teki katoamistempun tämän edessä. Tämä siirtyi puuhun Tesshinin yläpuolelle ja syöksyi tätä kohti pää edellä. Tämän tarkoituksensa oli saada ote toisen niskasta. Naaras oli seurannut tarkasti Hiyoke suoritusta ja oli sen mielestä onnistunut hyvin sen ikäiseksi. Sekaverinen ei välittänyt veljesten välejen kireydestä, vaan käveli Hiyoken luokse. "Onnistuit tosi hyvin. Voisimme harjoitella joskus kahdestaa?" Naaras kysyi ja eriväriset silmät tarkkailivat toisen reagtiota. Ponnistuksen ääni sai Yasun huomion ja tämä käänsi katseensa Haruen. Toinen loikkasi Johtajaa kohti, mutta katosi yhtäkkiä. Toinen ilmestyi kuitenkin pian näkyviin ja syöksyi alas johtajaa kohti. "Hän on todella taitava ja kekseliäs liikkeissään. Joko hän on harjoitellut paljon tai saanut hyvää opetusta" Yasu ajatteli ja katseli miten tilanteessa kävisi.

_________________


Love me, love me, say you do. Let me fly away with you
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   La Joulu 06, 2014 4:52 am

Tesshin & Hiyoke

Tesshin valmistautui Haruen hyökkäykseen. Toinen teki taidokkaan väistöliikkeen, ja ilmestyi yhtäkkiä hänen yläpuolelleen. Koga kuulosteli tarkkaan Haruen lähestymistä, ja edes vilkaisematta tuohon ponnisti sivuun. Tesshin haki tasapainoaan parrulla, ja hyökkäsi nopeasti kohti Harueta, tarkoituksenaan hiukan tönäistä tuota. Se tahtoi tarjota toisellekin pojalleen hieman vastusta.

Hiyoke katseli hiukan kateellisesti veljensä suoritusta. Harue oli vähintäänkin yhtä hyvä kuin hän, ja Hiyoke oli katkera siitä, että Harueta pidettiin lauman suosikkina ja tulevana johtajaehdokkaana. Mustaturkkista sen sijaan ei huomioitu kuin negatiivisessa mielessä, jonka takia Hiyokesta olikin tullut niin ylimielinen. Tämän vuoksi pentu ei myöskään osannut enää suhtautua laumalaisiin tai veljeensä yhtä suopeasti kuin aluksi.

Ajatuksiinsa uppoutunut Hiyoke hätkähti Yasun lähestyessä häntä. Mustaturkki käänsi punertavanruskeat silmänsä toiseen ja hymyili hiukan. Hiyoke nyökkäsi. "Se olisi mahtavaa." Mustaturkki totesi, mutta hiukan pettyi Yasun keskittäessä huomionsa melkein heti Harueen. Siihen pentu oli kuitenkin jo tottunut, joten se tyytyi vielä hetken katselemaan valkoturkkia sivusta, arvioivasti. Tesshin oli oikeassa, Yasussa oli ainesta johonkin suurempaan. Narttu oli toistaiseksi ainoa, joka oli saanut Hiyoken miltei kokonaan puolelleen ja käyttäytymään kunnolla. Kukapa olisikaan arvannut, että tulevaisuudessa Hiyoke tulisi tietämättään johtamaan hyökkäystä Yasun johtamia Igoja kohtaan?

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Aisa
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 147
Join date : 04.07.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   Su Joulu 07, 2014 1:22 am

Yasu & Harue

Uros ei yllättynyt, kun tämän isä väisti hyökkäyksen ja oli juuri laskeutumassa maahan, kun Tesshin hyökkäsi tätä koti. Toinen sai tönäistyä Harueta ilmassa ja tämä menetti tasapainon. Uros lensi vähän matkan päähän, mutta nousi nopeasti seisomaan. Se katsoi hetken isäänsä ja yritti arvioida mitä seuraavaksi oli tulossa.

Naaras katseli harjoitusta ja huomasi veljesten olevan hyvin tasavertaisia taitojensa puolesta. Tämä kallisti pienesti päätään toista kohti, kun kuuli pennu vastauksen. Toisen punertavat silmät olivat Yasun mielestä kiehtovat ja se ei ollut aikaisemmin nähnyt sellaisia. Vaikka tämän omat silmät olivat kuitenkin myös monene mielestä erikoiset. "Hmmm. Harjoittelisin jonkin aikaa kuitenkin yksin. Tulen takaisin tänne, kun pystyn antamaan sinulle vastusta ja molemmat ovat kehittyneet pidemmälle" Sekaverinen totesi Hiyokolle ja toivoi, että toinen jaksaisi odottaa sitä päivää.

Koga katsoi isäänsä silmiin, mutta näkivain samanlaisen katseen, kuin itsellään. Hetki ei kestänyt pitkään ja nopeasti tämä teki jälleen katoamistempun. Uros ilmestyi yhdelle paarulle ja odotti Tesshinin siirtoa. Tämä vain oli valmiina ottamaan uuden hyökkäyksen vastaan. Se tiesi, että isällä olisi paljon tekniikoita valmiina.

_________________


Love me, love me, say you do. Let me fly away with you
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   Ti Joulu 09, 2014 6:25 am

Tesshin & Hiyoke

Tesshin huomasi Haruen kykenevän ehkä jollakin asteella taidokkaampaan koordinointiin kuin Hiyoke. Sitä kogajohtaja ei kuitenkaa sanoisi ääneen, ettei pahoittaisi pennun mieltä. Tästä syystä Tesshin päätti hiukan korottaa panoksia, ja hyökkäsi kohti Harueta ihan normaalin ja yksinkertaisen näköisesti. Kuitenkin Tesshin alkoi joka hypyn jälkeen kadota hetkeksi, ennen kuin laskeutui taas parrulle, ja lähestyi pentua epämääräisessä kuviossa, kadoten aina välillä. Lopulta Tesshin katosi kokonaan, ja ilmestyi Haruen alapuolelle, tarkoituksenaan työntää kuononsa toisen vatsan alle ja heittää ilmaan.

Hiyoke katseli ihaillen isänsä liikkumista. Jonain päivänä olen yhtä hyvä...ei vaan parempi kuin isä...ja kogien johtaja! Hiyoke ajatteli hiljaa mielessään.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Aisa
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 147
Join date : 04.07.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   Ke Joulu 10, 2014 1:21 am

Yasu & Harue

Koga pentu odotti levollisen näköisenä, mutta kokoajan sen katse pysyi isässä. Pian toinen lähtikin tekemään todella yksinkertaisen näköistä edestä hyökkäystä, mutta Harue arveli sen mahdollisesti olevan hämäystä. Tämä oli seurannut paljon isäntä harjoitteluita toisten laumalaisten kanssa ja Tesshinin kanssa yksinkertainen hyökkäys saattoi olla jotain aivan muuta.

Uros hätkähti pienesti, kun johtaja katsosi, mutta toinen ilmestyi lähellä olevalle paarulle. Samassa Tesshini alkoi lähestyä tätä katoillen aina välillä ja pennun silmät eivät meinanneet pysyä mukana. Tällä ei ollut vielä tarpeeksi voimia tehdä samalla tavalla, kun isä. Lopulta toinen katsosi kokonaan ja Harue vilkaisi ympärilleen hiukan epävarmana. Se arveli Tesshini yllättävän sen ylhäältä päin. Yhtäkkiä uros tunsi kuonon vatsansa alla ja lensi siinä samassa ilmaan. Toinen oli onnistunut yllättämään pennun täysin ja nopeasti tämä katosi ilmassa. Koga ilmestyi Tesshinin eteen? Ja ponnisti yhtäkkiä suoraan tätä päin. Sen tarkoituksena oli pudottaa koga johtaja alas.

_________________


Love me, love me, say you do. Let me fly away with you
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   Ma Tammi 05, 2015 8:03 am

Tesshin & Hiyoke

Tesshinin liike hämäisi aikuistakin, joten ei ihme, että Harue oli hämillään. Kogajohtajan taitava liikesarja melkein onnistui pudottamaan pennun, mutta Harue kävikin tätä vastaan Tesshinin omilla aseilla. Kogan oli pakko heittäytyä alaspäin, ettei olisi törmännyt voimalla pentuun. Tämän seurauksena Tesshinin takajalkojen alta hävisi tyystin oksat, jotka pitivät häntä veden ulottumattomissa. Tesshin lähti putoamaan kohti kylmää kylpyä.

Kogajohtaja ei kuitenkaan kaivannut turkin kastumista enää tälle päivälle. Tesshin iski silmänsä alimpaan parruun, ja tarrasi leuoillaan tukevaan otteeseen sen ympärille. Tesshinin takajalan varpaat koskettivat vettä, mutta Tesshin ponnisti itsensä seisomaan oksalle, ja säilyi kuivana. "Todella upea suoritus, Harue!" Tesshin kehui hiukan hengästyneenä. Sivusta seurannut Hiyoke muuttui melkein kirjaimellisesti vihreäksi kateudesta.

"Nyt saat hengähtää hetken. Yasu ja Hiyoke, te saatte nyt ensin otella toisianne vastaan. Se kumpi putoaa ensin, häviää, ja voittaja saa vastaansa Haruen." Tesshin sanoi kannustaen leikkimieliseen kilpailuun. Hiyoke katsoi Yasua, ja nyökkäsi, kunnes loikkasi oksistoon. Musta koga ei tahtoisi mielellään pudottaa valkeaa naarasta, mutta tahtoi palavasti päästä taistelemaan veljeään vastaan. Siksi Hiyoke päätti tehdä töitä voiton eteen.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Aisa
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 147
Join date : 04.07.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   Ma Tammi 05, 2015 10:22 am

Yasu & Harue

Harue alkoi tippua ja näki isänsä lähestyvän myös kylmää vettä. Uros yritti ajatella nopeasti, että ei päätyisi veteen. Sitä ei houkutellut kastella turkkiaan ainakaan nyt. Pennun katse osuikin paaruun ja tämä teki katoamis tempun. Hetken kulutttua koga seisoi paarun päällä ja katseli vettä. Sen ihmetteli isänsä yhtäkkistä katoamista, mutta kuuli tämä äänen takaansa ja kääntyi. Isänsä kehutut lämmittivät pennun mieltä ja se oli tyytyväinen pystyessään antamaan isälleen edes jonkilaista vastusta. "Olit todella mahtava isä"Pentu sanoi ja loikkasi sen jälkeen lähelle Hiyoketa ja Yasua.

Yasu seurasi kamppailua innostuneena ja huomasi Haruen olevan todella taitava ikäisekseen. Silti ylpeys ei ollut noussut sillä päähän ja se jopa kehui myös isäänsä. Tesshinin sanat saivat pennun valmiastautumaan ja se vilkaisikin nopeasti Hiyoketa, joka nyökkäsi tälle. Nuorempi pentu olikin nopea ja katosi loikalla oksistoon. Yasu loikkasi perään ja nämä olivat lammen yläpuolella.

_________________


Love me, love me, say you do. Let me fly away with you
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   Ti Tammi 06, 2015 2:00 am

Tesshin & Hiyoke

Tesshin hymyili pojalleen, mutta keskittyi sitten seuraavaan harjoitukseen Hiyoken loikatessa oksalle. Yasun singahtaessa ninjan nopeudella parruista rakenneltuun oksistoon, Tesshin keskittyi nyt täysin kaksikkoon.

Hiyoke tajusi Yasun olevan nopea. Toinen oli häntä vanhempi, mutta Hiyoke oli saanut koulutusta aikaisemmin. Musta koga yritti pitää itsevarmuutensa, vaikka katse Yasun erivärisiin silmiin saikin nuoren uroksen jalat hetkeksi heikoiksi. "Olen valmis, oletko sinä?" Hiyoke kysyi.

Vastausta odottamatta nuori kogauros katosi, ja ilmestyi Yasun yläpuolelle. "Kukkuu!" Hiyoke huudahti, hyökäten kohti narttua, mutta kadoten juuri toisen edestä. "Täällä!" Uros huusi nyt Yasun alapuolelta. Hiyoke päätti lopettaa pelleilyn, ja katosi nyt uudelleen. Tällä kertaa pentu hyökkäsi Yasun takaa, ja yritti saada otteen toisen niskan takaa kaulapannasta, pudottaakseen nartun.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Aisa
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 147
Join date : 04.07.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   Ke Tammi 07, 2015 10:05 am

Yasu & Harue

Yasu loikkasi oksalta paarulle ja tunsi nuoremman pennun katseen. Toisen kymys oli harjoituksen hetkenä tämän mielestä typerä, mutta toinen oli tätä paljon nuorempi. Yhtäkkiä pentu oli sen yläpuolella ja yhtäkkiä katosi. "Tämähän on sille leikkiä" Yasu ajatteli hiukan ärtyneenä ja tunsi otteen kaulapannassan. Tämä toimi nopeasti ja kohotti päätään hiukan taaksepäin ja sitten voimalla eteenpäin. Se oletti sen yllättävän Hiyoken ja otteen irtoavan.

Harue seuraili harjoitusta ja lepäsi samalla maaten. Yasu oli todella nopea ja sukulaisuuden koga koiriin huomasi kyllä. Urosta vain ihmetytti miksi narttu oli osittain koga. Tämä päätti kysyä asiasta isältään, kun nämä olisivat kahden. Harue huomasi veljensä tarttuvan naarasta pannasta mikä oli uroksen mielestä typerää. Toinenhan pystyisi helposti heittämään kevyemmän alas halutessaan.

_________________


Love me, love me, say you do. Let me fly away with you
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   Ke Tammi 07, 2015 11:18 am

Hiyoke & Tesshin

Hiyoken hampaat kiristyivät Yasun kaulapannan ympärillä. Musta koga vain naurahti, kun narttu heilautti päätään. Pennun ote piti, mutta nyt se yrittikin omalla painollaan horjuttaa Yasun tasapainoa, lennähtäessään eteenpäin. Hiyoke yritti vetäistä Yasun alas parrulta, ja päästi irti otteensa. Pentu kierähti huterannäköisen voltin ilmassa, ja laskeutui tasapainoa hakien alemmalle parrulle. Tämän jälkeen Hiyoke loikki pari parrua ylemmäs ja yritti tönäistä Yasua sivusta.

Tesshin seurasi keskittyneenä harjoitusta. Sen mielestä kaulapantaan tarttuminen oli virheliike, mutta jostain syystä Hiyoke näytti silti tietävän mitä teki. Tesshin katseli kiinnostuneena nuoren poikansa innokasta harjoitusta. Hiyoke selvästi tahtoi voittaa, mutta Tesshinin mielestä liika voitontahto ja kunnianhimo aiheuttaisivat pennulle isompana vielä ongelmia. Kogajohtaja puri hampaitaan yhteen, muttei sanonut mitään, vaan antoi kaksikon jatkaa harjoituksia rauhassa.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Aisa
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 147
Join date : 04.07.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   To Tammi 08, 2015 8:51 am

Yasu & Harue

Yasu kuuli pennun naurahduksen ja oli juuri yrittämässä samaa uudestaan, kun toinen yritti saada sen tasapainon horjumaan. Hiyoke onnistui ja naaras lähti putoamaan alas ja pentu päästi kuitenkin otteensa irti. Nopeasti se yritti katoamis temppua ja hiukan huterasti se ilmestyi ylemille paaruille. Tämä huomasi sivusilmöllä pennun lähestyvän uudestaan ja aavisti asennosta mitä tällä oli mielessä. Nopeasti se hyppäsi alas päin toista kohti ja yritti tarttua sitä kevyesti niskasta.

Haruen seurasi enemmän nartun liikkeitä ja keskittymistä. Veli ei sitä paljon kiinnostanut, mutta sen voiton halun kyllä huomasi. Uros nousi seisomaan ja käveli isänsä viereen. "Onko hyvä antaa harjoituksen jatkua? Tidäthän, että Hiyoken on katkera hävitessään" Koga sanoi isälleen hiljaa ja muisteli lukuisia veljensä kanssa käytyjä nahisteluja. Jostain syystä Hiyoke ei osannut käsitellä omaa häviämistään.

_________________


Love me, love me, say you do. Let me fly away with you
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   Ti Tammi 13, 2015 8:28 am

Tesshin & Hiyoke

Kogapennun hyökkäys oli keskeytettävä, kun Yasu ehti lähteä vastahyökkäykseen. Kun valkean nartun hampaat hipoivat Hiyoken niskaa, pentu teki katoamistempun ja ilmestyi viereiselle oksalle. "Ei minua tarvitse kantaa." Hiyoke sanoi, ja hymyili. Vaikka kyseessä olikin kilpailutilanne, niin urospennun hymyssä oli jotain lämmintä ja ystävällistä. Tämä kuitenkin hälveni pian, kun Hiyoke lähti taas hyökkäämään uudelleen, ja yritti loikkia Yasun ympärillä Kuchu Sappomaisesti, onnistuakseen jotenkin tönäisemään toisen alas.

Tesshin katseli taistelua, ja kuullessaan poikansa sanat, nyökkäsi miltei huomamattomasti. "Hiyoken on opittava häviämään reilusti, mikäli tässä käy niin. Minä puhuttelen häntä, jos touhu menee liian vakavaksi." Koga lupasi, ja katsoi nopeasti hymyillen Harueta, kunnes keskittyi taas taisteluun.

// Mitäs jos Hiyoke ja Harue pääsisivät kuitenkin vastakkain, ja touhu menisi Hiyoken osalta vähän liian rajuksi, että Tesshinin pitäisi puuttua siihen? : D //

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Sitä pienemmät perässä (Kaksinpeli, Aisa)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: PELIALUE: Honshu :: Shiga-
Siirry: