Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Hiyoke - Tesshinin kapinallinen poika

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Hiyoke - Tesshinin kapinallinen poika   Ke Marras 12, 2014 4:35 am
(aikuisena)

Tausta (c) Untamed
Muokkaus: UntamedTausta: Untamed
Muokkaus: Untamed(nyt)


Nimi: Hiyoke [Suom. Auringon varjo]
Ikä:: 4kk
Skp: Uros
Rotu: Shikoku
Liittouma: Kogakoirat

Isoisä:Kurojaki
Isä:Tesshin
Äiti:Sayuri
Veli:Harue

Motto: Ei vielä ole


OMINAISUUDET:

Taito: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Voima:  Like a Star @ heaven
Karisma:  Like a Star @ heaven
Nopeus:  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  
Kestävyys:  Like a Star @ heaven
Älykkyys:  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Puruvoima:  Like a Star @ heaven
Kivunsietokyky:  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Tekniikat:  Like a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Puissa hyppiminen Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Uimataito/sukeltaminen Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Metsästystaito Like a Star @ heaven

Aistit

Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven


ULKONÄKÖ:Säkäkorkeus: 58cm (aikuisena)
Paino: 24kg (aikuisena)
Turkinväri: Mustaharmaa
Silmien väri: Punertavan ruskeat
Muut tuntomerkit: Musta harjas

Hiyoke tulee aikuisena olemaan ruumiinrakenteeltaan isänsä Tesshinin kaltainen, keskikokoinen, rungoltaan tiivis ja suht. lihaksikas. Tämän lisäksi Hiyoke on myös uskomattoman ketterä ja nopea, kuten ninjan kuuluukin. Jo pentuna Hiyoke osoittaa merkkejä liikkumisensa sulavuudesta, ja tulee aikuisena olemaan vähintään yhtä nopea kuin isänsäkin.
Hiyoken ilme ja erityiset, suden silmiä muistuttavat silmät, kertovat paljon Hiyoken sisimmästä ja todellisesta luonteesta. Pennun kasvoilla on yleensä aina innokas, mutta hieman ylimielinen ja uhmakaskin ilme.


LUONNE:

Pentu on jo nuorena hyvin itsepäinen rääväsuu. Se ei paljoa kunnioita vanhempiaan ja isäänsäkin kohtaan Hiyoke niskoittelee sen minkä kerkeää. Pentu tulee joten kuten toimeen veljensä kanssa, mutta on silti sitä mieltä, että hänestä on tultava isänsä seuraaja, ei Haruesta. Äitiään Hiyoke ei oikeastaan kaipaa lainkaan, sillä ei muista tästä juuri mitään.

Hiyoken mielestä on tyhmää, että kogat elävät kuin olisivat kaikki suurta perhettä. Hänen mielestään johtajan pitäisi olla enemmän esillä ja muiden kogien olla hänen nöyriä ja niskuroimattomia palvelijoitaan, eikä uskollisia ystäviä. Siksi pennulla onkin paha tapa käyttää isäänsä hyväksi komennellessaan muita kogia, jotka vastahakoisesti yleensä tottelevatkin, sillä harvat uskaltavat mennä sanomaan suoraan Tesshinille Hiyoken häiritsevästä käytöksestä.

Hiyoke on tutustunut kogien historiaan ja kuullut paljon tarinoita igojen ja kogien erimielisyyksistä, sekä kannibalismista. Pennun sanojen mukaan on enemmänkin ”kesyä” kuin kunniakasta olla noudattamatta kogien vanhoja perinteitä, ja siksi Hiyoke haluaisi tulla enemmän isoisänsä Kurojakin kaltaiseksi. Vaikkei Hiyoke ole tätä koskaan tavannutkaan, vaan ainoastaan kuullut tarinoita hänestä, niin isoisä on silti pennun suuri ihailun kohde.

Hiyoke on tietoinen myös siitä, että Tesshinistä oli ensin kaavailtu seuraajaa Ginille. Uros onkin pöyristynyt, miten Tesshin ei ole suostunut puolustamaan kunniaansa ja pyrkinyt saamaan paikkaa Ohun johtajana itselleen. Tätä kauttahan valta siirtyisi Tesshinin jälkeen Hiyoken mukaan hänelle itselleen. Salaa Hiyoke toivookin, että hänestä tulisi isänsä seuraaja, ja hän voisi palauttaa kogien perinteet, sillä pennun mielestä on häpeällistä kuulua kiltin ja rauhallisenoloiseen ninjalaumaan, joka on kaikenlisäksi vielä liittoutunut aikaisemman pahimman vihollisensa, igojen, kanssa. Hiyoken suunnitelmissa olisi myös mahdollisesti ottaa valta Ohulta kogien suvulle, kuten sen alunperin olisi pitänyt kuuluakin.


MENNEISYYS:

Hiyoken ja Haruen tarina alkoi, kun Tesshin oli lähtenyt ennen sotaa etsimään uusia kogia joukkoihinsa. Japanin ulkopuolella Tesshin törmäsi suorastaan hurmaavaan shikoku-narttuun nimeltään Sayuri. Kaksikko ajautuikin illan mittaa lähempiin tunnelmiin, ja lopulta Tesshin pyysi Sayuria lähtemään hänen mukaansa laumansa luo. Sayuri ei kuitenkaan voinut lähteä, sillä narttu ei voinut jättää läheisiään. Niinpä haikein mielin heidän oli erottava toisistaan, sillä Tesshinin velvollisuudet kutsuivat, ja hänen oli pakko palata omiensa pariin.

Muutaman viikon kuluttua Sayuri huomasi, että Tesshinin kanssa vietetyn yön tuloksena hän oli tullut tiineeksi. Narttu kauhistui ja meni paniikkiin, eikä tiennyt, mitä olisi tehnyt. Narttu oli jo unohtanut Tesshinin, ja lupautunut toiselle urokselle. Narttu tiesi, että hänen perheensä pettyisi pahoin, jos hän kertoisi tapahtuneesta, eikä hän mitenkään voisi valehdella pentujen olevan tulevan puolison, sillä mitään heidän välillään ei ollut ehtinyt tapahtua. Sayurin oli tehtävä raskas päätös, ja jätettävä kotipaikkansa ja perheensä. Hän ei olisi selvinnyt yksin, joten päätti etsiä koga-koirat, ainoastaan pentujensa takia.
Narttu lähti matkaan kohti Japania, paikkaan, josta Tesshin oli hänelle kertonut. Sinne löytäminen ei ollut kovin vaikeaa, ja lähellä kogien aluetta, vanhat tunteet heräsivät pintaan. Naaras koki kuitenkin karvaan pettymyksen, kun esitellessään itsensä, ei Tesshin enää muistanutkaan häntä. Hän pääsi kuitenkin mukaan kogien joukkoon, mutta pennuista hän ei maininnut sanallakaan.

Viimein koitti päivä, kun Hiyoku ja Harue näkivät päivänvalon. Sayurille synnytys oli ollut äärimmäisen vaikea, ja narttu oli heikentynyt niin rajusti, että tiesi, ettei tulisi enää selviämään. Niinpä tämä kutsui vielä Tesshinin luokseen, ja paljasti pentujen olevan hänen. Tesshin tietenkin järkyttyi suuresti muistaessaan Sayurin viimein, ja yritti kaikkensa pitääkseen nartun hengissä. Mitään ei kuitenkaan ollut enää tehtävissä, ja vain tunti pentujen syntymän jälkeen narttu henkäisi viimeisen kerran.
Tesshin oli tietenkin surun murtama, mutta myös onnellinen poikiensa syntymästä. Kogajohtaja antoi pennut vastasynnyttäneelle sijaisemolle, joka suostui ilomielin huolehtimaan johtajansa jälkikasvusta.

Kuukauden ikäisenä pennut saivat nimensä. Klaani nimesi pennut tietyin perustein, koska Harue oli väritykseltään kuin hyvyys, aurinko, mutta Hiyoke muistutti kuin varjoa tästä punaisine sudensilmineen. Niinpä tämän nimestä tuli Hiyoke, ”auringonvarjo”. Jo tuolloin klaanin vanhin aavisteli pennusta jotain, kun alkoi kertoa tarinoita kogien historiasta ja Kurojakista. Valitettavasti Hiyoke innostui liikaakin tarinoista ja alkoi viettää aikaa itsekseen. Veljestään poiketen Hiyoke oli aggressiivisempi ja kiivaampi, ja kaksikon välit eivät olleet alusta alkaenkaan mitenkään kovin hyvät. Uros uhkaili usein veljeään, ja vannotti olevansa seuraava johtaja. Klaanin muut jäsenet eivät olleet samaa mieltä, vaan olivat enemmänkin Haruen puolella, ja tämä sai Hiyoken katkaisemaan viimeisenkin veljellisen siteensä Harueen jo hyvin nuorena.

Hiyoken päämääränä on kaapata valta Tesshiniltä, ja levittää huhua kogien kannibalismista. Lisäksi Hiyoke tahtoo poistaa Igat maailmankartalta lopullisesti, päättääkseen Kurojakin aloittaman työn.

TAISTELUTEKNIIKAT:
-Neji Ki (osaa jonkinlaiset alkeet)
Opettelussa:
-Kieuseru Shōshitsu
PELAAJA: Untamed

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Hiyoke - Tesshinin kapinallinen poika
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Muut-
Siirry: