Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Satsujin - Kannibalistinen murhaaja

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Satsujin - Kannibalistinen murhaaja   Ke Marras 12, 2014 4:20 am

SATSUJIN


(c) Untamed/Amarath KOPIOINTI KIELLETTY


(c) Untamed/Amarath KOPIOINTI KIELLETTY

Nimi: Satsujin [suom. Murha, murhaaja]]
Ikä: 8v
Skp: Uros
Laji: Susi
Liittouma: Oma lauma, Kurushimi


Motto:"Minä olen yhtä kuin kuolema."


SUKUPUU

Isä: Tuntematon
Äiti: Tuntematon
Sisarukset: 3kpl (kuolleet)
Jälkeläiset: Tensai (kuollut), Torai (kuollut), tuntematon uros (kuollut), Ninya
               Kurushimi, 4 tuntematonta naarasta (kuolleet)OMINAISUUDET

Taito  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Voima  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Karisma  Like a Star @ heaven    

Nopeus  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Kestävyys  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  

Älykkyys  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Puruvoima  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Kivunsietokyky  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Ketteryys  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven    

Refleksit  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Tekniikat Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Vaarallisuus  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Puissa hyppiminen

Uimataito/sukeltaminen Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  

Metsästystaito Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Aistit

Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenULKONÄKÖ

Säkäkorkeus: 77cm
Paino: 45kg
Väritys: Musta
Silmien väri: Oliivin/myrkynvihreä

Satsujin on melko suurikokoinen susi, ja sen ruumis on hoikka ja joustava. Jalat ovat pitkät, mutta vahvat ja turkki on samettista ja tiivistä, mutta selässä, vatsassa ja jaloissa karheaa. Urokselta löytyy lihasta ja voimaa, ja myös puruvoima on susille tyypillisesti koiria voimakkaampi. Hampaista löytyy pituutta ja vaaralliset ne ovatkin. Satsujinin erikoisuutena ovat sen titaaniset varpaat, joissa on myöskin titaanivahvisteiset kynnet. Ne ovat terävät ja tappavat, ja susi käyttääkin niitä paljon hyödykseen.
Satsujinin ilme on oveluutta ja paholaismaisuutta täynnä, mutta tilanteen mukaan uros osaa näyttää millaiselta tahtoo. Silmät tällä ovat oliivin/myrkynvihreät, ja niissä piilee pieni salaisuus...turkin väri uroksella on yönmusta.LUONNE

Satsujinin todellisesta luonteesta on äärimmäisen vaikeaa ottaa selvää. Perusluonne tuolla on kuitenkin häikäilemätön, kiero ja ovela. Satsujin on hyvin itserakas, ja tavoittelee vain ja ainoastaan omaa etuaan. Se ei ole kiinnostunut kenenkään hengestä, ja olisi valmis teloittamaan vaikka koko laumansa, jos saisi tästä itselleen suuremman hyödyn. Uros on todella kylmäluonteinen ja vähintäänkin pelottaa ilmestyksellään. Koskaan, ei koskaan, uros ole kenellekään 100% luotettava, vaan se saattaa milloin tahansa kääntää takkiaan tuulessa. Sillä on useita keinoja saada haluamansa, eivätkä ne ainakaan ole rehellisiä.

Satsujin omistaa täydelliset näyttelijänlahjat, joiden avulla se kykenee esiintymään viattomana sivullisena, tosiystävänä, pelkurina, petturina, luottamushenkilönä...rooleja on lukemattomia, mutta valitettavasti mikään niistä ei ole koskaan oikea, paitsi silloin, kun susi päättää tappaa uhrinsa. Uroksen ei ole vaikeaa saavuttaa mahdollisien laumanjohtajiensa suosiota tai luottamusta suorittamalla muutamia luottamustehtäviä, mielistelemällä tai tyhjillä lupauksilla. Satsujin kuitenkin harvoin suostuu alistumaan kellekään, sillä sen ylpeys ei kestä sitä.

Susiherra on melko kärsivällinen, mutta sen suurta huvia on muiden tappaminen. Se rakastaa toisen hidasta kiduttamista ja silpomista. Sudessa on myös vieläkin hirvittävämpiä puolia, sillä se harrastaa usein kannibalismia. Susien tai koirien pisteleminen poskeen ei ole minkäänlainen ongelma, ja saattaapa Satsujin maistella vaikka ihmislihaakin jos sellaista joskus onnistuu saamaan. Uros kuitenkin vihaa ihmisiä ja tahtoo pysytellä noista kaukana, sillä ihmiset tietävät sille vain ongelmia. Oikeastaan Satsujinissa on myös hiukan psykopaattisia piirteitä, sillä se on pelottava tappaja, joka rakastaa murhaamista ja selän takana juonittelua.MENNEISYYS

Satsujin sai alkunsa hyvin väkivaltaisesta raiskauksesta, ja siksi sen mielenterveysongelmista kärsivä äiti ei ollut mikään paras emo neljälle pienelle pennulle. Se teki parhaansa, mutta ei voinut mitään sille, että vihasi pentuja; ne muistuttivat liikaa punamustaa ja vihamielistä urosta, joka sitä oli käyttänyt hyväksi. Se kuitenkin jaksoi opastaa pentujaan kahden kuukauden ikään asti, mutta pahoinpiteli ja kohteli noita koko ajan kaltoin, kostaakseen pennuille isänsä tekosia. Se jopa tappoi yhden pennuista, kunnes myös tästä järkyttyneenä hylkäsi koko pentueensa ja pakeni, palaamatta koskaan takaisin. Satsujin sisaruksineen hämmästyi suuresti ja oli peloissaan. Oikeastaan jo tässä vaiheessa Satsujinin päässä napsahti, kun se kävi kuolleen sisaruksensa lihaan kiinni ja söi pysyäkseen hengissä. Päivä päivältä Satsujin vahvistui, mutta sen sisarukset heikentyivät, sillä eivät kyenneet syömään omaa veljeään. Satsujin käyttikin toisten heikkoutta hyväksi ja tappoi yksitellen jokaisen sisaruksensa, ja söi nuo nälkäänsä. Satsujinista tulikin vahva jo nuorena, ja itsekseen se opetteli jo varhain metsästämään.

Eräänä päivänä puolitoistavuotias susiuros joutui tapaamisiin ihmisten kanssa ensimmäistä kertaa. Se kamppaili päästäkseen pakoon, mutta jäi ihmisten ansoihin ja se vietiin koe-eläimeksi laboratorioon, joka testasi ihmisten hygieniatuotteita. Siellä sille tehtiin kauheita asioita. Satsujin joutui päivittäin kärsimään, kun sitä piikitettiin aineilla, joissa oli tuskallisia sivuvaikutuksia ja sen silmiin laitettiin rasvoja, shampoita ja kaikkea mitä vain keksittiin. Myös haitallisia aineita testattiin sudella, jotta saataisiin selville niiden mahdolliset vaikutukset ihmisissä. Tämä melkein tappoikin suden monta kertaa, mutta aina se elvytettiin ja kiduttamista jatkettiin päivä toisensa jälkeen. Satsujin kärsi, kärsi todella paljon ja sen ikuinen viha ja psykoottisuus alkoi kyteä tuolloin. Vastoin odotuksia Satsujinin aistit terästäytyivät, mutta sen sijaan kipuaisti alkoi muuttua yhä olemattomammaksi. Vaikka aineilla luultiin olevan vaurioittavia sivuvaikutuksia, niin tästä huolimatta suden silmät alkoivat nähdä entistä paremmin pimeässä kaikkien aineiden takia ja hajuaisti parani sen jouduttua kestämään erilaisia kauheitakin hajuja päivittäin. Satsujin kasvoi nopeasti ja siitä tuli suuri ja vahva. Se oli täysi sekopää, ja sen pidätteleminen alkoi olla melko mahdotonta. Niinpä kokeita oli yhä vaikeampi tehdä, muttan iitä yritettiin tehdä kaikesta huolimatta väkisin.

Eräänä päivänä Satsujin onnistui riuhtomaan itsensä irti remmeistä, joilla se oli sidottu tutkimuspöytään. Susi kävi heti lähimpänä olleen ihmisen kimppuun, ja tappoi tämän. Aseettomat ihmiset joutuivat vain juoksemaan ja huutamaan, kun susi kävi yksitellen jokaisen kimppuun ja riisti noiden hengen. Laboratorio autioitui, ja Satsujin eli ihmislihalla. Se ei löytänyt ulospääsyä huoneesta, ja vaikka se olikin saanut kostonsa, sen sydän janosi silti lisää toisten tuskaa ja ahdistusta.

Kun tieto laboratoriossa tapahtuneista kauheuksista kiiri myös muualle, Satsujin otettiin kiinni ja päätettiin lopettaa. Se kuitenkin säästyi tappotuomiolta, sillä se salakuljetettiin Kiinaan, jossa sen oli määrä siirtyä murharyhmän palvelukseen. Sudelle tehtiin lisää kamalia toimenpiteitä, kun sen kumpikin etukäpälä upotettiin vuorollaan sulaan titaaniin. Satsujin huusi tuskasta, eikä se kyennyt kävelemään moneen viikkoon. Kivut olivat hirvittävät, mutta pikkuhiljaa titaani alkoi kiinnittyä varpaiden luihin ja jäi niihin pysyvästi. Kun Satsujin kykeni kävelemään ja liikkumaan normaalisti, se nukutettiin ja titaaneihin asennettiin tiukasti samaa ainesta olevat, pitkät ja terävät kynnet. Sen jälkeen raivopäinen susi oli valmis suorittamaan tehtävänsä.

Satsujin päästettiin vapaaksi keskusaukeamalla pakettiautosta, tuhansien ihmisten sekaan. Se sekosi täysin ja alkoi tappaa ihmisiä. Se onnistui myöskin tappamaan tärkeän merkkihenkilön, joka murharyhmällä oli ollut päällimmäisenä mielessä. Myös kuitenkin kymmeniä ihmisiä sai surmansa. Paikalle alkoi virrata viranomaisia, mutta hälytysajoneuvojen äänistä pelästynyt Satsujin oli jo paennut ihmisvilinästä turvalliseen metsään. Se jätti hyvästit Kiinalle ja pakeni mereen. Päämäärättömästi se ui pakokauhun vallassa umpimähkäiseen suuntaan.

Satsujin päätyi Japaniin, jonne se asettuikin pysyvästi. Se oli neljävuotias ja täynnä vihaa ja raivoa. Se tutustui erääseen kauniiseen narttuun, joka rakastui Satsujiniin syvästi. Rakastamaan kykenemätön susi kuitenkin raiskasi nartun säälimättömästi, ja piti tuota vankina, kunnes pennut syntyivät. Kolme urosta ja yksi narttu, jonka pentujen äiti piilotti. Se tiesi, että Satsujin tappaisi narttupennut säälimättä. Susiherra piti heti Toraiksi nimeämästään pennusta, joka tappoi heikomman veljensä. Myös tämän hiukan aikaisemmin syntynyt "isoveli" Tensai oli Satsujinin mieleen. Tämä päättikin jättää nartun huolehtimaan uroksista ja lähettämään hänen luokseen, kun he olisivat tarpeeksi vahvoja. Itse se vetäytyi synkkään luolaan hiomaan jotain kauheaa. Tuolla ollessaan Satsujin kärsi paljon sekä henkisesti, että fyysisesti, mutta kehitti uuden hypnoosimaisen tekniikkansa, joka oikealla käytöllä tietynlaiseen uhriin olisi tehokas.

Myöhemmin Satsujin sai kuulla poikiensa saaneen surmansa Kasain riveissä. Satsujin oli äärimmäisen katkera ja uskomattoman raivoissaan Ohulle. Siksi se tahtookin tuhota Ginin ja koko soturijoukon, ja keräsi itselleen 200 päisen susilauman. Satsujinin oli kuitenkin myöhemmin pakko liittoutua Doragon kanssa, jotta saisi toteutettua suunnitelmansa. Taka-ajatuksena Satsujinilla on, että paholaiskaksoset saisivat surmansa taistelussa, ja heidän ja Ohun joukot vähenisivät, jolloin Satsujin pääsisi valtaan ja olisi viimein onnistunut toteuttamaan poikiensa ja heidän johtajansa aloittaman suunnitelman. Sudella ei ole kuitenkaan mitään tietoa tyttärestään Ninyasta, joka suunnittelee salaa isänsä tappamista.MUUTA: Satsujin on Tensain, Torain, Ninyan ja Kurushimin isä. Satsujinillä on johdossaan 200 sutta, jotka ovat suurinpiirtein kaikki kannibaaleja ja täysiä sekopäisiä tappajia. Koska kaikki eivät ole taitavia taistelijoita, niiden vahvuus onkin suuri koko ja voima. Lauma on myös opetellut yhteistekniikan, jossa kaikki hyökkäävät joukolla hyvin sekavan näköisesti pyrkien sulkemaan pienemmän lauman sisäänsä. Todellisuudessa liike on hyvin järjestelmällinen ja pitkän opettelun tulos. Tämän takia Satsujin ei mielellään uhraa laumaansa.

Satsujinin motiivi Ohun tuhoamista kohtaan on alistaa Japani pelkäämään sutta, ja kostaa poikiensa kuolema. Koska suden oma lauma on melko pieni, Satsujin liikkuu laumasta toiseen kuin "syöpä" ja pyrkii lauman avulla tuhoamaan Ohun ja lopulta liittolaisensa lauman sisältä käsin. Satsujin auttaa kyllä tarpeen mukaan, mutta vain, jos tämä on hänen oman etunsa mukaista.TAISTELUTEKNIIKAT


Shoto Kogatana [suom. veitsi] - Liikkeen tarkoitus on näyttää, kuin Satsujin yrittäisi tavallisesti vain viiltää vihollistaan, mutta todellisuudessa se aiheuttaakin pistohaavan, jonka syvyys vaihtelee osumisen onnistumisesta. Satsujin pyrkii osumaan herkkiin kohtiin, kuten kasvoihin, rintaan tai päähän.

Akuma-Harai [suom. Manaus]

Liikkeessä Satsujinin erikoiset ja kovia kokeneet silmät pääsevät loistamaan. Liike on eräänlaista hypnoosia, ja hämäystä, pelkkää illuusiota siis. Tekniikka itsessään ei vahingoita uhria fyysisesti, mutta psyykkisesti kylläkin.
Susi alkaa tuijottaa uhriaan aloillaan, katsoen vain suoraan eteenpäin vihollisensa silmiin. Tuon näkökulmasta näyttäisi, että Satsujinin silmä alkavat hohtaa, vaikka näin ei todellisuudessa olekaan. Ainoastaan silmien omituinen väri saa tämän illuusion aikaan. Pikkuhiljaa uhrin näkökenttä alkaa sumeta, mutta oudot, vihreät silmät vain erottuvat tarkasti muusta ympäristössä. Satsujinin tuijotus aiheuttaa uhrissa yleensäkin levottomuutta, häiriintymistä ja hämmennystä, osittain myöskin pelkoa ja kylmiä väreitä, sekä jopa voimakasta ahdistusta. Tämän vuoksi vastustajan fyysinen taistelukyky saattaa heiketä, ja Satsujin käyttää sitä hyväkseen. Jälkeenpäin liike voi saada psyyken väliaikaisesti tai pahimmassa tapauksessa pitkään tai pysyvästi, järkkymään ja aiheuttamaan painajaisia ja jonkinasteisia mielenterveysongelmia. Painajaisia tekniikka aiheuttaa myös sudelle itselleen, samoin silmien särky saattaa olla nukkuessa tuskallista ja uros saattaa kärsiä pahoinvoinnista. Satsujin on jo kuitenkin tottunut seurauksiin ja osaa varautua niihin.

Neck Throwing - Kuten Neck The Killing, mutta liikkeessä pyörähdetään ympäri vain kerran ja heitetään vastustajaa sitten kovalla voimalla. Tämä aiheuttaa repäisyhaavan, joka kulkee koko kaulan ympäri. Soveltuu parhaiten hiukan isompiin vastustajiin, sillä susi on itsekin niin suuri.PELAAJA: Untamed

Hahmo (c) Untamed
Tiedot (c) Untamed

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Satsujin - Kannibalistinen murhaaja
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Muut-
Siirry: