Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Ben - Ajan kuluttama legenda

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Isisso

avatar

Viestien lukumäärä : 10
Join date : 16.10.2013

ViestiAihe: Ben - Ajan kuluttama legenda   Pe Loka 18, 2013 1:56 amNimi: Ben
Sukupuoli: Uros
Ikä: 23 vuotta
Laji: Koira
Rotu: Tanskandoggi

Lauma: Ohun lauma
Arvo laumassa: Veteraani upseeri/Sotamestari (Yksi korkeimmista upseereista.)

Motto: "Oikeuden voima on pahuuden voimaa suurempi, jos et usko, niin yritä sitten kaataa minut."

Perhe:

Puoliso: Cross
Pennut: Ken, George, Minne

Luotetuimmat ystävät:
Riki
Gin
Akame
Akatora, Chutora, Kurotora
Great
John

Ominaisuudet:  (Ikä on heikentänyt Beniä huomattavasti, eikä tuo ole enää lähelläkään nuoruuden voimiaan.)

Voima   Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven

Taito   Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  

Karisma   Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  

Nopeus:   Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Kestävyys:   Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  

Älykkyys:   Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  

Puruvoima:   Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Kivunsietokyky:   Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  

Ketteryys:   Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven 

Refleksit:   Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Tekniikat:   Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven Like a Star @ heaven  

Vaarallisuus:   Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Aistit:

Näkö:-

Kuulo:Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Tunto:Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Haju:Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Maku:Like a Star @ heaven 
Ulkonäkö:

Ben on suuri Tanskandoggi, tuon säkä on 80cm ja painoa löytyy 65kg. Tanskandogin turkki on lyhyttä ja väriltään kellertävän ruskeaa. Vanhuksen korvat taas on typistetty pystyyn ja tuolla on erikoisen muotoinen punainen kaulapanta, joka on ollut Benillä tuon koko iän. Naamallaan Benillä on rodulleen tyypillinen mustamaski, mikä vahvistaa uroksen kulmikkaita kasvojenpiirteitä. Benin keho on hyvin lihaksikas, eikä niin solakka, mutta siltikin sopusuhtainen. Lihaksistonsa ansiosta Ben on hyvin voimakas ja kestää paljon puremia, vaikkakin voimat ovat vanhuuttaan hieman hiipuneen. Vanhuksen silmät ovat ruskeat, mutta nykyisin paksu kaihi peittää silmät, eikä pupillien väri juurikaan erotu.Luonne:

Ben on luonteeltaan rauhallinen, määrätietoinen ja laskelmoiva. Tanskandoggi on aina valmis kuolemaan tovereidensa puolesta, eikä aseta koskaan ketään muita vaarallisiin tilanteisiin omasta puolestaan. Mieluiten ex-ryhmänjohtaja, kuitenkin välttelee väkivaltaa. Hän on rauhanmies ja inhoaa syvästi turhaa sotimista koirien välillä. Pakon edessä, ei vanhus kuitenkaan epäröi käyttää voimiaan.  Pitkän iän mukana on Benille kertynyt paljon viisautta ja pahasta dementiastaan huolimatta, on Ben erittäin filosofinen henkilö, jolta on hyvä kysyä vastauksia syvällisiin kysymyksiin.
Ystävät , perhe ja paratiisi ovat Benin elämän tärkeimmät asiat ja siksipä viime vuosien, päättymätön sotiminen on ollut Benille hyvin rankkaa. Välillä paratiisi on hetkellisesti menetetty, useita dogin vanhoja ystäviä on kaatunut, mukaanlukien tuon rakas puoliso Cross. Benin mieli on varmasti yksi Japanin vahvimmista, mutta kyllä viimeaikaiset tapahtumat ovat olleet hänenkin hermoilleen kovapala.
Vanhus on hyvin tietoinen omasta heikkenemisestään ja vanhenemisestaan ja tietää, ettei hänellä ole enää aikaa paljolti jäljellä. Siksipä Ben tahtookin vietää mahdollisimman paljon aikaa jälkeläistensä ja ystäviensä kanssa. Nykyään vanhuksen suurin toive, kuitenkin on se, että sota loppuisi ennen, kuin aika hänet korjaa. Ben tahtoo kuolla, tietäen paratiisin olevan turvassa.
Tanskandogin dementia on syönyt hänen persoonallisuuttaan, jonkin verran ja tilanne pahenee päivä päivältä. Ohun suuri sotamestari on vain varjo entisestään.Menneisyys:

Ennen Suuren johtajan laumaan liittymistä
Ben oli vielä isäntänsä Iguchin luona Kōfussa, kun nämä saivat metsästysretkellään kiinni Akamen. Iguchi luuli puissa loikkivaa koiraa liito-oravaksi ja ampui sitä takajalkaan. Iguchi innostui Akamen hyppytaidoista, vei sen kotiinsa ja aikoi kouluttaa siitä metsästyskoiran, mutta Ben päästi hyväsydämisyyttään Akamen vapaaksi.

Ennen suurta taistelua
Ben oli Rikin lauman ensimmäisen joukkueen johtaja ja hyvin arvostetussa asemassa laumassa. Rikin lauman komentaja Sniper vihasi Beniä, koska uskoi tämän olevan uhaksi hänen suunnitelmilleen kaapata johtajuus Rikiltä.

Kaikki koirat lähetettiin eri suuntiin etsimään lisää koiria taisteluun Akakabutoa vastaan. Ben vei oman joukkueensa Kaihin, jossa tiikeriveljekset asuivat. Muutama vuosi takaperin Ben oli pelastanut pentukolmikon näädältä. Ben sai kuin saikin suostuteltua veljekset mukaansa pienen taistelun jälkeen, ja he päättivät lähteä Mossin luo Kasumi-vuorille.

Benin joukot joutuivat taisteluun Mossin joukkoja vastaan, ja Moss aiheutti tahallaan kivivyöryn, jonka alle Ben jäi. Muut luulivat Benin kuolleen, mutta Ginin ja Mossin välinen taistelu oli sen verran kovaääninen, että Ben nousikin vielä ylös ja heitti pois päällään olleen kivenjärkäleen tuhahtaen, ettei saanut levätä rauhassa metelin takia. Moss haastaa Benin vielä kaksintaisteluun, jonka Ben voittaa iskemällä Mossin pää edellä kallioon. Moss vakuuttuu Benin taidoista ja liittyy joukkoineen Ōun sotureihin.

Seuraavaksi koirat lähtivät etsimään Iga-koiria ja niiden johtajaa Akamea. He törmäävät Igojen sijasta kannibalistisiin Kōga-koiriin, ja erehtyvät luulemaan näitä Igoiksi. Ben haluaa vaatia selityksen kannibalismiin Akamelta, jonka hän aikoinaan oli vapauttanut, ja Kōgat alkavat heti hyödyntää Ōun sotureiden erehdystä.

Sillä välin Iga-koirat olivat huomanneet Benin joukot, ja luulivat puolestaan niitä Kōgien kätyreiksi ja vakoojiksi. Kun Smith joutui Igojen kidnappaamaksi ja perään lähteneestä Ginistäkään ei kuulunut mitään, Ben päätti hyökätä Igojen taloon. Koirat juoksivat kuitenkin suoraan Igojen ansaan, sillä talon piha oli täynnä myrkytettyjä ohdakkeita. Akame kuitenkin tunnisti Benin, ja lähti alaistensa kanssa pikaisesti hakemaan vastamyrkkyä. Mutta kun vastamyrkky viimein saatiin perille, Ben söi sitä viimeisenä. Myrkky oli ehtinyt vaikuttaa jo liian kauan, ja Ben näki harhoja ja alkoi vähitellen sokeutua.

Akame lupasi toimia Benin silminä, ja myöhemmin Moss käski Crossin viedä Ben eläinlääkäriin. Eläinlääkärissä Benin näkö palautui hetkellisesti, ja hän karkasi sieltä. Ben saavutti kraateriin ansaan jääneet toverinsa ja yritti taistella Mutsun kenraaleja vastaan, mutta vihollislaumaan soluttautunut Terry sanoi Benille, että jättää kenraalit hänen huolekseen, ja viskasi Benin kraateriin.

Terry kuitenkin epäonnistui, ja koirien yrittäessä paeta kraaterista niiden ja Mutsun joukkojen välille syntyi taistelu. Kraaterin reunalle tulee kuitenkin karhuja, jotka viskaavat Terryn ruumiin alas. Ōun soturit raivostuvat ja syöksyvät vimmoissaan kostamaan toverinsa kuoleman. Mutsun joukot liittyvät mukaan taisteluun karhuja vastaan, ja liittyvät taistelun jälkeen Ōun sotureihin.

Muut koirat halusivat vielä lähteä Hokkaidōon hakemaan lisää koiria, mutta Ben sanoi, ettei aika enää riitä, vaan on lähdettävä paluumatkalle. Matkalla koirat törmäsivät outoon koiralaumaan, jonka johtaja Hakurō oli matkalla Ōuun. Hakurō aikoi liittää Benin lauman omaansa ja viedä ne lahjaksi Suurelle Johtajalle. Kun kävi ilmi, että Benin lauma oli jo osa Ōun sotureita, Ben pahoitteli Hakurōlle sitä, ettei ollut henkilökohtaisesti tullut kutsumaan heitä mukaan Ōun sotureihin.

Suuri taistelu
Cross synnytti Suuren taistelun aattona kolme pentua, Kenin, Georgen ja Minnien. Mangassa pennut syntyivät hieman aikaisemmin, samaan aikaan kun Mutsun joukot liittyivät Ōun laumaan. Ben oli hyvin ylpeä pennuistaan. Riki päättikin, että Benin olisi paras jäädä pois taistelusta, hoitamaan taktista sodankäyntiä, koska tämä oli tuore isä ja kaiken lisäksi tulossa sokeaksi. Ben ei kuitenkaan totellut johtajan käskyjä, vaan lähti tämän perään.

Ben tulee rotkolle, jonka yli hän sokeutumisensa takia hädintuskin onnistuu hyppäämään. Reunalla roikkuessaan Sniper yllättäen auttaa hänet ylös, mutta vain saadakseen tappaa hänet itse. Ben oli kuitenkin kokenut taistelija ja valmis uhrautumaan muiden puolesta: hän onnistui saamaan Sniperista otteen ja syöksi itsensä ja Sniperin kuiluun.

Suurta taistelua pakoilemassa ollut Hyena näki tämän kaiken ja päätti ryhdistäytyä ja tehdä edes jotain lauman hyväksi. Hyena hyppäsi Benin ja Sniperin perään. Ginga Densetsu Weed -mangassa kerrottiin, että rotkon pohjalla virtasi joki, jonne Ben ja Sniper olivat hukkumaisillaan. Hyena onnistui pelastamaan Benin, mutta Sniper veti Hyenan takaisin jokeen ja tappoi sen.

Myöhemmin Ginin johtama iskujoukko löysi Benin hylätystä vajasta. Mosa-karhu yritti tunkeutua vajaan, mutta Benin uhmaava asenne pelotti sitä, ja koirat onnistuivat kietomaan köyden karhun ympärille, ja Benizakura hukutti karhun lampeen.

Viimein villikoirat pääsivät taistelemaan Akakabutoa vastaan, ja Ben sai kunnian upottaa hampaansa ensimmäisenä Akakabutoon. Ben toimi ilman Rikin lupaa houkuttimena, jotta Riki voisi käyttää kuuluisaa kuolettavaa iskuaan, Zetsu Tenrō Battōgaa, tappaakseen Akakabuton. Karhu kuitenkin haavoitti Beniä pahasti, ja Akatora sai surmansa puolustaessaan Beniä.

Sudet
Suuren taistelun jälkeen Ōun alueelle tunkeutui susia. Reima lähetti Retsugan kidnappaamaan Crossin ja pennut, jotta Ginin joukot tulisivat hänen luokseen. Reima suostutteli villikoirat auttamaan häntä taistelussa Gaiaa vastaan, ja Ōun soturit suostuivat. Benin taistellessa Mukongaa vastaan, tämän Geki Sentsūhi-Battōga Moroha Jū Resshu-ken -isku palautti Benin näön hetkeksi. Ben voitti Mukongan ja jätti sen henkiin. Voitettuaan Mukongan, Ben oppi käyttämään Mukongan erikoishyökkäystä Geki Sentsūhi-Battōga Moroha Jū Resshu-kenia. Ben voitti myös helposti taistelunsa Big Hornia vastaan.

Ginga Densetsu Weed

Kymmenisen vuotta Suuren taistelun jälkeen Ben on yhä hengissä, mutta dementia on alkanut vaivata vanhaa koiraa. Hänen perheestään elossa ovat Cross, Ken ja George, mutta Minnie oli hukkunut jokeen. Ben löytää Hōgenin tappaman Johnin ruumiin ja vie sen vanhan omistajansa Iguchin luo haudattavaksi.

Ben auttaa Ginin poikaa Weediä taistelussa Hōgenia vastaan. Kosken rannalla George hyökkää Hōgenin kimppuun, mutta haavoittuu. Seuraavaksi Cross juoksee auttamaan poikaansa, mutta haavoittuu myös. Georgen ja Crossin ollessa maassa Hōgen käy Benin kimppuun, ja repii hänet melkein paloiksi Benin vastusteluista ja Georgen auttamisyrityksistä huolimatta. Reika pelastaa tilanteen huijaamalla Hōgenia, että olisi sittenkin kiinnostunut hänestä. Hōgen jättää Benin ja muut rauhaan ja on poistumassa Reikan kanssa paikalta.

Hougenin kukistamisen jälkeen Ben palasi viettämään vanhuuden päiviään omistajansa luokse ja on vasta saanut tietää Kasaista eräältä kulkukoiralta. Tiedon saatuaan Ben karkasi omistajaltaan ja on lähtenyt vaeltamaan kohti Ohua.


Muuta: Ben on täysin sokea, ja hänellä on vakava, jatkuvasti paheneva dementia.


Taistelutekniikat: Ben ei erityisemmin käytä mitään tekniikoita, sillä hänen taistelu tyylinsä perustuu vastustajan väsyttämiseen. Ben myös käyttää taisteluissa tekniikoiden tilalta erillaisia taistelu strategioita.

Vastustajan väsyttäminen: Uskomattoman kestävyytensä ansiosta Ben voi ottaa vastaan useita vahvojakin iskuja vahingoittumatta itse pahasti. Ben antaa vastustajan ensin kuluttaa voimansa loppuun ja hyökkää vasta toisen väsyttyä itse. (Nykyisin, on Benin kunto, jo heikentynyt niin, ettei tästä taistelutavasta ole vahvoja vastustajia vastaan hyötyä.)

Geki Sentsūhi-Battōga: Isku tekee sisäistä vahinkoa siihen paikkaan, mihin se osuu. (Benillä, ei enää ole voimaa käyttää tekniikkaa.)

Benin kuvagalleria.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Ben - Ajan kuluttama legenda
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Ohun lauma-
Siirry: