Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Miyu - Sisäinen hymy‏

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Aisa
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 147
Join date : 04.07.2014
Ikä : 21

ViestiAihe: Miyu - Sisäinen hymy‏    To Loka 23, 2014 11:59 pm

Pelasin tällä hahmolla yhden pelin ja jotenkin vain tuntui, että se ei sopinut pelattavakseni. En oikein saanut hahmosta otetta ja päätin, että sen voi otta joku jolla on inspiraatiota pelata hahmolla. Tietoja voi muokkailla aivan vapaasti:)

Nimi: Miyu
Nimen merkitys: Lapsi on kaunis

Ikä: 4 vuotta
Sukupuoli: Narttu

Laji: Koirasusi
Rotu: Meksikonsusi ja saksanpaimenkoira

Lauma: Ohu
Asema Ohun lauman parantaja

Säkäkorkeus: 50cm
Paino: 20kg

Turkinväri: Lämpimän ruskeiden värien sekoitus ja hiukan valkoista

Silmät: Olivat kullankeltaiset

Ulkonäkö: Miyu on lämpimän ruskean sävyinen koirasusi. Sen naama ja rinnus ovat valkeat ja selän tumman ruskea vaalenee mahaa kohti mentäessä. Tassut sillä on myös aavistuksen tummemman ruskeat. Turkki on suurimmilta osin sileää ja myötäilee kroppaa. Rinnassa ja niskassa on pörröinen alue. Häntä on keskipitkä ja tuuhea. Kuono on hopean värinen, jota ympäröi valkoinen väri. Silmien kohdalla ei voi olla näkemättä järkyttävän näköisiä viiltohaavoja molemmin puolin. Korvat ovat pystyt ja päältäin vaalen ruskeat. Sisältä ne ovat puhtaan valkoiset.

Rakenteeltaan koirasusi onkin hoikka ja sulavarakenteinen. Siksi se vaikuttaa ulkoapäin heikolta, mutta sitä se ei oikeasti ole. Oikeastaan sen siro ruumis vaikuttaa usein keijumaiselta, samoin kuin sen sulava askellus. Tassut ovat todella pienet ja siksi myös askeleet ovat äänettömät. Ennen Miyulla oli kauniit kultaiset silmät, jotka saivat monet pauloihinsa, mutta nyt noiden kauniiden silmien tilalla on kauheat arvet arvet, jotka sen isä teki. Sen isän repiessään silmät Miyulta se ei vain tuhonnut yhtä aistia, vaan myös osan kasvojensa lihaksista. Koirasusi ei enää ikinä elämässään pystyisi hymyilemään.

Luonne: Lämpimät turkinvärit kertovat hyvin koirusuden luonteesta. Pieni neitokainen on lempeä luontoinen ja halu auttaa toisia on juurtunut syvälle. Sen vuoksi tämä halusi parantajaksi. Toisten auttaminen tuo tälle iloa ja varsinkin, kun toisen hymy riittää palkkioksi. Koirausi on hiukan kaino ja siksi ei halua ottaa vastaan palkkiota auttamisestaan. Tämä ottaa kaikki vastaan omalla lempeällä tavallaan ja naaras ei syrji ketään luonteensa tai menneisyytensä vuoksi. Sen takia moni tuleekin kertomaan huolensa hyväsydämisella koirasudelle. Tämä jaksaa kuunnella pitkään ja yrittää auttaa löytämään vastauksen ongelmaan. Ketään tämä ei kuitenkaan pakota puhumaan ja se on oppinut, että toinen puhuu ajan ollessa oikea.  Naaraan ääni on muutenkin hiljainen sen olemuksen tapaan.

Suurissa joukoissa hiljainen koirasusi yleensä jää huomiotta. Se ei kuitenkaan haittaa tätä ja Miyu ei välitä olla suuren huomion kohteena. Siltikin se välillä itse saattaa seuranpuutteessa hakeutua toisten seuraan. Tai vain kuuntelemaan tapahtumia. Se on kuitenkin aika harvinaista ja yleensä tämä viettääkin aikaa miettimällä asioita tai hoitamassa jotakuta. Siltikin sievän keijumaisen ulkonäkönsä vuoksi moni uros on ihastunut tähän. Miyu ei kuitenkaan ole koskaan tavannut ketään joka olisi herättänyt sen tunteita. Lempeästi se kertoo uroksille kantansa ja unohtaa sen jälkeen asian.

Näköaistin puuttuessa koirausi on oppinut luottamaan omiin tunteisiinsa erillaisissa tilenteissa ja toimi näiden mukaan. Sokeus teki ajan kanssa Miyuta kärsivällisen tapauksen. Se ei hätiköi tilanteissa ja hoitaa nämä tyynen rauhallisella olemuksella. Kokemus on opettanut tälle, että olemus vaikuttaa paljon haavoittuneiden tilaan ja siksi naaras osaa olemuksellaan ja puheillaan rauhoitella toisia. Miyu rakastaa viettää mielellään omaa aikaansa lähistön metsässä ja useinkin on etsimässä oikeita yrttejä.

Menneisyys: Miyun isä oli meksikonsusi, joka johti syrjäisessä kolkassa laumaa. Tämän periaatteisiin kuului outo pakkomielle sokeuteen. Uros sokaisi aina muutaman pennun silmät niiden ollessa muutaamn kuukauden ikäisiä. Susi alkoi alkoi olla jo iäkkäämpi ja halusi laumalleen perijän. Tämä lähetti ryhmän sieppaamaan läheisestä koiranäyttelystä hyvän narttu yksilön. Muutaman tunnin kuluttua nämä toivat hyväsukuisen saksanpaimenkoiran. Uros raiskasi nartun ja pakotti sen pysymään lauman luona.

Muutaman kuukauden kuluttua syntyikin yksi ainoa pentu. Susi suuttui tästä ja tappoi saksanpaimenkoira nartun. Tämä olisi halunnut useamman pennun, jotta olisi voinut puhkaista niiden silmät. Muutamalle se olisi oli jättänyt näön. Nyt se keskittyi täysin ainoaan narttu pentuun ja antoi sen sijais emolle. Pennun kasvaessa susi laittoi merkille sen hyvin kauniin ulkonöän ja siron olemuksen. Tämä oli hyvin tyytyväinen tulokseen ja neljän kuukauden ikäisenä se aloitti pennun koulutuksen. Koulutukseen kuului rajut taistelut, missä susi ei antanut armoa. .Usein se hakkasi pentunsa henkiveriin ja jätti yksin selviämään. Koulutus antoi Miyulle sisäistä voimaa kestää kylmää kohtelua. Naaras ottikin koulutuksen vakavasti ja yritti aina parhaansa. Sen isältä se ei koskaan saanut helliä sanoja tai rakkautta. Harjoitukset kestivät vuoden ikään asti.

Silloin Miyun isä päätti, että pentu oli oppinut kaiken tarpeellisen taisteluista ja itsepuolustuksesta. Seuraavana päivänä näiden harjoitellessa susi pahoinpiteli tyttärensä todella pahoin. Sen jälkeen uros repi tältä silmät. Tuska oli Miyolle kestämätöntä, mutta se oli hakattu liian pahaan kuntoon. Susi peitti repimisen jälken kynsimällä tyttärensä silmät siihen kuntoon, että se näyttäisi eläimen teolta. Uros jätti tyttärensä yksin ja antoi luonnon päättää jäisikö se henkiin. Susi oli varma, että naaras palaisi takaisin sen toipuessa vammoistaa. Toisin kuitenkin kävi. Miyun kohdalle sattui eräs ihminen ja tämä otti nartun mukaansa. Ihminen hoiti tätä parhaansa mukaan, mutta tiesi silmien olevan mennyttä. Toipumiseen meni muutama kuukausi ja tänä aikana Miyu mietti elämäänsä. Koirausi karkasi ihmisen luota takaisin luontoon ja totutteli sokeuteen.

Aluksi tämä oli pitkään masentunut, koska oli tottunut näkemään maailman ympärillään. Vuoden ajan se vahvisti aistejaan ja opetteli saalistamaan uudestaan. Siinä lomassa koirasusi kiinnostui yrteistä ja kasveista. Tämä kohtasikin erään vanhan nartun, joka asui täysin eristyksissä metsässä. Tämä huomasi Miyon kiinnostuksen erinlaisista kasveista ja päätti siirtää oppimansa asiat jälkipolville. Vanhus opetti koirasudelle miten mitkäkin kasvit vaikuttivat. Miyun sokeuden vuoksi sen piti oppia pelkän hajun perusteella kasvit. Hajuaisti harjaantui kuitenkin nopeasti ja siitä tuli herkkä. Tämä oppikin pelkän hajun perusteella tunnistamaan eri kasveja ja yrttejä. Miyu oli tyytyväinen oppimaansa taitoon ja uskoi löytäneensä tarkoituksen elämälleen. Vanhus harjoitti Miyua niin kauan, kun se oli oppinut kaiken. Sen jälkeen se lähetti koirasuden takaisin maailamalle. Miyu harhaili ympäri japania, mutta tyhjyyden tunne vaivasi sitä. Tämä halusi kuulua johonkin ja päätti etsiä lauman johon liittyä.


Ihastus, puoliso: Mahdollisesti tulevaisuudessa
Jälkeläiset: Mahdollisesti tulevaisuudessa

Isä: Ei varmaa tietoa hengissä olemisesta
Emo: Kuollut
Sisarukset: Ei ole

Taistelutekniikat:

Neji Ki: koira puree hyökkäyksensä kohdetta ja tekee samalla pyörivää liikettä

-Miyu on oppinut tekniikan, kun sillä oli vielä näkö. Nartun pitää vain odottaa, että kohde tulee tarpeeksi lähelle tai paikantaa sen kuulollaan yms.

- Muuten Miyu on ketterä ja jaksaa väistellä iskuja todella pitkään. Terävät hampaat tuovat omat etunsa, mutta enemmin se turvautuu ketteryyteensä

Muuta: Miyu ei ole ollut sokea koko ikäänsä. Tämän muut aistit ovat kehittyneet todella tarkoiksi ja koirasusi tunteekin hyvin yrtit ja kasvit. Aikaisin se opetteli tunnistamaan mitkä ovat myrkyllisiä ja mitkä parantavia. Siksi Miyusta saisi halutessaan parantajan laumaan

Pelaaja: Aisa

Kuva: Muokannut Sakha ja kuvapohjan tehnyt Kipinä

_________________


Love me, love me, say you do. Let me fly away with you
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Miyu - Sisäinen hymy‏
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Uudet hahmot :: Hahmopörssi-
Siirry: