Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Yumi - Mutsun Seuraava Kolmoskenraali

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiho

avatar

Viestien lukumäärä : 666
Join date : 03.05.2014
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

ViestiAihe: Yumi - Mutsun Seuraava Kolmoskenraali   To Loka 23, 2014 8:26 am

YumiNimi
Yumi

Japaniksi


Nimen merkitys
Jousi

Kutsumanimi
Yumi (Ei pidä lempinimistä, mutta pentuna Yukina kutsui tätä nimellä Yu)

Motto
”Eipäs yritetä karkuun, vaha-aivo.”

Ääninäyttelijä
Megumi Hayashibara (Haibara)

Ikä
3 Vuotta

Sukupuoli
Naaras

Laji
Koira

Rotu
Siberianhusky

Liittouma
Ohun soturit, Mutsun lauma, Pikkuveljet (Ishiyama ja Hiroki), Mutsun Neljä valtiasta (sedät) , Kisaragin pojat (serkut), Hazuki ja Yukina (vanhemmat), Touma Taichihara (Entinen omistaja), Vanha Oki ja Atsutushi Miyano (kouluttajat), Rigel (Tuleva pari, luotettava ystävä).

Lauma
Mutsun villikoirat, Ohun soturit

Ulkonäkö
Yumi näyttää hyvin paljon isältään Hazukilta. Nartulla on samanlainen naamakuvio kun Hazukilla, mutta se on valkoinen. Yumin pääväri on musta ja sinertävän värisen turkin sijasta Yumilla on valkoisia merkintöjä. Yumin silmät ovat pähkinänruskeat jotka ovat peritty äidiltään. Yumin häntä on pörröinen ja kippuralle kiertynyt, ja pystyt huskyn korvat. Yumin runko on lihaksinen pitkästä ajasta metsästyskoirana ja sen jalat ovat pitkät ja vahvat, jotka käyvät hyvin pitkien matkojen juoksemiseen. Yumin pää on suuri, mutta se on kuitenkin jotenkuten siro. Nartulla oli kerran vaaleanpunainen kaulapanta mutta eräs Seiichirō niminen uros katkaisi sen. Yumilla on myös epätavallisen terävät hampaat. Nartun säkäkorkeus on 60cm ja se painaa 30kg.Luonne
Yumi on luonteeltaan hiukan tulisempi nuori neiti. Yumilla on herkät hermot ja se saattaa pillastua pienemmästäkin asiasta. Yumi yrittää pysyä rauhallisena kaikissa tilanteissa, mutta äkäinen ja itseppäinen luonne yleensä vie voiton. Narttu voi olla oikea riidanhaastaja ja ärsyyntyy helposti. Yumi inhoaa kaikkia Ohun vihollisia ja käy varmasti kimppuun jos vihollisen kohtaa. Yumi on joskus rääväsuinen tuttuja koiria kohtaan, mutta uusien tuttavusten ja tuntemattomien seurassa Yumi osoittautuu hyvin hyväkäytöksiseksi.

Menneisyys

Syntymä ja Lapsuus
Yumin isä Hazuki tapasi Yumin äidin, Yukinan, kun uros oli toipumassa kylässä. Hazuki ja Yukina alkoivat viettää aikaa yhdessä, ja se johti kolmen huskypennun syntymään. Yumi ja sen kaksi veljeä syntyivät Taichiharan perheelle. Perheen nuorin poika, 8-vuotias Touma Taichihara rakasti Yumia syvästi ja halusi kouluttaa huskyn maailman parhaaksi metsästyskoiraksi. Yumi on ollut jo pennusta asti aika rumakäytöksinen ja alkoi jo pienenä kiusata veljiään. Yumin isoisä, kylän menestyvin karhukoira Vanha Oki, näki mahtavan taisteluauran Yukinan pentujen sisällä ja päätti ottaa Yumin ja tämän veljet koulutettaviksi. Okin omistaja Atsutushi Miyano alkoi kouluttaa pentuja metsästyskoiriksi. Atsutushi uskoi Yumin olevan heikompi kun Hiroki ja Ishiyama, mutta Yumi todisti olevansa parempi. Pian Yumista kasvoi vahva, luotettava ja taitava metsästyskoira.

Metsästysretki Vuorilla
Yksivuotiaana, Yumi lähti Okin, Touman, Atsutushin, Yukinan ja veljiensä kanssa metsästämään karhuja. He olivat lähteneet Japanin Alpeille missä oli kuulemma riehunut Gakin alaisia. Yumi oli innokas ja heti nähdessään karhun, se hyökkäsi. Karhu oli kuitenkin paljon vihaisempi ja vaarallisempi miltä näytti, ja iski Yumin sivuun. Narttu haavoittui ja jäi taistelukyvyttömäksi. Oki, Yukina, Hiroki ja Ishiyama kävivät myös hyökkäykseen. Karhu sai Okin kynsiinsä ja haavoitti tätä vakavasti. Yumi suuttui, mutta ei ollut enään taistelukunnossa. Yukina, Hiroki ja Ishiyamakin jäivät alakynteen. Atsutushi halusi ampua karhun hengiltä, mutta ei saanut kunnon tähtäystä. Juuri kun asiat alkoivat näyttää mahdottomalta, Hazuki saapui Mutsun soturien kanssa. Hazuki ja Mutsun soturit kaatoivat karhun ja pelastivat muiden hengen. Touma ja koirat tunnistivat Hazukin, ja Hazuki tunnisti heidät. Yumi halusi puhua isänsä kanssa, mutta Hazuki lähti niin nopeasti kun oli tullutkin. Kuitenkin isän taistelu oli tehnyt suuren vaikutuksen Yumiin.

Ensimmäiset Viikot Villikoirana
Karhujahdin jälkeen Yumi ei saanut isäänsä pois päästään. Toivuttuaan haavoistaan, Yumi päätti hyvästellä vanhan elämänsä kotikoirana ja lähti etsimään isäänsä. Yumi ei tuntenut aluetta kovin hyvin, ja joutui jo heti seuraavana päivänä pulaan. Yumi kohtasi erään vuorirosvon. Koira oli nimeltään Seiichirō ja se aikoi kidnapata nartun. Yumi oli ensimmäisen kerran jähmettynyt pelosta joten Seiichirō sai Yumin kaulasta kiinni ja alkoi viedä narttua takaisin piilopaikkaansa. Kuitenkin Yumi pian havahtui ja riuhtaisi itsensä irti. Se puri Seiichirōn oikean silmän puhki ja pääsi irti. Seiichirō suuttui ja sai purtua Yumin kaulapannan poikki. Yumi kuitenkin pääsi pakoon. Haavoittuneena, Yumi pakeni Futago solaan ja eksyi. Yumi saapui Gajoulle ja tapasi Rigelin. Yumi tykästyi heti Rigeliin, ja kaksikosta tuli ystäviä. Yumi kysyi Weedin pojalta tietä Mutsulle, Hazukin luokse, ja toinen vei Yumin Mutsulle. Yumi ja Rigel alkoivat sen jälkeen käydä yhdessä paikoissa. Eihän kaksikosta vielä pariksi ollut, mutta heistä tuli ystäviä.

Mustun Kolmoskenraaliksi Nouseminen
Löydettyään isänsä, Yumi jäi asumaan Mutsulle ja kävi usein matkoilla Hazukin ja muiden kanssa ympäri Japania.  Yumilla oli taitoa jo nuorena, joten Hazuki teki nartusta seuraajansa. Hazukin menehdyttyä Yumi nousisi Mutsun uudeksi kolmoskenraaliksi. Yumi kävi muutaman kerran tervehtimässä Toumaa ja perhettään. Narttu kehuskeli veljilleen kuinka hän oli noussut Mutsun kenraaliksi ja pikkuveljistä, varsin Hirokista, tuli hyvin kateelisia. Yumi kuitenkin lupasi että jos tämän veljet koskaan villiintyväisivät, niin he pääsisivät Mutsun varakenraaleiksi. Mutsulla, Hazuki ja Yumi harjoittelivat päivittäin. Yumi kehittyi joka päivä paremmaksi johtajaksi ja taistelijaksi. Yhtenä päivänä Hazuki pani Yumin puremaan suuria kiviä. Nuori naaras ei aluksi ymmärtänyt miksi, mutta kivien puremisen jälkeen, Yumin hampaat olivat todella terävät. Naaras oli ylpeä uusista hampaistaan ja monet alkoivat jopa pelätä huskya tämän pelottavan puruvoiman ja terävien hampaiden takia. Ne kuitenkin tulivat käyttöön pian. Kaksi ja puolivuotiaana, Yumi oli yön vartiovuorossa ystävänsä Christien kanssa, kun joukko Harakirin kätyreitä tuli vaatimaan Mutsun Neljän Vatiaan päitä. Yumi loukkaantui verisesti ja kävi joukon johtajan kimppuun. Christie oli juossut takaisin lauman luokse ja nostanut hälytyksen. Yumi olisi jäänyt alakynteen, mutta koulutuksen ja terävien hampaiden ansiosta Yumi pääsi taistelusta hengissä. Muiden Mutsun joukkojen saapuessa Harakirin joukot ottivat jalat alleen ja katosivat. Mutsun soturit siitä päivästä lähtien kunnioittivat Hazukin tytärtä enemmän.Taistelutekniikat
Neji Ki
Neck The Killing
Kuchu Sappo
Swing Circle


Hasukīte Ribenji - (Huskyn Kosto) on Neljän valtiaan kehittämä liike. Liikkeessä tartutaan yhteen "aseeseen" (mm. Tassu, torhampaat, silmät) ja yritetään vammauttaa se niin että vastutaja ei pysty enää käyttämään sitä. Liike vaati paljon harjoittelua, jos halutaan suorittaa oikein. Liike saattaa olla tappava, mutta se ei toimi kahta kertaa yhdessä taistelussa, koska se on liian helposti huomattava.
Ominaisuudet
Voima:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Taito:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Karisma:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Nopeus:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Kestävyys:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Älykkyys:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Puruvoima:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Kivunsietokyky:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Ketteryys:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Refleksit:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Tekniikat:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Vaarallisuus:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven

Aistit
Näkö:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven    
Kuulo:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Tunto:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Maku:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Haju:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven

Perhe
Hazuki (isä)
Yukina (Äiti)
Hiroki (Veli)
Ishiyama (Veli)
Kisaragi (Setä)
Uzuki (Setä)
Minazuki (Setä)
Oki (Isoisä)
Izo + Muut Kisaragin lapset (Serkut)

Suhteet
Sisko/veli suhde Hirokin ja Ishiyaman kanssa, Hazukin ja Yukinan pentu, Kisaragin, Uzukin ja Minazukin veljentytär, Izon + muiden Kisaragin lasten serkku, Rigelin luotettava ystävä.

Puoliso
Rigel

Pennut
Ei vielä

Pelaaja
Shiho

Yumi ©️ Shiho
Kuvapohja(t) ©️ Isis + Shiho

_________________
-Mai-Daigo-Hazuki-Rina-Fubuki-John-Yumi-Tabitha-Daїka-Chihiro-

Tulossa: Shinichi, Akemi, Issen, Akagane Junichi, Caine
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://www.shihossciencelab.wix.com/shihos-art-room
 
Yumi - Mutsun Seuraava Kolmoskenraali
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Ohun lauma-
Siirry: