Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 2 käyttäjää paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 2 Vierailijaa

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 For the Paradise.

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
IlluminationViestien lukumäärä : 488
Join date : 18.10.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Lappeenranta:Kivisalmi.

ViestiAihe: For the Paradise.   To Loka 16, 2014 12:49 am

Weed, Nokoru ja Yòu.

Akitan korvat nousivat pystyyn tämän kuullessa ryminää metsän suunnasta,''Nytkö se sitten alkaa?'', akita kysyi murheissaan ja sen jälkeen hän siirsi katseensa taivaalle, äsken oli viellä niin lämmintä ja aurinkoista mutta nyt tummat pilvet peittivät taivaan. Weed haluaisi tämän olevan jo ohi mutta hän tiesi että se oli vasta alkamassa.

Nokoru joka oli saapunut laumansa kanssa Gajyolle ja luvannut auttaa taistelussa kuunteli myös metsästä kantautuvia ääniä,''Vaikka olen jo iäkäs, en ole koskaan sotinut.'', valkoinen susi sanoi ja siirsi katseensa takaisin metsään,''Vaikka kuolisin nyt, lupaan kuolla voittajana.

Yòu nuuski ilmaa, hän haistoi jo nyt vihollisen vahvasti, taivaalla oli jo tummia pilviä jotka enteilivät vesisadetta.Sakemanni ei malttanut odottaa, pian hän pääsisi viimein kohtaamaan veljensä, kukaan ei viellä tiennyt kuka hänen veljensä oli mutta pian he tietäisivät, hänen soturinsa olivat piiloutuneet läheisiin puihin.

_________________


We need to fight together so that tomorrow would be better.
Weed, Detra, Sǐwáng, Yòu Ja hatsue.


戦闘機の性質。
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   To Loka 16, 2014 12:59 am

Gin & Yukimura & Tesshin & Kurotora & Shorutora

Gin seisoi Gajyon laella poikansa vierellä, ja kuunteli taistelun ääniä. Levätkää rauhassa, urheat soturit... Gin ajatteli mielessään, sillä tiesi, että Ohu oli menettänyt useita sotureita ensimmäisen puolustuksen petettyä. "Pysy hengissä, Weed." Gin sanoi hiljaa pojalleen, irroittamatta katsettaan metsästä, josta pian rynnistäisi ensimmäiset viholliset.

Yukimura odotti innoissaan taistelua. Se ei pelännyt kuolevansa, sillä nuori uros oli täynnä intoa ja tarmoa. Sekarotuinen tahtoi päästä repimään vihollisensa kappaleiksi mahdollisimman pian, ja vaikka tämä ei toivonutkaan kovin monen pääsevän Gajyolle asti, toivoi Yukimura vihollisia jäävän myös hänen käsittelyynsä.

Tesshin odotti muutaman ninjansa kanssa puussa valmiina hyökkäämään. Kogat käyttäisivät puita hyväkseen ja iskisivät nopeilla iskuilla vihollisia puusta. Kokenut ninja piteli tukevasti leuoissaan Kurojakille kuuluneen sirpin puista kahvaa, jossa kiinni oleva terä kiilteli tummuvasta taivaasta huolimatta. Tänään se tulisi uppoamaan monen soturin lihaan.

Kurotora seisoi pojanpoikansa rinnalla tyynen rauhallisena, mutta Shorutora oli sen sijaan hyvin hermostunut ja levoton. Vaikka nuorta kaita ei pelottanutkaan, niin silti sota toi aina omanlaisensa jännityksen. Shorutora pelkäsi myös Kurotoran puolesta, olihan toinen jo vanha ja ei enää yhtä hyvässä vedossa kuin joskus aikaisemmin. Kurotoraa ei sen sijaan pelottanut lainkaan.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
IlluminationViestien lukumäärä : 488
Join date : 18.10.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Lappeenranta:Kivisalmi.

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   To Loka 16, 2014 1:16 am

Yòu.

Yhtäkkiä uros kuuli huudon, se oli merkki siitä että yksi ryhmä saapuu, mielessään sakemanni toivoi sen olevan hänen veljensä, kun hän katseli ryhmää tämän silmiin osui valkoinen sakemanni,''Viimeinkin me kohtaamme.'', Yòu huusi ja syöksähti veljensä eteen.
''Ylipäälikkö, hän on minun veljeni.'', uros huusi Ginille ja siirsi vihaisen katseensa veljeensä, kahden sakemanni veljeksen taistelu oli viimein alkamassa.

Sǐwáng.

Valkoinen sakemanni katsoi tyytyväisenä hänen eteensä ilmestynyttä veljeään,''Minulla on soturini ja sinä olet yksin, tästähän tulee helppoa.'', Sǐwáng sanoi tyytyväisenä lipaisten huuliaan, moni varmasti yllättyi kun viimein selvisi kuka oli sakemannin veli jonka hän on halunnut jo pitkään repiä,''Sinä estit minua silloin kun yritin saada pakenevan Ginin kiinni ja nyt minä sinut tapan.'', sakemanni huusi ja tarttui uroksen kurkkuun.

_________________


We need to fight together so that tomorrow would be better.
Weed, Detra, Sǐwáng, Yòu Ja hatsue.


戦闘機の性質。
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   To Loka 16, 2014 1:50 am

Gin & Harakiri

Harmaa akita tunsi kylmiä väreitä selässään. Jokin ei ollut kunnossa. Gin katseli ympärilleen, ja oli erottavinaan jonkin oudon tuoksun koirien tuoksun seassa. "Weed..onko sinustakin tässä jotain mätää..." Gin kysyi. Akitalla ei kuitenkaan ollut aavistustakaan ihmisten aikeista.

Ginin ajatukset keskeytyivät, kun metsiköstä ryntäsi esiin koko Japanin vihatuin koira, jota koko Ohun joukko oli odottanut. "Viimeinkin, Gin! Astu alas paikaltani!" Harakiri huusi voitonriemuisena, katsellessaan Gajyon laella seisovaa akitaa. Soturit alkoivat murista ja aikoivat hyökätä Harakirin kimppuun, mutta Gin esti noita. "Hän on minun vastukseni!" Gin huudahti, ja syöksyi sakemannia vastaan. "Koet saman kohtalon kuin kaikki edeltäjäsi!" Akita sanoi Harakirille, joka vain nauroi kiihdyttäessään tahtiaan. "Ei, sinä pääset kertomaan heille terveiseni!" Harakiri vastasi.

Kaksikko törmäsi vauhdilla toisiinsa, ja Harakirin hampaat repivät haavan Ginin rintaan. Akitan hampaat puolestaan saivat sakemannin selkään ilkeännäköisen puremahaavan. "Sinusta ei ole minulle vastusta, vanhus!" Harakiri pilkkasi, hyökäten taas kohti Giniä. "Sehän nähdään." Akita sanoi, hyökäten sakemannia vastaan.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
IlluminationViestien lukumäärä : 488
Join date : 18.10.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Lappeenranta:Kivisalmi.

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   To Loka 16, 2014 3:18 am

Weed, Nokoru ja Yòu.

Weed raivostui nähdessään Harakirin,''Isä, älä sinäkään kuole.'', Weed sanoi hiljaa mutta toivoi että Gin kuulisi. Äkkiä Weed kuuli ryminää, metsästä, vihollisia ilmestyi jälleen lisää mutta kun Weed näki kuka heitä johti hän raivostui, ''Saat maksaa teoistasi Akuma.'', akita huusi raivoissaan ja syöksyi tanskandoggia kohti.

Nokoru taisteli taidokkaasti vihollisia vastaan, hän heitteli heitä maahan, kukaan ei kuollut mutta loukkaantui taistelukyvyttömiksi, vanhusta pilkattiin mutta Nokoru väänsi pilkkaajilta kuonot sijoiltaan''Saatan olla vanha mutta en kuitenkaan voimaton.'', susi sanoi, Nokoru oli sairas ja tiesi että tämä saattaisi olla hänen hänen viimeinen taistelunsa vaikkakin myös ensimmäinen suuri.

Yòu huusi kivusta saadessaan veljensä hampaat kurkkuunsa, raivostunut sakemanni viilsi veljeään hänen vanhaan haavaansa, tuo auttoi Yòun vapaaksi terävistä hampaista ja antoi tilaisuuden iskeä takaisin. Sakemanni ulvoi laumansa paikalle.

Akuma ja Sǐwáng.

Akuma sai viimeinkin näkökenttäänsä Weedin ja nyt hän hymyili onnesta''Nyt minä sinut tapan, saat kuolla erittäin hitaasti.'', tanskandoggi naurahti laumansa kanssa kun Weed lähti syöskyyn Akumaa kohti, tämä oli nopeampi vaikka saikin viillon nuoren akitan hampaista,''Perkeleen Weed, tapan sinut.''

Sǐwáng nauroi veljelleen mutta kauhistui huomatessaan tämän lauman, ''Aijaa, sinäkin turvaudut joukkoihisi, tappakaa heidät.'', sakemanni huusi raivoissaan katsellen samalla kun hänen sotilaansa tappoivat hänen veljensä sotureita.


_________________


We need to fight together so that tomorrow would be better.
Weed, Detra, Sǐwáng, Yòu Ja hatsue.


戦闘機の性質。
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Unknownsoldier

avatar

Viestien lukumäärä : 499
Join date : 04.03.2014
Paikkakunta : Kouvola,Lehtomäki

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   To Loka 16, 2014 3:38 am

Suzaku & Izo & Hyoma & Don

Suzakun vatsaa kipristeli. Sitä jännitti aivan suunnattomasti, mutta enää ei voinut perääntyä. Sen sotureista oli jäljellä enää 150. Monia lahjakkaita nuoria oli kuollut. Sota oli ollut niille liikaa. Izon sotilaista ei ollut jäljellä ketään futago-solan taistelun jälkeen. Izo oli vielä kokematon johtamisen kannalta, ja se näkyi tuloksessa. Myöskin Izo oli heikossa kunnossa, mutta pysyi jaloillaan.

Hyoma odotti kärsivällisenä paholaisten saapumista joukkojensa kanssa. Metsu-soturi sulki silmänsä. Se haistoi ihmisen hajun. Myöskin raudan hajun, muttei kiinnittänyt asiaan sen enempää huomiota. Vain paratiisin pelastumisella oli merkitystä suden mielestä. Se valmistautui tappamaan paholaisia battougallaan. Tosin Hyoma oli taitavampi kuin ennen, joten sen ei välttämättä tarvitsisi turvautua battougaansa.

Ensimmäisten vihollisten tullessa näkyviin Suzakun joukot syöksyivät raivokkaasti taistoon paratiisin puolesta. Suzaku itsekin teki samoin. Izo jäi paikoilleen katse lasittuneena tyhjyyteen. Hyoma riepotteli vastaantulijoita kuoliaaksi. Sen taistelutyyli oli kuitenkin enemmän viiltelypainotteinen ja niin se alkoikin viillellä vastustajiaan.


Don karjaisi raivokkaan sotahuudon rynnistäessään Gajyota kohti. Sen perässä tulivat 760 soturia valmiina taisteluun. Vastaantulijat saivat kokea rajun kohtqlon: yksi menetti päänsä, yksi jalkansa ja yksi silmänsä. Monet ennättivät kuolla ennen kuin kishun silmään osui lihaksikas kaikoira. Mitään sanomatta Don syöksyi tätä kohti yrittäen viiltää tätä otsaan. Tämän jälkeen kishu laskeutui vähän matkan päähän Shorutorasta ja virnisti. " Ennen kuin tapan sinut esittäydyn. Olen Harakiri-herran uskollisin soturi Don!" Kishu huudahti.

_________________


I’m not small! The world is just too big!
-Full metal Alchemistin valtionalkemisti Edward Elric
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   To Loka 16, 2014 6:08 am

Gin & Harakiri & Shorutora

Akita piti pintansa taistellessaan raivoisaa sakemannia vastaan, mutta Ginin oli todettava, että Harakiri oli nuoreen ikäänsä nähden uskomattoman vahva. Ensimmäistä kertaa Gin epäröi jo taistelun alussa omia voimiaan. Tämä näkyi myös tuloksessa; Ginin onnistui väistää Harakirin kovimmat iskut, mutta tämä väsytti akitaa huomattavasti, eikä Gin saanut iskettyä Harakiria kunnolla.

"Luovuta jo, papparainen! Kuolet kuitenkin." Harakiri pilkkasi. Gin ei kuitenkaan välittänyt toisen sanoista, ja onnistuttuaan tarraamaan Harakiria kurkusta, tunsi akita saavansa jälleen otteen taistelusta. "Tuollaiset kakarat on laitettava kuriin!" Gin ärähti takaisin, ja painoi Harakirin tämän vastusteluista huolimatta maahan. Vaikka toinen olikin suurempi, piteli vahva Gin sakemannia helposti maassa. "Päästä irti, rakki!" Harakiri karjui, mutta Gin tarttui sakemannia tiukemmin hampaillaan, ja paiskasi tämän vasten paksua puun runkoa. Harakiri lensi maahan ja ulvahti kivusta. Gin oli hengästynyt, mutta Harakirin noustessa ylös maasta, näki vanha akita tämän silmistä, että taistelu oli vasta alussa.

Shorutora oli hyvissä voimissa tappaessaan vihollisia tieltään. Kauhukseen kai huomasi, että Ohu oli menettänyt paljon sotureita, mutta viholliset näyttivät vahvistuneen. Emme selviä tästä... Raitaturkki ajatteli mielessään, kunnes ajatukset katkaisi edestäpäin lähestyvä vihollinen.

Shorutora ehti heittäytyä viime hetkellä matalaksi Donin iskun tieltä. Valkea kai kääntyi nopeasti kishua kohden, ja murisi hiljaa. "Säästä sanasi! Minun puolestani voit olla vaikka Akakabuton setä, mutta se ei estä minua tappamasta sinua!" Shorutora karjahti, ja hyökkäsi kohti Donia. Kai yritti viiltää kishua ensin kylkeen, ja tämän jälkeen kääntyä nopeasti ja iskeä Don maahan loikkaamalla samalla tuon ylitse.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
IlluminationViestien lukumäärä : 488
Join date : 18.10.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Lappeenranta:Kivisalmi.

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   To Loka 16, 2014 6:27 am

Weed ja Akuma, .

Weedin ja Akuman taistelu oli hurjaa, Weed onnistui iskemään hampaansa Akuman päähän josta raivostuneena tanskandoggi yritti riepotella akitan pois. Weed irrottautui ja laskeutui sulavasti maahan. Weed katsoi raivoissaan Akumaa, kaksi urosta jotka ovat taistelleet aiemmminkin samoilla kentillä kohtasivat jälleen.

Akuma syöksyi taas kohti Weediä mutta akitan onnistui puraista tätä niskaan,''Kirottu rakki.'', tanskandoggi huusi raivoissaan hypäten kohti Weediä, Weed saikin ilkeän näköisen haavan kylkeensä väistöstä huolimatta mutta jatkoi kuitenkin raivokasta taistelua.

Sǐwáng ja Yòu.

Kumpikin sakemanni veljeksistä makasivat väsyneinä maassa, kummankin keho oli täynnä verisiä arpia mutta taistelu ei ollut ohi, Yòu nousi väsyneenä ylös samoinkuin hänen veljensä, useita koiria makasi kuolleena heidän ympärillään, kummankin joukosta ei ollut enään paljoa jäljellä mutta ne jotka viellä olivat hengissä katselivat nyt näiden kahden sakemannin taistelua.

''Et ansaitsisi elää mutta olet kuitenkin veljeni.'', Yòu sanoi ja katsoi veljeään, uroksen pää oli aivan veressä, samoin myös Sǐwángin, ''Tapan sinut, revin sisuskalusi ulos ja syön ne.'', Sǐwáng sanoi raivoissaan aloittaessaan hyökkäyksen uudelleen.

_________________


We need to fight together so that tomorrow would be better.
Weed, Detra, Sǐwáng, Yòu Ja hatsue.


戦闘機の性質。
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Unknownsoldier

avatar

Viestien lukumäärä : 499
Join date : 04.03.2014
Paikkakunta : Kouvola,Lehtomäki

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   To Loka 16, 2014 8:09 am

Don

Kishu väisti kummankin iskun helposti hypähtäen sen jälkeen pitkäbn loikan eteenpäi. " Heikkoa. Anna edes vastusta! Voin toki tarjota tasoitustakin raitapaita!" Don ilkkui. Se ei ollut vihainen ollenkaan, eikä ollut lähheläkään raivoa. Kishu ei ajatellut mitään muuta kuin seuraavaa liikettäån. Hätiköityjä päätöksiä ei ollut tulossa. Kylmähermoistakin kylmähermoisempi uros syöksähti toista kohti yrittäen viiltää toista leukaan. Sen jälkeen kishu aloitti raivoisan viiltelysarjan: se yritti kohdistaa iskunsa Shorutoran lapaan, niskaan sekä takaraivoon. Tämän jälkeen Don laskeutui maahan virnuillen.

_________________


I’m not small! The world is just too big!
-Full metal Alchemistin valtionalkemisti Edward Elric
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   To Loka 16, 2014 9:30 am

Shorutora

Kai nauroi toisen sanoille. Sitä ärsytti, ettei se osunut kishuun, mutta tunsi voitonriemua väistäessään Donin seuraavat liikkeet. Viiltelysarja sai muutaman kirvelevän haavan ilmestymään uroksen kehoon, mutta Shorutora ei ollut aikeissa luovuttaa. "Kutsutko itseäsi sitten paremmaksi?" Kai ärsytti, ja lähti hyökkäämään kohti kishua. Shorutora päätti suorittaa tekniikkansa, joka ehkä hämäisi Donia.

Shorutoran hyppy meni ensin kishun ohi, ja kai otti vauhtia puunrungosta Donin takana. Uros kierähti nopealla liikkeellä ympäri ja kohdisti takajalkansa kohti valkoista urosta voimakkaaseen ja kapakkaan, Shu Tosso Battougan kaltaiseen iskuun.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
IlluminationViestien lukumäärä : 488
Join date : 18.10.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Lappeenranta:Kivisalmi.

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   To Loka 16, 2014 9:39 am

Weed ja Akuma.

Weedin ja Akuman taistelu oli koitunut vain väistelyksi, akita yritti iskeä hampaansa Akuman kalloon jälleen kerran. Weed painui maahan tanskandogin tieltä ja lähti uuteen hyökkäykseen. Sitten tapahtui jotain kamalaa, Akuma sai tartuttua Weediä jalkaan, suuri koira alkoi hakkaamaan Weediä maahan purien samalla ympäri Weedin kehoa, lopuksi hän viellä iski akitan voimalla maahan.
Tajuton Weed jäi makaamaan maahan ja hengitys lakkaili väliajoin.

''Katso Ohun Gin tapoin viimeinkin poikasi, olipa turhan helppo vastus.'', Akuma huusi nauraen ja katsoen vanhempaa akitaa. Akuma pyöri liikkumattoman Weedin ympärillä nauraen,''Meistä tulee viimeinkin Japanin valtiaita, nyt kun heikko poikasi on kuollut mikään ei meitä enään pysäytä.''

//Älkää pelätkö ei Weed oikeasti ole kuollut, pian tapahtuu jotain jännittävää.

_________________


We need to fight together so that tomorrow would be better.
Weed, Detra, Sǐwáng, Yòu Ja hatsue.


戦闘機の性質。
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Unknownsoldier

avatar

Viestien lukumäärä : 499
Join date : 04.03.2014
Paikkakunta : Kouvola,Lehtomäki

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   To Loka 16, 2014 11:16 am

Don

Kishu jäi kuuntelemaan toisen ärsytystä ja naurahti ilkeästi. " Olet uskomattoman heikko. Olet kuitenkin aika lahjakas, joten en tapa sinua ellet ala käydä hermoilleni. " Mielipuoli lausui iloista esittäen.


Kishu jäi katsomaan Shorutoran perään. Liikkeen alkaessa uros jäi ihmettelemään pyrkien hahmottaamaan liikerataa. Isku tapahtui hyvin nopeasti joten liikerataa oli aika vaikeaa hahmottaa. Hetken aikaa saattoi näyttää kuin Don ei tietäisi mitä tehdä, mutta kaikki oli toisin. Liikeen lähestyessä kishu esitti vielä kuin olisi hätää kärsimässä. Aivan viimehetkellä uros kuitenkin väisti sivummalle ja pyrki tarttumaan Shorutoraa jalasta paiskatakseen sen maahan. Jos tämä onnistuisi Kishu yrittäisi tarttua toisen kurkkuun kiinni.

_________________


I’m not small! The world is just too big!
-Full metal Alchemistin valtionalkemisti Edward Elric
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shiho

avatar

Viestien lukumäärä : 666
Join date : 03.05.2014
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   To Loka 16, 2014 1:34 pm

John
Sakemanniuros saapui paikalle juuri kun Harakiri ja Gin iskeytyivät.
"Gin!" Johnin huuto upposi muiden ulvonnan sekaan, kun kuusi koiraa kävi Johnin kimppuun. Viisi koirista piti Johnia aloillaan kun Remus kävi kiinni Johnin kurkkuun. John kuitenkin vain tuhahti ja rimpuili, kunnes viisi muuta päästivät irti. John otti kiinni Remusin kallosta ja suoritti Zugaikotsu Jitenin. Koga rojahti elottomana maahan. John lipaisi huuliaan. "Gemini... Viimein sain kostaa kuolemasi..." John huokaisi.

John kääntyi juuri, nähdessään Akuman paiskaavan Weedin maahan. JOhn järkyttyi.
"Weed! Nouse ylös! WEED!" John huusi ja katsoi AKumaa vihaisin silmin. "Nyt saat kostaa...." John murisi ja lähti juoksemaan Akumaa kohti.

_________________
-Mai-Daigo-Hazuki-Rina-Fubuki-John-Yumi-Tabitha-Daїka-Chihiro-

Tulossa: Shinichi, Akemi, Issen, Akagane Junichi, Caine
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://www.shihossciencelab.wix.com/shihos-art-room
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   Pe Loka 17, 2014 2:36 am

Shorutora

Valkean kain isku ei mennyt aivan kuten piti, mutta nopeasti Shorutora suunnitteli jo seuraavan liikkeensä nähdessään ajoissa, että kishu ehti väistää hänen tekniikkansa. Kai oli hyvä arvioimaan vastustajiaan, ja siksi se osasi odottaa Donin tarttumista tämän takajalkaan. Vaikka hampaat tekivätkin kipeää, Shorutora päätti tehdä yllättävän ratkaisun ja ottaa riskin. Kai otti vauhtia ja heilautti itsensä painonsa avulla toisen yläpuolelle, ja yritti iskeä vahvat leukansa Donin niskaan ja heittää tuon omalla ruumiinpainollaan maahan. Tämän seurauksena Shorutora saattaisi vahingoittaa takajalkansa, mutta se olisi sen arvoista, jos isku onnistuisi.

Harakiri & Gin & Yukimura

Ginin ja Harakirin taistelu oli edelleen hyvin tasaväkistä. Saksanpaimenkoira oli todistanut kaikille sivusta katsojille, ettei hänen haastamisensa kannattanut. Vaikka Harakiri alkoi olla myöskin jo väsynyt, ei sitä huomannut yhtä helposti kuin Ginistä. Akita pelasi kuitenkin koko ajan omaan pussiinsa; Gin säästi voimiaan, jotta saisi ne purettua lopulta viimeiseen iskuun.

Akuman sanat kuitenkin järkyttivät hetkeksi Ginin keskittymistä. Se huomasi maassa makaavan poikansa, ja kiinnitti tuohon huomionsa. Harakiri ehti käyttää tuota pientä sekunnin murto-osaa hyväkseen, ja tarrautui Giniä kurkusta. Vahva sakemanni paiskasi Ohun ylipäällikön kevyesti maahan muutaman kerran ja raahasi sitten hiukan pökerryksissä olevan akitan mukanaan Gajyon laelle. "Katsokaa, näin vaihdamme johtajaa! Katsokaa Ohun rakit, kuinka johtajanne tapetaan!" Harakiri murisi hampaidensa välistä, ja paiskasi Ginin pään vasten kiveä. Akita menetti melkein tajuntansa, kun Harakiri alkoi puristaa otettaan tämän kaulalla. Veri alkoi vuotaa pitkin akitan rintaa ja pisaroita tipahteli myös kivikolle.

Juuri silloin punavalkoturkkinen uros syöksyi paikalle. Shiroi Senko iski Harakiria kohti päätä hirvittävällä voimalla. Sakemanni ehti juuri laskea päätään alas, mutta karjahti tuskasta, kun tekniikka leikkasi häneltä vasemman korvan irti. Harakiri irrotti otteensa Ginistä, ja katsoi silmät leimuten Yukimuraa, joka hengästyneenä oli laskeutunut onnistuneesti tekniikan suorituksen jälkeen.

"Senkin paskiainen!" Harakiri huudahti veren vuotaessa pitkin sakemannin poskea. Uros murisi vihaisesti ja lähti syöksymään kohti Yukimuraa. Gin kuitenkin oli tällä välin kerännyt voimia, ja tarrautui nopeasti Harakiria niskasta, ja heitti tuon alas Gajyolta. "Sinä taistelet minua vastaan!" Gin huudahti, ja lähti kohti alemmas kierivää sakemannia. Harakiri sai iskuja terävistä kivistä, mutta maahan laskeuduttuaan sitkeä sakemanni ponnisti jaloilleen ja syöksyi Giniä vastaan. Taistelu jatkui, mutta kaksikosta näki selvästi, ettei kumpikaan ollut enää läheskään täysissä voimissaan.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Unknownsoldier

avatar

Viestien lukumäärä : 499
Join date : 04.03.2014
Paikkakunta : Kouvola,Lehtomäki

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   Pe Loka 17, 2014 3:52 am

Don

Kishu hämmentyi hieman toisen teosta eikä hetkeen älynnyt tehdä mitäån. Juuri ennen maahan iskeytymistä se päästi irti ja syöksähti kauemmas murahtaen. " Hmf. Ihan hyvä, mutta tuo ei riitä." Don sanoi vähättelevästi. Nyt se mietti tarkoin seuraavaa peliliikettäån ja paransi asentoaan. Äskeinen kohtaus oli osoittanut kishulle, että Shorutora ei missään nimessä ollut tyhmä. Tällä kertaa Donin oikeasti piti miettiä. Hetkeen se ei keksinyt mitään, joten se pysyi vielä aloillaan. Se alkoi oivaltaa, että Shorutoran saattoi voittaa kahdella eri tapaa: väsyttämällä tai suoraapäätä hyökkäämällä. Kishu ei pitänyt vain väistelystä, vaan valitsikin ensimmäisen vaihtoehdon. Jos nyt ei onnistuisi, täytyisi keksiä jotain muuta. Mielipuoli syöksyi salamannopeasti kaita kohti suorittaen Ha ni shipõi dâgekia. ( Donin esittelyssä tietoa). Sen maalitauluna olivat kain päälaki, kylki sekä lapa. Iskun jälkeen se laskeutui maahan katsomaan oliko se tehnyt vahinkoa

_________________


I’m not small! The world is just too big!
-Full metal Alchemistin valtionalkemisti Edward Elric
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
IlluminationViestien lukumäärä : 488
Join date : 18.10.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Lappeenranta:Kivisalmi.

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   Pe Loka 17, 2014 4:00 am

Akuma ja Weed.

Weedin silmissä pimeni, tämä näki yhtäkkiä pelkkää sumua, sumusta ilmestyi esiin kuolleita ystäviä jotka pyysivät Weediä palaamaan,''Sinun aikasi ei ole viellä tullut, palaa ja voita rauha paratiisiin.'', kuului kaukainen ääni. Weed raotti hieman silmiään, tämä näki hirveästi verisiä koiria ympärilleen, joka paikkaan särkieikä Weed pystynyt hetkeen liikkumaan.

Akuma suorastaan riemuitsi ja käveli erään pelkäävän soturin luokse, soturi kokosi kuitenkin itsensä ja yritti tarttua Akumaa kaulaan, Akuma kuitenkin tappoi tämän yhdellä iskulla,''Luulin Ohun Weedin olevan hieman voimakkaampi.'', Akuma nauroi riemuissaan, tämä ei kuitenkaan nähnyt takanaan tulevaa valonvälähdystä.

Silkan raivon vallassa Weed oli onnistunut tekemään täydellisen shiroi senkon, isku viilsi pahasti Akumaa kylkeen ja tanskandoggi huusi tuskasta,''Miten voit olla viellä elossa.'', verinen Weed katsoi raivoissaan jättiläistä ja sanoi,''Kuolleet ystäväni auttoivat jatkamaan, joillakin on sydän toisinkuin sinulla.'', Weed katsoi palavasti paholaista silmiin, jokin oli muuttunut Weedissä.

_________________


We need to fight together so that tomorrow would be better.
Weed, Detra, Sǐwáng, Yòu Ja hatsue.


戦闘機の性質。
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   Pe Loka 17, 2014 4:07 am

Shorutora

Kai vain nauroi toisen sanoille. "Käytät liikaa suutasi." Shorutora sanoi ja lipaisi huuliaan. Se seisoi nyt järkähtämättä aloillaan ja odotti toisen hyökkäystä.

Kun kishu lähti etenemään todella kovaa vauhtia, päätti kai jäädä vain aloilleen. Donin ensimmäisen iskun päälakeen kai väisti helposti, seuraavan kylkeen vain täpärästi, ja sai pintanaarmun. Viimeinen isku lapaan osui liian hyvin, mutta Shorutora tajusi, ettei tuntenut voimakasta kipua. Shorutora aikoi hyökätä Donin perään, mutta huomasi järkytyksekseen lapansa vuotavan enemmän kuin aluksi oli vaikuttanut. "Ei huono..." Kai sanoi, muttei lainkaan ystävälliseen äänensävyyn. Vaikuttava tekniikka.

Hetken kai mietti seuraavaa siirtoaan. Don oli vaikuttava vastus, ja Shorutoran oli laitettava kaikki oveluutensa ja voimansa peliin. Hetken kai aikoi vain syöksyä toista päin, mutta päätti sitten lopulta turvautua Kurotoran opettamaan, Hyakkigan tekniikkaan. "Tiedänkin jo mitä aion tehdä sinulle...." Shorutora sanoi ovelasti. Vaikka toista takajalkaa särki pureman jäljiltä, ja lapa oli kuin tulessa, kai pyrki peittelemään tuskaansa.

Yhtäkkiä raitaturkki lähti syöksymään kohti kishua, mutta loikkasikin aivan tuon edestä oksistoon. Shorutora puri tiukasti hampaansa yhteen, kun kipu takajalassa ja lavassa riuhtaisi koko kain ruumista muistuttaen olemassaolostaan. Uroksen päästyä oksistoon, tuli hetkeksi hiljaista.

Yhtäkkiä oksistosta pudottautui kovalla voimalla kohti Donia valkea hahmo. Se oli Shorutora. Kai ei kuitenkaan hyökännyt suoraan kohti, vaan liikerata alkoi tehdä omituista, kiemurtelevaa liikettä ilmassa. Shorutoran oli tehtävä todella töitä, jotta saisi vasta oppimansa tekniikan, Ran Daryushin-Battōgan, pidettyä hallussa. Koko ajan lähestyessään, Shorutora näytti kuitenkin kuin loittonevan, kiertävän sivulle, tai tekevän jotain aivan muuta, kuin hyökkäävän.

Yllättäen kuitenkin liike syöksähti valtavalla nopeudella kohti kishua. Liikeradan antama voima antoi puhtia Shorutoran vahvojen leukojen iskuun, jonka tarkoitus oli repiä kishua pahasti. Kai oli tajunnut, että Donilla oli sama taito kuin hänellä; arvioida toisen liikkeitä ennalta. Mutta Shorutora tiesi kokemuksesta, että käärmebattougan liikerataa oli kokeneenkin soturin hankala hahmottaa.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Unknownsoldier

avatar

Viestien lukumäärä : 499
Join date : 04.03.2014
Paikkakunta : Kouvola,Lehtomäki

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   Pe Loka 17, 2014 4:39 am

Don

Kishua harmitti, että ei osunut kunnolla. Iskua täytyi vielä hioa jonkun verran. Haava lavassa näytti kuitenkin todella pahalta, ja kishun kasvoille venyi leveä virne.

Toisen sanojen ansiosta kishu valmistautui ja koitti miettiä mitä seuraavaksi tapahtuisi. Raitaturkin syöksyessä tämän suuntaan kishu valmistautui jo väistöön, mutta kishun yllätykseksi Shorutora hyppäsikin tämän yli. Nopeasti se käännähti ilmeisesti kivusta virnistävää kaita kohti ja jäi katsomaan.

Tekniikka oli erittäin outo ja sen liikerataa oikeasti oli vaikea arvioida. Hetken kishu luuli että hänen päivänsä olivat luetut, mutta äkkiä se tajusi että voisi väistää sen verran, ettei isku osuisi kuolettavasti. Iskun ollessa jo melkein osumaetäisyydellä kishu käånnähti vasemalle ja iskui osui näin selkään. Mielipuoli sinkoutui kauemmas iskun voimasta kivusta virnistäen. Isku oli vahingoittanut vähäisesti selkärankaa, mutta se oli osunut erittäin syvälle ja teki kipeää. " Uungh.... Perhanan rakki!" Kishu karjui. Tämän jälkeen se alkoi kuitenkin nauraa ja nousi seisaalleen. Koska Shorutorakin oli vasta oppinut käärmetekniikan, isku varmasti oli vienyt siltä rutkasti voimia. Raivon vallassa kishu syöksyi räjähtävällä vauhdilla kohti kaita ja yritti viiltää tätä otsaan, kylkeen, jo haavoittuneeseen lapaan sekä takajalkaan. Tämän jälkeen se yritti tarrata kaita niskasta ja heittää kauemmas. Vaikka kishu olikin raivoissaan sen hyökkäykset olivat hyvin organisoituja ja niitä oli hyvin vaikea väistää. Tähän mwennessä kukaan ei ollut selviytynyt Donin raivosta ilman vakavia seurauksia. Tästä eesimerkkinä sen äiti ja sen isä.

_________________


I’m not small! The world is just too big!
-Full metal Alchemistin valtionalkemisti Edward Elric
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
IlluminationViestien lukumäärä : 488
Join date : 18.10.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Lappeenranta:Kivisalmi.

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   Pe Loka 17, 2014 4:48 am

Akuma ja Weed.

Weed oli juuri osunut Akumaa pahasti päähän, Akuma makasi haavoittuneena hetken maassa mutta nousi sitten, silkka hulluus paloi tässä jättiläisessä kun tämä syöksyi kohti vakavasti haavoittunutta Weediä,''Vaikka kuolisin itsekkin vien sinut mukanani Helvetiin rakki.'', Akuma huusi raivoissaan, Weed onnistui väistämään kuitenkin tanskandogin iskun.

Weed makasi maassa väistettyään Akuman iskun, yhtäkkiä taivaalle puhkesi kaatosade ja salama valaisi taivaan, kahden taitavan taistelijan taistelu ei ollut viellä päättynyt, Weed hyökkäsi uudelleen Akumaa kohti tarkoituksenaan viiltää tätä kasvoihin.
Taivaalle kaikui kamala tuskan huuto.

Ihmiset olivat juuri saapuneet Gajyolle, he kykkivät pensaissa aseet valmiina, heidän pomonsa kuitenkaan ei antanut heidän ampua viellä, pomo oli Tamaji Sotisudo, tämä ei halunnut kostaa ainoastaan sitä että Akuman joukot tappoivat hänen työläisiään vaan myös sen että Akuman joukot tappoivat ennen Paholaisiin liittymistä hänen perheensä.

_________________


We need to fight together so that tomorrow would be better.
Weed, Detra, Sǐwáng, Yòu Ja hatsue.


戦闘機の性質。
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   Pe Loka 17, 2014 4:53 am

Shorutora

Valkea kai oli tyytyväinen osuessaan. Shorutora laskeutui sulavasti, mutta tämän jalat tärisivät väsymyksestä. Tekniikka oli vienyt todellakin voimia. Tämän vuoksi kishu ei ehtinyt väistää raivostuneen Donin ensimmäistä iskua täysin, ja sai kevyen, vertavuotavan haavan otsaansa. Kylkeen Don ei onnistunut iskemään, sillä kai heittäytyi viime hetkellä maahan. Se oli kuitenkin virhe, sillä Shorutora ei ehtinyt väsymykseltään nousemaan tarpeeksi nopeasti, joten Don ehti iskeä tätä kipeään lapaan uudelleen. Kai päästi kovan haukahduksen kivusta, ja adrenaliinin antamin voimin ehti nopeasti kierähtää sivuun, kun Donin hampaat kävivät lähellä kain takajalkaa.

Shorutora kompuroi jaloilleen, ja katsoi Donia. Sen lavasta vuotava veri tuhri koko oikean etujalan punaiseksi, ja kipu oli lamaannuttanut lihakset. Tämän vuoksi Shorutora ei kyennyt loikkaamaan pois edestä, kun raivostunut Don tarttui sitä niskasta, ja heitti kauemmas. Kai kuitenkin työnsi väkisin kivun mielestään, ja sai taas otteen taistelusta. Raitaturkki teki komean kierähdyksen ilmassa, ja ponnisti takajaloillaan vauhtia puunrungosta, tarkoituksenaan hyökätä päin Donia ja tehdä Kakeran. Kai avasi suunsa ammolleen, ja yritti iskeä ruumiinsa painolla ja leukojensa voimalla hampaansa kishun kehoon. Tuska ja väsymys oli luettavissa helposti Shorutoran kasvoilta, mutta silmistä kuvastui silkka päättäväisyys ja taisteluntahto.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Unknownsoldier

avatar

Viestien lukumäärä : 499
Join date : 04.03.2014
Paikkakunta : Kouvola,Lehtomäki

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   Pe Loka 17, 2014 5:08 am

Don

Kishu arvioi nopeasti toisen liikkeen ja totesi sen olevan vaarallinen. Vain hullu jättäytyisi iskun tielle. Don saattoi olla hullu, mutta ei niin hullu etteikö se kykenisi väistämään iskua. Niimpä kishu väisti kain iskun täpärästi ja syöksyi heti perääb n aikomuksenaan tarttua tätä niskasta paiskatakseen tämän maahan. Heti yrityksen jälkeen kishu pyrki tekemään syvän haavan kain kylkeen ja tämän jälkeen yritti tönäistä sen kumoon. Tämän jälkeen tämä yritti tarttua kaita kurkusta ja alkaa riepotella ilmassa. Vaikka kishu olikin pienikokoinen, siltä löytyi kokoonsa nähden todella paljon lihasvoimaa. Toki kishukin oli kärsinyt vahinkoa, tosin reilusti vähemmän kuin Shorutora. Haavaa selässä vihloi vimmatusti, mutta uros sulki kivun pois ajatuksistaan.

_________________


I’m not small! The world is just too big!
-Full metal Alchemistin valtionalkemisti Edward Elric
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
IlluminationViestien lukumäärä : 488
Join date : 18.10.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Lappeenranta:Kivisalmi.

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   Pe Loka 17, 2014 5:16 am

Akuma ja Weed.

Akuma makasi tuskissaan maassa, hän oli menettänyt palasen nahkaa päästään, verta valui valtoimenaan mutta Akuma ei enään siitä paljoa välittänyt, ''Nyt teit viimeisen tekosi.'', jättiläinen huusi ja syöksyi kohti Weediä, Weed taas oli tässä ajassa kerännyt jonkin verran voimia ja lähtenyt syöksyyn battogalla, Akuma ja Weed iskeytyivät voimalla yhteen.

Yòu ja Sǐwáng.

Yòu oli menettänyt osittain vasemman etutassunsa ja makasi nyt veljensä hampaissa maassa, sakemanni luuli sen olevan jo hänen loppunsa kunnes hän näki verisen tosakoiran tyrkkäävän valkoisen koiran kauemmaksi, tosa oli hänen ystävänsä Malcom joka oli menettänyt toisen silmänsä ja hänen kummatkin korvansa olivat osittain repeytyneet, ''Näytät hieman tuolta Akumalta.'', sakemanni vitsaili ystävälleen kun toinen auttoi tämän ylös.

_________________


We need to fight together so that tomorrow would be better.
Weed, Detra, Sǐwáng, Yòu Ja hatsue.


戦闘機の性質。
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   Pe Loka 17, 2014 5:38 am

Shorutora

Kai pisti nyt kaikkensa peliin. Uros antoi hyppynsä jatkua. Se kuuli, kuinka kishu lähti tämän perään, joten Shorutoran oli toimittava heti. Raitaturkki käännähti ilmassa, ja ponnisti jaloillaan vauhtia puunrungosta kohti Donia, tarkoituksenaan iskeytyä voimalla tuota vasten. Shorutora luotti siihen, että oli kooltaan hieman suurempi ja lihaksikkaampi. Kipu tuntui hirvittävältä, mutta Shorutora päätti selvitä Ohun soturin sisukkuudella.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
IlluminationViestien lukumäärä : 488
Join date : 18.10.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Lappeenranta:Kivisalmi.

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   Pe Loka 17, 2014 5:48 am

Akuma ja Weed.

Akuma ja Weed sinkoutuivat erilleen toisistaan, Weed oli saannut ikävän haavan jalkaansa mutta tanskandogille oli käynnyt huonommin, Weed katsoi vihaisena kituvaa Akumaa, ''Häivy täältä äläkä enään koskaan palaa Ohuun.'', Weed lähti kävelemään pois päin Akumasta, tämä tiesi että toinen ei aikoisi luovuttaa joten hän oli varuillaan.

Akuma oli saannut pahan osuman päähän ja rintakehään, verta valui valtoimenaan maahan mutta tanskandoggi ei ollut kuollut, raivoissaan tämä raahautui Akitaa kohti tarkoituksenaan tappaa tuo, jättiläinen tarttui Weediä niskasta mutta lysähti kuitenkin maahan, Weed ei ollut viellä huomannut että oli onnistunut viemään Akuman ainoan silmän.
Yhtäkkiä kuului kamala pamaus ja tanskandoggi lysähti maahan, ammus oli lävistänyt jättiläisen niskan ja tullut ulos kaulasta, Japania terrorisoinut paholainen oli viimeinkin kuollut.

Tamaji niminen mies puhalsi piippunsa puhtaaksi katsoessaan Akuman elotonta ruumista, viimeinkin hän oli saannut kostonsa, mutta kun paholaiset tulivat lähemmäksi alkoi hirveä räiskintä, useita koiria kaatui kuolleena maahan, mies oli tajunnut ketkä oli vihollisia ja ketkä eivät.

_________________


We need to fight together so that tomorrow would be better.
Weed, Detra, Sǐwáng, Yòu Ja hatsue.


戦闘機の性質。
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Unknownsoldier

avatar

Viestien lukumäärä : 499
Join date : 04.03.2014
Paikkakunta : Kouvola,Lehtomäki

ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   Pe Loka 17, 2014 6:34 am

Don

Kishu sai väistettyä sen verran, että osuma tuli vain takajalkaan. Haavaan kuitenkin kirveli, mutta Don ei välittänyt vaan syöksyi samantien toisen perään yrittäen viiltää Shorutoraa niskaan ja huononnäköiseen lapaan. Tämän jälkeen se yritti tarttua kaita kurkusta ja paiskata tämåbn maahan.

_________________


I’m not small! The world is just too big!
-Full metal Alchemistin valtionalkemisti Edward Elric
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: For the Paradise.   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
For the Paradise.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: PELIALUE: Honshu :: Gajyo-
Siirry: