Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 3 käyttäjää paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 3 Vierailijaa

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Koume- Hatsumomon tytär

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hopsufani

avatar

Viestien lukumäärä : 955
Join date : 31.01.2014
Ikä : 20
Paikkakunta : Lappeenranta, mattila

ViestiAihe: Koume- Hatsumomon tytär    Su Loka 12, 2014 7:27 am

[img][/img]

Nimi:Koume
Ikä:3-4v
Skp:Naaras
Rotu:Kaanaankoira x kishu

Liittouma:Hatsumomon lauma ja Ohu

Motto: "Luota sydämeesi, sillä se kertoo, mikä on oikein."


SUKUPUU:
Isä: Tashiko
Äiti: Hatsumomo
Puoliso: Ei ole
Jälkeläiset: Ei oleOMINAISUUDET:
Taito  ***
Voima **
Karisma *
Nopeus*****
Kestävyys **
Älykkyys  ****
Puruvoima ***
Kivunsietokyky **
Ketteryys *****
Refleksit *****
Tekniikat ***
Vaarallisuus  ***
Puissa hyppiminen ***
Uimataito/sukeltaminen  ****
Metsästystaito  ****
Aistit

Näkö ****
Kuulo****
Haju  ****

ULKONÄKÖ:


Säkäkorkeus:57cm
Paino:20kg
Väri: Kermatoffeen värinen, valkoisin merkein
Silmien väri:Siniset

Koume on rakenteeltaan hento ja siro. Sillä ei ole juurikaan lihasvoimaa, mutta sen keho on notkea ja taipuisa. Jalat ovat pitkät ja hontelon näköiset, mutta ne jaksavat ponnistaa kevyen nartun sulavaan ja korkeaan hyppyyn. Pitkien jalkojensa avulla Koume kykenee myös juoksemaan ja liikkumaan uskomattoman nopeasti ja ketterästi.
Ulkoisesti narttu on hyvin kaunis, jopa enkelimäisen suloinen. Sen kasvot ovat sopusuhtaiset ja symmetriset, ja silmät suuret ja väriltään taivaansiniset. Nartun hoikkaa vartaloa pukee täydellisesti kauniin värinen ja silkkisen pehmeä turkki, sekä puuhkamainen, hieman sirppimäinen häntä. Korvat ovat suurehkot ja kolmion muotoiset. Kaulassaan Koumella on punainen nahkakaulapanta, jossa on hopeisia niittejä.
Koumen puruvoimalla ei katkota luita, mutta terävät hampaat voivat saada aikaan pahannäköisiä viiltohaavoja. Nartun vahvuuksiin kuuluukin nopeus ja ketteryys, ja vaikka se ei olekaan yhtä nopea kuin ninja, niin tavallisen koiran se jättää jälkeensä mennen tullen.


LUONNE

Koume on hyvin hyväsydäminen ja ystävällinen. Se ei tahdo pahaa oikeastaan kenellekään, jos vihollisia ei lasketa. Narttu tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa, vaikka aluksi saattaakin olla hieman ujo ja etäinen. Kun Koumeen tutustuu, narttu on iloinen ja todella sosiaalinen luonne. Koume on useammankin uroksen salainen päiväuni, mutta narttu ei rakastu tai ihastu kovin helposti, joten se voi olla hiukan vaikeasti tavoiteltavaa ja lämmiteltävää
sorttia.

Ystävilleen naaras on uskollinen ja luotettava. Se on yleensä aina rehellinen, eikä pidä valehtelusta tai kieroilusta. Koumella ei ole juurikaan pahoja päiviä, vaan luonteeltaan se on positiivinen ja pyrkii näkemään aina asioissa valoisan puolen. Sen takia Koumen ystävät arvostavatkin narttua, sillä tämä on aina tukena ja yrittää hädänkin hetkellä saada jokaisen uskomaan itseensä.

Vihollisia kohdatessaan Koumesta paljastuukin täysin toisenlainen luonne. Vaikka se ei pidäkään taisteluista, ja välttää näitä viimeiseen saakka, niin silti sen äidiltä peritty taistelijanluonne tulee hyvin esiin kun on aika paljastaa hampaansa. Vaikka Koume ei olekaan kovin taitava taistelija, niin nopeudessa ja päättäväisyydessä sitä on hyvin vaikeaa päihittää. Nopeutensa turvin Koume onnistuukin yleensä vahingoittamaan vihollistaan, saamatta itse juuri naarmuakaan. Harvoin narttu tahtoo tappaa ketään, mutta tekee sen pakon edessä, tai jos saa sen seurauksena pelastettua ystävänsä.

Vaikka päällisin puolin Koume onkin äitinsä vastakohta, niin narttu osaa kyllä tarvittaessa (varsinkin suuttuessaan) olla hyvinkin suorasanainen ja terävä kieleltään. Vaikka Koumea ei olekaan helppoa saada suuttumaan, niin kärsivällisyyden loppuessa narttu saa urhoollisenkin uroksen jalat tutisemaan. Koume on hyväsydämisyydestään huolimatta melko itsepäinen, mutta osaa antaa tilaa myös muiden mielipiteille ja tahdolle.MENNEISYYS

Koume sai alkunsa, kun sen äiti Hatsumomo rakastui komeaan kishu-urokseen Tashikoon. Narttupentu syntyi kevättalvella ainoana pentuna, ja tämän vanhemmat olivat tästä hyvin ylpeitä. Varsinkin Hatsumomo kiintyi pentuunsa syvästi, ja aikoi kasvattaa tästä hyvän seuraajan isälleen.

Koumen täytettyä puoli vuotta, lähti tämä isänsä ja äitinsä mukaan metsälle. He saivatkin pian saaliiksi peuran, ja alkoivat kuljettaa tätä laumalle. Nälkäinen karhu kuitenkin asettui kolmikon tielle, ja tappoi Tashikon Koumen ja Hatsumomon silmien edessä. Koume järkyttyi syvästi, ja pelkäsi niin paljon, ettei uskaltanut liikkua, vaikka suuri karhu syöksyi raivoissaan pentua. Karhu ehti iskeä Koumea kevyesti kylkeen, mutta Hatsumomo pelasti nartun hengen syöksymällä väliin. Koume päätti viimein ottaa jalat alleen, ja lähteä hakemaan apua lauman luota.

Pentu kuitenkin eksyi matkallaan. Se kadotti polun, joka johti lauman oleskelualueelleen. Hätääntynyt ja haavoittunut Koume itki ja vaelsi lohduttomasti ympäri metsää. Se ei tajunnut pysähtyä ja jäädä odottamaan apua, vaan vaelsi yhä syvemmälle metsään, aina vain kauemmas ja kauemmas laumansa ja äitinsä luota. Koume oli kuljeskellut myöhään yöhön asti jopa 50km päähän omasta laumastaan, ja nälissään ja väsyneenä asettui makaamaan suuren puun alle. Pentu nukahti heti, sillä oli rasittanut itsensä viimeiseen saakka.

Aamulla Koume heräsi, kun suuri metsästyskoira haisteli sitä. Narttu pelästyi, mutta rauhoittui heti, kun metsästyskoira esittäytyi Chingoksi ja kertoi olevansa ystävä. Pian metsästä ilmestyi myös koiran omistaja, ja Koume pelkäsi kuollakseen miestä, näkihän tämä ihmsien ensimmäistä kertaa. Chingo kuitenkin vakuutti Koumelle, että kaikki olisi hyvin, ja tämä tulisi kuntoon. Koume kertoi haluavansa vain kotiin, mutta Chingo kertoi, että Koume olisi pian kotona, ja narttu rauhoittui. Koume ei vielä ymmärtänyt, että hänet oli juuri otettu osaksi perhettä.


3 vuotta myöhemmin

Koume oli kotiutunut hyvin uuteen kotiinsa. Se oli ystävystynyt Chingon kanssa, ja näiden omistaja oli kouluttanut myös Koumesta kolmessa vuodessa taitavan ja hyvän metsästäjän. Yksikään jänis tai lintu ei ollut vielä onnistunut pakenemaan nopean ja ketterän Koumen hampaita. Nartun omistaja oli hyvin ylpeä koirastaan, ja Koume rakasti isäntäänsä.

Eräänä päivänä metsällä ollessaan, Koume lähti ajamaan takaa suurta rusakkoa. Narttu juoksi niin lujaa, että jätti omistajansa jälkeensä. Se ei huomannut muuta, kuin rusakon edellään. Koume pinkoi niin kovaa, kuin jaloista lähti, kunnes outo tuoksu sai sen pysähtymään.

Narttu tajusi törmänneensä villikoiralaumaan. Pelästynyt Koume ei tiennyt mitä tehdä, joten se yritti puolustautua. Koirat eivät olleet kuitenkaan vihamielisiä, vaan kertoivat olevansa Ohusta. Narttu kiinnostui ja kuuli noiden etsivän uusia sotureita joukkoonsa. Koume sai myös sattumalta kuulla äitinsä Hatsumomon elelevän Japanissa. Koume oli tavattoman onnellinen siitä, että Hatsumomo oli elossa. Narttu ei kuitenkaan suostunut lähtemään villikoirien mukaan, vaan tahtoi palata takaisin kotiin.

Illalla Koume ei saanut nukuttua. Se pyöri kopissaan ajatellen äitään lakkaamatta. Koumen oli pakko siirtyä ulkopuolelle haukkaamaan raitista ilmaa. Häkin kaltereiden välistä kuuta katsellessaan narttu muisteli, millaista olisi olla villi ja vapaa. Vaikka narttu pitikin rauhallisesta ja turvallisesta elämästään ihmisten luona, se tiesi, että sen sielu ja sydän tahtoivat takaisin luontoon. Chingokin tuli ulos omasta kopistaan, ja ihmetteli Koumen rauhattomuutta. Nartun kerrottua äidistään, ei vanha uros tuominnut naaraan ajatuksia. Oikeastaan Chingo vain kehotti Koumea seuraamaan omia vaistojaan, ja erityisesti sydäntään. Koume mietti hetken, kiitti Chingoa, ja loikkasi sulavalla hypyllä yli häkin seinämästä. Se hyvästeli vielä Chingon, ja katseli kyynelsilmin omistajansa mökin ikkunaa, kunnes katsomatta taakseen juoksi metsään. Koume otti suunnakseen Japanin.
Muutaman päivän matkattuaan narttu oli saapunut päämäärään. Se kuuli kaaoksesta, joka oli käynnissä koko Japanin koiralaumojen välillä ja alkoi hiukan pelätä. Koume tajusi, ettei osannut taistella tai puolustaa itseään juuri mitenkään, ja siksi se päätti suunnata Ohuun hakeakseen turvaa laumasta. Ehkä myös Hatsumomo olisi siellä.

Koume liittyikin Ohun sotureihin jo samana iltana, mutta ei löytänyt Hatsumomoa. Naaras kuitenkin jatkoi etsimistä ja harjoitteli samalla taistelemaan paremmin. Myöhemmin sodassa tämä törmäsikin Hatsumomoon, luullen tätä viholliseksi. Kaksikko ajautui taisteluun, mutta hetken päästä nämä tunnistivat kenen kanssa taistelivat, ja tajusivat viimein löytäneensä etsimänsä. Myöhemmin Koume liittyi Hatsumomon joukkoihin.TAISTELUTEKNIIKAT:

-Neji Ki
-Kuchu Sappo

-Warui Garasu [suom. särkynyt lasi] - Tekniikka on Koumen oma, jonka se on opetellut itse vasta hiljattain. Liike on aikalailla nimensä mukainen, sillä siinä narttu pyrkii viiltelemään uhriaan nopeasti, hiukan Kuchu Sappon tyyliin, mutta viillot ovat pieniä ja sen vuoksi kirvelevät todella kipeästi. Koume pyrkii viiltelemään uhriaan mahdollisimman paljon lyhyessä ajassa. Vaikka liike ei tapa tai vahingoita kovin pahasti, se voi saada vihollisen luovuttamaan, sillä kirvelevä kipu on useimmille liikaa. Tekniikka vie yleensä melko paljon voimia, sillä se suoritetaan nopeasti ja kovalla tempolla.


PELAAJA:Hopsufani

Hahmo (c) Untamed
Tiedot (c) Untamed" />" />
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Koume- Hatsumomon tytär
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Ohun lauma-
Siirry: