Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Kurotora - Vanha äkäpussi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Kurotora - Vanha äkäpussi   To Loka 17, 2013 4:34 am

KUROTORA
Lisänimet: Käärmeiden surma, Hornan hurtta

Rotu:Kai

Skp:Uros

Ikä:18v

Kotipaikka:Yamanashi-ken

Liittouma:Ohun soturit


Motto:"Jos ryttyilet, niin sinulla on kohta kuono rytyssä!"

OMINAISUUDET


Taito  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Voima  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Karisma  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 

Nopeus  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Kestävyys  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Älykkyys  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Puruvoima  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Kivunsietokyky  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Ketteryys  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Refleksit  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Tekniikat  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Vaarallisuus  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 

Puissa hyppiminen

Uimataito/sukeltaminen Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit

Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenULKONÄKÖ:Säkäkorkeus:56cm

Paino:29kg

Turkin väri:Musta brindle

Silmät:Ruskeat

Tuntomerkkejä:Oikean silmän kohdalla ristin muotoinen arpi

Kurotoralla on hyvin lihaksikas ja vankka ruumis. Se on kokenut kovia, mutta vain vahvistunut siitä. Jalat ovat hyvin vahvat, mutta eivät kestä enää yhtä paljoa rasitusta kuin ennen. Vaikka uroksella onkin hyvin vahva ponnistusvoima, niin vanhuus on myös verottanut siitäkin osansa. Silti Kurotoralla on vieläkin puhtia ja paukkuja taistellessa, ja sen kaiken kruunaava ja pettämätön ase ovat sen uskomattoman vahvat leuat ja purenta. Kurotora on rotumääritelmän mukainen, ja väritykseltään musta brindle. Oikea silmä kailla on puhjennut, ja sen kohdalla on ristinmuotoinen arpi.
LUONNE

Kurotora on Kain veljeksistä kaikkein äkkipikaisin ja ärein. Hän provosoituu helposti ja kieltäytyy pakenemasta missään tilanteessa. Kuten veljensäkin, hän arvostaa Beniä suuresti ja on aina valmis kuolemaan tämän puolesta. Kurotora on suorasanainen ja toisinaan hyvin arvaamaton. Kailla ei ole juuri lainkaan kärsivällisyyttä ja hermoja. Se vihaa vanhenemista ja saattaa suuttua verisesti jos joku mainitsee sanallakaan hänen vanhenneen. Kurotora on veljeksistä nuorin ja yleensä aina ollut se, joka on aiheuttanut ongelmia, mutta vastaavasti myös ajanut asioita spontaanisti eteenpäin. Kurotoran kanssa ei aina ole helppoa tulla toimeen, ja se osaa valittaa asiasta kuin asiasta. Silti kai on viisas ja kokenut niin elämässä kuin taisteluissakin. Kai onkin hyvin sisukas ja äärettömän itsepäinen asiassa kuin asiassa.

Veljiään ja jälkeläisiään Kurotora rakastaa enemmän kuin mitään muuta ja sietää ainoastaan noilta pientä huulenheittoa häntä kohtaan. Koskaan Kurotora ei kuitenkaan epäröi antaa selkäsaunaa, jos joku nuori nulikka hyppii silmille tai muuten vain aukoo päätään. Kain mielestä nuorempien pitäisi osoittaa kunnioitusta vanhempiaan kohtaan, ja siksi saattaa katsoa hiukan pahasti henkilöitä, jotka eivät tätä tee. Kurotora kunnioittaa Giniä, Johnia ja Akamea syvästi, samoin myös muita suuressa taistelussa mukana olleita tovereitaan. Näitä kohtaan se osoittaa myös nöyryyttä ja uskollisuutta.

Kurotora kaipaa toisinaan hiukan apua, mutta heikkouttaan se ei tuo esille millään tavalla, vaan pyrkii peittelemään sitä viimeiseen saakka. Vaikka tämä vanha äkäpussi onkin toisinaan kuin myrskyn merkki, niin löytyy kaista myös lämmin ja ystävällinenkin puoli.

MENNEISYYS (c)Gingapedia:

Kurotora syntyi viisipäiseen pentueeseen, mutta omistaja piti pennuista vain kaksi ja hylkäsi loput alle kolmen kuukauden ikäisinä laatikossa Fuji-vuoren juurelle.

Neljäntenä päivänä suuri käärme tuli pentujen laatikon luo, havitellen heistä ateriaa. Yhteisvoimin veljekset tappoivat käärmeen ja söivät sen.

Seitsemäntenä aamuna näätä hyökkäsi laatikossa nukkuvia pentuja kohti. Akatora huusi veljiään hereille ja varoitti vaarasta, mutta Kurotora ei ehtinyt herätä täysin. Hän jäi näädän hampaisiin ja menetti oikean silmänsä. Hän olisi myös menettänyt henkensä, ellei tanskandoggi Ben olisi juossut paikalle ja ajanut näätää pois. Ben hoivasi Kurotoraa ja tarjosi pennuille fasaanin. Ennen lähtöään hän kehotti pentuja toimimaan yhdessä sekä taistelemaan, tappamaan ja syömään vastaantulevat pedot.

Muutaman päivän aikana pennut oppivat löytämään ruokaa ja tulivat tarkkaavaisemmiksi. Kymmenentenä päivänä väsyneiden pentujen tarkkaavaisuus kuitenkin herpaantui hetkeksi, jolloin näätä hyökkäsi uudestaan ja sieppasi Chūtoran. Veljekset onnistuivat yhteisvoimin tappamaan pedon, jolloin taistelun nähnyt Ben ymmärsi, ettei hänen tarvitsi kantaa enää huolta Kain veljeksistä.

Ohun sotureihin liittyminen

Ginin lauman kohdatessaan tiikeriveljekset haluavat puolustaa reviiriään ja hyökkäävät Benin kimppuun, kun tämä haluaa niiden liittyvän laumaansa. Gin käy Kurotoran kimppuun ja Kurotora päättää tehdä selvää mokomasta pennusta. Gin osoittautuukin melko nopeaksi, eikä Kurotora saa iskettyä hampaitaan pentuun. Kurotora seuraa Giniä järvelle ja seuraavaksi Kurotora löytääkin itsensä veden pinnan alta hukkumaisillaan. Kurotora kuitenkin selviää, vaikka nielikin hieman vettä. Akatora kertoo hänelle, että he olivatkin tapelleet vanhaa ystävää vastaan, ja Kurotora muistaa Benin ja sen, kuinka tämä oli pelastanut hänet. Niin tiikeriveljeksetkin päättävät kiitollisuudenvelassa liittyä laumaan.

Akatora kertoi Benille Mossista, joka oli useaan otteeseen pyytänyt veljeksiä liittymään joukkoihinsa, ja jonka kanssa heillä oli ollut paljon erimielisyyksiä alueiden rajoista. Veljekset halusivat selvittää välinsä Mossin kanssa ennen lähtöä Yamanashista, ja Ben suostui lähtemään heidän mukaansa. Mossin luona villikoirajoukot taistelivat, mutta pääsivät lopulta sopuun, jolloin myös Moss päätti liittyä Ōun sotureihin.

Myöhemmin Wakayamassa, Kain veljekset uivat Ginin johtaman pienen ryhmän mukana Shikokulle etsimään taistelukoiria joukkoonsa. Veljekset saivat Giniltä tehtävän käydä suostuttelemassa Musashi mukaansa. Veljesten neuvottelutaidot eivät kuitenkaan riittäneet, ja koirat joutuivat palaamaan Ginin luokse tyhjin käsin. Matkalla veljekset huomasivat, että heitä seurataan. Billin johtama suuri vuoristokoirajoukko alkoi jahdata heitä ja Akatora käski veljiään juoksemaan. Kurotora ei kuitenkaan tahtonut paeta ja kääntyi kohtaamaan viholliset, jolloin kaikki kolme jäivät vihollisjoukon keskelle. Vain Akatora onnistui pakenemaan.

Kurotora ja Chūtora vietiin vangeiksi Billin vuoristotemppelille, jossa heidät haudattiin kaulaansa myöten maahan. Gin saapui myöhemmin auttamaan veljeksiä, jolloin he yrittävät varoittaa siitä, että kyseessä on ansa. Myös muut Ōun soturit, Musashi ja 20 taistelukoiraa tulivat apuun, jolloin Sniper tarttui Kurotoraa kaulasta ja uhkasi tappaa hänet. Musashi ja muut eivät voineet tehdä muuta, kuin irroittaa otteensa vastustajistaan. Silloin Bill saapui paikalle ja iski Sniperin irti panttivangistaan. Gin voitti kaksintaistelun Sniperiä vastaan, jolloin vangit vapautettiin ja Bill liittyi Ginin ryhmään.

Myöhemmin Kain veljekset seurasivat Ginin ryhmää taisteluun Mutsun neljää valtiasta vastaan. Taistelun päätyttyä armeija palasi takaisin Ōuun, valmiina Suureen taisteluun.Suuri taistelu

Kurotoralla ja hänen veljillään on suuri osa taistelussa Akakabutoa vastaan. Riki on määrännyt tiikeriveljekset johtamaan toista joukkoa hyökkäämään yhteen karhulinnoitukseen. Veljekset onnistuvat tappamaan linnoituksen karhut. Kaikki linnoitukset on pian saatu kaadettua, ja koirat hyökkäävät Akakabuton ja tämän apureiden kimppuun. Tiikeriveljekset ja Hakurō hyökkäsivät saman karhun kimppuun, ja heille tuli pientä kiistaa, sillä kaikki väittivät itse tappaneensa karhun.
Ratkaisutaistelussa Riki jakoi joukkonsa iskuryhmiin. Kain veljekset johtivat ryhmien 4-6 hyökkäystä ja tuhosivat heidän kohteenaan olleen linnakkeen.

Veljekset yhdistyivät Ginin johtamaan armeijaan, joka hyökkäsi Mosan linnakkeeseen. Kurotora oli yksi koirista, joka sukelsi lampeen etsimään sinne Mosan mukana vajonnutta Benizakuraa.

Suuren taistelun loppupuolella Chūtoran ja Kurotoran taistelutahto nousi ennennäkemättömäksi, kun he raivostuivat Akakabutolle tämän tapettua Akatoran.Sudet

Kurotora ja osa Ōun sotureista lähtee etsimään Crossia, joka on joutunut susien kidnappaamaksi.

Kun koirat lähestyvät Reiman palatsia, Kurotora taistelee koirasoturi Hyakkigaa vastaan ja voittaa hänet. Palatsin luona Kurotora haastaa sen vartijan, Raigan, jotta hänen ystävänsä pääsisivät sillä välin sisälle. Kurotora on hävitä taistelun, mutta silloin Moss, Hakurō ja Mutsun neljä valtiasta tulevat hänen avukseen.

Myöhemmin Kurotora saa Ran-soturin aseman, sillä hän voitti Hyakkigan ja oppi tämän erikoishyökkäyksen, Ran Daryushin-Battōgan.

Kurotora lähti muiden kanssa Hokkaidoōn, taisteluun Gaian Imperiumia vastaan. Kurotora selviää taistelusta ja palaa muiden kanssa Ōuun.

Chōmon no Tabi

Ōun soturit lähtevät eri puolille Japania viemään surunvalittelut Suuressa taistelussa kaatuneiden omaisille.

Kurotora kulkee Johnin ja Akamen mukana. Hän saa Johnin ärsyyntymään hieman myötätunnottomalla asenteellaan. Kolmikko suuntaa kohti Musashin provinssia, jossa heidän kuuluisi tavata Ginin ryhmä.

Kurotoran ryhmä tapaa Smithin ja Chūtoran Kōzukessa. He saavat kuulla tyrannimaisen Muramasan hallitsevan Musashia. He lähtevät joukolla, Zackin lauman avustuksella, päihittämään Muramasan. Rauhan palattua alueelle Ōun koirat jatkavat surunvalittelumatkaansa.

Ginga Densetsu Weed

Kurotoralla on kolme pentua, Kagetora, Nobutora ja Harutora. Hän huolehtii myös edesmenneen veljensä Chūtoran pojista, Shiguresta, Dodosta, Burusta ja Shōjista. Vaikka iäkäs onkin, Kurotora on silti säilyttänyt rääväsuisen ja jääräpäisen luonteensa ja hänellä on yhä sama taistelijaluonne kuin nuorenakin, eikä pakeneminen tule kuuloonkaan.

Kurotora elää veljenpoikiensa kanssa Kōfussa, kunnes Kagetora, Ken ja George saapuvat kertomaan Hōgenin valloitusaikeista ja Ginin pojasta, Weedistä.

Kurotora lähtee veljenpoikineen puolustamaan Vuorilinnaa Hōgenin pikkuveljen, Genban, joukkoa vastaan. Hän käskee veljenpoikiaan hakemaan apua Mutsusta ja aikoo itse taistella ja kuolla taistelussa Genban suurta armeijaa vastaan. Akame tulee kuitenkin paikalle ja vetää Kurotoran mukanaan Kotobuki-jokeen. Kurotora raivostuu Akamelle ja pelkää veljenpoikiensa puolesta. Myöhemmin häntä kohtaa suuri suru, kun hän löytää Shōjin, Dodon ja Burun ruumiit. Kurotora vannoo kostoa ja suuttuu Akamelle, kun tämä ei päästä Shigurea mukaan taisteluun ja kostamaan Genballe.

Myöhemmin Kurotora yrittää pudottaa Hōgenin jyrkänteeltä, mutta epäonnistuu ja putoaa itse. Hän kuitenkin selviää pudotuksesta hengissä ja on valmis haastamaan Hōgenin uudelleen. Hän seurasi sivusta Weedin ja Hōgenin kaksintaistelua ja taistelun päätteeksi kehui Weedin sitkeyttä ja kunnioitti Ginin päätöstä luovuttaa asemansa pojalleen.

Hōgenin kuoltua, Kurotora jää Ōuun. Hän on yksi koirista, jotka Sasuke hakee taisteluun Shōgunia vastaan, mutta taistelu päättyy pian heidän tultua paikalle. Kurotora osallistuu myös Ginin johdolla taisteluun Venäjän sotakoiria vastaan.TAISTELUTEKNIIKAT

-Ran Daryushin-Battōga

Hyökkäyksessä tehdään erikoista "käärmemäistä" liikettä, jolloin vastustajan on vaikea hahmottaa hyökkääjän liikerata ja tällöin isku on vaikeampi väistää. Hyökkäyksen lopussa isketään hampaat vastustajan kurkkuun, jolloin luikertelu liikkeestä tuleva liikerata antaa puremaan voimaa ja repii kohteen kurkun auki. Täydellisesti onnistuessaan uhri melko varmasti kuolee. (tiedot liikkeestä Isissolta)

-Neji Ki
Hyökkäys, jossa koira puree hyökkäyksensä kohdetta ja tekee samalla pyörivää liikettä.

-Neck The Killing

-Sezo Saō
Liikkeessä koira tarraa vastustajan kurkkuun, ja puree niin tiukasti kuin vain pystyy. Kurotoran puruvoimalla liike on tappava, mikäli se jatkuu kauan. Liikkeessä purraan niin kauan, että vihollinen menettää henkensä tai menee tajuttomaksi. Vastustajasta pidetään itsepintaisesti kiinni, yritti tuo tehdä mitä tahansa. Jos liikkeen tekijä kuolee kesken liikkeen, niin kouristuksenomaisesti hampaat tiukentavat otettaan ja jäävät purevaan asentoon, vaikka tekijä oliskin jo kuollut. Tämä taas aiheuttaa sen, että vastustaja joko tukehtuu, tai tappaa itsensä repiessään toisen hampaat irti kurkustaan.
PELAAJA: Untamed
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Kurotora - Vanha äkäpussi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Ohun lauma-
Siirry: