Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Don - Valkoinen valonvälähdys.

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Unknownsoldier

avatar

Viestien lukumäärä : 499
Join date : 04.03.2014
Paikkakunta : Kouvola,Lehtomäki

ViestiAihe: Don - Valkoinen valonvälähdys.   To Syys 25, 2014 5:27 am
Nimi:Don
Skp: Uros
Ikä: 4v
Rotu: Kishu

Kotimaa: Japani
Liittouma: Paholaiskaksoset


Motto:OMINAISUUDET


Taito  * * * *
Voima  * * * *
Karisma  * *
Nopeus * * * * *
Kestävyys  * * * *
Älykkyys  * * * * *
Puruvoima  * * * * *
Kivunsietokyky  * * *
Ketteryys  * * * *
Refleksit  * * *
Tekniikat  * * * * *
Vaarallisuus  * * * *
Puissa hyppely * * *
Metsästystaito  * *
Uimataito  * * * *

Aistit
Näkö  * * * *
Kuulo  * * *
Haju  * * * * *


ULKONÄKÖ


Säkäkorkeus: 51cm
Paino: 24kg
Turkinväri: Valkoinen
Silmien väri: Ruskea
Tuntomerkit Sininen kaulapanta

Donin ruumiinrakenne ja ulkonäkö vastaa hyvin tavallisen kishun ulkonäköä. Sen turkin valkoinen väri on hyvin tavanomainen kishulle, ja karva on tiheää ja laadultaan melko karheaa. Turkki suojaa hyvin kylmälläkin säällä.
Uros on lihaksikas ja vahvannäköinen ulospäin. Sen jalat ovat kestävät ja joustavat, mikä mahdollistaa liikkumisen monipuolisessa maastossa. Vaikka uros onkin vahva, sen keho on myös taipuisa ja notkea, minkä vuoksi kishu on kaukana kömpelöstä.
Hampaat Donilla ovat terävät, ja leuat vahvat, mikä mahdollistaa lujan tarttumisen mm. viholliseen ja aiheuttaa pahaa jälkeä taistelutilanteissa vastustajalle. Katse Donilla on yleensä melko neutraali ja rauhallinen, josta ei voi lukea mitään, mutta taisteluissa kishun katse voi saada vahvankin soturin pelkäämään. 


LUONNE


Ulospäin Don on hyvin rauhallisen ja tyynen oloinen. Sen tunteista ja ajatuksista on hyvinkin vaikeaa usein ottaa selvää, sillä kishu osaa piilottaa ne lukemattoman katseensa taakse paremmin kuin moni muu. Rauhalliseen olemukseen sopii äärimmäisen hyvin Donin kylmähermoisuus, jonka avulla uros kykenee toimimaan haastavassakin tilanteessa täysin johdonmukaisesti ja harkitusti.

Suuttuessaan kishu on kuitenkin kuin täysin toinen uros. Se on täysi mielipuoli, eikä kykene hillitsemään itseään ja raivoaan. Donin hampaiden tielle joutuvat kokevat yleensä varman kuoleman, sillä suonissa virtaava adrenaliini yhdistettynä lihasvoimaan on usein liian suuri vastus viholliselle. Veren makuun päästessään kishu ei lopeta, ennen kuin on saanut toisen hengiltä. Taisteluissa Don ei kaihda keinoja päästäkseen tavoitteisiinsa, ja onkin hyvin häikäilemätön. Koskaan uros ei epäröi tappaa vihollistaan, olipa tämä sitten pentu tai vanhus, eikä kishu jakele armoa kenellekään. Donilla on myös sana hallussa, ja se osaa manipuloida ja ärsyttää vihollistaan, ja näin ollen heikentää tuon keskittymistä ja parantaa omaa asemaansa taistelussa.

Don on itsenäinen ja siksi se ei omista kovin monia ystäviä, johtuen myös osittain siitä, että tämä kuuluu Paholaisten laumaan. Kishu on taitava ja vahva soturi, minkä takia se erottuu edukseen tavallisten rivisotilaiden joukosta. Moni samaan laumaan kuuluva pelkääkin Donia, eikä helposti asetu tämän tielle jos ei ole pakko. Don on uskollinen johtajalleen, onhan se palvellut samassa laumassa jo Doragon ajoista lähtien. Tästä huolimatta uros on lojaali vain ja ainoastaan niille, jotka sen ansaitsevat.


MENNEISYYS

Don syntyi synkkänä helmikuisena aamuna seitsemänhenkiseen pentueeseen. Pentujen äiti oli sievä kishunarttu joka oli karannut kotoaan ja ihastunut heti Damoniin, Donin isään. Kaksikko vietti aikaa paljon ja seurauksena olivat pennut. Don oli pennuista vanhin, rohkein ja uteliain. Muiden leikkiessä Don änki leikkeihin mukaan ja oli ehkä hieman liian kovakourainen. Damon näki heti Donin taidot ja alkoi kouluttaa tästä mielipuolista tappajaa. Koulutus oli kuitenkin aivan liian rankkaa ja pienen pennun koulutus jämähti paikoilleen ja tästä suivaantuneena Donin isä jätti pennun ihmisten pihalle. Uros ei vielä ollut saanut nimeä, ja se nimettiinkin Doniksi. Villistä pennusta ei kuitenkaan ollut koiraksi ja vuoden vanhana se tappoi perheen toisen koiran ja karkasi. Se suunnisti takaisin vanhempiensa luokse. Jälleennäkeminen oli toivottu kummaltakin taholta. Damon alkoi kouluttaa Donista tappajaa, tällä kertaa onnistuneesti. Donista oli tullut kylmähermoinen ja erittäin älykäs. Kerran Don oli isänsä kanssa kävelyllä. Damon testasi pentunsa kykyjä ja uskotteli tälle että se aikoisi tappaa Donin äidin. Don vain virnisti ja tappoi isänsä ja lähti köplöttelemään äitinsä luokse. Mitään sanomatta Don raiskasi äitinsä ja löi tämän tajuttomaksi.

PENNUT

Donin ja sen oman äidin pennut syntyivät kevätaamuna. Don oli menossa äitinsä luokse ja alkoi kuulla pentujen ulinaa. Paikallepäästyään oli liian myöhäistä, Donin äiti oli tappanut kaksi urospentua ja säikähti Donin raivoa. Uros tappoi äitinsä ja ei edes itkenyt.

Doragon joukot ja nykyaika

Melkein heti äitinsä tapon jälkeen uros liittyi Doragon joukkoihin. Nykyään se palvelee uskollisesti Harakiria.

TAISTELUTEKNIIKAT

Ha ni shipõi dâgeki: Donin oma tekniikka. Iskussa Don hyödyntää nopeuttaan ja järkyttävän teräviä hampaitaan yhdessä. Iskussa hyökkääjä juoksee salamannopeasti kohti vastustajaa, ja viiltää tätä nopeasti kohtiin, jotka ovat koiralle tärkei. Aina ei kuitenkaan tarvitse osua tärkeisiin kohtiin, mutta se olisi suotavaa. Viiltojen jälkeen vastustaja ei huomaa kuin pintanaarmut, eikä tunne kipuja. Vasta parin sekunnin jälkeen haavoista alkaa purskuamaan verta ja yleensä uhri tuntee haavoissaan kovaa kipua. Jonkin ajan kuluttua uhri kuolee verenhukkaan. Don käyttää tekniikkaa vain harvoissa tapauksissa, sillä liikkeessä joudutaan käyttämään nopeutta käsittämättömän paljon, ja se kuluttaa voimia.
-Neji Ki
-Kuchu sappo
- Nose twist
-Force
Donin oma liike. Liikkeessä hyökkääjä viiltää vastustajaabsa ensin lapaan ja tarttuu sitten tätä takajalasta ja alkaa hakkaamaan tämän päätä kovalla voimalla maahan. Aiheuttaa pahoja vammoja.

Pelaaja:Unknownsoldier
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Don - Valkoinen valonvälähdys.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Paholaisten lauma-
Siirry: