Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Achilles - Hiroshiman Herra ja Harakirin Alainen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Kiwi

avatar

Viestien lukumäärä : 25
Join date : 13.08.2014
Ikä : 22

ViestiAihe: Achilles - Hiroshiman Herra ja Harakirin Alainen   Ma Syys 15, 2014 12:36 pmNimi: Achilles
Japaniksi: アキレス
Kutsumanimi: Achilles
Lausutaan: Akillis
Merkitys: Ei suorasanaista merkitystä. Achilles oli suuri soturi Antiikin Kreikan myyteissä, joten Achillesin Kreikkalaiset omistajat nimesivät pennun suuren soturin mukaan.

Ikä: 6 vuotta
Sukupuoli: Uros
Laji: Susikoira
Rotu: Susi X Saksanpaimenkoira

Motto: "En voi luvata sinulle mitään."
Liittoutuma: Oma Lauma, Harakirin Lauma
Lauma: Hatakirin lauma, Hiroshiman Jengi (Oma Lauma)
Lauman Koko: 75 Koiraa/Sutta (Hiroshiman Jengi)
Asema: Johtaja (Hiroshimalaisille)

Ulkonäkö: Achilles on väriltään ruskea. Sillä on hiekanväriset merkinnät jaloissa, vatsassa, hännässä ja kasvoissa. Sillä on taivaansiniset silmät. Achillesin tuntee parhaiten sen silmäänpistävistä arvista sen kasvoissa ja revenneestä oikeasta korvasta. Sen korvat on pystyt, Vn muotoiset. Sen häntä on pitkä ja susimainen ja sen runko on roteva ja lihaksikas. Vaikka Achilles on jo aikuinen, sillä on silti epänormaalin suuret tassut, mutta niistä on kuitenkin paljon apua. Sillä on pitkät jalat joista on paljon hyötyä nopeudessa.


Säkäkorkeus: 68kg.
Paino: 45kg.

Luonne: Luonteeltaan uros on neutraali. Mutta joskus uros nähdään hiukan kierona ja viekkaana uroona. Achillessiin ei voi noin vain luottaa, ja se yleensä valehtelee monesta asiasta. Achilles ei luota keneenkään muuhun kuin seitsemänkymmeneenviiteen seuraajaansa. Achilles on myös tunnettu raivokkaasta taistelutavastaan. Taistelussa uroon vihaa ja tappamisenhalua ei pysäytä kukaan. Koviksen maskin alta kuitenkin löytyy urhea ja ystävällinen sielu. Achilles on kuitenkin ystävällinen vain laumalaisiaan kohtaan, muiden täytyy kestää agressivistä valehtelijaa.

Menneisyys:
Achilles syntyi kahden veljensä kanssa Hiroshiman kaupungissa. Pentujen isä oli villi susi ja niiden äiti oli erään kreikkalaisen perheen lemmikkikoira. Perheen suureksi suruksi pentujen äiti ja Achillesin kaksi veljeä menehtyivät viikkoa myöhemmin. Achilles oli ainoa koira jäljellä perheessä joten ihmiset rakastivat pentua paljon. Achilles eli rauhallista elämää ensimmäisen vuoden ajan, mutta vuoden ikäisenä Achilles kohtasi koiralauman metsässä. Tästä laumasta tulisi myöhemmin Achillesin johtama 'Hiroshiman Jengi'. Achilles halusi villikoirien mukaan, joten joukon johtaja, tanskandoggi Satoshi otti Achillesin mukaan. Nuori susikoira eli lauman kanssa seuraavan vuoden ajan. Tuon vuoden aikana Satoshi opetti Achillesille oman tekniikkansa. Tekniikan nimi oli Bakudan, ja nykyään vain Hiroshiman Jengiläiset ja Achillesin jälkeläiset voivat oppia täyden tekniikan.

Kun Achilles oli kaksivuotias, Satoshin aseman varasti kiero susiuros nimeltään Kurokage. Kurokage tappoi Satoshin kaikkien edessä ja uhkasi kaikkia jotka vastustivat häntä. Achilles oli kuitenkin suuttunut ja niimpä se kävi Kurokagen kimppuun. Ensin, Kurokage otti ohjat ja se yritti sokeuttaa Achillesin. Sen takia susikoiralla on monia arpia kasvoissaan. Ne ovat Kurokagen jälkeä. Sitten Achilles suoritti Bakudanin ja tappoi Kurokagen. Achilles valittiin uudeksi johtajaksi, ja uros suostui mielellään. Achilles seurasi samaa polkua kuin Satoshi, pitäen hyvää huolta alaisistaan.

Viisivuotiaana, Achilles sai kuulla Ohun ja Harakirin välisestä sodasta. Uros päätti pysyä poissa kahden lauman sodista ja niimpä se jatkoi elämää Hiroshimassa. Myöhemmin Ohusta saapui sotureita kyselemään jos Hiroshimalaiset haluaisivat liittyä riveihinsä. Achilles kieltäytyi, mutta sanoi auttavansa jos asiat menisivät todella huonosti. Sitten, Harakirin soturit tulivat Hiroshimaan, kysymään samaa asiaa. Achilles kieltäytyi ja lauman ryhmänjohtaja haastoi uroon kaksintaisteluun. Achilles voitti käyttämällä Bakudania ja Harakirin joukot perääntyivät. Achilles sitten päätti että ei sittenkään auttaisi Ohulaisia tai Paholaisia koska muiden sodat eivät olleet hänen asiansa. Achilles elelee nykyään Hiroshimassa, vuorien herrana, pois muiden tieltä. Mutta hän pääsi auttamaan Harakirin eturiviin, hänen ja Harakirin välisen kaksintaistelun jälkeen.

Taistelutekniikat
Bakudan - (suom. Pommi) on vain Hiroshiman Jengin käyttämä liike. Hyökkääjä juoksee ylös, korkealle puuhun. Sieltä se ponnistaa ja käyttä vauhtia ja omaa painoaansa hyväkseen, syöksyen vastustajan päälle. Tarkoitus on painollaan murskata luita, tai pureutua syvälle lihaan. Liike ei toimi jos vastapuoli siirtyy pois alta tai seuraa hyökkääjää ylös puuhun.

Kuchu Sappo
Neji Ki
Neck The Killing
Swing Circle

Ominaisuudet
Voima: *****
Taito: ****
Karisma: *
Nopeus: ****
Kestävyys: ****
Älykkyys: *****
Puruvoima: *****
Kivunsietokyky: ****
Ketteryys: ***
Refleksit: ***
Tekniikat: ****
Vaarallisuus: *****
Puissa Hyppely: *****
Uimataito: ****
Sukeltaminen: **
Metsästystaito: ****

Aistit:
Näkö: ****
Kuulo: ***
Tunto: ***
Maku: ***
Haju: ****

Pelaaja: Kiwi
Hahmo (C) Kiwi
Kuva (C) Shiho

_________________
The Spririt Of The Kai Warrior
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Achilles - Hiroshiman Herra ja Harakirin Alainen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Paholaisten lauma-
Siirry: