Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Bobcat - Imperiumin uusi keisari

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Bobcat - Imperiumin uusi keisari    Ke Elo 13, 2014 3:47 amNimi Bobcat ボブキャット

Lähtöisin: Hokkaido

Skp: Uros

Rotu: Susi

Motto:"Hampaideni kautta on kulkenut monen viimeinen matka. Sinä olet seuraava."OMINAISUUDET:

Taito  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Voima  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  

Karisma   Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Nopeus  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  

Kestävyys  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Älykkyys  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Puruvoima  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  

Kivunsietokyky  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Ketteryys  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Refleksit  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Tekniikat  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Vaarallisuus  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Puissa hyppiminen Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Uimataito/sukeltaminen Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Metsästystaito Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Aistit

Näkö Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heavenULKONÄKÖ:

Väritys:Valkoinen, selässä mustia raitoja ja kasvoissa mustia pilkkuja

Tuntomerkit: Parhaimmat tuntomerkit pilkut kasvoissa.

Paino:40kg

Säkäkorkeus:78cm

Bobcat on suuri ja vahvannäköinen susi. Sillä on pitkät ja jäntevät jalat, ja lihaksikas, kestävä ruumis. Rinnan lihaksisto erottuu hyvin ja paksu nahka kestää hyvin iskuja ja puremia. Koostaan ja lihaksistaan huolimatta on Bobcat melko ketterä, eikä se jää muiden jalkoihin taisteluissa.
Bobcatin parhain ase ovat sen pitkät ja terävät hampaat, jotka pureutuvat vahvan puruvoiman ansiosta syvälle vastustajan lihaan. Uroksen leukalihaksisto on hyvin harjaantunut ja uros osaa käyttää hampaitaan hyvinkin taitavasti.
Bobcatilla on kellertävät silmät, joissa on usein pistävä ja uhkaava katse. Uros heijastaa paljolti sielustaan katseensa välityksellä, eikä monilla ole hermoja katsoa tätä suoraan silmiin kovin kauaa.
Suden turkki on puhtaanvalkoinen mustin merkein. Karva on karheaa ja jäykkää, sekä tiivistä. Häntä on tuuhea ja pitkä. Muualla kehossaan sudella ei juurikaan pidempää karvaa ole. Kokonaisuudessaan uros on siis vahva ja pelkoa herättävä vastus kenelle tahansa.LUONNE

Bobcat on tyypillinen Imperiumin susi; aggressiivinen, häikäilemätön ja kunnianhimoinen. Gaiaan verrattuna Bobcatilta löytyy kuitenkin rutkasti enemmän kärsivällisyyttä ja järjestelmällisyyttä, mikä parantaa sen asemaa uutena keisarina. Vihollisilleen Bobcat ei jakele armoa, eikä ole laumatovereitaankaan kohtaan kovin anteeksiantavainen. Gaian tavoin susi ei kuitenkaan pura kiukkuaan tappamalla sotilaitaan, vaan rankaisee sotureitaan vain tarvittaessa. Näin uros pyrkii pitämään soturiensa arvostuksen itsellään, ja Bobcatille jokainen henki on arvokas.

Bobcat on tovereilleen luotettava ja uskollinen johtamalleen Imperiumille. Vaikka aikoinaan uros jättikin Gaian joukot hetkellisesti, niin kyseessä oli vain suunnitelma saada Imperiumista entistäkin vahvempi syrjäyttämällä Gaia. Bobcat tahtoo tuhota Monarkian tieltään ja on siirtänyt tappolistalleen myös Ohun. Bobcat kuitenkin toivoo Ohun päävihollisten tuhoavan paratiisin ja näin ollen pääsevänsä ylimääräisestä riesasta likaamatta Imperiumin soturien tassuja. Bobcat on nyt ottanut Imperiumin päätavoitteeksi suistaa Monarkian johtaja vallastaan, ja kokoaakin siksi uusia ja vanhoja sotureita kokoon Gaiaa päättäväisemmin. Niskoittelijat saavat tuntea tuoreen keisarin vihan, mutta uskolliset ja nöyrät palvelijat palkitaan. Bobcat käyttääkin "keppiä ja porkkanaa" pitääkseen vaikutusvaltaansa yllä. Hieman mystinen, "sumuverhon" takana piileskelevä susi saattaa toisinaan jättää joitain asioita arvailun varaan, ja pysyttelee hiukan etäisenä muita kohtaan. Tästä syystä Bobcat osaakin olla pelottavan arvaamaton.

Vastustajana Bobcat on pelottava. Sen taito ja voima yhdistettynä älykkyyteen on koitunut monen kohtaloksi. Bobcat ei kaihda keinoja saadakseen haluamansa, ja siksi oikeudenmukaisuus niin johtamisessa kuin taistelussakaan ei tule kuuloonkaan. Uros on sitkeä ja periksiantamaton, ja sopii siksi hyvin Imperiumin kaltaisen lauman johtajaksi. Itsepäinen ja määrätietoinen Bobcat ei anna kenenkään asettua tielleen mistään hinnasta.


MENNEISYYS

Bobcat kuului kahdeksaan pimeyden koirasoturiin. Uskomuksen mukaan he luovat yhdessä mahdin, jota mikään ei voi pysäyttää. Koirasoturien tehtävä on suojella susien sukua, ja heillä kaikilla on hallussaan oma battouga-tekniikkansa.

Uros pääsi pentuna Imperiumin kouluttajan, Jugan oppeihin. Koulutus oli rankka ja nuorelle pennulle lähes ylivoimainen. Mutta ilman Jugaa, ei Bobcatista olisi koskaan tullut sen kaltainen kuin se on tällä hetkellä. Uros oppi paljon voimaa, taitoa ja älykkyyttä vaativia taitoja ja opetteli jo varhain hyödyntämään niitä käytännössä.

Bobcatin kasvaessa Gaia valitsi hänet ja seitsemän muuta pimeyden koirasotureiksi. Juga koulutti nuorista susista entistäkin vaarallisempia ja taitavampia, ja Bobcat oppi nopeasti oman erikoishyökkäyksensä. Jo nuorena uros oli pelottava vastus ja Bobcatin motivaatio vain kasvoi kasvamistaan, kun harjoitukset tuottivat tulosta.


Monarkian ja Imperiumin sodat

Imperiumi koki ensimmäisen valtavan tappionsa Monarkiaa vastaan, kun Ohu taisteli Reiman rinnalla, ja yhteisvoimin he melkein onnistuivat tuhoamaan Gaian laumoineen. Imperiumi joutui vetäytymään pitkäksi aikaa taisteluista, hioakseen uusia suunnitelmia. Gaian onnistui kerätä lisää sotureita ja he kävivätkin pariin otteeseen sotaa Monarkiaa vastaan, mutta ikävä kyllä ne eivät tuottaneet sellaista tulosta, jonka Imperiumi olisi tahtonut. Tämän seurauksena päätti Bobcat ottaa ohjat viimein omiin käsiinsä ja perusti Uuden Imperiumin.

Bobcat ryhtyi niin sanotusti petturiksi yhdessä Thousand Dragonin ja muutaman muun Imperiumin soturin kanssa. Heidän onnistui soluttautua Monarkiaan esitettyään noiden ystävää, ja onkimaan paljon tietoja Reimasta ja Hyomasta, sekä Monarkian tavoista suunnitella ja taistella. Kun Gaia viimein hyökkäsi, Bobcat taisteli Imperiumia vastaan Monarkian rinnalla pitääkseen yllä rooliaan. Oletettavasti loppuratkaisua taistelulle ei tullut, kun molemmat osapuolet joutuivat lopettamaan ja Gaia vetäytyi takaisin maanalaiseen luolaansa.

Myöhemmin Bobcat palasi "pettureineen" takaisin Imperiumiin, ja sai Gaian vihat niskaan. Uros ei ollut kuitenkaan tyhmä, sillä se tiesi, että Gaia menettäisi paljon, jos tappaisi heidät. Siksi Bobcat tovereineen sai anteeksi, mutta koskaan Gaialle ei paljastunut todellista syytä Uuden Imperiumin muodostukseen. Bobcat päätti odottaa ja antaa vallankumouksen pikkuhiljaa kyteä pinnan alla uusien soturien myötä, ennen kuin syrjäyttäisi Gaian.

Eräänä aamuna Imperiumi sai kuitenkin suuren suruviestin; Gaia oli kuollut vanhuuteen yön aikana. Koko Imperiumi meni pois tolaltaan, ja sekasorron keskellä Bobcat näki tilaisuutensa tulleen, ja ansaittua vaikutusvaltaansa hyödyntäen julisti itsensä uudeksi keisariksi. Tätä vastustettiin Imperiumissa kauan, ja vastustetaan osittain edelleen, mutta päivä päivältä Bobcat on todistanut paremmuuttaan ja pyrkii tekemään niin jatkossakin. Vaikka toistaiseksi Bobcat joutuukin hallitsemaan Gaian tavoin pitkälti pelolla, niin uros haluaa myös osoittaa johtajan taitojaan ja ansaita sotureidensa kunnioituksen. Bobcat nimittäin tietää, ettei pelkällä pelolla ja uhkailulla saa juuri mitään aikaiseksi.


TAISTELUTEKNIIKAT

-Zetsu Tenrou Battouga - Kaikessa hiljaisuudessa ja Jugan kouluttamana Bobcat opetteli Gaian käyttämän erikoistekniikan, battougan. Suden suorittamana tekniikan teho on tavalliseen koiraan verrattuna melkein kaksinkertainen, vaikka muuten tekniikka ei ole millään tavalla sen kummempi.
-Retsu Genmu-Battōga - Liike on hyvin Zetsu Tenrou Battougan kaltainen, mutta liikerata on päinvastainen. Siinä suorittaja on kohtisuoraan vastustajaansa ja pyörii rengasmaisesti ilmassa. Liike vahingoittaa vastustajaa kuolettavasti tai vähintään erittäin vakavasti, jos onnistuu sulkemaan uhrin sisäänsä. Kuitenkin, pelkkä liikkeen ulkoreunaan osuminen saattaa aiheuttaa pahoja viiltohaavoja tai jopa katkoa raajoja.

-Kuchu Sappo

-Inazuma Kenbu-Hisoga

-Neji Ki

RP:Untamed

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Bobcat - Imperiumin uusi keisari
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Mustien Susien Imperiumin sotajoukkojen esittelyt-
Siirry: