Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Akame - Igan shinobien mestari

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Isisso

avatar

Viestien lukumäärä : 10
Join date : 16.10.2013

ViestiAihe: Akame - Igan shinobien mestari   To Heinä 24, 2014 1:39 pm


Nimi: Akame
Ikä: 19 vuotta
Sukupuoli: Uros
Laji: Koira
Rotu: Kishu

Motto: "Tyhjennä mielesi ja näe kokonaisuus. Siinä on igan shinobi-taitojen syvin olemus."

Taito-  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Voima-  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  

Karisma-  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Nopeus:   Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Kestävyys:   Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Älykkyys:   Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  

Puruvoima:   Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Kivunsietokyky:   Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  

Ketteryys:   Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  

Refleksit:   Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven

Tekniikat:   Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven   

Vaarallisuus: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  

Aistit:

Näkö: Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
Kuulo: Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
Tunto: Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
Maku: Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 
Haju: Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven 


Ulkonäkö:
Akame on ulkonäöltään, kuin kuka tahansa kishu. Tuon turkki on täysin valkeaa ja häntä joko selän päälle kiertyneenä tai viistosti roikkumassa takana. Akamen säkä on 56 cm ja painoa koiralta löytyy kokonaiset 25 kg. Akame on hyvin solakka, mutta tuolta löytyy kyllä myöskin jonkin verran lihaksia. Koiran hampaat ovat hyvin terävät ja niillä on helppo tehdä vastustajaan viiltoja. Iga johtajan kirsu on musta ja simät ovat ruskeat.

Luonne:

Akamea voi helposti kuvata kolmella lyhyellä sanalla, rauhallinen, laskelmoiva ja lojaali. Näiden kolmen piirteen varaan koko Akamen olemus pitkälti rakentuu. Hänen hermojaan voi valehtelematta sanoa (lähes) palamattomiksi, sillä vuosia kestäneen koulutuksen seurauksena on vanha Iga saavuttanut lähestulkoon täydellisen sisäisen rauhan, minkä johdosta kykenee hän pitämään mielensä kirkkaana tilanteessa kuin tilanteessa. Onkin siis sanomattakin selvää, ettei Akamea saa menettämään malttiaan minkään laisilla loukkauksilla.
             Ystävilleen, sekä tovereilleen Akame on äärimmäisen lojaali, eikä missään tilanteessa voisi heitä pettää. Ninjana Akame on kuitenkin opetettu aina arvioimaan tilanteet rationaalisesti. Shinobi mestari ei siis edes yritä auttaa sellaista jonka katsoo olevan avun tavoittamattomissa. Kynnys tähän on kuitenkin hyvin korkea ja henkilön tilanteen onkin oltava erittäin paha, jos Akame tulkitsee, ettei häntä voi auttaa. Akame myös näkee kaikki elämät saman arvoisina, eikkä siis missään tilanteessa johda kahtakymmenta soturia kuolemaan vain siksi, että joku hänelle itselleen läheinen saataisiin pelastettua. Toisaalta taas vanhus on valmis uhraamaan useitakin henkiä, jos uhrauksilla voidaan saavuttaa rauha ja turvallinen elämä kaikille.
             Ninjana Akame on tosiaankin kasvatettu erittäin lojaaliksi henkilöksi, mutta myöskin kunniantunnottomaksi, kuten ninjan perusolemukseen kuuluu. Hän kyllä arvostaa niitä, jotka elävät kunniakkaasti, mutta hänelle itselleen kunniattomat teot, kuten salamurhat eivät aiheuta tunnontuskia. Loppujen lopuksi sota on sotaa ja sodassa kaikki on sallittua.
             Ystäviensä seurassa kishu viettää mielellään aikaa, mutta ei juuri puhu muuta, kuin täyttä asiaa. Kevyttä iltapäivä keskustelua Akamen kanssa ei siis kovin helposti saa aikaiseksi ja kovin hauskaa seuraa hän ei ole. Vanhus kunnioittaa Giniä suuresti, eikä koskaan kyseenalaista suoria käskyjä, joita tältä saa.Menneisyys:(Seuraavat tiedot kopioitu Gingapediasta)

Akame jäi aikoinaan Benin isännän vangiksi, kun tämä ampui Akamea takajalkaan luultuaan taitavasti puissa hyppivää koiraa liito-oravaksi. Benin isäntä ällistyi Akamen puissaliikkumistaidoista ja päätti kouluttaa siitä itselleen metsästyskoiran. Akame ei kuitenkaan viihtynyt häkissä ja lopulta hän ylipuhui Benin päästämään hänet takaisin pentujensa luo Iga-kylään.

Kun Ben lähti etsimään Akamea pyytääkseen tämän liittymään taisteluun Akakabutoa vastaan, he joutuivat Kōga-koirien ansaan. Kōgat väittivät kuuluvansa Iga-koiriin, ja saaneensa Akamelta luvan syödä koiranlihaa. Benin joukot olivat tiedosta järkyttyneitä. Igat puolestaan luulivat, että Benin joukot olivat Kōga-koiria.

Kun Igat kidnappasivat Smithin, Benin lauma päätti yhteistuumin hyökätä Iga-kylään, mutta he juoksivatkin Igojen maahan levittämiin myrkkyohdakkeisiin. Akame ja Ben kuitenkin huomasivat joutuneensa kōgien juonien uhreiksi, ja Akame, Kirikaze, Jinnai ja Gin lähtivät viipymättä hakemaan Benille ja muille vastamyrkkyä, jota kasvoi kōgien alueella olevassa lammessa. Kurojaki ja muut Kōgat olivat kuitenkin askeleen edellä, ja onnistuivat saartamaan Ginin ja muut keskelle lampea. Akame päätti jäädä pidättelemään kōgia, jotta muut saisivat vietyä vastamyrkky-yrtit Iga-kylään. Akame jäi taistelussa pahasti alakynteen, mutta viime hetkellä Gin ehti pelastamaan Akamen viikatteella aseistautuneelta Kurojakilta.

Vastamyrkkyä syötyään Ben halusi johtaa Igat ja omat koiransa kōgia vastaan. Kun voitto näytti olevan selvä, ja Akame palasi Iga-kylään polttamaan Itō-talon ja pyhät kirjoitukset. Kurojaki ja Kōgat kuitenkin ilmestyivät paikalle ja tekivät joukkoitsemurhan hyppäämällä palavaan Itō-taloon. Igat liittyivät tämän jälkeen Ōun sotureihin.
Riki oli jakanut koirat neljään joukkueeseen, joiden tehtävänä oli tuhota karhulinnakkeita. Akame johti yhdessä Ginin ja Smithin kanssa ensimmäistä ryhmää, ja he tappoivat sekä Madaran että Mosan. He törmäsivät myös Kesagakeen ja Harppuunakarhuun näiden taistellessa.

rauha ei kestänyt kauaa, vaan uusi vihollinen saapui. Gaian susijuokko, joka kantoi nimeä Mustien Susien Imperiumin sotajoukot, oli tullut valtaamaan Ōun. Ōulaisilla oli kuitenkin liittolainen, nimittäin susilauma nimeltään Susien Monarkian sotajoukot, jota johti Reima-niminen susi. Susien ollessa Ōussa, Akame joutui taisteluun kaikkiaan kolmen suden kanssa: Shugan, White Tigerin ja Gaian. Akame onnistui tappamaan Shugan ja White Tigerin, Gaialta Akame sai irrotettua etuhampaan. Taistellessaan Gaiaa vastaan Akame lävisti tämän etukäpälän seipäällä, joka lävisti jalan kainalon kohdalta. Akame oli myös lähellä kuolla, kun Gaian joukot alkoivat tehdä itsemurhaiskuja vetämällä Ginin lauman koiria sulaan laavaan. Sekä Akame että Suiga vedettiin muiden mukana, mutta näistä kahdesta ainoastaan Akame onnistui täpärästi säilymään hengissä.


Ajan myötä Akamesta tuli Ginin oikea tassu, taktikko ja hyvin läheinen ystävä. Kun Hōgen lähetti veljensä Genban valtaamaan Torahampaan, Akame ehti paeta lähellä virtaavaan jokeen. Akame kuitenkin kävi vielä varoittamassa Genbaa, että jos he eivät lähde, niin Ōun joukot tulevat vielä tappamaan heidät. Tämän lisäksi Akame vielä hyökkäsi Genban kimppuun haavoittaen tätä päähän. Hōgen ja Genba valtasivat Torahampaan, ja Akamen varoitus kävi toteen; sekä Hōgen että Genba tapettiin. Tämän jälkeen Akame alkoi toimia Weedin vartijana, aivan kuin hän oli toiminut Gininkin kanssa aikoinaan.

Hokkaidōsta saapuu viesti. Suzaku, Hakurōn poika, oli tullut kertomaan Victor-nimisestä saksanpaimenkoirasta, joka johti Venäjän sotakoiria ja joka aikoi vallata Hokkaidōn saaren. Ginin joukot, mukaan lukien Akame, juoksivat auttamaan vanhaa ystäväänsä. Saapuessaan Hokkaidōon suruviesti saavutti heidät: Victorin lauma oli surmannut Hakurōn sekä tämän pojat Seiryūn, Genbun sekä Byakkon. Lisäksi Jerome oli otettu Victorin panttivangiksi. Akame lähti pelastamaan Jeromea, jota vahtimassa oli Lydia. Hänet kuitenkin keskeytettiin, kun Lydian veli Maxime ilmestyi paikalle. Akame ja Maxime taistelivat, mutta Akame juoksi pois ja taistelu keskeytyi. Akame näki, kun Maxime jutteli Victorin veljen Bozlefin kanssa. Kun nämä lähtivät Victorin luo, Akame poistui hetkeksi paikalta. Myöhemmin Akame palasi, ja vei sekä Jeromen että Lydian Ginin piilopaikkaan.

Kun Ginin joukot juoksivat etsimään Victoria, Victor oli kuitenkin nopeampi. Victorin joukot pakottivat Ginin joukot rotkoon, jossa nämä olivat heidän panttivankeinaan. Gin esitti luovuttavansa Victorille, mutta itse asiassa rotkon toisessa päässä Ōun joukot olivat jo taistelemassa vapaudestaan.


Muuta: Akame johtaa Igan Shinobi koiria, joita on tällä hetkellä 30. Samalla hän toimii myös Oun kenraalina sekä Ginin oikeana tassuna.Taistelu tekniikat:

Puissahyppiminen

Neji Ki: hyökkäyksessä koira puree kohdettaan ja tekee samala pyörivää liikettä.

Useat Igan shinobi tekniikat

Raikaken: Iskussa roikutaan takajalkojen varassa puun oksassa ja pudottaudutaan vihollista kohti tarkoituksena viiltää uhria.Zanzō Sanbunshin: Zanzō Sanbunshin on Akamen käyttämä erikoistekniikka. Siinä hän "varjokloonaa" itsensä ja saa näin harhautettua vastustajaa.

Rasensuisha: Rasensuisha on Igan ninjakoirien käyttämä tekniikka. Se toimii myllyjen vesirattaan tapaan.Shū Tossō Battōga: Shū Tossō Battōga hyökkäyksessä käytetään toista etujalkaa, jolla pyritään osumaan herkkiin kohtiin. Etujalan "lyöntivoiman" saa parhaiten aikaan "työntövoimalla", joka lähtee takajaloilla ponnistamalla. Tällöin koko kehon paino saadaan keskitettyä etujalkaan, jolloin isku tekee eniten vahinkoa. Akame oppii käyttämään Shū Tosso Battōgaa voitettuaan Shūgan taistelussa.


Kūchū Sappō:
Hyökkäyksessä koira hyökkää vastustajan kimppuun niin nopeasti, ettei uhrille jää aikaa vastahyökkäykseen.

Akamen kuvagalleria._________________
Ben
Gensui
Juga
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Akame - Igan shinobien mestari
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Ohun lauma-
Siirry: