Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Sutādasuto - akitasuvun musta lammas

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Sutādasuto - akitasuvun musta lammas   Ma Heinä 14, 2014 8:18 amKuolinsyy: Dasuto taisteli sodassa Rigeliä vastaan, ja sai luodin jalkaansa. Tämän vuoksi Dasuto ei kyennyt kunnolla taistelemaan nuorempaansa vastaan, ja Rigelin battouga haavoitti Dasutoa niin pahasti selkään, että tämä kuoli verenhukkaan.
Nimi:Sutādasuto [suom. Tähtisumu, uroksen isäntä keksi nimen Shiroi Senko -tekniikan mukaan, jonka Dasuto opetteli]
KutsumanimiDasuto [vihaa koko nimeään]
Ikä:14-15v
Skp:Uros
Rotu:Akita

Liittouma:Paholaisten lauma

Motto: "Mikään ei sido sinua menneisyyteesi."


SUKUPUU:

Isoisä:Shiro
Isoäiti:Yamabuki
Isä:Riki
Äiti:Fuji
Veljet:Gin, Fubuki
Veljenpojat:Weed, Yukimura, Joe
Muut sukulaiset:Sirius, Orion, Bellatrix, Rigel


OMINAISUUDET:

Taito  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Voima  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Karisma Like a Star @ heaven

Nopeus  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Kestävyys  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Älykkyys  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Puruvoima  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Kivunsietokyky  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Ketteryys  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Refleksit  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Tekniikat  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Vaarallisuus  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Puissa hyppiminen Like a Star @ heaven

Uimataito/sukeltaminen Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Metsästystaito Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

Aistit

Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven


ULKONÄKÖ:


Säkäkorkeus:68cm
Paino:50kg
Väri:Punertavan ruskea, vaaleat merkit
Silmien väri:Ruskeat

Dasuto on hyvin rotumääritelmän mukaisesti kehittynyt akita. Ulkonäöltään ja väritykseltään (jalkoja lukuunottamatta) se muistuttaa hyvinkin erehdyttävästi isäänsä Rikiä, mutta on aavistuksen lihaksikkaampi. Ulkomuodoltaan uros on ylväs ja komea, vaikkakin hiukan karkea ja vakava ilme latistavat tätä vaikutusta, tuoden esille enemmän Dasuton pimeää puolta.
Akitan keho on huippuunsa treenattu ja kestää iskuja hyvin. Jalat ovat vankat ja ponnistusvoima niissä on omaa luokkaansa. Dasuton turkki on karheaa ja tiivistä ja suojaa melko hyvin kylmyydeltä. Rinnassaan uroksella on neljä karhun repimää arpea.     Dasutolla on vahva kaula ja lihaksikas rinta, jotka antavat voimaa iskuihin. Leuat ovat vahvat ja kestävät, joissa on hyvä purenta. Ketteryys ja nopeus eivät ole aivan lihasvoiman veroisia, mutta ovat aikalailla keskitasoa ja mikään kömpelys Dasuto ei ole. Päinvastoin, uros tarjoaisi kunnioitettavan vastuksen kenelle tahansa.
Dasuto harjoittaa itseään säännöllisesti ja pyrkii pitämään yllä hyvää kuntoaan ja kehittymään eri osa-alueilla. Täydelliseen puissa hyppimiseen akita kykenee tuskin koskaan, mutta osaa alkeet.


LUONNE

Dasuton luonne poikkeaa hyvin paljon veljensä Ginin luonteesta. Pentuaikoinaan uros oli hyvin pelkurimainen ja pakeni mielellään uhkaavista tilanteista, mutta kokemuksen ja aikuistumisen myötä akitan persoonallisuus on täysin muuttunut.

Dasuto ei ole juuri lainkaan armollinen tai oikeudenmukainen, vaan tekee asiat kuten parhaaksi näkee. Oikeastaan uros nauttii siitä, että saa toiset pelkäämään ja anelemaan armoa. Uros pitää vallantunteesta ja siitä, että voi päättää toisen elämän niin halutessaan. Jostain syystä Dasutoa ei kovin paljoa kiinnosta itse johtaa laumaa, vaan uros tyytyy siihen, että saa tuntea omalla panoksellaan olevan jotain merkitystä.

Vihollisiaan kohtaan akita on suoranainen hirviö. Ohu ja etenkin Gin ovat Dasuton verivihollisia, viitaten koiran menneisyyteen. Vihollisiaan uros käsittelee kuin silppuri papereita, ja koskaan Dasuto ei päästä vihollista menemään hengissä, jollei tilanne siihen pakota.

Ystäviä Dasutolla ei juurikaan ole, mutta uros kykenee silti jonkinlaiseen toveruuteen toisten kanssa. Riippuen pitkälti toisen luonteesta, voi Dasutosta saada ihan kelpo luottokaverin. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että akita saattaa kääntää takkinsa tuulessa koska tahansa. Tämä näkyy myös suhtautumisessa Harakiria ja paholaisia kohtaan; Dasuto on kyllä uskollinen, mutta viime kädessä vain itselleen.MENNEISYYS

Dasuto syntyi talvella Ohussa, Motelli Fujiwarassa, jota Daisuken isä sekä äiti pitivät. Kolmesta pennusta kuitenkin yksi herätti kaikkien mielenkiinnon, nimittäin Gin. Jo tuolloin Dasuto oli hyvin kateellinen veljelleen, muttei voinut mitään sille, että turkinväri määräsi heidän kohtalonsa.Gohei Takeda totesi heti kaksi muuta pentua kelvottomiksi, kun nämä pelkäsivät kovia ääniä ja iskuja, ja hakivat heti turvaa äidistään. Dasuto, jota kutsuttiin aluksi Hiyaniksi (pennun ulvahduksen mukaan) olisi tahtonut kovasti olla rohkeampi, mutta pelko piti pentua liian vahvassa otteessaan. Salaa Dasuto kuitenkin haaveili olevansa tulevaisuudessa parempi kuin Gin.
Salaa Dasuto aloitti harjoittelun öisin. Pentu sai kuulla päivisin olevansa laiska ja hyödytön vätys, kun nukkui rankkojen harjoitusten jälkeen. Silti Dasuto ei lannistunut, vaikka ihmiset ja muut koirat kiusasivat tätä ja haukkuivat osaamattomaksi pelkuriksi. Akita vain jatkoi entistä kovemmin. Dasuton luonne muuttui sulkeutuneemmaksi ja se alkoi kiusata jo pentuna tahallaan pienempiään.Kun akita kasvoi ja alkoi olla jo vuoden ikänen, kuuli myös tämä Ginin saapumisesta takaisin. Pennun mielenkiinto heräsi. Se oli harjoitellut paljon ja ajatteli olevansa myös valmis käymään sotaa karhuja vastaan ja näyttääkseen kaikille paremmuutensa. Kun yö viimein saapui, Dasuto karkasi kotoa ja juoksi suin päin kohti vaarallisten karhujen aluetta, josta villikoirien jylinä kantautui.
Dasuto kulki vauhdikkaasti eteenpäin, eikä huomannut villikoirien tuoksun seasta karhun hajua. Yhtäkkiä yksi Akakabuton vartijoista kävi hänen kimppuunsa. Dasuto oli kauhuissaan, sillä ei ollut ennen kohdannut karhua. Urheasti akita kuitenkin päätti yrittää kaataa isompaansa, ja onnistuikin haavoittamaan karhua melko pahasti. Kokemattomana nuori koira sai kuitenkin karhun kynsistä rintaansa syvät viillot, eikä kyennyt enää jatkamaan. Juuri kun Dasuto olisi liiskaantunut karhun käpälän alle, kirkas valonvälähdys sokaisi sekä karhun että koiran, ja tuskastuttava karjahdus sai koiran kierähtämään kaatuvan karhun alta pois. Järkytyksestä toivuttuaan Dasuto näki hämärässä koiran, joka muistutti erehdyttävästi häntä itseään. Se oli Riki, joka käski Dasutoa poistumaan. Kaksikko ei ollut koskaan tavannut, joten he eivät tunnistaneet toisiaan. Dasuto kerto ylimieliseen sävyyn aikovansa osallistua taisteluun, mutta Riki kielsi tämän jyrkästi, olihan nuori akita tavallinen kotikoira. Riki vetosi myös koiran nuoreen ikään ja kokemattomuuteen, mikä vain yllytti Dasutoa. Hetken sanaharkan jälkeen puheeksi tuli Gin, ja molemmat tajusivat olevansa sukua toisilleen. Riki ei silti pitänyt ajatuksesta, että Dasuto osallistuisi, sillä nuori koira oli tämän mukan liian heikko. Nämä sanat kuultuaan Dasuto raivostui, vaikka Riki ei ollutkaan tarkoittanut niitä akitan ymmärtämällä tavalla. Kun karhu yllättäen nousi pystyyn, päätti Dasuto todistaa kelpoisuutensa, mutta Riki tönäisi poikansa pois tieltä ja käski tätä viimeisen kerran poistumaan. Dasuto ei voinut enää muuta, joten kääntyi ympäri ja juoksi katkerana pois.
Dasuto ei mennyt kuitenkaan kotiin, vaan kauemmas solasta. Se päätti silti osallistua ja vaikka tappaa jokaisen joka yrittäisi estää. Seuraavana päivänä Dasuto lähti etsimään villikoiria, vaikka olikin loukkaantunut. Ilta alkoi hämärtyä, kun Dasuto löysi viimein oikeaan paikkaan - todistaakseen isänsä kuolemaa ja veljensä julistamista uudeksi johtajaksi. Nuori koira joutui silmittömän raivon valtaan, kääntyi, ja pakeni. Se ei tahtonut nähdä veljeään enää koskaan.

2 vuotta myöhemmin
Dasutosta oli tullut metsästyskoira, kun vanha mies oli löytänyt sen metsästä loukkaantuneena. Tultuaan kuntoon vahva koira oli jo taitava metsästämään eläimiä linnusta karhuun. Isäntä oli nimennyt akitan Sutadasutokso, eli Tähtisumuksi. Tämä tuli Shiroi Senko -tekniikan mukaan, jonka Dasuto oli opetellut muisteltuaan kyseistä tekniikkaa Rikin käyttämänä. Koira viihtyi pestissään seitsemänvuotiaaksi saakka, mutta jäätyään nuoremman koiran jalkoihin, Dasuto kyllästyi elämäänsä. Isännältä sateli enää vain haukkuja, eikä uros ollut enää silmäterä. Tästä suivaantuneena Dasuto karkasi, sytyttäen uuden vihanliekin ihmisiä kohtaan.

5 vuotta myöhemmin
Dasuto oli palannut takaisin lähelle Futago-solaa. Se oli kuullut koirien paratiisista, ja päätti ottaa siitä selvää. Kun uros tajusi, että kyseessä oli sama lauma, Ginin johtama lauma, Dasuton vanhat kaunat ja katkeruudet heräsivät. Uros kävi tapaamassa veljeään, kertoen avoimesti mielipiteensä tuosta ja koko Ohusta. Vaikka Gin yritti selittää asioita, Dasuton pää ei kääntynyt. Akitan todellinen luonne oli tullut lopullisesti esiin. Dasuto häipyi Gajyolta ja koko Futago-solasta, alkaen punomaan jotain ilkeää ja kieroa Ginin pään menoksi.

Kuin sattumalta, törmäsi Dasuto myöhemmin Paholaiskaksosten johtamaan laumaan. Todistettuaan kelpoisuutensa, liittyi Dasuto joukkoihin. Vihdoin se oli päässyt toteuttamaan itseään laumassa, joka sopi sen luonteeseen ja tavoitteisiin täydellisesti.


TAISTELUTEKNIIKAT:
-Shiroi Senko
-Neck The Killing
-Neji Ki


PELAAJA: Untamed

Hahmo (c) Yoshihiro Takahashi
Tiedot (c) Untamed

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Sutādasuto - akitasuvun musta lammas
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Kuolleet-
Siirry: