Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Shorutora, kai-suvun hurjapää

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Shorutora, kai-suvun hurjapää   Su Kesä 01, 2014 1:08 pm

Nimi:Shorutora
Skp: Uros
Ikä: 4v
Rotu: Kai ken

Kotimaa: Japani
Liittouma: Ohu, Kai-koirat


Motto:"Se ei ole ongelma, jos et tee siitä sellaista."


Suku
Isoisä:Kurotora
Isä:Harutora
Äiti:Shanja (kuollut)
Veljet/siskot: 2 sisarusta, jotka syntyivät kuolleina
Muu suku:Akatora, Chutora, Chitora, Kagetora, Nobutora, Buru, Dodo, Shigure ja ShōjiOMINAISUUDET


Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely  Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven  
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven


ULKONÄKÖSäkäkorkeus:57cm
Paino:24kg
Turkinväri:Puhtaanvalkoinen mustin raidoin.
Silmien väri: Jäänsiniset

Shorutora on keskikokoinen koira ja täyttää hyvin rotumääritelmän mukaiset vaatimukset. Ainoa mikä siitä tekee harvinaisen, on sen puhtaanvalkoinen väritys, joka on peruja sen isältä, Harutoralta.
Shorutora on lihaksikas ja hyvin vankkarakenteinen. Sen ponnistusvoima jaloissa on vailla vertaansa ja etuosa on myös hyvin kestävä, mistä on etua mm. juostessa, uidessa ja hyppyjen laskeutumisvaiheessa. Myöskään puruvoima ei jää lihasvoimalle toiseksi, sillä leuat pystyvät murskaamaan jopa vastustajalta jalan. Shorutoran purenta on niin vankka, että se saattaa ajoittain kärsiä lievästä leukojen kivusta, jos käyttää puruvoimaansa liian usein ja liian voimakkaasti. Siitä ei kuitenkaan ole muuten haittaa purennalle tai sen toiminnalle.
Kain turkki on karheaa ja tiivistä, ja suojaa hyvin vedeltä ja kohtuullisesti kylmältä. Napakka tuuli ei turkkia lävistä, mutta korkea ja pureva pakkanen voi saada Shorutorankin hytisemään kylmästä.
Silmät kailla ovat älykkäät ja väriltään jäänsiniset. Ne sointuvat hyvin kain valkeaan turkkiin ja syventävät tämän koko persoonallisuutta ja ulkonäköä. Häntä on sirppimäinen, muttei kierry selän päälle.


LUONNE

Shorutora on peloton ja seikkailunhaluinen, melko nuorekas ja utelias luonne. Myös äkkipikaisuus ja suorasanaisuus kielivät kain sukujuurista ja toisinaan uros ajautuu ongelmiin, kun ei osaa pitää suutaan tai hermojaan kurissa. Shorutoralla on kuitenkin harkintakykyä enemmän verrattavissa vaikkapa Kurotoraan, ja siksi se osaa myös tarvittaessa lopettaa ja hillitä itseään, jos juttu näyttää menevän liian pitkälle. Shorutora ei pidä juurikaan riitelystä, vaan on niin sanotusti "kaikkien kaveri" ja hyvin sosiaalinen. Kai tulee juttuun melkeinpä kenen tahansa kanssa, ja ei kanna kaunaa kauaa. Tämäkin tosin riippuu hyvin pitkälti henkilöstä, sillä suuttuessaan kunnolla Shorutorakin saattaa sortua harkitsemattomiin tekoihin.

Ystävilleen uros on lojaali ja pitää noista huolta. Shorutoran luottamusta ei ole äärettömän vaikeaa saada, jos keinot ovat puhtaat. Helposti kai kuitenkin osaa huomata toisesta, jos tämä valehtelee. Shorutoralla on kuitenkin  sen verran hyvä itseluottamus itseensä ja omiin taitoihin, että se harvoin pelkää jos toisella onkin pahat mielessä. Päin vastoin, tämä saattaa jopa saada kain kokeilemaan rajojaan ja lähtemään mukaan leikkiin. Shorutora onkin rohkea, suorastaan välillä uhkarohkeakin, eikä kai herkästi ala pelkäämään. Uhkarohkeaa käytöstä tasapainottaakin rautaisen lujat hermot ja taito pysyä rauhallisena tukalassakin tilanteessa.

Shorutoran taistelutaidot ovat hieman tavallista rivisoturia paremmat, mutta uroksen lihasvoima ja omaperäisyys vievät nämä aivan uudelle tasolle. Shorutora on kekseliäs taistellessaan ja osaa lukea hyvin toista, ja ajoittaa näin omat hyökkäyksensä kohdilleen. Joskus silmittömän raivon vallassa kai saattaa olla harkitsemattomampi ja siksi myös epäonnistuu helpommin. Shorutora on kuitenkin pelottava vastus, sillä se osaa taistella niin vuoristossa, vedessä, maalla, lumessa ja jonkin verran oksistossakin. Tämä on pitkän harjoituksen sekä kokemuksen tulosta.

MENNEISYYS


Shorutoran syntymä oli niin sanotusti toivottu vahinko. Tämän isä Harutora oli joskus ohimennen tavannut nartun nimeltä Shanja ja viettänyt tuon kanssa yhden illan yhdessä, mutta Ohun tilanteen takia joutunut unohtamaan ylimääräiset suhteet ja lähtenyt aamun valjettua. Tästä lähtikin liikkeelle Shorutoran tarina, joka olikin alussa melko surullinen.

Melko pian Harutoran lähdön jälkeen, huomasi Shorutoran äiti kauhukseen odottavansa pentuja. Epätoivo meni kuitenkin nopeasti ohi, sillä narttu oli loppujen lopuksi iloinen saadessaan jälkikasvua, huolimatta siitä, että oli yksin. Shanja piti huolta itsestään koko kantoajan, jotta lähestyvänä synnytyspäivänä kaikki menisi hyvin. Vaan ei mennyt.

Pentujen synnyttyä kaksi kolmesta oli kuollut. Ainoastaan valkea kai oli enää hengissä. Vaikka narttu oli surun murtama, sen oli pakko hoitaa ainokaistaan ja niinpä Shorutora varttui ainoana pentuna, ja kasvoi ja vahvistui joka päivä.

Shanja hoiti poikaansa neljä viikkoa pesäkolossaan, ja kävi päivittäin kahden muun pentunsa haudalla. Shorutoran ollessa neljän kuukauden ikäinen, päätti Shanja lähteä hiukan opettamaan poikaansa. Oli rauhallista, kun Shanja pyydysti suuren linnun ja neuvoi Shorutoralle, miten tämä oli helpointa saada kiinni ja opetti myös jotain hyppytekniikoista. Ennen kuin Shanja ehti jatkaa, syöksyi pusikosta kaksi vihaista koiraa, jotka vaativat lintua itselleen. He väittivät, että parvi oli ollut heidän näköpiirissään ensin. Shanja puolustautui raivokkaasti, mutta koska tiesi, ettei voisi taistella yksin kahta urosta vastaan, tarttui narttu Shorutoraa niskasta ja lähti juoksemaan niin kovaa kuin jaksoi, urokset kintereillään.

Shanja ei jaksanut juosta kovin kauaa, vaan joutui pysähtymään. Narttu piilotti hädissään poikansa lahonneen kannon alle, ja peitti tämän tuoksun omallaan. Shorutora pysyi liikkumatta hiljaa, kun kaksi urosta syöksyivät hänen äitinsä kimppuun ja raatelivat hänen silmiensä edessä. Vaikka pentu olisi tahtonut auttaa äitiään, hän oli luvannut pysytellä piilossa. Urokset jättivät nartun maahan ja etsivät vielä pentua, mutta koska tätä ei löytynyt, lähtivät koirat jatkamaan matkaansa. Shorutora syöksyi äitinsä luo, mutta tämä oli jo kuollut.

Shorutora olisi kuollut varmasti itsekin, jos entinen taistelukoira, Muga, ei olisi ottanut häntä siipiensä suojaan. Muga opetti Shorutoraa taistelemaan ja käyttämään kehoaan ja lihaksiaan hyödyksi. Vaikka Muga oli Shorutoralle kuin isä, oli tämä myös samaan aikaan kouluttaja, joka ei hyväksynyt virheitä ja rankaisi Shorutoraa paastolla, jos tämä teki virheitä. Uros kuitenkin rakasti Mugaa kuin perheenjäsentä ja teki kaikkensa aina onnistuakseen. Täytettyään kaksi vuotta, pyysi Muga Shorutoraa lähtemään ja etsimään Ohun Japanista. Se oli ollut myös taistelukoiran suuri haave, mutta Muga itse oli jo niin vanha, ettei hän jaksaisi enää lähteä niin pitkälle matkalle. Shorutora kiinnostui Ohusta ja lupasi Mugalle päästä perille asti. Muga toivotti kaille onnea, ja katsoi tämän perään kun nuori uros lähti ensimmäiselle, haastavalle matkalleen.

Matkan aikana Shorutora kohtasi paljon vaikeuksia, mm. karhuja ja Paholaiskaksosten sotureita ja taisteli mitä erilaisimmissa paikoissa. Kai kehitteli myös pari omaa tekniikkaa matkan varrella, ja kopioi myös muiden perustekniikoita, kuten Neji Ki ja Neck The Killing. Tuolla matkalla kai oppi paljon, ja sai tietää myös isästään ja kai koirista. Löydettyään viimein Ohun ja sukulaisensa, oli Shorutora saapunut vihdoin oikeaan kotiin.TAISTELUTEKNIIKAT

-Neji Ki
-Neck The Killing

-Kakera (suom. murska) - Tekniikassa Shorutora hyökkää koko painollaan ja nopeudellaan, avaten suun ammolleen ja iskien leukansa voimalla kiinni vastustajaan. Leukojen puristuessa vauhdin ja voiman kanssa kiinni, ei jälki ole kaunista. Tämän Shorutora toistaa niin useasti, kuin vain mahdollista. Se aiheuttaa vakavia puremavammoja riippuen siitä mihin se osuu ja pahimmillaan voi katkoa jopa luita. Heikkoutena on se, että jos Shorutora ei osu vastustajaan, vaan johonkin kovaan, kuten kiveen, saattavat leuat mennä sijoiltaan ja uros voi jopa menettää hampaitaan. Siksi kai on usein varovainen tämän tekniikkansa kanssa.

-Kuruma (suom. rengas/pyörä) - Liikkeessä hyödynnetään vahvojen takajalkojen voimaa. Siinä hyökätään kohti vastustajaa, ja pyörähdetään kerran ilmassa voltin tapaisesti, ja kohdistetaan sitten takajalat/jalka vastustajaan. Iskun osuessa rintaan, kylkeen tai päähän, se aiheuttaa sisäisiä vammoja ja voi jopa lamauttaa hetkeksi iskiessään ilmat pihalle. Tekniikka muistuttaa tavallaan Shu Tosso Battougaa. Heikkoutena tekniikassa on sen lopettaminen; jos Shorutora ei saa mistään ponnahduspintaa, jos vastustaja väistää, laskeutumisessa voi käydä huonost jos kai ei saa liikettä suoristettua.

-Ran Daryushin-Battōga

Kurotora opetti Shorutoralle. Hyökkäyksessä tehdään erikoista "käärmemäistä" liikettä, jolloin vastustajan on vaikea hahmottaa hyökkääjän liikerata ja tällöin isku on vaikeampi väistää. Hyökkäyksen lopussa isketään hampaat vastustajan kurkkuun, jolloin luikertelu liikkeestä tuleva liikerata antaa puremaan voimaa ja repii kohteen kurkun auki. Täydellisesti onnistuessaan uhri melko varmasti kuolee. (tiedot liikkeestä Isissolta)


Pelaaja:Untamed

Hahmo (c) Untamed
Tiedot (c) Untamed

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Shorutora, kai-suvun hurjapää
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Ohun lauma-
Siirry: