Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Chitora - Kain tytär

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vierailija
VierailijaViestiAihe: Chitora - Kain tytär   Ti Toukokuu 27, 2014 6:25 amNimi: Chitora
Nimenmerkitys: Veritiikeri

Ikä: 6v
Sukupuoli: Narttu

Laji: Koira
Rotu: Kai-ken

Säkäkorkeus: 50 cm
Paino: 23kg

Liittouma: Kulkee yksinään

Puoliso: Ei ole
Pentuja: Ei ole

Isä: Akatora
Emo: Yume

Ominaisuudet:

Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven


Ulkonäkö: Chitora on lähestulkoon isänsä, Akatoran, peilikuva. Se on väriltään punertava tummemmilla raidoilla. Sen posket, rinta, vatsa ja hännän alunen on puhtaan valkoiset ja sen jaloissa on valkoiset "sukat". Nartun silmät ovat tummanruskeat, joissa voi joskus näkyä hieman punertavaa sävyä, varsinkin suuttuessaan. Silloin sen silmät myös tummenevat huomattavasti. Rinnan ja niskan alueella nartun karva on hyvinkin tuuheaa, muuten sen turkki on lyhyempää ja sileää. Arpia löytyy sieltä täältä, huomattavimmat ovat etujalkojen nilkoissa olevat.

Chitora on solakka ruumiiltaan ja sen jalat varsinkin ovat vahvat. Se osaa liikkua puissa hyvin, vaikkei ole lähelläkään shinobia ruumiiltaan, mutta kain päättäväisyyden ansiosta se oppi ensin kiipeämään puuhun ja myöhemmin loikkimaan oksalta oksalle. Kovin pitkiä matkoja se ei jaksa näin liikkua, vaan se suosii enemmän maata pitkin juoksemista. Puuhun se kiipeää yleensä tiedustelemaan tai metsästäessään. Naaraan ääni on omalla tavallaan kaunis ja hiljainen, mutta siitä kuulee aavistuksen isänsä jääräpäisyyttä ja muutenkin kai-koiran periksiantamattomuutta. Chitoraa ei kannata väittelyyn haastaa, se jaksaa kyllä sanoa vastaan vaikka kuinka pitkään. Sen kasvoilla on usein pieni ja hellä hymy, varsinkin sen rauhoitellessa haavoittuneita, mistä onkin tullut sen uusi tapa Gajyolla käynnin jälkeen.

Luonne: Chitora on hyvin kaino, jonka takia se saattaa aluksi vaikuttaa hyvin töykeältä ja salaperäiseltä. Se on mielummin hiljaa kuin, että olisi koko ajan äänessä. Se ei ole perinyt paljoakaan isänsä ja setiensä äkkipikaisuutta, vaan pystyy pysymään rauhallisena ja pakon edessä perääntymäänkin, vaikka ei se sitä mielellään tee. Narttu ei pelkää hyökätä itseään vahvempien kimppuun, muttei kuitenkaan etsi taisteluita saatikka syöksy päätä pahkaa keskelle kahakkaa.

Lähimmäisilleen, varsinkin sukulaisilleen, Chitora on hyvin lempeä ja pirteä persoona. Se tykkää pitää hauskaa pienemmässä porukassa. Se pitää ihmisistä, eikä suostu katsomaan vierestä, jos jonkun ihmisen kimppuun hyökätään. Oli hyökkääjä sitten eläin tai toinen ihminen, se menee silti aina väliin. Se on hyvin luotettava. Naaras ei kerro toisten salaisuuksia kenellekkään, oli kyseessä kuka tahansa.

Narttu on armoa antavaa tyyppiä useimmiten, eikä se pysty tappamaan toisia narttuja tai pentuja kovinkaan helposti. Sodan aiheuttaman kuoleman jälkeen Chitoran viisas puoli on noussut pintaan entistä useammin. Se on karismaattinen nuorukainen, jonka viisaat sanat rauhoittavat usean haavoittuneen mielen. Saavuttuaan ensi kerran Gajyolle, se ensitöikseen olikin kulkenut haavoittuneiden keskellä ja rauhoittanut näitä puheillaan. Nähtyään Ohun soturien uskon paratiisiaan kohtaan, alkoi naaraskin uskomaan, että tämä oli sen oikea koti ja aikoi puolustaa sitä hengellään. Tässä tuli myös esille sen perimä kai-koiran veri.

Menneisyys: Muutamia vuosia Akakabuton kuoleman jälkeen, kun Akatora oli jo parantunut täysin, se matkasi eräälle pienelle Okinawan saarelle Japanin eteläsillä merillä. Saarella se tapasi nuoren kain artun Yumen, joka asui erään ihmisen luona. Yume näytti Akatoralle saarta ja niin ne rakastuivat. Myöhemmin Yumelle syntyi viisi pentua, joiden kaikkien ennustettiin kasvavan vahvoiksi metsästyskoiriksi. Akatora kävi välillä katsomassa pentujaan ja mieltyi Chitoraan. Se olisi halunnut viedä pennun mukanaan takaisin Ohuun, mutta Yumen omistajat myivät kaikki pennut eri omistajille. Akatora etsi Chitoran, joka oli jo mieltynyt uuteen perheeseensä eikä suotunut lähtemään. Narttu oli onnellinen kotonaan, eikä jaksanut lähteä uimaan niin pitkää matkaa. Eihän se ollut vielä vuottakaan. Akatora palasi aina välillä sen luokse ja kertoi Ohusta ja sen mahtavista johtajista. Vanhin kain veljeksistä opetti sille myös muutaman tekniikan, mutta pian tuon oli pakko lähteä saarelta takaisin Ohuun.

Chitorasta kasvoi vahva ja taitava metsästyskoira, jota arvostettiin siinä pienessä kylässä missä se perheineen asui. Kylässä ei ollut montaa hyvää metsästyskoiraa ja kain tarina levisi nopeasti pienessä kylässä. Kaikki tunsivat tuon nuoren koiran, joka kiipeili puihin omistajansa perässä ja loikki talojen katoilla ja metsästi lintuja joko omistajansa kanssa tai ihan yksikseen. Se ei ollut paljoakaan muiden koirien kanssa tekemisissä. Sen takia se on niin ujo muiden eläinten seurassa. Chitora  eli elämänsä ensimmäiset 6 vuotta pelkästään ihmisten keskellä, mutta sitten sen omistaja kuoli sairauteen. Naaras sai uuden kodin toiselta saarelta, mutta se masentui pahasti ja vuoden päästä se karkasikin. Se meni tapaamaan emoaan Okinawalle, mutta sai tietää, että tuokin oli menehtynyt. Sisarustensa olinpaikkaa se ei tiennyt  joten ainut paikka,missä olisi sen sukulaisia oli Ohu. Chitora ei halunnut elää yksin, joten se suuntasi kohti Ohua etsiäkseen isänsä ja sukulaisensa. Se ei tietenkään tiennyt, että Ohussa sitä odottaisi vain sota ja tieto, että sen isä Akatora oli juuri menehtynyt. Chitora kävi Gajyolla ja tapasi elossa olevat sukulaisensa. Naaras sai myös tietää, että sen isä Akatora oli menehtynyt. Chitora oli jonkin aikaa järkyttynyt ja surullinen. Se vietti Ohussa jonkin aikaa ja päätti lopulta lähteä omille teilleen. Chitora oli kiintynyt kyllä Ohun laumaan, mutta halusi kulkea mielummin yksin. Naaras on kyllä valmiina palaamaan Ohuun, jos saa tietää siellä olevan ongelmia.

Taistelutekniikat:

-Neji Ki
-Neck the Killing

Peleissä mukana:

- Tarkastus
-Punainen tuliainen


Hahmo (c) Sakha
Tiedot (c) Sakha
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Chitora - Kain tytär
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Uudet hahmot :: Hahmopörssi-
Siirry: