Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Blue-Vuorten valtias

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sensei

avatar

Viestien lukumäärä : 199
Join date : 07.05.2014

ViestiAihe: Blue-Vuorten valtias   Ke Toukokuu 14, 2014 7:16 amNimi: Blue
Merkitys: Sininen
Ikä: 8 vuotta
Sukupuoli: Uros
Laji: Koira
Rotu: Beaucenpaimenkoira
Motto: "Vanno uskollisuutta tai kuole."

Liittouma: Oma lauma
Puoliso: -
Jälkeläiset: -Ominaisuudet:

Voima: * * * *
Taito:  * * * *
Karisma: * * * *  
Nopeus:  * * * * *  
Kestävyys: * * * * 
Älykkyys:* * * * * 
Puruvoima: * * * * *    
Kivunsietokyky: * * * *  
Ketteryys: * * * * 
Refleksit: * * *
Tekniikat: * * * * *     
Vaarallisuus:  * * * * *    Ulkonäkö:
Blue on hyvin sopusuhtainen ja lihaksikas. Se kestää hyvin kolhuja eikä lannistu taisteluissa. Adrenaliini auttaa häivyttämään kivun loitommas. Blue ei kuitenkaan ole siitä kestävimmästä päästä mutta se saa hampaillaan aikaan pahaa jälkeä. Uroksen puruvoima on todella kova eikä sen otteesta pääse noin vain irti.
Väritykseltään Blue on harmaa-valkoinen. Sen silmät ovat haaleanruskeat. Bluen tuntomerkkeinä toimivat arpi vasemman silmän päällä ja lovi oikeassa korvassa. Blue on myös aika korkea joka tehostaa entisestään uroksen vaikuttavia lihaksia. Sen jalat ovat vahvat ja Bluen hyppyvoima onkin hurja. Se kykenee jopa paikoiltaan loikkaamaan suuriinkin korkeuksiin, johon tavalliset koirat eivät kykenisi.Luonne:
Blue on omahyväinen ja itserakas uros. Se ei sääli kenenkään elämää eikä välitä juuri muista kuin itsestään. Se kuitenkin kunnioittaa niitä, jotka ovat joko voittaneet tämän taistelussa tai ansainneet sen jotenkin muuten. Ainoa henkilö jota Blue tähän mennessä on oppinut kunnioittamaan, on Weed.
Paimenkoira ei ole hyvä luomaan ystävyyssuhteita mutta ei se niitä tahdokaan. Uros tahtoo vain olla voimakas johtaja ja hallita joukkojaan kuten pitää. Se kuitenkin taipuu joskus liian herkästi voimankäyttöön puhumisen sijasta. Joskus Blue ei ajattele tekojensa seurauksia. Uroksella ei ole mielenkiintoa Japanin valloitukseen mutta se on silti valmis sotimaan, puolustamaan aluettaan tai hankkimaan lisää alaisia. Blue ei myöskään tyydy pelkästään piileskelemään vuoristoissa vaikka alueestaan pitääkin.
Blue suuttuu herkästi eikä sitä parane ärsyttää. Turhanpäiväinen hälinä ja puheet saavat tuon melkein poikkeuksetta hyökkäämään. Aina hyökkäily ei ole raivokasta mutta Blue ei myöskään välttele suuttumustaan. Yleensä sillä ei ole aikomustakaan edes yrittää rauhoitella itseään.Menneisyys:
Blue oli tullut Ōu-vuorille liittyäkseen Ginin joukkoihin. Hän kuitenkin näki mikä kaaos siellä oli meneillään, joten hän pakeni. Myöhemmin hän perusti uusien liittolaistensa Nedin ja Bellin kanssa jengin, jonka suojissa he kouluttivat nuoria pentuja varastamaan ruokaa heille. Koirat tunnettiin myös nimellä Vuorten kolmikko. Heidän käskyläisinään olivat olleet muun muassa Hook, Kuro ja Mel.
Blue käski Hookia ja Kuroa varastamaan ihmisiltä koiranruokaa hänelle, Nedille ja Bellille. Jonkin aikaa pennut tottelivat Blueta, mutta kun Kuro alkoi sanoa vastaan ja eikä enää totellut, Blue tappoi sen. Pian tämän jälkeen rankkuri sai Hookin kiinni. Mel joutui samaan ruoanvarastamishommaan päädyttyään Vuorten kolmikon alueelle.
Weed oli kuullut Bluesta ja lähti etsimään sitä. Weed ei pitänyt siitä, että Blue ja muut pakottivat pentuja varastamaan ruokaa, ja hyökkäsi Bluen kimppuun. Blue onnistui pakenemaan hyppäämällä korkean verkkoaidan ylitse moottoritielle. Blue ei kuitenkaan huomannut lähestyvää kuorma-autoa ajoissa, vaan jäi sen alle.
Toinen kuorma-auto oli jo ajamassa tiellä maannutta Blueta kohti, kun Weed yllättäen hyppäsi verkkoaidan yli mennäkseen apuun. Blue liikuttui suuresti Weedin hyväntahdoneleestä. Hän onnistui pelastamaan Weedin, mutta joutui itse toistamiseen kuorma-auton yliajamaksi, ja melkein kuoli.Jatko:
Weed lähti joukkoineen luultuaan Bluen kuolleen. Niin ei kuitenkaan tapahtunut. Kuorma-autojen mentyä paikalle ajoi henkilöauto joka pysähtyi verisen koiran vierelle. Sitä ajoi eläinlääkäri joka päätti auttaa koiraa. Nainen vei Bluen hoitolaan ja aloitti operoinnin.
Blue parantui ja palasi ennalleen ajan kuluessa. Nainen olisi tahtonut pitää koiran itsellään mutta joutui toteamaan, ettei uroksesta ollut lemmikiksi. Niinpä nainen ajoi syvälle metsään ja päästi Bluen vapaaksi. Paimenkoira ampaisi taakseen katsomatta metsään. Samantien se lähti kerämään itselleen kannattajia.
Lauman koottuaan Blue päätti vetäytyä vuorille koska tunsi olonsa silloin kotoisaksi. Se valtasi itselleen erittöin vuoristoisen alueen Japnin Alpeilta, Honshun keskiosista. Blue muutti laumansa kanssa alpeilta hiroshimaan suurin syy muuttoon oli se että alpeilla oli kokoajan tunkeilijoita.Taistelutekniikat:
Neji Ki
Neck The Killing
Kiba Ori
Jaw Crush
Swing Circle

Konsui - (Suom. Kooma) Blue käyttää tässä tekniikassa hyväkseen vihollisen hermoja. Uros iskee vihollistaan ensin voimakkaasti niskaan. Sen jäljeen tuo iskee tätä sydämen kohdalle rintaan ja voimakkaasti vielä kurkunpäähän. Viholllinen lamaantuu ja vaupuu "koomaan". Tässä tekniikassa pelottavaa on se, että uhrin elintoiminnot lakkaavat täysin kahdeksi minuutiksi ja senkin jälken virkoaminen kestää tovin.

Shinzō Teishi - (Suom. Sydänpysäytys) Bluella on tässä tekniikassa kaksi lopetusta. Se kuitenkin alkaa aina samalla tavalla. Ensin uros tekee ensin pari valehyökkäystä vihollistaan kohti mutta väistääkin viime tipassa sivuun ja hämää. Yllättäen se kuitenkin hyökkää täydellä voimalla suoraan kohti vihollisen rintaa. Toinen keino tällä on monimutkaisempi. Aluksi Bluen on pitänyt viiltää pari kertaa vihollistaan rintaan jos haluaa onnistua. Hyökätessään viimeisen kerran se voi silloin survaista tassunsa kynnet edellä suoraan vihollisen sydämeen. Toinen keino on ottaa terävä oksa ja iskeä sillä tiettyyn kohtaan.

Heddo gōmon-(suom. Pään kiduttaja)

Liikkessä syöksytään kohti vihollista ensin etujalat edellä. Sitten kun viholliseen on matkaa enää muutama metri käännytään ilmassa niin että takajalat osoittavat vastustajaa kohti. Sitten katsotaan suoraan alaspäin ja odotetaan ettö vihollisen pää tulee näkyviin oman pään alapuolelle. Sitten kun pää tulee näkyviin hampaat isketään kinni päähän ja aletaan liukumaan alaspäin. Samalla päätä raastetaan.( karhuja tai muita metsästettäviäeläimiä vastaan.) Sitten on muunneltu versio samasta liikkeestä. Sitä käytetään koiria tai susia vastaan. Liike toimii muuten samalla tavalla mutta kun päähän on tarrauduttu kiinni ei mennäkkään alaspäin vaan jatketaan vaan matkaa takajalat edessä päin. Samalla kun menee eteenpäin pyritään samalla tavalla kuin metsästykseen tarkoitetussa liikkeessä repimaan ja raastamaan vihollisen päätä.

Muuta: bluella on ennen ollut 500 sadan koiran lauma, mutta hän luopui sen johtajuudesta ja elää tällä hetkellä yksin.


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Blue-Vuorten valtias
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Muut-
Siirry: