Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Kagayaki Yookai

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sakha
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 266
Join date : 26.09.2013
Ikä : 20
Paikkakunta : Kouvola, Kuusankoski

ViestiAihe: Kagayaki Yookai   Su Loka 13, 2013 1:49 am


Kuolinsyy: Kuoli Ohun ja Paholaisten välisessä taistelussa Yugandan viiltäessä sen kaulan auki.KAGAYAKI YOOKAI - 輝き

Nimen merkitys:
Kagayaki: valo, loiste yms... Yookai: japanilaisissa taruissa esiintyvä olento, demonin kaltainen.
Kutsutaan:
Tunnetaan kokonimellään, mutta sitä kutsutaan usein myös pelkästään Yookaiksi, Kagayakia pelkästään ei niin usein käytetä.
Ikä:
7v
Sukupuoli:
Uros

Laji:
Koira
Rotu:
Valkoinen saksanpaimenkoira

Liittouma:
Kaksoset ja Shiro? (Ei ole varmaa tuleeko viimeisimmäksi mainittu takaisin peliin)
Kotimaa:
Sveitsi

Motto:
"Minua et näe, ellen itse niin tahdo."
Tunnari:
A Light That Never Comes
Ääni:
Mamoru Miyano

Ominaisuudet:

Voima: ##
Taito:  ####
Karisma: ###
Nopeus: #####
Kestävyys:  ###
Älykkyys: #####
Puruvoima:  ##
Kivunsietokyky:  ###
Ketteryys: #####
Refleksit:  ####
Tekniikat:  ###1/2
Vaarallisuus: ####

Aistit:
Näkö: ####
Haju: ###
Maku: ##
Tunto: ###
Kuulo: ###


Luonne:

Yookai on hyvin tyyni luonne, mikä voi aluksi antaa siitä kovin väärän kuvan, sillä tyyni tai ei, tämä uros on mitä armottomin tappaja. Uros harvemmin kiintyy keneenkään niin paljon, ettei voisi tätä tarvittaessa tappaa. Sen takia jonkun syyn saatuaan, vain harva on oikeasti turvassa siltä. Valkoturkki ei kuitenkaan hyökkäile päättömästi kenenkään kimppuun, mutta ärsyyntyneenä voi tämäkin tapahtua. Tyyni tai ei, voi Yookaikin olla agressiivinen jos tietyn tyyppinen henkilö sattuu sen tielle. Tällainen henkilö yleensä on joko kovin lapsellinen tai äänekäs, tai sitten vain yleisesti ottaen ärsyttävä luonne.

Uros on johtajana keskinkertainen. Se pitää joukkojaan tiukassa kurissa, mikä tarkoittaa muun muassa sitä, ettei lauman luota lähdetä pitkälle - ellei kuulu metsästysryhmään. Myöskään oman laumalaisen kimppuun ei saa käydä ilman todella hyvää syytä, ja se itse rankaisee rikkomuksista verisesti. Uroksen uskomuksiin kuuluu, ettei lauma kuitenkaan pysty täysin kunnioittamaan ja luottamaan johtajaansa, ellei tämä oikeasti ole näyttänyt kykenevänsä pitämään kuria yllä.

Jonkun toisen laumalaisena taas Yookai osaa olla uskollinen ja valmis kuolemaan johtajansa puolesta. Tällöin kyseisen johtajan - tai johtajien - tulee kuitenkin pystyä osoittamaan, että on sen arvoinen ja kykenee olemaan hyvä johtaja. Uros on myös kovin omapäinen alainen, joka ei pakosti tottele käskyä jos näkee sen itse huonoksi vaihtoehdoksi itselleen ja tietää, että tilanteeseen sopisi paremmin toinen tapa tehdä jotain. Se myös harvoin pitää tällaiset mielipiteensä itsellään, vaan yleensä sen enempiä ajattelematta kyllä kertoo ääneenkin mitä on mieltä.

Mieluiten Yookai kuitenkin vain tarkkailee tilannetta sivusta, kiinnittämättä muiden huomiota itseensä. Jos se käyttäytyisi niin, että hyppelehtisi ympäri laumaa kiinnittämässä muiden huomiota itseensä, ei sen erikoisosaamisesta olisi hyötyä, mutta siitä tarkemmin myöhemmin.

Ulkonäkö:

Yookai on tavallista valkoista susikoiraa suurempi, säkää löytyy reilusti yli 70cm, mutta se painaa vain n. 33 kiloa. Se on puhtaan valkoinen, ilman minkään näköisiä arpia tai muitakaan merkkejä. Sen turkki on todella pitkää (pidempää kuin mitä kuva näyttää...) Uros on solakka ja nopea; se todellakin pystyy katoamaan silmiesi edestä ja karkaamaan ilman, että edes huomaat sitä. Sillä on taito soluttautua melkein mihin tahansa, kiitos erään omituisen taitonsa. Yookain sanotaan olevan aina siellä, missä vähiten odotetaan, kukaan ei ole turvassa uroksen tarkoilta korvilta. Sen silmät ovat lähestulkoon valkoiset, niissä on vain pieni harmaan vivahde. Kaulassaan se kantaa haalean sinistä kaulapantaa.

Menneisyys:


Yookai syntyi Sveitsissä, Alppien kylmimmissä kolkissa. Sen omistajat olivat köyhiä ja myivät pennut pian noiden syntymän jälkeen. Yookai myytiin eräälle miehelle, joka alkoi kouluttamaan siitä metsästyskoiraa. Uroksen isä oli ollut kunnioitettu taistelukoirapiireissä ja se tapasi tuon, kun mies meni katsomaan taistelua ja otti koiransa mukaansa. Yookain isä kertoi muutamasta iskusta pojalleen tunnistettuaan tuon, muttei ehtinyt puhua enempää, kun sen piti mennä jo taistelemaan. Jo yli 15 vuotias uros ei selvinnyt taistelusta hengissä, vaan kuoli Yookain silmien edessä. Nuorukainen palasi kotiinsa omistajansa kanssa ja kävi koulutuksensa loppuun, samalla kun harjoitteli itsekseen isänsä tekniikoita.

Kolmen vuoden iässä Yookai hyökkäsi omistajansa kimppuun ja repi tuon kurkun auki. Se kierteli Eurooppaa ja hyökkäili välillä ihmisten kimppuun lähinnä vain tappaakseen tylsyyttään ja hioakseen taitojaan. Se saattoi joskus jopa murtautua ihmisten taloihin ja tappaa talon asukkaat kaikessa hiljaisuudessa. Se sai myöhemmin kuulla Japanissa elävistä koirista, jotka olivat kaataneet jättiläiskarhu Akakabuton. Yookai kadehti Ohun joukkojen voimaa ja halusi hallita tätä laumaa.

Uros päättikin näin alkaa keräämään omaa laumaa. Se ei onnistunut tässä, sillä se yleensä hyökkäsi mahdollisien laumalaisten kimppuun ja yleensä myös innostui liikaa ja tappoi nuo. Sitten eräänä päivänä, kun Yookain laumassa oli "huimat" kymmenen jäsentä, ne tapasivat erään tavallista suurikokoisemman samojediuroksen. Se oli Espanjan Illuusioksi kutsuttu koira, joka oli yksi maailman vaarallisimmista olennoista. Yookai haastoi tuonkin pelottomana, mutta hävisi toisen niin sanottujen aavetekniikoiden edessä, sillä tämä uros oli juuri se, joka kehitti Kiwotsuketen. Voitostaan huolimatta, uros suostui auttamaan Yookaita keräämään laumaa, ja samalla opettamaan tuota. Huomaamattaan valkoisesta sakemannista tuli lauman sijaisjohtaja ja se sai arvonimen Aaven Poika, sillä sitä pidettiin Espanjan Illuusion poikana rotuerosta huolimatta. Yookai oppi Kiwotsuketen täydellisesti ja oli kenties opettajaansakin taitavampi hyödyntämään tekniikoita. Espanjan Illuusio oli vanha koira, ja se nukkui pois juuri ennen kuin Yookai suuntasi askeleensa kohti Japania.

Yookai lähti laumoineen lähti kohti Japania, auttaakseen Doragoa. Matkan varrella lauman koko kasvoi ja nyt uros johtaakin lähes 300 koiran laumaa. Japaniin päästessään se otti nimensä, Kagayaki Yookai, sillä ennen tätä sitä oli kutsuttu laumassa yksinkertaisesti Valkoiseksi Aaveeksi.

Yookai pääsi kuin pääsikin Doragon liittolaiseksi ja auttoi tätä sodassa Ohua vastaan ilman sen suurempaa osuutta.

Muuta:

- Yookain päämääränä on Ohun joukkojen tuhoaminen Kaksosten joukoissa, vaikkakin se ei aio jäädä sakemannin alaisuuteen, vaan vallata oman alueensa Japanista, ellei sitten koko maata. Pikku hiljaa se on alkanut hylkäämään koko Japanin valloitussuunnitelmansa, sillä näillä näkymillä Ohu tai Kaksoset ovat sille turhan vahvoja
- Yookailla ei enää varsinaisesti ole laumaa, vaan se on jakaantunut Kaksosten lauman sisälle, eikä sillä ole näihin enää erityistä käskyvaltaa
- Haluaisi joskus itselleen oppilaan, jolle opettaisi omat tekniikkansa, eli Kiwotsuketen
- Ei kuitenkaan ole suunnitellut itselleen puolisoa

Taistelutekniikat:

- Neji Ki
- Neck the Killing
- Kuchu Sappo

- Kiwotsukete - Suom. Katso muualle. Yookai tuijottaa vihollistaan haaleilla silmillään ja yhtäkkiä vihollinen tuntee vastustamatonta tarvetta katsoa muualle, esim. yli lentävään lintuun. Tällä välin uros joko hyökkää, tai katoaa paikalta. Taito toimii myös isompaan joukkoon, ja näin uros pystyy kulkemaan isonkin lauman keskellä ilman, että kukaan oikeastaan huomaa sitä, saatikka hyökkäisi sen kimppuun. Vain ne, jotka hallitsevat mielensä ja ruumiinsa täydellisesti, pystyvät vastustamaan tarvetta katsoa muualle, eikä tälläisiä henkilöitä ole kovinkaan monta.
Tekniikan salaisuus piilee alitajunnassa. Pienellä silmän liikkeellä Yookai saa vihollisensa alitajuisesti haluamaan katsoa muualle, ja usein tuo myös katsoo pois. Yksi salaisuus, joka liittyy varsinkin isossa joukossa suoritettuun Kiwotsuketeen, on hyvin yksinkertainen. Uroksen turkki, joka on yleensä valkeutensa takia hyvin silmiinpistävä, menettää tekniikan myötä kirkkautensa, jolloin uros sulautuu väkijoukkoon ja näyttää nopeasti katsottuna täysin eri koiralta. Tarkoitus on siis näyttää ensin silmiinpistävältä, ja sitten muuttua "näkymättömäksi", vaikkakaan täysin näkymättömäksi se ei missään nimessä voi muuttua.
Kiwotsuketeä on hankala ylläpitää pitkiä aikoja, eikä se toimi niin hyvin sellaisessa joukossa, jossa kaikki tuntevat toisensa. Myöskin useasti käytettynä samaa vihollista vastaan kyseinen vihollinen voi arvata mitä Yookai aikoo ja keskittyä kunnolla vain ja ainoastaan urokseen itseensä. Tässäkin tapauksessa voi olla, että Yookai onnistuu yhä huijaamaan vihollista, tai sitten ei.

Yllä mainittu isku on oma keksimäni, joten älä kopioi sitä ilman lupaani!

Suhteet:

- Isä - Kunnioitti suuresti
- Emo - Ei tunne
- Sisarukset - Ei tunne
- Espanjan Illuusio - Kunnioittaa samojedia opettajanaan ja isäpuolenaan, ja uskoo ettei olisi ilman tätä päässyt ikinä Japaniin asti

- Dorago - Kunnioitti sakemannin kykyä johtaa laumaansa
- Kaksoset - Ei kunnioita näitä yhtä paljon kuin Doragoa
- Shiro - Omalla tavallaan pitää akitasta, ja olisi voinut harkita tätä oppilaakseen, mutta toisen petettyä Kaksoset, tämä ajatus on hälvennyt

Aikajana:


- Ei vielä mitään Saigo no Ryokon puolelta

Copyrights:
- Hahmo © Sakha
- Lineart © Zjärie

Sakhan kommentit hahmosta:
- Jei! Pääsee taas pelaamaan Yookailla ♡ Uros on aina ollut yksi rakkaimmista hahmoistani
- ... Vaikkakin nykyään pelkään sen muistuttavan ainakin tekniikoiltaan liikaa Kuroko no Basketin Kurokoa...

_________________
「おやすみ…」

Remi
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://sainoryo.palstani.com
 
Kagayaki Yookai
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Kuolleet-
Siirry: