Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Kevään merkeissä

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sakha
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 266
Join date : 26.09.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Kouvola, Kuusankoski

ViestiAihe: Kevään merkeissä   Ke Maalis 26, 2014 10:09 am

//Untamed ja Thunder Wolf tänne päin ^^//

Pink Dragon

Kevään tuoksu kutitteli pinkki harjaksen suden kirsua. Talvi oli viimein alkanut siirtyä kevättä kohti näin pohjoisessakin ja lumet olivat jo paikoin alkaneet sulaa. Lintujenkin viserrys kaikui jo kansallispuiston jylhissä maisemissa.

Pink Dragon oli lähtenyt maisemaretkelle laumansa alueelta, koska siellä ei ollut pitkiin aikoihin kuulunut mitään mielenkiintoista tai muuta sellaista, mikä olisi saanut sen pysymään siellä päivästä toiseen. Shiretoko oli mahtavan näköinen paikka keväisin ja uros arvosti ainakin jonkin verran luonnon kauneutta, vaikka harva varmaan sitä olisi uskonut Imperiumin soturista. Se oli kuitenkin useammassakin asiassa mustalammas sotureiden keskuudessa.

Vielä kansallispuisto ei kuitenkaan ollut päässyt täyteen mittaansa. Lumi peitti vielä suuren osan puistosta ja loska peitti lähes kaikki muut paikat. Pienet purot ja lammikot olivat vielä ainakin jonkinlaisen jään peitossa. Se kestäisikö jää oli toinen asia. Tämä ei kuitenkaan estänyt siro rakenteista sutta pientä puroa, joka virtasi jääpeitteen alla ojan pohjalla. Pink Dragon epäröi hetken, tutkaillen silmillään liukkaan näköistä ojan penkerettä, mutta alkoi hivuttautua pikku hiljaa alaspäin. Samassa se astuikin tavallista liukkaampaan kohtaan ja kaatusi korkean ulvahduksen saattelemana puroon. Jää petti helposti sen alla, mutta puro oli niin matala, ettei uroksella ollut hankaluutta hypätä nopeasti pois viileästä vedestä saatuaan itsensä takaisin jaloilleen.
"Eh, niinpä tietysti", susi huokaisi ja ravisteli rajusti vettä pois turkistaan, minkä seurauksena se meinasi olla uudestaan ojan pohjalla.

_________________
「おやすみ…」

Remi
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://sainoryo.palstani.com
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: Kevään merkeissä   Ke Maalis 26, 2014 10:48 am

Thunder Wolf

Tummanpuhuva susi oli taittanut matkaansa jo hyvän matkaa kohti Shiretokoa. Harvemmin Thunder Wolf siellä päin edes liikkui, mutta koska pitkään aikaan Imperiumin keskelläkään ei ollut tapahtunut mitään, oli susi päättänyt tehdä jotain muutakin kuin vain maata paikallaan ja komentaa uusia tulokkaita.

Kevät oli jo pitkällä, mikä toisaalta hiukan harmitti Thunder Wolfia. Susi kun piti talvesta enemmän. Toisaalta liikkuminen maastossa muuttuisi vaivattomammaksi, mikä ei olisi huono juttu. Thunder Wolf pysähtyi hetkeksi aloilleen ja ravisteli turkkiaan, kunnes päätti istuutua hetkeksi katselemaan maisemia.

Kovaääninen räsähdys kiinnitti Thunder Wolfin huomion ja susi oli oitis varuillaan. Koskaan ei tiennyt kuka kävelisi vastaan ja niinpä uros päätti ottaa selvää, tosin mielellään toisen siitä tietämättä. Thunder Wolf painautui matalaksi ja siirtyi polulta lähemmäs pensaikkoa, hiipien hitaasti kohti äänen lähdettä. Uros painoi korvansa matalaksi niskaansa vasten ja kohotti katsettaan pensaikon yli.

Pink Dragonhan se siellä -suureksi helpotukseksi- rämpi ojan pohjalla. Minkä ihmeen takia, Thunder Wolf ihmetteli. Uros hyppäsi nyt pelottomasti esiin pusikosta ja virnisti hiukan vahingoniloisen oloisena. "Joko päätit heittää talviturkin, vai miksi uit purossa?" Thunder Wolf naurahti, tosin melko hyväntahtoisesti. Uros osasi olla laumatovereitaan kohtaan paljon rennompi kuin yleensä oli ketään muita kohtaan.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sakha
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 266
Join date : 26.09.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Kouvola, Kuusankoski

ViestiAihe: Vs: Kevään merkeissä   To Maalis 27, 2014 7:49 am

Pink Dragon ei kiinnittänyt veteen putoamisensa jälkeen huomiota ympäristöönsä, minkä takia Thunder Wolf pääsi yllättämään sen täysin. Uroksen kuullessa jonkun puhuvan, se pyörähti säikähtäneenä äänen suuntaan ja tuijotti toista sutta hetken täysin tajuamatta kuka ojan penkereellä seisoi. Vasta kun tunnisti taistelutoverinsa, se antoi lihastensa rentoutua ja se huokaisi säikähdykselleen.

Vasta tämän jälkeen toisen kysymys kulkeutui viimenään uroksen aivoihin ja se meinasi alkaa raivota toiselle tämän virnistelystä, mutta päätti viimenään ottaa kaiken ilon irti kömmähdyksestään. Uros heilautti päätään suurieleisesti niin että sen pinkki ja nyt myös märkä harjas heilahti pois sen silmän päältä, nosti häntänsä ylvään näköisesti pystyyn ja loihti kasvoilleen mahtipontisen ilmeen.
"Totta kai! Mitäs muutakaan täällä purossa tekisin?" se naurahti, mutta lähti kömpimään takaisin ylös sinne missä Thunder Wolfkin seisoi.
"Äh, nyt turkkini on likainen", Pink Dragon valitti ylös päästyään ja ravisteli itseään vielä kerran, puoliksi tarkoituksella niin lähellä Thunder Wolfia, että hyvällä tuurilla kylmiä pisaroita saattaisi sataa senkin päälle.

_________________
「おやすみ…」

Remi
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://sainoryo.palstani.com
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: Kevään merkeissä   To Maalis 27, 2014 9:02 am

Thunder Wolf

Toinen näytti hiukan yllättyvän Thunder Wolfin äkillisestä saapumisesta. Pink Dragonin avatessa suunsa, saattoi susi kuulla toisen äänessä lievää ilkikurisuutta. Thunder Wolf ei kuitenkaan välittänyt, olihan Imperiumin susien kesken naljailu ihan normaalia muutenkin.

Thunder Wolf hypähti hiukan sivuun Pink Dragonin ravistellessa turkkiaan. "Varohan vähän, minä ajattelin vielä pitää paksun talvikarvani." Thunder Wolf vitsaili ja naurahti, mutta vakavoitui sitten. Pelkkään pelleilyyn ei ollut varaa. Niinpä Thunder Wolf päätti siirtyä astetta vakavimpiin asioihin.

"Oletko nähnyt keisaria?" Thunder Wolf kysyi, sillä itse ei ollut. Tuntui kuin Gaia-herra olisi kadonnut Imperiumin alueelta kokonaan. Siksi Thunder Wolf toivoi, että Pink Dragon tietäisi jotain.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sakha
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 266
Join date : 26.09.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Kouvola, Kuusankoski

ViestiAihe: Vs: Kevään merkeissä   To Huhti 03, 2014 8:36 am

Pink Dragon

Uros huomasi tyytyväisenä Thunder Wolfin hypähtävän etäämmälle sen ravistellessa vettä turkistaan ja virnisti ilkikurisesti toiselle, yrittämättäkään peitellä sitä, että oli tarkoituksella yrittänyt kastella toisen.

Pink Dragon kuitenkin sattui näkemään toisen vakavoituvan ja virne katosi senkin kasvoilta. Thunder Wolf kyseli oliko se sattunut näkemään niiden johtajaa, keisaria, missään, ja susi hiljeni hetkeksi miettimään. Se kuitenkin pudisti pian päätään.
"Nääh, en ole nähnyt keisaria", se sanoi, "enkä ole vähään aikaan kuullut mitään muutakaan mielenkiintoista."

Asiat olivat pelottavan rauhallisesti koko Japanissa. Pink Dragon oli kuullut, että jopa Ohun alueella ei ollut ollut kahakoita pitkiin aikoihin, puhumattakaan sitten susien välisistä taisteluista. Kukaan ei kuitenkaan oikein uskaltanut rentoutua täysin, vaan oli kuin pienikin tuulenvire saattaisi milloin tahansa räjäyttää koko maan uuteen sotatilaan.
"Mikäköhän on syy tälle rauhan ajalle?" Pink Dragon mumisi ääneen ja käänteli päätään miettiväisenä.
"Tässä alkaa pikku hiljaa jo tylsymään... Eihän tässä kohta enää muista miten taistella..." se jatkoi valittavalla äänensävyllä.

_________________
「おやすみ…」

Remi
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://sainoryo.palstani.com
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: Kevään merkeissä   Ma Huhti 14, 2014 1:05 pm

Thunder Wolf

Thunder Wolf ei voinut kiistää Pink Dragonin sanoja. Uros ravisteli päätään hiukan pettyneenä, enimmäkseen siitä, ettei toinen tiennyt Gaiasta mitään.

Susi alkoi pohtia toisen sanoja hiukan tarkemmin ja päätti tuoda esiin oman näkökantansa."Olet oikeassa, Monarkia on ollut turhankin hiljainen. Samoin Paholaiskaksoset näyttävät miltei unohtaneen Ohun. Mutta minulla on hienoinen epäilys, että pinnan alla kuohuu ja paljon. On vain ajan kysymys, milloin kaikki räjähtää käsiin. Olisi jo aikakin, että Ohu ja kaksoset heikentäisivät toisiaan tarpeeksi, jotta saisimme Ohun päätukikohdat itsellemme ja etulyöntiaseman Monarkiaa vastaan. Mutta nyt kun Gaiaakaan ei näy, on uusien sotureiden kouluttaminen miltei mahdotonta..." Thunder Wolf voivotteli.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sakha
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 266
Join date : 26.09.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Kouvola, Kuusankoski

ViestiAihe: Vs: Kevään merkeissä   Ke Huhti 23, 2014 5:35 am

Pink Dragon

Pinkki harjainen susi kuunteli mietteliäänä toisen kertoessa mielipiteitään. Yleensä yleinen käsitys oli, että sota oli pelottavaa aikaa, mutta Pink Dragonin oli pakko myöntää, että tällainen "rauhan" aika oli vieläkin aavistuksen pelottavampi. Ties vaikka Monarkia ja Ohu olivat silläkin hetkellä juonittelemassa jotain niiden pään menoksi...

"Ohun kaatuminen olisi suuri käänne koko Japanin tilanteessa. Se jättäisi nykyisen Monarkian täysin suojatta. Eihän niillä ole enää edes läheskään kaikkia Siriuksen sotureita, eivät ne pystyisi puolustautumaan meitä vastaan mitenkään tällä hetkellä. Kunpa vain Gaiakin tajuaisi sen..." Pink Dragon mumisi ja kaapi tassullaan maata pohtiessaan laumojen tilannetta.

_________________
「おやすみ…」

Remi
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://sainoryo.palstani.com
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: Kevään merkeissä   Ma Huhti 28, 2014 4:32 am

Thunder Wolf

Susi oli samaa mieltä ja siksi se nyökkäsikin epäröimättä laumatoverilleen. Uros päästi pitkän huokauksen ja katseli sitten ympäristöään. "Oikeastaan janoan jo taistelua, meillä olisi hyvä mahdollisuus hyökätä nyt, kun kukaan ei sitä odota." Thunder Wolf sanoi ajatuksensa ääneen ja katsoi sitten Pink Dragonia. "Gaia tuskin olisi samaa mieltä, mutta vaikeaa hänelle on sitä ehdottaakaan nyt, kun häntä ei näy. Myös Juga on ollut teillä tietämättömillä jo jonkin aikaa." Uros murahti.

Tuuli yltyi ja ravisteli Thunder Wolfin paksua turkkia, mutta vahvajalkainen susi ei hievahtanutkaan. "Imperiumi alkaa olla sekasorrossa, jos keisari ja mestari Juga eivät ala ilmaantua. Edessä saattaa olla voimakasta kapinointia tulokkaiden osalta." Thunder Wolf sanoi ääneen asian, joka varmasti huoletti useimpiakin vanhoja imperiumilaisia.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sakha
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 266
Join date : 26.09.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Kouvola, Kuusankoski

ViestiAihe: Vs: Kevään merkeissä   Ke Kesä 04, 2014 3:25 am

Pink Dragon

Susi virnisti Thunder Wolfin sanoessa, että se janosi jo itsekin taistelua. Myös pinkki harjainen oli varsin tylsistynyt nukkumaan päivään pitkät, odottaen hyökkäystä jota ei vaikuttanut ikinä tulevan.
"Ainahan olisi sellainen mahdollisuus, että voisi lähteä ihan pienellä joukolla vähän vetristämään lihaksia ja ärsyttämään Monarkian rakkeja. Ei se kai niin paha juttu voisi olla", Pink Dragon ehdotti ja kallisteli päätään. Tietysti pienikin hyökkäys Monarkiaa vastaan saattaisi olla kuin sohaisisi muurahaispesää ja "harmittomaksi" tarkoitettu hyökkäys saattaisi asettaa Imperiumin tukalaan paikkaan, jos lauman johtaja olisi muualla hyökkäyksen aikana.

Samassa yltynyt tuuli riepotteli susien turkkeja ja vaikka se ei niinkään Thunder Wollfiin vaikuttanut, Pink Dragonin harja heilahti sen silmien eteen ja tukki hetkeksi sen näkökentän täysin. Susi kirosi ääneen ja heilautti päänsä alhaalta ylöspäin saadakseen karvat pois silmistään. Yritys osoittautui osittain onnistuneeksi, vaikkakin harjas sojotti hieman joka suuntaan. Uros ei jaksanut yrittääkään saada sitä paremmin, kun Thunder Wolf sanoi asian, joka pyöri monien mielessä. Pelko kapinasta oli pyörinyt jonkin verran myös Pink Dragonin mielestä, vaikka se luottikin siihen, että pelko Gaian vihasta pitäisi nuoretkin laumalaiset kurissa.

"Omalla tavallaan nuorten kapinointi saattaisi kuitenkin osoittautua varsin mielenkiintoiseksi", Pink Dragon sanoi yhtäkkiä ja virnisti ovelasti, "sillä jos sekä Gaiaa että Jugaa ei näy, kuka meistä vanhemmista uskaltaisi pistää tulokkaat kuriin? Jos kaikki menisi hyvin, saattaisimme saada jopa Gaiaa vahvemman johtajan."
Uros hiljeni tämän sanottuaan ja jäi odottamaan miten Thunder Wolf vastaisi sen mielipiteeseen. Se oli sanonut ääneen vaarallisia asioita, varsinkin kun tavallisesti laumalaisista vaadittiin täyttä uskollisuutta Gaiaa kohtaan, ja Pink Dragonin sanat kuulostivat lähes siltä, kuin se olisi kannustanut kapinaa. Ehkä keisarina pidetyn johtajan aiheuttama pelko alkoi kuitenkin häilyä kun tätä kyseistä keisaria ei ollut näkynyt pitkään aikaan.

_________________
「おやすみ…」

Remi
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://sainoryo.palstani.com
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 912
Join date : 15.10.2013

ViestiAihe: Vs: Kevään merkeissä   Ke Kesä 04, 2014 4:59 am

Thunder Wolf

Pink Dragonin sanat saivat myös suden janoamaan taistelua. Toisaalta, uskollinen Imperiumin palvelija ei lähtisi sotaan ilman Keisarin lupaa, sillä riski oli liian suuri. Thunder Wolf tyytyi kuitenkin vain virnistämään toisen puheille, mutta piti ajatuksensa omana tietonaan.

Kun tuuli yltyi, Thunder Wolf siristeli silmiään. Susi naurahti leppoisasti, kun Pink Dragonin harjas lennähti tämän silmille. "Tarvitsisit pientä trimmausta." Thunder Wolf sanoi leikillään, mutta vakavoitui taas, kuten pois hitaasti lipuva tuulikin.

Thunder Wolf pysytteli hiljaa pienen tauon aikana, kunnes Pink Dragon avasi taas keskustelun. Toisen sanat eivät ensiksi uppoutuneet suden tajuntaan, vaan Thunder Wolf ajatteli niitä itsekin hiukan samalla tavalla. Kun uros tajusi, mitä Pink Dragon tarkoitti, tämän kasvojen ilme vääristyi hiukan. "Miten niin Gaiaa vahvemman..?" Thunder Wolf hämmästeli. Ei kai Pink Dragon vain itseään tarkoittanut? Sitä Thunder Wolf ei uskonut. Uros oli tottunut olemaan niin Gaian ja Jugan vallan alla, ettei ollut koskaan edes uskaltanut ajatella kyseisiä asioita.

"Saatat ehkä olla osittain oikeassa." Thunder Wolf myöntyi lopulta. "Mutta varo sanojasi. Jos Gaia jostain ilmestyykin ja saa kuulla niin..noh, tiedät miten käy." Uros sanoi hiukan jännittäen leukojaan. Hirmuvaltias ei soisi helposti armoa kenellekään, joka uhkaisi hänen asemaansa.

_________________

~The Living Legend~

Gin ~ Yukimura ~ Tesshin ~ Kurotora ~ Harakiri ~ Satsujin ~ Shorutora ~ Kenji ~ Hatsumomo ~ Ryukiba

Tulossa: Kiki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Kevään merkeissä   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kevään merkeissä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: PELIALUE: Hokkaido :: Shiretoko-
Siirry: