Ginga RPG: Saigo no Ryoko

Sivusto on lopettanut toimintansa. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille<3 Useampi tämän pelin pelaajista pyörii nykyään osoitteessa: gingantulevaisuus.palstani.com jos Ginga-aiheinen pelaaminen kiinnostaa. :)
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Haku
 
 

Näytä tulokset:
 
Rechercher Tarkennettu haku
4.3.2016 Kiitos!
Pe Maalis 04, 2016 2:17 am kirjoittaja Illumination
Moi kaikki, tiedän että olen vain moderaattori mutta koska kukaan muu foorumin ns henkilökunnan …

Kommentit: 0
Viikon aktiivisimmat kirjoittajat
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 30 käyttäjää, tämä oli La Kesä 17, 2017 1:51 pm
Statistiikat
Meillä on 23 rekisteröitynyttä käyttäjää
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on xxminttuxx

Käyttäjämme ovat kirjoittaneet yhteensä 5075 viestiä 385 viestiketjussa
Hahmostatistiikat
Ohun lauma

- Urokset: 24

- Nartut: 5

Yhteensä: 29


Paholaisten lauma

- Urokset: 7

- Nartut: 1

Yhteensä: 8


Susien Monarkian sotajoukot

- Urokset: 1

- Nartut: 2

Yhteensä: 3


Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

- Urokset: 3

- Nartut: -

Yhteensä: 3


Muut

- Urokset: 10

- Nartut: 1

Yhteensä: 11


Laumattomat

- Urokset: 8

- Nartut: 3

Yhteensä: 11


YHTEENSÄ: 65

Jaa | 
 

 Yuganda- Rakastava isä.

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hopsufani

avatar

Viestien lukumäärä : 955
Join date : 31.01.2014
Ikä : 20
Paikkakunta : Lappeenranta, mattila

ViestiAihe: Yuganda- Rakastava isä.   Su Maalis 23, 2014 3:57 am


Nimi: Yuganda.

Nimen merkitys: Kiero.

Ikä: 3v.

Skp:Uros.

Rotu: Labradorinnoutaja.

Liittouma: Ennen Akuman lauma, Ohu.

Motto: Oikeudenmukaisuus on hyve, jonka jokainen voi tuntea.

Lempi/lisänimi: Koirasamurai.

OMINAISUUDET:
Taito:  ***
Voima: ***
Karisma: ****
Kestävyys:  ****
Refleksit: ***
Tekniikat:****
Älykkyys:****
Puruvoima: ***
Kivunsietokyky: ***
Vaarallisuus:****
Puissa hyppiminen***
Uimataito/sukeltaminen ****
Metsästystaito  ***

Aistit
Näkö:  ****
Kuulo:  ****
Tunto: ***
Maku:  ***
Haju:  ***

LUONNE: Nykyään Yuganda pitää Ohusta ja onkin liittnyt siihen. Uroksesta on tullut helläsydämminen ja luotettava, rohkea ja avulias.

MENNEISYYS:  Ennen kun Yuganda syntyi sen emo asui perheessä kaupungissa, lähellä metsää. Usein emo kävi metsässä, jossa se myös tapasi kumppaninsa. Emon huomattiin kantavan pentuja vasta kun se oli viimeisillään. Muutamaa päivää myöhemmin emo synnytti neljä pentua. Ihmiset nimesivät pennut Maruksi, Yugandaksi, Chibiksi ja Isabeliksi. Pian emo sai kuitenkin huomata ettei Yuganda ollut kuten muut pennut. Useiden päivien ajan Yuganda kävi metsässä harjoittelemassa, vaikka oli vasta kuukauden vanha. Pian Yuganda lähti omistajiensa luonta ja juoksi metsään. Siellä se tapasi Akuman. Akuma meinasi tappaa pennun, mutta huomasi pian että pentu oli hyvin sisukas ja voimakas. Niinpä Akuma alkoi kouluttaa nuorukaista. Kun koulutus päättyi Yugandan ollessa 2 vuotias, Akuma kertoi laumalleen että haluaa valita upseerin. Yuganda taisteli kahta itseään vahvempaa koiraa vastaan, voittaen heidät ja nousi itse samalla upseeriksi. Pian upseeriksi tultuaan Yuganda lähti kanavarkaisiin kaupunkiin, hänet saatiin kuitenkin kiinni. Eräs mies vei koiran kotiinsa ja opetti tuolle uusia tekniikoita. Yuganda sai myöskin vyön jossa hän kantaa katanaa. Yuganda pakeni pian katanan saatuaan ja palasi laumansa luo. Akuman loukkaannuttua pahoin taistelussa Ohua vastaan, tuo on pitänyt johtajastaan hyvää huolta. Nykyään tuo elää Akuman laumassa. Yuganda on nykyään lähtenyt Akuman laumasta ja on liittynyt Ohuun. Yuganda osallistui Ohun ja kaksosten väliseen sotaan ja sai tapettua Yookain.

ULKONÄKÖ:

Säkäkorkeus: 54cm.

Paino:30kg.

Silmät: Ruskeat.

Yugandan turkki on musta ja pitkä. Yugandalla on hoikka ruuumis ja pitkät jalat, mitkä nopeuttavat hänen juoksemistaan. Uroksen hampaat ovat todella terävät ja purenta on hyvä. Kuuluisien hampaidensa takia Yuganda on saanut lempinimen `Manalan portinvartija`. Ruumiinrakenteeltaan Yuganda on sopusuhtainen ja sulavalinjainen. Lihaksia urokselta löytyy ja tämän mukana voimaa. Yuganda on pelottava haastaja sille joka sen haastaa. Yugandalla on myös selässään vyö, jossa hän kantaa katanaa.

Taistelutekniikat

Satsujin no ken- suom Miekan surma on uroksen taisteluliike. Siinä Yuganda ottaa katanansa ja ottaa vauhtia. Vauhdin saatuaan se pyörii muutaman kierroksen ilmassa samalla periaatteella kuin Neji ki ja pitää katanaa suussaan. Jos tämä isku osuu viholliseen, niin vihollinen saa vakavia vammoja tai pahimassa tapauksessa kuolee verenhukkaan.

Kasai no ashi- suom Tuli tassu on yksi Yugandan voimakkaimpia liikkeitä. Siinä Yuganda luo illuusion että hänen etutassunsa palavat. Vihollinen pelästyy ja Yuganda raapaisee/potkaisee vihollista, joka saattaa tuntea kuumuutta ja polttavaa kipua. Vihollinen hämmästyy tajutessaan etteivät kuumuutta ollut tai Yugandan tassut eivät palaneet. Yuganda oppi liikkeen kun sitä koulutettiin, liike oli alunperin erään myös koulutettavana olevan koiran tekniikka.

Heikkouksia hyökkäyksissä: Kasai no ashi kuluttaa paljon fyysistä ja henkistä energiaa, joten Yuganda tarvitsee lepoa suoritettuaan iskun. Satsujin no kenin heikkous on se että jos joku iskee Yugandaa pyörimäliikkeen aikana, tuo ei pysty pyörimään tasapainon menetyksen vuoksi, Yuganda saattaa sen lisäksi pudottaa katanansa joka on iskussa tärkeä.


Kūchū Sappō
Erikoishyökkäys, jossa koira hyökkää vastustajan kimppuun niin nopeasti, ettei uhrille jää aikaa vastahyökkäykseen.

Swing Circle
Hyökkäyksessä tartutaan jalasta ja aletaan pyörittää ympäri suurella nopeudella, mikä aiheuttaa pahoinvointia sekä vakavia vammoja, mikäli pyöritettävä osuu johonkin.

Neck The Killing
On alunperin karhunmetsästykseen käytetty hyökkäys,jossa hyökkäävä koira katkaisee vastustajan kaulan. Koira puree hyökkäyksensä kohdetta kaulaan tai niskaan, minkä jälkeen se alkaa pyöriä vastustajan kaulan ympäri. Ensimmäiseksi hyökkäyksen kohteelta katkeaa kaulavaltimo, tämän jälkeen kaularanka ja lopulta koko kaula.

Sukupuu
Äiti: Hera.
Isä: Shion.
Sisko:Isabel.
Veljet: Maru ja Chibi.

Puoliso: Mai.
Pennut: Shiro, Takeshi,  Rhydian, Bryn, Léonie, Mélanie, Samantha ja Tabitha.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Yuganda- Rakastava isä.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG: Saigo no Ryoko :: Hahmoesittelyt :: Ohun lauma-
Siirry: